63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
atiwrc #45344 Sziasztok!
A képen található piros astra kombi magyar gyártmány? http://l1311.hizliresim.com/1h/j/ulj28.jpg -
örök hálám :D -
R betű R=Rotate :D -
Akkor kihagyom a Tatra villamos a listámról. :) -
A kijelölt objektet hogyan lehet elforgatni? Életemben elősször ma léptem bele a szerkesztőbe és megváltoztatnék 1-2 dolgot.. Csak nem tudom hogy kell :D köszi a segítséget előre!:) 

-
generalGGabe #45339 Sziasztok!
Szeretném bejelenteni, hogy újfent belevágok az Észak-Pest projektembe.
Folytatom az útkerek átalakítását, hogy minnél pontosabb, és kisebb méretűek legyenek.
Az összes egyedi objektumot le fogom modellezni, továbbá járni fog villamos is. A valóságban T5C5-ök járkálnak arrafelé, úgyhogy ezeket fogom belerakni majd.
Ami eddig elkészült: 121, 147 vonalhálózata, illetve a 96-os buszcsalád vonalának nagy része.
Terveim szerint a következő vonalakat csinálom meg:
96, 121, 147, 196, 196A, 220, 296, 930.
És tervbe vettem, hogy ha belefér, akkor megcsinálom a 126A vonalát is még. Szóval kilenc vonal lesz a pályán.
Természetesen azon kívűl, hogy Teljesen valós pálya lesz, a valós épületekkel, tervezek bele meglepetéseket is, amiket egyenlőre nem árulok el.
AMIT FONTOS TUDNI:
FIZETŐS PÁLYA LESZ.
Az oldalunkról lehet majd letölteni, mellette lesz egy Paypal gomb. Afféle becsületkassza megoldással.
Azért szólok előre, hogy ne érjen senkit meglepetésként. A másik: szeretném, ha nem kerülne fel más letöltőhelyekre. Szeretném látni, hogy milyen a letöltés/fizetés arány.
A terveim szerint 2 eroba fog kerülni. Ez nem egy egetverő összeg szerintem egy ilyen pályáért.
-
Kicsit kutakodtam a neten és találtam a Julian féle Merciből statikus járművet.:)
Akit érdekel: http://www.mediafire.com/download/tdltf6oyc219fdf/NL_Statisch.rar -
mk452001 #45337 Nem mondom, hogy lehetetlen, majd ha otthonm leszek, megnézem -
kriszi94 #45336 Te a Sachsen-Anhalt pályára gondolsz, ott van ez a vasútállomásra betérős verzió. :D Eltaláltam? -
mk452001 #45335 Köszi, délután leszedem. :) -
cxaxoxc #45334 Letöltés: Landkreis Wehlen
Ajánlott ezen az oldalon szétnézned, ha keresel valamit. Itt jó eséllyel mindent meg fogsz tudni találni, és a letöltések is aktívak
-
mk452001 #45333 Pontosítok...kipróbálnám, ha működne a letöltési link -.- -
mk452001 #45332 Nem akarlak lehangolni, de nem erre gondoltam...viszont ne rossz, asszem kipróbálom :P
(az amire én gondoltam az sokkaal pusztásabb volt - azóta mondjuk fejlődhetett :) ) -
Landkreis Wehlen. A kedvenc pályám.:) 

-
mk452001 #45330 Sziasztok, remélem tudtok segíteni. Keresek egy konkrét pályát, de nem emlékszem, hogy mi a neve, és elég kevésre emlékszem belőle...
Annyit tudok, hogy egy vidékies - "volános" - pálya volt, és volt egy olyan vasúti átjáró, hogy egy vagy több buszvonal az átjáró előtt elkanyarodott egy T elágazásnál, majd a nem messze lévő vasútállomásnál megfordult, és csak ezután ment át a vasúton.
Tudom, ez nem nagy segítség, de hátha esetleg felismeri valaki.
Esetleg a mostani eresztések között tudtok valami hasonló városközi pályát?
