63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Routeres
    Tessék tisztában lenni a szatíra fogalmával, akkor egyből kiderül, hogy kamu. :)
  • Norbesz23
    Ez egyértelmű volt nekem legalábbis, hogy a 2013-as kiadás hülyeség volt, mert még nyáron a man ng272 félkész állapotban volt, és ki tudja hogy maga a játék hány százalékban van kész.
    Lehet hogy 70 százalék és ezért lesz csak kész 2014 nyarára.
  • Krisz995
    Nagyon bízom benne, hogy ez az omsi-report-os cikk egy nagy kamu... Mert ha nem, akkor sztem nagy felháborodás lesz. 9 hónap plusszba azért elég durva..
    OMSI 2 csúszás (reménykedjünk, hogy nagy nagy kamu)
  • SnyperDv2
    Egy apró felesleges kérdés: Valaki nem tudja a fokgyem RGB színkódját ? :D
  • bpyfan
    Mivan??? Na ezt már nem gondolhatják komolyan.Már ezt a decemberi csúszást is felháborítónak tartom. Remélem nem igaz.
  • Krisz995
    Na ez most már szánalmas, és rohadtul gáz dolog. OMSI 2 megjelenés: 2014 július...
  • Apocalipto
    Nekem nincs ilyen gondom, pedig mentem vele többször is.
  • vikimaki1
    Ennek a Cito-nak van egy számomra idegesítő problémája... Nem tudom észrevettétek-e, de van egy 3. ajtaja is, ami a gyári MAN-okhoz hasonlóan, az elektromos fék hatására nyílik. Sokszor becsukom az ajtókat, elektromost megnyomom, de idő mire elengedi a buszt a láthatatlan ajtó miatt. Gondoltam rá, hogy valamiféle késleltetés, de a hangján is hallatszik, hogy olyan mint ha nyitva lenne egy ajtó. Ezzel valaki tudna mit kezdeni?
  • Jazzdobos
    Sziasztok!
    Tudtok abban segíteni hogy hogyan lehet azt megcsinálni amikor kinyitom az ajtót újra bemondja a megálló nevét. Vissza néztem van ahol leírják de az nem működik!
  • Apocalipto
    Nem tudják már mit hazudtak előtte.. :D
  • bpo451
    És ha én már megvettem a Wingbestnél az OMSI2-t akkor gondolom cseszhetem a kedvezményt :)
  • Erlau Trans #44382
    Komolyan mondom, ezek össze-vissza beszélnek. 1 hete sem kaptam mailt tőlük, hogy nem lesz semmilyen kedvezmény az omsi 1-et megvásárlók részére...
  • nemeza
    Közben kijött a Bécs addon 1.02-es patch is.
    Részletek magyarul és angolul
  • aerolive
    Akkor ezért a fokozatmentes váltó is. Értem, viszont azt a csörömpölő hangot nem igazán.
  • norb82
    Igen mivel a Cito egy dízel-elektromos hibrid busz.
  • papi08
    Igen, közben megtaláltam, köszönöm :)
  • gabesz012
    Az ajtófékre gondolsz inkább, nem? Az ugyanaz, mint az alap MAN-okon, num pad -.

A hangját fikázta vki, pedig az is nagyon jó (szépnek valóban nem mondható); 20-25 km/ó felett indul be a dízel motor, ezt is szépen megcsinálta a készítője. :) Igaziból elég sokat utaztam ilyen Cito-val, és jól visszaadja a "hangulatát", szóval le a kalappal, tényleg nagyon jó lett. Egy ilyen minőségű Citaro-ért mit nem adnék már... :)
  • aerolive
    Köszi!

Ennek az új Mercinek a valóságban is űrhajó + hulladékdaráló hangja van? :D
  • papi08
    Sziasztok!

Ebben az új Merci Cito buszban hogy lehetne megoldani hogy a parkolófék egy külön gombra kerüljön? Vacak dolog minden megállásnál kormányt kikapcsolni, majd újra be..

