63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Apocalipto #44152 Nem kéne ezt a buszt veszni hagyni, nekem tetszik. Ha jól látom az első verzió óta nem jött több. Szerintem teszek bele egy VOITH váltót :)
-
sirenato #44151 Köszi! Am előtte lekell törölni a régit és úgy felrakni az újat vagy hadjam fönnt a régit? -
tamas120 #44150 Nem. -
Akkor világít ha bekapcsol a hűtőventillátor mert ugye a DD-sbe automata. -
davidcs94 #44148 Az új C56-nál(v1.2-es), DD motorssal amikor megyek, egyszer csak nekiáll világítani egy kapcsoló, a leírásban a DD motorosnál a kapcsolónak nincs funkciója, a Rábánál a hűtőventillátor kapcsolója. Miért világít ez, de nem sokat, világít fél percet, aztán kikapcsol, utána megint világít.
DD-nél így jelzi, hogy meg a hűtőventillátor?
a pirossal karikázott kapcsoló, azt automata retarder kapcsolója mellett jobbra -
tehát működik 1.06-al is -
az 1.06 tartalmazza a 1.04-et és az 1.05öt is -
sirenato #44145 A skoda csak az 1.4-el működik? VAgy az 1.6-tal is? -
nagyon szívesen, és most működik a buszod?
-
Ezt jó tudni, mert a leíerásban nincs leírva -
Bocsánat , nem sikerült jól berakni a képet ide a fórumba.... -
Ezer köszönet a segítségért! :)
Mindenesetre küldök egy képet azoknak , akik nem találják h melyik gombot kell benyomni.... :)
[IMG][/IMG]
----
Más: Ennek a busznak a sebességét lehet valahogy növelni ? :)
Mert elég idegesítő , hogy 60km/h-nál már kipörög a motor....
-
Van egy gomb a műszerfalon bal fölül, ezt benyomod, amikor még üresben van, utána rakod hátramenetbe. -
tamas120 #44139 Köszönöm! -
1.04-es pestch letöltő linkje
De be kell regisztrálni. -
Ja oké :) Akkor nem szóltam ....
Csak azt nem értem akkor , hogy a D,N mellett akkor miért van R is ? ..... :D
-
padarmartin #44136 köztudott hogy a Skodával nem lehet tolatni :D -
tamas120 #44135 Hona lehet letölteni a javító csomagot? Mer nekem nem működik.
Ezt a hiba üzenetet írja ki:
http://indafoto.hu/tomosz/image/19899433-3228fdf1/user -
Persze hogy fel van telepítve .... :)
Annélkül ha jól tudom nem is menne a busz .... -
Bocsi nem linkelgetni akartam, csak most éppen telegonról írok, mert nem vagyok gép közelben
-
Az 1.04-es patch fel van telepítve neked csak azèrt kèrdezem mert kell a skodához.
Nekem egész jól megy a skoda.
-
Csak egy kérdés :
Ezzel a Skoda busszal hogy lehet tolatni ? :D
Mert nem sikerül sehogyse.... -
norb82 #44130 Attól nálad még nem legálisan van:D :D :D :D -
Geri556 #44129 Válasz gombot még mindig nem ismered ?Warezolni sem kéne -.- -
Van egy második problémám, hogy mikor az x végállomáshoz odaér a busz már vissza akar menni, tehát nem áll meg a végállomásnál. Én azt szeretném, hogy ezek a problémák megoldódjanak. Aki tud ebben segíteni, annak átküldöm a mapot a megfelelő spline + sceneryobjects-szel együtt! -
sirenato #44127 Tudja valaki, hogy hol lehet kapni a mercedes o305-öt hol bírom megvenni és mennyiért? Vagy ha valakinek megvan akkor nem-e tudná kölcsön adni. Előre is köszönök mindent -
ez a fizetős, haverom fizetett érte és volt olyan rendes és oda adta nekem másolatban. -
regelek5 #44125 Nem tudja valaki, hogy az Ikarus C56-hoz kiadott automata váltóval hogy lehet tolatni? Próbáltam fékkel együtt, anélkül stb., de nem akar tolatni a busz.
Valamelyik gombra tippelek, hogy engedélyezni kell, de nem tudom, melyik lehet az. -
Sziasztok! Na már van valami megoldás a #44102 -es problémámra?
Röviden annyit mondok, hogy mikor a busz maga lerakódik (AI), akkor megy egyenesen az úton de letér az útról balra kanyarodva, aztán ilyen 10m-es sugarú hurokban megy végtelenszer és nem vesz fel utasokat, tehát bugolódik. A narancssárga szín azt mutatja, hogy merre jelöltem ki az utat ahova mennie kéne, a zöld azt mutatja hogy a busz ebben a "hurokban" megy végtelenszer, és ez idegesítő. -
Hali!
Ez most melyik Skoda busz a kettő közül?
Az eredeti pénzért megvásárolt,vagy a másik aminél nem lehet megjeleníteni a kijelzést. -
sirenato #44122 Hali! Valaki tudna küldeni egy linket az 1.4-hez? Előre is köszönöm! -
Zoliikp #44121 Szerintem az ablak ívét a koordinációs pontok, valamint a kar-lapát dőlések "finomításával" le tudod követni... -
SnyperDv2 #44120 Aztmondod ? de am nemtok semmit összevonni mert akkor csak a levegőt pakolgatom majd vele mert se hozzá nem fog érni se átmenni rajta :D -
Zoliikp #44119 Akkor célszerű a kompromisszum:
néhány elemet össze kell fognod, mert maga az animáció rengeteg fps-t fog "megzabálni". Ha még hozzáadod az időjárási viszonyokat is... -
SnyperDv2 #44118 Ennél bonyolultabb lesz mert nekem 9 részből áll 1 ablaktörlő :D Meg most újramodellezek pár dolgot mert egyenlőre nem tükörképes a dolog, nemeza segített nagyjából rá is jött de még mindig nem lett tökéletes, így maradt az újbóli modellezés :D -
Zoliikp #44117 Ha még nem oldódott meg:
-azt kell végig gondolnod, hogy kétkaros esetén 3 objektum van:
a két rudazat, valamint a lapát.
Az animáció során az egyik kart kinevezed "főnöknek", amit követ a másik kar, és a lapát mozgása.
A karok forgás pontja az alsó csatlakozási pont közepe.
-
feca3339 #44116 Megpróbálkozom vele :D -
sirenato #44115 Feca ha sikerül felraknod az 1.4-et akkor leírod nekem hogy hogyan sikerült? Köszi! -
sirenato #44114 Jó de azt nem engedi hogy felrakjam! Ki írja hogy töröljem az 1.1-est oké ki si törlöm én még mindig azt írja hogy töröljem ki! -
feca3339 #44113 Az lehetséges mert nekem 1.01 van fennt