63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Sajnos az nem megy. A valós festések nem minden buszra kivitelezhetők, meg nincs hozzá forrásom sem. a ferde vonalakat nem tudom megfelelően meghűzni a buszokon hacsak eleve a modell eredeti festése nem olyan. Pl a pazra nem tudnék a hátső részre ferde párhuzamos csikokat hűzni ami pl átmegy vizszintesbe egy meghatározott magasságban. -
Ember!!!! Láttad már a BKK logóját?! Tudod-e milyen bonyolult az?!?!?!?
/szarkazm. -
padarmartin #44474 akkor maradjon a BKK-nál : D -
Olyan bonyolult csíkokkal, meg írásokkal?! Az nehéz :(
/szarkazm. -
Én a citromsárga és a zöld szineket szeretem a legjobban, azért ilzen. De nekem a műszerfal további alakitásához kellene segitség. -
padarmartin #44471 Akkor inkább már valós festéseket csinálnál... -
Ezvégett elnézést kérek. Ezt szemelőtt tartom majd a jövőben. -
Ajánlom figyelmedbe a szabályzat II/11. bekezdését, duplán is ráadásul!
"Kerüljük a nagy képek beszúrását. Egy hozzászóláson belül ha több képet szeretnél elhelyezni, akkor azt tedd bélyegkép formájában, ami egy külső oldalra mutat, vagy egész egyszerűen csak a linket add meg. Legyünk tekintettel azokra is, akik adatmennyiség korlátozással interneteznek (pl. mobilnet)." -
Ez amúgy mért ilyen? Meg hát kilóméterekről észre lehet venni.:-) -
padarmartin #44466 hát ez tényleg undorító :D -
norb82 #44464 Szerintem nyugodtan add ki amikor úgy érzed kész van, nem kéri számon senki mikor készülsz el. -
És tudnál nekem dobni egy linket az oldaladról? -
Szerintem nyugodtan kiadhatod bétaként.
-
Én úgy gondolom,hogy a menetrend befejezése és a fontos részek textúrázása után nyugodtan kiadható bétaként. -
tamas120 #44459 http://ofpmafia.eu/files/file/250-m%C3%BChlhausen/ -
kuhnzsolt #44458 Üdv mindenkinek!
Egy kérdéssel fordulok felétek!
A vonatpótlás pályám kiadási dátuma az oldalamon mára lett meghirdetve!
A pályát viszont nem tudtam 100%-ig befejezni, és bétát sem szeretnék kiadni! De mivel ismerem a közösség néhány hitetlenkedő tagját, inkább megkérdezném: kiadjam a béta verziót és majd egyszer befejezem, vagy tudtok várni? -
sirenato #44457 Hali! A Berlin-Spandau 2012-nél miért adja ki ezt a hibát?
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_3_4u51cbz1kh.jpg -
norb82 #44456 A Directx 11 alapból benne van a Win7-ben.
DE!!!!
Az Omsinak a DirectX9 kell (meg egy csomó régebbi játéknak is) ezért fel kell tenni azt is. Le lehet szedni külön azt a dll-t az igaz, csak nem így érdemes csinálni.... Ha nem is küld hibaüzenetet de azért lehet nem lesz tökéletes a többi része nélkül. -
Jó!!! -
Egészségedre. Majd ha egyszer valamelyik program hiányolni fogja az illesztő többi részét, akkor majd keresd meg a hozzászólásom. Ajánlatos olvasmány esetleg: http://hu.wikipedia.org/wiki/DirectX -
Már megoldottam a dll-el. :DDDD -
Semmilyen dll-t nem kell letölteni. Ezt kell: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 -
gabcsibkv #44451 d3dx9_28.dll le kell tölteni ujra. -
Nem mer eddig nem kellet de nem hiszem hogy, pont az lenne a kulcsa. -
Öhm. Próbáld meg frissíteni a directx-et, hátha segít. -
És mint már mondtam eddig működött. -
VAN WIN7-EM+DX11+64bit! -
DirectX-et elfelejtetted felrakni. (Google-ba beírod "DirectX ..." a ... helyett az op. rendszer neve [pl.: windows 7], meg a bitek számát 32-64bit [az x86 bites asszem mind2őt tartalmazza.], persze mindezt idézőjel nélkül ^^). Remélem segítettem. Jah, és a .dll-t külön ne töltsd le mindenféle oldalakról, vírusos, illetve egyéb huncut dolgokat tartalmazhat. -
Sziasztok!
Sajnos újra kellett telepítenem a játékot de mikor indítanám aszt írja, hogy d3dx9_28.dll hiányzik. Eddig pedig működött ráadásul eredeti. Mi lehet a gond?
A választ előre is köszönöm. -
Akkor jó :D -
Neeem, kevesebbet eszik mint a C56. -
Remélem,nem lesz gépigényes a busz :D -
Oké :)
Csak emlékeztem , hogy régebben még csinálták... :)
De már nem hiszem h csinálják még , mivel elég régóta nem hallottunk róla semmi hírt se.... :( -
Látványos változás nem történt, mostmár az apróságok vannak hátra.
Kép -
Anno készült, de nem tudom, hogy folynak-e még a munkálatok :) -
mokesz96 #44438 Hát én nem láttam még.. de nagyon örülnék neki.. :) Egyik kedvenc járgányom az öreg. :) -
Szép munka ! :)
mokesz96 : ( #44435 ) Én úgy tudom , hogy készül egy....
( DE HA MÉGSE , akkor meg javítsatok ki ! :D ) -
RoxorHUN #44436 Ja jó volna egy Ikarus 415.26 
-
mokesz96 #44435 Falusi révén nem érdekel egy cseppet sem a DP... végképp nem a 412 inkább egy .26 os 415 :) -
A 395-ös kapott egy új légkondit. A ventilátorok is forognak a tetején.
[URL][URL]
[URL]