63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Mert esetleg az 1.04 kellene neki? -
feca3339 #44111 Ugyan ez a problémám nekem is... :S -
sirenato #44110 Hali! Az lenne a kérdésem, hogy ezt miért adja ki a betöltéskor?
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_10_26_iaa6nxp9nm.jpg -
Egy kis pihi Rhodenau-ban a Nordparknál :)
-
Tehát mi a problémája a busz szimulátornak hogy a busz hurok alakban végtelenszer megy? Mert a great grundorf bauernhofját másoltam le, de hát ez történt... Át küldjem a mapot privátban nemeza? -
És nem is vesznek fel utasokat tehát meg se áll. -
Nem azon az útvonalon mennek ahol kéne, tehát mikor legenerálódik a busz, megy a 60 méteres szakaszon, és mikor balra kéne kanyarodnia a kereszteződésnél, még a kereszteződés előtt balra kanyarodik és a járdára hajt majd éles jobb kanyart vesz be és átmegy a megállón és megy tovább oda ahonnan elindult, majd megint megismétli ezt végtelenszer. -
Nem egészen értem a problémát.
Nem vesznek fel utasokat? Vagy nem azon az útvonalon mennek, ahol kéne? -
Higgadt, megfontolt és körültekintő fórumozást kérünk tőled. Talán nem véletlen, hogy nem szívesen válaszolnak neked.... nem? -
A zöld szín arra utalna hogy mikor beakarna állni, akkor balra kanyarodik és ahogy lerajzoltam körbe-körbe megy, pedig az utasok felszeretnének rá szállni. -
Sziasztok! Lenne egy problémám, hogy hiába jó az útvonalam (az első két járatomnak), de mindig körbe-körbe "loopolnak". Ez mitől van? linkelek is egy képet hogy hogy néz ki:
Jelmagyarázatot is csináltam hogy a színek mit jelentenek. -
SnyperDv2 #44101 Van Skype od priviben ? -
Az megvan, melyik paraméter mit befolyásol?
Van az elsőnek alap tengely körüli mozgás.
Mivel a szélvédő ívelt, két mozgás is kell hozzá.
Az egyik a kocsi szélességéből adódó görbületért felel, a másik a felfelé görbülő üvegért.
Ez most így fejből. -
SnyperDv2 #44099 Ez mind megvan de semmilyen kombinációval nem jó, vagy én nézek el valami nagyon egyszerű dolgot, vagy rosszul csinálom de egyszerűen nem megy. -
Én a modellező programban úgy állapítottam meg, hogy mennyivel kell elforgatni egy derékszöghöz képest a modellt. Biztos van jobb / profibb megoldás is. -
idáig akárkit kérdeztem senki nem válaszolt rá csak norb82. -
norb82 #44096 :D :D :D :D -
Én beszarok rajtad ember! :)
nem is mondok inkább semmit! csendben nézek ki a fejemből nyugisan! -
igazad volt beállítási problémáim voltak.
köszi a felvilágosítást -
Skoda 21ab
-
norb82 #44092 Akkor ott te b...ol el valamit. -
bocsi, igazad van.
Bocsi még egyszer -
Ha gondolod megpróbálhatok segíteni. -
Carmus #44089 Ezt inkább az Off Topikba kellett volna írni! -
azért probléma telepíteni a 1.04-et mert szétesik a textúra a játékban. -
SnyperDv2 #44086 Valaki ért ahhoz hogy DeepExploration ból vagy máshonnan hogy lehet leolvasni a dolgok koordinátáit? Pontosabban a fokok kellenének mert sehogy nem tudom összehozni az omsiba az ablaktörlőt. Nagyon megköszönném ha valaki segítene! -
norb82 #44085 Miért olyan nagy probléma telepíteni az 1.04-et? Még jobbn is fog működni minden... -
Szia!
Szerintem kezel 4-et is. Lásd MAN SD202 D92 model.cfg D92D92_Wischerblatt_L.o3d alatt
--
Credo kijelzőinek koordinátáit meg tudnád adni / akár privátban? -
Lenne egy kérdésem (lehet, hogy hülyeség).
Van egy busz ami csak 1.04-es patch-el működik, nem tudjátok hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy ne 1.04-el működjön hanem 1.01-el?
megoldható anélkül, hogy föltelepítsem az 1.04-et?
a választ előre is köszönöm. -
SnyperDv2 #44082 Am megnéztem a vanhoolt, hát annál jobb minőségű lesz/lenne az enyém, ráadásul nem is követi az ívet :D -
Ikarus C56 1.2-Automata váltó
Készítő:ZsomborL
Innen letölthetitek -
SnyperDv2 #44080 Hosszú idő után álltam ismét neki nincs sok mindent mutatni :D -
Képeket mikor kapunk a buszról? 
-
norb82 #44078 A Van Hoolnak is kb ugyanolyan az ablaktörlője. -
Hát szedd külön objekté szét őket.
-
SnyperDv2 #44076 Hali ! Jól vettem észre hogy az omsi nem kezel 2 nél több animációt egy objektumnál ? Így sajna nem fogom tudni a rába ablaktörlőjét megcsinálni :/ -
Sziasztok, kikerült a weboldalra az Ikarus C56 V1.2-es verzió ! :) -
*Ha nem lesz semmi probléma akkor itt közzéteszem a mapot. Bár az még kérdéses mikor teszem közzé. Annyi a lényeg hogy pár napon belül megosztom veletek a mapot. -
Ha nem lesz semmi probléma belőle akkor úgy fogom közzétenni hogy itt ezen a fórumon. :) Ez nem hivatalos kiegészítő, simán csak magyar kiegészítő. És a megára fogom feltenni, onnan lehet letölteni. Vagy akár a saját honlapomon közzéteszem a linket azon az aloldalon, hogy "OMSI - a busz szimulátor". Amúgy szerintem jó kis mapot hoztam össze, mert van emelkedő benne, autópálya, erdő. Bár ezt ti döntitek el, mert amúgy én elsajátítottam az OMSI pályaszerkesztő kezelését. Amúgy ez a map jó volt nekem gyakorolni rajta. -
Jó kis járgány lesz belőle a videók alapján!