63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• atiwrc
    Sziasztok!
    A képen található piros astra kombi magyar gyártmány? http://l1311.hizliresim.com/1h/j/ulj28.jpg
  • YoGabN
    örök hálám :D
  • olimano2222
    R betű R=Rotate :D
  • LMG123
    Akkor kihagyom a Tatra villamos a listámról. :)
  • YoGabN
    A kijelölt objektet hogyan lehet elforgatni? Életemben elősször ma léptem bele a szerkesztőbe és megváltoztatnék 1-2 dolgot.. Csak nem tudom hogy kell :D köszi a segítséget előre!:)

• generalGGabe
    Sziasztok!

Szeretném bejelenteni, hogy újfent belevágok az Észak-Pest projektembe.
    Folytatom az útkerek átalakítását, hogy minnél pontosabb, és kisebb méretűek legyenek.
    Az összes egyedi objektumot le fogom modellezni, továbbá járni fog villamos is. A valóságban T5C5-ök járkálnak arrafelé, úgyhogy ezeket fogom belerakni majd.
    Ami eddig elkészült: 121, 147 vonalhálózata, illetve a 96-os buszcsalád vonalának nagy része.
    Terveim szerint a következő vonalakat csinálom meg:
    96, 121, 147, 196, 196A, 220, 296, 930.
    És tervbe vettem, hogy ha belefér, akkor megcsinálom a 126A vonalát is még. Szóval kilenc vonal lesz a pályán.
    Természetesen azon kívűl, hogy Teljesen valós pálya lesz, a valós épületekkel, tervezek bele meglepetéseket is, amiket egyenlőre nem árulok el.

AMIT FONTOS TUDNI:
    FIZETŐS PÁLYA LESZ.
    Az oldalunkról lehet majd letölteni, mellette lesz egy Paypal gomb. Afféle becsületkassza megoldással.
    Azért szólok előre, hogy ne érjen senkit meglepetésként. A másik: szeretném, ha nem kerülne fel más letöltőhelyekre. Szeretném látni, hogy milyen a letöltés/fizetés arány.
    A terveim szerint 2 eroba fog kerülni. Ez nem egy egetverő összeg szerintem egy ilyen pályáért.
  • BPI1184
    Kicsit kutakodtam a neten és találtam a Julian féle Merciből statikus járművet.:)

Akit érdekel: http://www.mediafire.com/download/tdltf6oyc219fdf/NL_Statisch.rar
  • mk452001
    Nem mondom, hogy lehetetlen, majd ha otthonm leszek, megnézem
  • kriszi94
    Te a Sachsen-Anhalt pályára gondolsz, ott van ez a vasútállomásra betérős verzió. :D Eltaláltam?
  • mk452001
    Köszi, délután leszedem. :)
  • cxaxoxc
    Letöltés: Landkreis Wehlen

Ajánlott ezen az oldalon szétnézned, ha keresel valamit. Itt jó eséllyel mindent meg fogsz tudni találni, és a letöltések is aktívak
  • mk452001
    Pontosítok...kipróbálnám, ha működne a letöltési link -.-
  • mk452001
    Nem akarlak lehangolni, de nem erre gondoltam...viszont ne rossz, asszem kipróbálom :P
    (az amire én gondoltam az sokkaal pusztásabb volt - azóta mondjuk fejlődhetett :) )
  • YoGabN
    Landkreis Wehlen. A kedvenc pályám.:)
  • mk452001
    Sziasztok, remélem tudtok segíteni. Keresek egy konkrét pályát, de nem emlékszem, hogy mi a neve, és elég kevésre emlékszem belőle...

Annyit tudok, hogy egy vidékies - "volános" - pálya volt, és volt egy olyan vasúti átjáró, hogy egy vagy több buszvonal az átjáró előtt elkanyarodott egy T elágazásnál, majd a nem messze lévő vasútállomásnál megfordult, és csak ezután ment át a vasúton.

Tudom, ez nem nagy segítség, de hátha esetleg felismeri valaki.

Esetleg a mostani eresztések között tudtok valami hasonló városközi pályát?
    Lehetőleg nem csak 1-2 vonallal...

