63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Amúgy ezekről a hibákról tudnak a játék fejlesztői?
Most ez magánvélemény: Inkább adták volna ki az OMSI2-őt 2-3hónappal később, de akkor legalább jól és ne ennyi hibával. tudom, hogy az üzlet meg minden, de így nagyobbat buknak, mint ha vártak volna még egy kicsit a kiadásig. -
Másold be az Omsi1-ből a magyar nyelvi fájlokat a 2-be és félig magyar lesz. -
ast00 #46184 Egyet kell értenem. A csúklóssal 1 teljes óráig tartott elindulnom, mert mindig lefagyott mielőtt D-be rakhattam volna. Mentem vele kb 300 métert fagyás előtt. -
atty707 #46183 Ez az OMSI2 egy híg f*s. (Ha összeáll, akkor még lehet sz*r - á la Hofi)
Nem elég, hogy 10 percet nem lehet vele fagyás nélkül vezetni, de most már azzal szórakoztat, hogy script hibákat írogat a Trabant-hoz, és az MB-hez is betöltéskor, ezután persze semmit sem lehet csinálni vele, marad az ALT+F4.
Hatalmas baklövést követtek el Marcel-ék, hogy ezt az állapotot hagyták kiadni. -
ast00 #46182 Szerintem előbb angolul lehessen játszani vele fagyás nélkül, majd aztán beszélhetünk róla. -
Magyarosítás mikorra várható hozzá?
-
ast00 #46180 Még mindig nem tudok a csuklóssal elindulni sem, a játék instant lefagy. Sokat reklomálnak a CoD és a BF megjelenési bugjairól, de ez azért durvább. Sokkal. -
Tierhold #46179 Mert valószínűleg plusz energiába telik, hogy a logfile-t telenyomja a hangokra hivatkozó error szöveggel. -
és az miért van, hogy Grundorfon 30-as fps mellett "akadozik" ? -
Netreg2 #46177 Én próbáltam a 10 szerintem legjobb és népszerűbb pályát. Römerberg, Rhodenau Stb és a traffic envorimentnél megáll. Semmi, egyik sem megy. Ai listet néztem, de semmire nem jutottam ott simmel minden.
-
rumata #46176 Csinálj egy backupot a játékodból, és utána abból offline újra tudod telepíteni bármikor.
Steam kliens:
- Steam menü
- Backup and Restore Games
- Backup currently installed programs
- Itt kiválasztod az OMSI 2-t és hogy hova szeretnéd
- Megadod hogy milyen formátumban mentse (ez mindegy, ha a HDD-n marad)
- És kész is.
Ha újratelepíteni kell, törlöd az OMSI 2-t, és ugyanitt a Backup and Restore Games-ből felteszed. -
"- utastér nézet váltásakor üres menetrend bejön random"
Nem lehet hogy keyboard / kormány config gond van (ütköző funkciók)? Én nem a default kiosztást használom és nincs ilyen. Érkezéskor nálam is üres a menetrend. -
ast00 #46174 Bocsi a dupláért, de hát igen, minden Omsi 1 kieg működni fog Omsi 2-vel...
Vagy nem... -
XP-n többeknek nincs hangja. Frissíts dxet hátha megoldja. -
Nekem nincs is 137-es vonalon menetrendem menetrendem :D
Igaz , tudom , nem ide kéne írnom , mert virágbolti verzióm van , de akkoris nincs :D
( arra megyek , és egy nagy fal van ott , amin átmentem Freudstr. felé , és úgy kirepültem a pályáról , hogy csak na XD ) -
ast00 #46171 Fél óra után: Busz spawnol, motor indít, játék lefagy, én: FFS!!!
Gép reboot, busz spawnol, motor indít, kézifék old, D, gáz, HALADOK, piros lámpa, fék, játék lefagy, én: FFS!!!!!!!!!! -
És eddig az eagon kívül egy Busz vagy pálya sem volt hajlandó elindulni, amit omsi1-hez készítettek. -
gabcsibkv #46169 Néhány bug, hiba:
-137 > 2X szerepel Altstadt Spandau megálló
-Falkensee Rathaus elotti egyenesben a két útszakasz között nem látható magasságkülönbség > be is ragadt a busz se előre se hátra
- utastér nézet váltásakor üres menetrend bejön random
- üres menetrend jön be érkezéskor is
Nervenklinik résznél a kis uton kikanyarodó busz beragad jon jon és eltűnik.
