63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• YoGabN
    Itt az O520 Cito-ról a videó.:))
  • bocskor3
    Szerintem ha nem hivatalos kiegészítőként adod ki, és nem teszed közzé hivatalos oldalakon, akkor semmi bajod nem lesz belőle. ;)
  • MineHeadHun
    Mert amúgy az összes épület az ingyenes kiegészítőkből ill. Grundorf objektumaiból vannak... Akár a megállótábla is lehetne Neuendorfi mert az retro feelingű, de nem szeretném, mert ha esetleg közzétenném, lecsesznének... De ha csak a magyar közösségnek osztanám meg akkor nem csesznék le a fejem :D Bár egyet utáltam a mapom készítésében(még készül): hogy mikor a védőkorlátnak a tartóját helyezném le, nem tudom hogy hol van mert a kurzortól vagy 1 km-nyire van... Ha hozzárakom az úthoz és emelkedős az út nem látom a tartót... Ezt orvosolni szeretném.
  • norb82
    De akkor meg nem volt értelme a kérdésednek.
  • Routeres
    Ok, ha nem fogod kiadni, akkor felhasználhatod.
  • MineHeadHun
    Én saját magamnak készítem a mapot, mert azért kérdeztem, mert a neuendorfi bahnhof órás épületet csórnám ki. :D
  • Routeres
    Nincs akadálya, de (papíron) nem publikálhatod, tehát problémamentesen csak akkor használhatod fel őket, ha saját magadnak készíted a pályát. (Megjegyzem, hogy pl. a Yeditepe map készítői a szabályokat kőkeményen telibesz@rták, és vígan feltöltötték a Hamburg pálya objektjeit fájlmegosztóra...)
  • MineHeadHun
    Sziasztok! Szerintetek kilehet csórni a fizetős kiegészítők épületeit a saját mapomba?
  • atikarus
    Az új megjelenési idő elvileg 2013. december 12. reménykedjünk tovább. addig meg nem kell idegeskedni, van rengeteg jó pálya Berlin 1.4, Römerberg 3, Szczecin, Gabrovo, Omninsk, Teltow, Freyfurt, és megannyi jó busz, lehet mivel játszani, és ha egyszer megjön a 2.rész örülhetünk.
  • Robi546
    Gyönyörű! Nagyon várjuk már. :)
  • generalGGabe
    Börzsönyhöz: jövő héten szabin leszek. Persze van elég dolgom, amit meg kell csinálnom, de amennyit csak tudok, a pályával fogok foglalkozni. Az biztos, hogy hétfőn és szerdán omsi-mentes napom lesz.

Sajnos az útkerekben nem sikerült ilyen szépre a textúra, de lehet arra fogni, hogy csúszkáltak az autók :-D
  • Martinez01
    Köszönöm az infókat :D,igen jól haladtok :).
    A téli textúra az utakon űberkirály lett. Kitartást a végsőkig! További jó munkát :).
  • ZsomborL
    Szerintem nem letolta az útról,hanem ahogy megcsúszott a havas úton pont oda fordult. :D
  • RoxorHUN
    Az kemény, hogy a Seat (vagy mi?) letolta az útról a kamiont.
  • LMG123
    Túl gyorsan hajtott...most több családnak is késik a tüzelő télére... :D
  • gruppen
    Jesszusmaris. Gyönyörű lett a téli út textúra. Édes istenem. Itt húzogatják a mézesmadzagot. :D Hihetetlen, hogy milyen jó lesz, már dörzsölöm a tenyerem. :D Türelmetlenül várom/várjuk. Remélem egy-két héten belül már lehet gördülni rajtuk. :)

Mindenesetre G R A T U L Á L O K hozzá és előre is köszönöm/jük. Így tovább nektek.

