63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
jó lett a festésed. -
A Cito miatt én is újra "előszedtem" a játékot: :)
-
Unatkoztam egy kicsit és csináltam egy volánbusz festést a kis mercihezLetőltés -
Adambence #44349 Jó videó! Ez melyik pálya amúgy? -
Most Megjelent buszról is legyen valami! :D (előbb a youtube vacakolt) -
És akkor a Bemutató videó! :D
-
Routeres #44346 Az lehet, de a gyatra nem egyenlő az idegesítővel. ;) -
Geri556 #44345 De attól még idegesítő marad, hogy a valóságban is ilyen :D -
Mintha a valóságban nem lenne az... -
Hiába adok magasabb értéket,nem jó.Egy választásom maradt,mégpedig az új videókari. -
Körülbelül igen ......
De maga a busz szép és jó , csak ezek a kicsit vinnyogós hangok ..... Hát eléggé fülsértőek szerintem..... -
Geri556 #44341 Ezek a hangok 

Egyre gyatrább a kiadott buszok hangminősége. -
Kevés a textúra memória. Vagy adj nagyobb értéket a max. bet. text. mem. méreténél, vagy kell egy jobb videókari. -
Az a baj,hogy még nem is festettem..Ez az alap busz egy alap festéssel -
norb82 #44338 elírtad a cti-t és nem találja meg a textúrát. -
Erre valaki valami megoldást?
-
Kijött a Mercedes - Benz O520 Cito :)
>>>Letöltés/Download<<< -
Mai alkotásom :D
-
Én az O305-öt is beraktam az O405N2-n kívül :D Még a römerbergi textúrát is megcsináltam neki :D -
Egy pár hozzászólással lejebb már kérdeztük, és kaptunk is választ rá :) -
sirenato #44332 Hali! Tudnátok nekem olyan pályákat írni ahol, működő vasúti átjáró van? Köszi! -
Inkább felrakom, ne hogy valami baja essék a mapnak... :D -
Én még a solarist is kitöröltem, mert az a gépemen nincs is meg :D Nem raktam fel... -
mokesz96 #44329 Szabad megkérdezni hogy áll a Börzsöny ? -
gylacus #44328 Én az ailistből kiszedtem az SL202-t (és volt egy SL202-KI vagy valami ilyesmi), kicseréltem O405N2 Vollmatrixra és működik. Nagyon királyak az új távolsági vonalak és a Nightlinerek.
Lehet, hogy nem így kellett volna, de így is jó :D -
Adambence #44327 Köszönöm szépen, azt én építem, valós pálya lesz, 7-7A-7B-7C vonalakat városkámban :D Szeretném minél magasabb szintre emelni a valóság faktort :D -
Valaki segít megmondani nekem, hogy kell felrakni a Römerberg V3-at? Mert hiába raktam fel az egészet ezt írja ki nekem: "Datei nicht gefunden".
Mindent megtettem amit kell de ezt adja ki. Esetleg nem kell hozzá a V2? Mert google fordítóval sikerült kihámoznom hogy kell a v2 ha a part I-et rakom fel csak, de én mindkettőt felraktam(azaz part I, part II). (mert azért google fordító, mert én angolt tanulok nem németet :D Majd mikor középsulis leszek akkor tanulok németet :D)
Mi itt a probléma?
-
Csak Steames lesz mint pl. a COD Back Ops II.. -
Alakul..
-
Routeres #44323 Az omsi-check weboldal meginterjúvolta Raphael Jakobot, az Aerosoft egyik munkatársát az OMSI 2-ről. Nem tudom mennyire hiteles, de jobb híján...
Íme magyarra ferdítve:
Az OMSI 2 tényleg csak Steam-en fog mejelenni?
- Igen, de mind a letöltős, mind a dobozos verzió ugyan úgy megrendelhető lesz az Aerosoft webshopon keresztül is.
Miért pont Steam-en, miért nem maradt az Aerosoft Launcher?
- Részben a másolásvédelem miatt, de a fő ok, hogy több embert szeretnénk a szimuláció/OMSI témával összehozni, és a Steam erre tökéletes.
Miért nem látható a játék Steam-en, még a "hamarosan elérhető játékok" között sem?
- Egyszerű, eddig hiányzott a trailer, most pedig arra várunk, hogy a Valve felszabadítson nekünk egy oldalt.
Mennyibe fog kerülni az OMSI 2?
- Az ajánlott fogyasztói ár 29,99€.
Hogy néz ki az OMSI 1-ről OMSI 2-re frissítés menete?
- Az OMSI 2 megrendelésénél egyszerűen csak meg kell adni az OMSI 1 sorozatszámát, és így 19,99€-ért kapjuk meg az OMSI 2-t.
Dobozosról letöltős verzióra váltás esetén is él a frissítés lehetősége?
- Dobozosról letöltősre váltás esetén igen, de letöltősről dobozosra sajnos nem a többletköltségek miatt.
Mennyibe kerül a frissítés?
- 19,99€
Lesz OMSI 2 + O305 Addon csomag?
- Eddig még nincs ilyen tervben, de valószínűleg nem lesz. Előbb legyen kint az OMSI 2. ;)
A Steam ellenére továbbra is moddolható marad a játék?
- Igen.
Az OMSI 2 megjelenése után kapható lesz még az OMSI?
- A raktáron maradt OMSI-kat továbbra is árulni fogjuk.
Kösz az interjút, cső.
---
A lényeg, hogy 10€ kedvezményt kapnak azok, akik az OMSI 2 megvételénél megadják az OMSI-s sorozatszámukat.
-
Haulin #44322 És a pálya? :P Nagyon jól néz ki, még így alapon is. :D -
mimo0612 #44321 Sajnálatos, mert nagyon jó! :) -
Adambence #44320 A videót CCV-520 kolléga készítette én csak a pályát, a buszt saját magának alakította át, mint a videó kommentben is leírta nem valószínű hogy ki fogja adni. -
Nem így gondoltam, hanem a hangra és a kinézetére mert ez átalakított. -
gylacus #44318 Letöltés -
gylacus #44317 Szerintem ez a busz az
Ikarus 260
260.06 Praga 2M70.03
Nógrád Volán Zrt.
Már régóta letölthető. -
Ez a busz elérhető lesz valamikor? -
Oké :)
Amúgy ezzel a festéssel kapcsolatba épp néztem , hogy már csak egy áramszedő kéne rá.... :D
És akkor egy összerakott Liaz trolinak elmenne :D
-
Köszi,de még fog változni nem is keveset(logók terén). -
Szép munka ! :DD