- az utírány nyilak megtévesztőek
ez kb 1ó30perc játék után -
Nordzso18 #46168 Nálam is sokkal jobban megy, és eddig semmi fagyás, vagy hiba. Had kérdezzem meg hogy régi buszok rendesen működnek benne? -
CoDriver #46167 Arra lennék kiváncsi, hogy míg az OMSI 1 elment berlinbe 20-30 fps körül addig a 2 miért megy csak 5-20 fps között, pedig ugyan azt a beállításokat használom... Úgy néz ki, hogy a Routeres féle beállítások ide nem elég... -
Nekem omsi 1-ben grundorfon volt 100-110 fps, most 60-75. Lehetséges hogy be van jelölve az hogy csak 1 magot használjon? Hol lehet azt állítani? -
Srácok, miért nincs hangja a busznak ha beindítom? :D -
Netreg2 #46164 Ruhleben-nél 83-85 FPS, 1 magra korlátozásnál 30-32 FPS. Lényeges különbség. Szerencsére tényleg csinálhattak valamit. Fagyást még nem tapasztaltam és sokkal gyorsabban is tölt be mindent. Az Asus Ai Suite alapján 4 mag is használva van. -
atikarus #46163 Lehetne jobb is az nem kéne minden betöltésnél megakadjon és befagyjon. A hiba megoldó képessége ugyan olyan rossz. még rendes kört nem tudtam menni vele. Érdekes hogy a letöltős verziónál magát a játék telepítőjét nem kaptam meg, hanem csak egy steam telepítőt, szóval ha újra akarod telepíteni, kell hozzá net. Remélem hamarosan javítanak rajta! -
rumata #46162 A mappelhető dolgok közt van egy "Deactivate multithreading for test" is.
Ezt bekapcsolva Grundorfban 80-ról 60-ra esett az FPS-em. -
Na,mindegy.. :DDD -
Netreg2 #46160 Nekem már mondták azt is hogy beérkezett hozzájuk és már postázás alatt van. Ahány ember annyi verzió. Magyarul még biztosat ők se tudnak. -
Akkor mostmár nem nagyon tudom mi van.Mindenesetre nagyon várom.
-
Ez azért érdekes, mert pont ma 1 hete, hogy jött tőlük egy e-mail, hogy náluk már megjelent, és néhány napon belül szállítható lesz. Erre meg kiderül, hogy még ők is nagyon várják a szállítmányt.
-
Ma ismételten rákérdeztem a WingBestnél,hogy hogy állnak a csomagok.
Ezt válaszolták:"Kedves *******!
Mi is nagyon várjuk a szállítmányt. Van rá esély, hogy holnap befut, és mi rögtön továbbítjuk a megrendelőknek. A jövő héten biztos mindenkihez eljut a szimulátor, aki addig megrendelte." -
Geri556 #46156 A kormány driverében be lehet állítani, de lehet egyként kezelt tengellyel is játszani, be lehet úgy állítani a játékban. -
Netreg2 #46155 Nos megérkezett hozzám is az Omsi 2 (Virágbolt webáruház egyenlőre). Este fejtegettük, hogy FPS és magok használata meg hasonlók. Az első tesztelést követően kb 20-30 +FPS-t hoz a 2. rész az egyhez képest, azonos beállítások mellett. Sajnos a teszt szituacióm nem tudom futtatni, mert nem engedi és az útvonal is változott a 2-ben, ezért ezt újra meg kell csinálom. -
Apocalipto #46154 Az ismert hibák összegyűjtve. Eddig.
-
Az gáz.. mert épp ilyen kormányt vennék -
rurman #46152 logitech driving force gt amugy -
rurman #46151 OMSI 2-be miert nem latja a gazt/feket külön pedalkent? -
DUD595 #46150 Sikerült valahogy életre kelteni az 1-ben készült pályákat? -
Én úgy olvastam hogy 3 GB körül mozog a mappa mérete... Ami elég nagy, szerintem... -
teszter #46148 Valaki aki megvette a játékot, meg is van neki, és nem nagyon telepített még semmit sem hozzá, megnézné nekem, hogy mennyit foglal a teljes mappa? -
kriszi94 #46147 Mentem egy kört Nervenkliniktől az 5-ös vonatlon U Ruhlebenig. Egyedül a Városházánál volt némi akadás, meg amikor betölt a következő tile.
Utána mentem egy 137-est Falkensee BHF-ról, Bergstraße-ig, és nem volt gond... végül egy 130-as járat U Ruhlebenről Nervenklinik-ig, itt sem volt gond.
Azt nem értem, hogy miért dobja fel a menetrendet üresen, amikor átváltanék a hátsó ülésre, tapasztaltátok ti is ahogy olvasom a kommenteket... remélem javítva lesz, mert elég idegesítő! :D
A pályát a Best Weather körülmények között futattam. A gépem egy Acer E1-571G i3-234M procival (2,3Ghz), és egy Nvidia 710M (2gigás VRammal) sima hdd-n van a szimulátor! :)