Előre köszönöm
  • Banderasbkv
    Nekem sikerült csinálni ma a Ikarus 256 [BHC-751]-hoz egy automata váltót. Komoly lett nagyon. :)
  • Zoliikp
    Nem tudom...
    A cfg-re való hivatkozás biztos kell, a scripteket pedig lehetséges, hogy hiányolni fogja, és Zugriff-el kidob.
  • Erlau Trans #45327
    Nem kell velük foglalkozni.
  • norb82
    És abba mennyit kell beleírnom ha csak ez a cél amit írtam?
  • Zoliikp
    Kell készítened egy bus-fájlt is, amit a busz mappájába kell tenned.
    Ez alapján találod meg a kiválasztó panelen a buszt...
  • atty707
    Persze, ezzel a módszerrel tetszőlegesen lehet váltókat cserélgetni. Előfordulhat, hogy a busz a csere után nem fog működni (zugriff-el), ezért minden lépésnél csinálj mentést. (Vagy a teljes buszról.)
  • YoGabN
    átnéztem, én is hasonló módon kezdenék neki, csak nálam annyi van, hogy a busz már maga automata, csak a 3 sebességes MAN váltó van benne. ha a scripteket átírom, az is megfelelő?
  • YoGabN
    köszi, csekkolom!
  • ZsomborL
    Én is ez alapján tanultam meg :)
  • atty707
    Nem:
    http://omsihu2.wordpress.com/gyorstippek/valtocsere/
  • YoGabN
    Nagy meló egy buszban váltót cserélni? A Setra 215UL-ban cserélném az automatát valami más busznak a váltójára, mert ez a 3 sebesség nem az igaz..
  • rurman
    http://store.steampowered.com/app/252530/?snr=1_7_15__13

2013 december 12!
  • generalGGabe
    azért illene feltüntetni...
  • nemeza
    Természetesen nem.
    --
    Ez ilyen, ha kiadtad, akkor terjed - és figyelem kérdése..
  • madigergo
    Sziasztok! Ikarus 263 (GMP)-nél mi a teendő, ha a víz olyan 120 fok körül van? van valami kapcsolója a hűtőnek, vagy nincs, és jól van az úgy?

Köszi!
  • norb82
    Lenne egy kérdésem.

Szeretnék egy készülő buszt betenni Omsiba, csak a kaszni, hogy jók-e a méretek,magasság stb. Odáig megvagyok hogy van egy o3d-m, meg egy model.cfg amiben szerepel annyi hogy (mesh) o3d file elérése (persze szögletes zárójelben ahogy kell) Innen mi a teendő? (csak annyit szeretnék hogy le tudjam rakni valahova, nem kell semmilyen más funkciót tudnia egyelőre)
  • Carlo da Italia
    Német túristabusz a faluvégen.
  • bpo451
    De az az érdekes, hogy ezen a pályán pont ezen a helyen állandóan ezt csinálja.
  • TNH
    Hiába hibátlan, sajnos az OMSI néha ezt nem veszi figyelembe...
  • bpo451
    A menetrendet én csináltam, megnéztem mindent, de nem találtam semmi hibára utaló jelet.
    Ott tök egyenesen kéne mennie.
  • TNH
    esetleg házhoz menő szolgáltatás? :D De szerintem a menetrenddel van valami gond.
  • bpo451
    Ezt a képet most lőttem a Kispest pályán.
    Valaki tudja esetleg, mi baja ennek a busznak, hogy bemegy a házakhoz?

• Banderasbkv
    Hát igen. Engem kicsit bosszant, hogy mért nem csináltak maguknak saját objektumokat.
  • LMG123
    Nem vennék rá mérget...amúgy ha még a fakitermelést, játszóteret, stb. belerakják, oké, az AI-kocsikat is oké, de a full magyar objektumok már nagyon gázul néznek ki egy török pályán.
  • gabcsibkv
    A Börzsöny pálya nagyon jó, gartulálok, igaz először próbáltam tegnap este de az emelkedők és ivek megizzasztották NL202-est :)
    Elérhető a Börzsönyhöz a menetrend mellé Linienlisten mappába térkép és routekodok? Mikor a kiskönyvet kinyitom az NL202-esnél akkor lássam a menetrend alatt. Köszönöm.