Üdv.
  • Krisz995
    100%-ig hiteles, Aerosoft-nál is ez a dátum található. :)
  • Routeres
    Át kell még néznem az összes útbaigazító nyilat, hogy jó irányba néz-e, és minden járat szerepel-e rajtuk, meg kell pár évszakos textúra az utaknak meg a háttereknek, és kész. (Aztán lehet gyűjteni, hogy mit kell majd patch-ben javítani. ) Képecske... hááát, csak valami kis random izé korábbról, ami itt még nem járt: katt
  • Martinez01
    Tényleg, főnök úr, régen volt hír róla. :)
    Szabad kérdezni, hogy állnak a munkálatok (esetleg egy képecske, vagy valami:D)
  • szaszy0830
    Igen feltűnt. Szóval a válasz igen :)
  • bpo451
    Nem tudom mennyire hiteles, de a Wingbest oldalán ezt találtam:
    A HIVATALOS MEGJELENÉSI DÁTUM: 2013. DECEMBER 12.
  • Erlau Trans #44050
    [szin=red]Még egyszer nem használod a válasz gombot, akkor majd azt a hisztit nézd meg amit én levágok!
  • Norbesz23
    köszi a válasz
  • vikimaki1
    De nem baj. Mert ami késik nem múlik! :D
  • Routeres
    Ha ez megnyugtat, már piszok régóta késünk vele. :)
  • szaszy0830
    Gondolom akkor a Börzsöny is késni fog... Ugye?
  • tamas120
    http://omsihu2.wordpress.com/2013/10/24/vanhool-a600/
  • MineHeadHun
    minimum 1.04-es patch.
  • MineHeadHun
    Csak az OMSI 2-t összekevertem... Mert már minden szart telepítek és elkapott az ideg hogy mennyit kell várni addig míg feltelepül az összes update + addon...
  • MineHeadHun
    * én idióta vagyok... omsi 1-ről beszéltem volna XD
  • Robi546
    Például gondolok itt arra amikor felmentél a járda-ra,például a jobb kerék picit felment akkorát zörrent a busz meg csikorgott meg minden,nálam elég idegesítő volt,szerintem nem volt úgy reális ezt a hangot vagy lecsökkenthetnék vagy valami,nekem néha volt olyan bár lehet a kormányom hibás de más játéknál nincs ilyen,hogy megyek egyenes úton és egyszerűen gyorsan teljesen elfordítja a kormányt balra,de olyan gyorsan hogy nem látni majd vissza is és a busz vagy feldől,ledob az útról,tehát ha mész 60-al és gyorsan befordítod a kormányt,majd vissza,ezt csinálta nekem,lehet hogy játék hiba,mivel billentyűvel vagy egérrel nem volt ilyen gondom,és nem 900 fokos a kormányom.
  • ZsomborL
    Még nehogy te legyél már felháborodva!
    Ez benne van a szabályzatban,talán először el kellene olvasni! :)
  • olimano2222
    Ez nem hiszti egyszerű szabályzat!
  • Norbesz23
    a hisztit mindenki tartsa meg magának!
  • LMG123
    Téged meg 26 ezerszer kértünk már, hogy használd a "válasz" gombot! Szóval légy kedves! :)
  • Norbesz23
    Jogos a dörgés
  • LMG123
    Ami még meg se jelent, azt te hogy rakod fel újra? :D :D
  • MineHeadHun
    És innentől fogva elhatároztam hogy orosz addont nem rakok fel mert elcseszi az omsit. :D
  • MineHeadHun
    újra felrakom az omsi 2-t ebből az okból: a segítő nyilak betűtípusa miatt, mert azért miért ne. Minden spline, sceneryobjectek buszok fontok mapok le vannak mentve ami a törlés előtt megvolt... A virágbolti verziós dolgaim is megvannak (pl. Bécs, O305, Hamburg) és annak aktiválási kódjai. Tehát nincs probléma.
  • Norbesz23
    sziasztok!

megtudnátok nekem mondani, hogy melyik patch kell a skoda 21ab-hez?
    köszi előre is a választ.