Köszönöm!
  • Norbesz23
    Csináltam egy BKK festést a Skoda 21AB-hoz.
    Skoda 21AB BKK festés letöltő linkje
  • ZsomborL
    Gyere pü-be Facebookon. :)
  • RoxorHUN
    Ja tényleg, neked most nem megy a cito?!
    Amúgy milyen géped van?
    Mert nekem egy eléggé alap gépem van és simán viszi a buszt.
  • ZsomborL
    Hát,én meg így jártam a Citoval kapcsolatban akkor.. :/
  • RoxorHUN
    Bocsánat a duplázásért csak rossz képet raktam be. :)

[IMG][/IMG]
  • RoxorHUN
    Olimano2222!
    Elkészült amit kértél. :)

Letöltés: LETOLTES

[IMG][/IMG]

• Geri556
    A textúrák méretén kell állítani asszem a beállításokban.
  • RoxorHUN
    Ez engem is érdekelne. :)
  • aerolive
    Ha 30fps mellett is csinálnak olyat az igényesebb buszok, hogy kb 10 másodpercenként megfagy a kép, elhomályosodik minden a fülkében, majd utána egyből megy tovább, az mitől van? még 13 fps-nél megérteném, de így nem igazán tudom hova tenni. Mit kéne lejjebb venni?

• GMI
    Új kerekeket kapott a 395, amiket én modelleztem :D
  • Carlo da Italia
    Megtudná valaki mondani hogy a LiAZ-5292.30 és a Mercedes Cito-nál is ugyan az a probléma van,a rendszám és a sorozatszám,a karosszérián.A rendszám az eredetivel egyszerre jelenik meg.Hogyan tudnám kiiktatni az eredeti rendszámot,plusz persze a sorozatszám eltüntetése.
  • RoxorHUN
    Megpróbálom megcsinálni, de nem ígérek semmit.
  • olimano2222
    ha esetleg van kedved,elfogadnám :D

http://phototrans.hu/images/photos/original/543/433002.jpg
  • MineHeadHun
    Mitől van az a citónál, hogy minden fehér (műszerfal)? Csak a bécsi festés meg egy e betűvel kezdődő festés látszik a buszon, a többi festésnél totál fehér a busz.
  • RoxorHUN
    Mármint hogy csináljak egy Balaton volános festést?
  • BPI1184
    Nofene, hamarabb kijött ez a szépség?:) Ideje menni vele egy kört.:)
  • olimano2222
    Esetlegesen egy piros-fehér Balaton Volánost ? :D

Nincs mit! Ami Erorros azt kell keresgélned,ez a lényeg!
  • RoxorHUN
    Mercedes o520 Gemenc Volán festés.
    És hogy még Gemenc Volánosabb legyen kapott zöld ülés kárpit és sárga korlát.

letoltes
    (ha nem működne a link: http://t7.hu/0vi4)

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

• Omsifan1225
    Köszönöm Szépen a segítséget !
    Bár még így is kínai nekem , de megpróbálkozok vele :D
  • olimano2222
    Csak ami ott van,én is úgy guberáltam össze 50 másik pályából.!
    Tipp: Megnyitod meg Kapod a Zugriff-et. majd "Ctrl+ald+delete" -> Logfile megnyit és ott van mi hiányzik!Ezután Google és félnapos keresgélés után elindul(Nekem Textúra gondjaim voltak mindent töröltem és én festettem újra,nekem még mindig hiányzik egy Spline de így már megy! :))
  • Omsifan1225
    Ehhez a pályához tudna nekem valaki adni egy olyan linket , ami nem zugriffel ?
    Meg ehhez a pályához nem kell semmi spline , semmi Sceneryobject ?
    Vagy csak szimplán nincs hozzá csomagolva ?
    Előre is köszönöm a segítséget !
    -------
    Adambence:( #44349 ) A pálya neve Innsbruck , és a videó leíásába találsz is hozzá egy letöltő linket ;)