Lehetőleg nem csak 1-2 vonallal...
Előre köszönöm -
Nekem sikerült csinálni ma a Ikarus 256 [BHC-751]-hoz egy automata váltót. Komoly lett nagyon. :)
-
Zoliikp #45328 Nem tudom...
A cfg-re való hivatkozás biztos kell, a scripteket pedig lehetséges, hogy hiányolni fogja, és Zugriff-el kidob. -
Nem kell velük foglalkozni. -
norb82 #45326 És abba mennyit kell beleírnom ha csak ez a cél amit írtam? -
Zoliikp #45325 Kell készítened egy bus-fájlt is, amit a busz mappájába kell tenned.
Ez alapján találod meg a kiválasztó panelen a buszt... -
atty707 #45324 Persze, ezzel a módszerrel tetszőlegesen lehet váltókat cserélgetni. Előfordulhat, hogy a busz a csere után nem fog működni (zugriff-el), ezért minden lépésnél csinálj mentést. (Vagy a teljes buszról.) -
átnéztem, én is hasonló módon kezdenék neki, csak nálam annyi van, hogy a busz már maga automata, csak a 3 sebességes MAN váltó van benne. ha a scripteket átírom, az is megfelelő? -
köszi, csekkolom! 
-
Én is ez alapján tanultam meg :) -
atty707 #45320 Nem:
http://omsihu2.wordpress.com/gyorstippek/valtocsere/ -
Nagy meló egy buszban váltót cserélni? A Setra 215UL-ban cserélném az automatát valami más busznak a váltójára, mert ez a 3 sebesség nem az igaz.. 
-
rurman #45318 http://store.steampowered.com/app/252530/?snr=1_7_15__13
2013 december 12! -
generalGGabe #45317 azért illene feltüntetni...
-
Természetesen nem.
--
Ez ilyen, ha kiadtad, akkor terjed - és figyelem kérdése.. -
madigergo #45315 Sziasztok! Ikarus 263 (GMP)-nél mi a teendő, ha a víz olyan 120 fok körül van? van valami kapcsolója a hűtőnek, vagy nincs, és jól van az úgy?
Köszi! -
norb82 #45314 Lenne egy kérdésem.
Szeretnék egy készülő buszt betenni Omsiba, csak a kaszni, hogy jók-e a méretek,magasság stb. Odáig megvagyok hogy van egy o3d-m, meg egy model.cfg amiben szerepel annyi hogy (mesh) o3d file elérése (persze szögletes zárójelben ahogy kell) Innen mi a teendő? (csak annyit szeretnék hogy le tudjam rakni valahova, nem kell semmilyen más funkciót tudnia egyelőre) -
Német túristabusz a faluvégen.
-
De az az érdekes, hogy ezen a pályán pont ezen a helyen állandóan ezt csinálja. -
Hiába hibátlan, sajnos az OMSI néha ezt nem veszi figyelembe... -
A menetrendet én csináltam, megnéztem mindent, de nem találtam semmi hibára utaló jelet.
Ott tök egyenesen kéne mennie. -
esetleg házhoz menő szolgáltatás? :D De szerintem a menetrenddel van valami gond.
-
Ezt a képet most lőttem a Kispest pályán.
Valaki tudja esetleg, mi baja ennek a busznak, hogy bemegy a házakhoz?
-
Hát igen. Engem kicsit bosszant, hogy mért nem csináltak maguknak saját objektumokat. -
Nem vennék rá mérget...amúgy ha még a fakitermelést, játszóteret, stb. belerakják, oké, az AI-kocsikat is oké, de a full magyar objektumok már nagyon gázul néznek ki egy török pályán. -
gabcsibkv #45305 A Börzsöny pálya nagyon jó, gartulálok, igaz először próbáltam tegnap este de az emelkedők és ivek megizzasztották NL202-est :)
Elérhető a Börzsönyhöz a menetrend mellé Linienlisten mappába térkép és routekodok? Mikor a kiskönyvet kinyitom az NL202-esnél akkor lássam a menetrend alatt. Köszönöm.