OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
A kép tárhelye, ahova fel volt töltve (szövegdoboz háttérképe) lett letiltva.
http://goo.gl/gd6Zi5
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Mert a felirat felfüggesztett számla-t rebesget.
Nekem nincs ilyen problémám...
13 éve itt. Szép idő.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Egyébként ez mi akar lenni? (A fekete szövegablakról beszlek):
Megnéztem, Chrome-ban ugyanezt adja. Elég idegesítõ, mert ezt a hsz-t is jegyzettömbben kellett írnom, majd átmásolnom, mert egyszerûen nem látom a szöveget, amit írok...
Nekem valamiért nincs menetrend a martonváros pályán.
A mûködtetés/mûködés idejét viszont meg lehet adni a paraméter-fájlban.
Aki már készített/módosított a váltó scripteken biztos meg tudja mondani, hogy melyek azok.
Így elérhetõ, hogy a gomb megnyomása/elengedése mennyi késleltetéssel hajtódjon végre.
Hát be van állítva, de sajnos a félelmem beigazolódott. Így a játék nem tengelyként kezeli, ezért ha teljesen elõre tolom benyomja, ha félig akkor meg nem. Ugyanez az elengedésnél. Szóval a kuplung csúsztatása (ami a célom lenne)még mindig nem sikerül így.
KÉP
Plusz amit mellékeltem legelõször,a #40075 az pedig a buszkiválasztás után,amikor ki akarja választani az indulási helyet,a legalsó cím south Central.
Szépen be van építve a map, élvezetes, de a belvárosi részén akad fõleg ha még ráteszem az online idõjárást.
O405N1 hez: nincs benne berlini mod, de majd lesz 😊
Jól kidolgozott jármû, ami nekem szemet szurt hogy pl a leszállásjelzés sárga H betû alig látni mikor felvillan, de ez orvosolható a leszállásjelzõ hang kicserélésével.
Pénztárgéphez: O405N1 nek a 2. verziója ahol a fehér "egység van kártyával:
Szerintem ez alapján már lehetne egy FUTÁR készüléket megcsinálni, beüzemelni, scriptelni.
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
-kerestem azt a szakaszt, amit mutattál, de nem találtam.
Esetleg felülrõl mutatsz képet?
Mindjárt nézem...
LINK
Nekem csak az 1.5.2-es van meg, de abban nincs ilyen objekt.
Dobsz egy linket, ha van?
Nem saját pálya nemrég töltöttem le Grundorf v2.
Mivel objektum, ezért amelyikre rányomsz, azt a jobb oldalon kék mezõbe foglalja. Csak azt az egyet...
Egyébként ez melyik pálya, vagy esetleg saját?
Kapásból rákattintottam,ahogy mondtad. A Splines fülnél semmi reagálás nem volt,rá se tudtam kattintani arra a fehér útszakaszra.
Viszont amit írtál még hogy ha nem a Splines-ben akkor az objectben,na ott már rátudtam kattintani,a hibás útszakaszra.
És alapjában véve ezeket a fájl neveket adta ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RQ 15.5 TO 28
RQ 28 Entry End
RQ 28 Exit Start
RQ 28 Entry Start Double
RQ 28 Exit End Double
RQ 10.5 Connector OneWaY To Bridge
RQ 10.5 Connector OneWay FROM Bridge
Alapjában véve ezen a részen ezeket a neveket jelõlte ki,gondolom akkor a többbi helyen is,ahol még lehet.
Indítsd az OMSI-t a -editor kapcsolóval (Pl: C:\m-r-software\Omsi\Omsi.exe -editor), az elsõ bejövõ panelon Nein, ezután beadja a pálya-választó ablakot. Értelemszerûen a könyvtárban megkeresed ennek a pályának a mappáját, belépve egy darab global.cfg-t találsz, amire duplakatt.
Betöltés után az egér jobb gombjával kattintgatva megkeresed azt a szakaszt, ami a képen van.
Amikor megtaláltad, a jobb oldali panelon kijelölöd a Splines-fület, és rákattintasz a pályán az elemre. A jobb oldalon kijelöli neked a nevét, ami alapján már könnyebb megtalálni a textúrát.
Ha nem jelöl ki semmit, akkor objektumról van szó, és át kell váltanod az Objekt-fülre...
Könnyebb lenne úgy ellenõrizni a nevét, és rákeresni a hozzávaló textúrára...
A kép alapján az objektum jó.
http://en.shop.aerosoft.com/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=12651&s_design=simulation4u&shopfilter_category=Simulation4u&s_language=english
Végigviszed a vásárlást, és az email fiókodban megtalálható lesz a serial.
(Arra gondolni sem merek, hogy nem láttad a "A topikban kérjük hanyagold a warez témát! Köszönjük!" feliratot!)
OMSI Citybus O305-nek a customer serial kódját???
A bûnös amivel a lentebbi #40065 képen látható hibát dobja fel,az pedig a Temsa Safír busz volt.
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
De most telepítettem újra,úgy hogy feltettem az alapot 1.0 aztán 1.0.1 -et
aztán az 1.4-et,újrainditás. És itt van a hiba az 1.4-esnél,eddig jó volt most meg makacskodik az 1.4-es.Aerosoft aktiválva.
Ahhoz, hogy az adott billentyûparancsot hozzá tudd adni, elõbb telepíteni kell azt a buszt, amelyik használja.
Újra kellett telepítenem a játékot,és csak az 1.4-es frissitést tettem fel hozzá.Amikor ki akartam választani a billentyüzetnél hogy medjam a háromajtós busznak a doorfronját,egyszerüen nincs benne egysem,plusz elég sok hozzáadható gomb nincs benne. Mi lelte ezt a játékot?
Ezt a képet vagyis hibát adja be rákattintáskorHIBA
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Ha tudomásul veszed a hibát, lelövöd a játékot, törlöd a logfile.txt, és újraindítod, akkor is adja ezt a hiba üzenetet?
Lehetséges, hogy egy egy DX9 telepítés megoldja, ha az elõbbiek nem segítettek...
Indításnál ezt a hibát írja: A program nem indult el, mert a dxerr9.dll fájl hiányzik a számítógéprõl.
Ez azért furcsa nekem, mert eddig nem is kért ilyet, másrészt viszont megvan ez a fájl.
Valakinek van valami ötlete hogy mi lehet ez?
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.