63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• MAN014
    Amúgy ezekről a hibákról tudnak a játék fejlesztői?

Most ez magánvélemény: Inkább adták volna ki az OMSI2-őt 2-3hónappal később, de akkor legalább jól és ne ennyi hibával. tudom, hogy az üzlet meg minden, de így nagyobbat buknak, mint ha vártak volna még egy kicsit a kiadásig.
  • bpo451
    Másold be az Omsi1-ből a magyar nyelvi fájlokat a 2-be és félig magyar lesz.
  • ast00
    Egyet kell értenem. A csúklóssal 1 teljes óráig tartott elindulnom, mert mindig lefagyott mielőtt D-be rakhattam volna. Mentem vele kb 300 métert fagyás előtt.
  • atty707
    Ez az OMSI2 egy híg f*s. (Ha összeáll, akkor még lehet sz*r - á la Hofi)
    Nem elég, hogy 10 percet nem lehet vele fagyás nélkül vezetni, de most már azzal szórakoztat, hogy script hibákat írogat a Trabant-hoz, és az MB-hez is betöltéskor, ezután persze semmit sem lehet csinálni vele, marad az ALT+F4.
    Hatalmas baklövést követtek el Marcel-ék, hogy ezt az állapotot hagyták kiadni.
  • ast00
    Szerintem előbb angolul lehessen játszani vele fagyás nélkül, majd aztán beszélhetünk róla.
  • Banderasbkv
    Magyarosítás mikorra várható hozzá?
  • ast00
    Még mindig nem tudok a csuklóssal elindulni sem, a játék instant lefagy. Sokat reklomálnak a CoD és a BF megjelenési bugjairól, de ez azért durvább. Sokkal.
  • Tierhold
    Mert valószínűleg plusz energiába telik, hogy a logfile-t telenyomja a hangokra hivatkozó error szöveggel.
  • YoGabN
    és az miért van, hogy Grundorfon 30-as fps mellett "akadozik" ?
  • Netreg2
    Én próbáltam a 10 szerintem legjobb és népszerűbb pályát. Römerberg, Rhodenau Stb és a traffic envorimentnél megáll. Semmi, egyik sem megy. Ai listet néztem, de semmire nem jutottam ott simmel minden.
  • rumata
    Csinálj egy backupot a játékodból, és utána abból offline újra tudod telepíteni bármikor.
    Steam kliens:
    - Steam menü
    - Backup and Restore Games
    - Backup currently installed programs
    - Itt kiválasztod az OMSI 2-t és hogy hova szeretnéd
    - Megadod hogy milyen formátumban mentse (ez mindegy, ha a HDD-n marad)
    - És kész is.

Ha újratelepíteni kell, törlöd az OMSI 2-t, és ugyanitt a Backup and Restore Games-ből felteszed.
  • [HUN]FaTaL
    "- utastér nézet váltásakor üres menetrend bejön random"

Nem lehet hogy keyboard / kormány config gond van (ütköző funkciók)? Én nem a default kiosztást használom és nincs ilyen. Érkezéskor nálam is üres a menetrend.
  • ast00
    Bocsi a dupláért, de hát igen, minden Omsi 1 kieg működni fog Omsi 2-vel...
    Vagy nem...
  • [HUN]FaTaL
    XP-n többeknek nincs hangja. Frissíts dxet hátha megoldja.
  • Omsifan1225
    Nekem nincs is 137-es vonalon menetrendem menetrendem :D
    Igaz , tudom , nem ide kéne írnom , mert virágbolti verzióm van , de akkoris nincs :D
    ( arra megyek , és egy nagy fal van ott , amin átmentem Freudstr. felé , és úgy kirepültem a pályáról , hogy csak na XD )
  • ast00
    Fél óra után: Busz spawnol, motor indít, játék lefagy, én: FFS!!!
    Gép reboot, busz spawnol, motor indít, kézifék old, D, gáz, HALADOK, piros lámpa, fék, játék lefagy, én: FFS!!!!!!!!!!
  • bocskor3
    És eddig az eagon kívül egy Busz vagy pálya sem volt hajlandó elindulni, amit omsi1-hez készítettek.
  • gabcsibkv
    Néhány bug, hiba:
    -137 > 2X szerepel Altstadt Spandau megálló
    -Falkensee Rathaus elotti egyenesben a két útszakasz között nem látható magasságkülönbség > be is ragadt a busz se előre se hátra
    - utastér nézet váltásakor üres menetrend bejön random
    - üres menetrend jön be érkezéskor is
    Nervenklinik résznél a kis uton kikanyarodó busz beragad jon jon és eltűnik.
    - az utírány nyilak megtévesztőek
    ez kb 1ó30perc játék után
  • Nordzso18
    Nálam is sokkal jobban megy, és eddig semmi fagyás, vagy hiba. Had kérdezzem meg hogy régi buszok rendesen működnek benne?
  • CoDriver
    Arra lennék kiváncsi, hogy míg az OMSI 1 elment berlinbe 20-30 fps körül addig a 2 miért megy csak 5-20 fps között, pedig ugyan azt a beállításokat használom... Úgy néz ki, hogy a Routeres féle beállítások ide nem elég...
  • bocskor3
    Nekem omsi 1-ben grundorfon volt 100-110 fps, most 60-75. Lehetséges hogy be van jelölve az hogy csak 1 magot használjon? Hol lehet azt állítani?
  • YoGabN
    Srácok, miért nincs hangja a busznak ha beindítom? :D
  • Netreg2
    Ruhleben-nél 83-85 FPS, 1 magra korlátozásnál 30-32 FPS. Lényeges különbség. Szerencsére tényleg csinálhattak valamit. Fagyást még nem tapasztaltam és sokkal gyorsabban is tölt be mindent. Az Asus Ai Suite alapján 4 mag is használva van.
  • atikarus
    Lehetne jobb is az nem kéne minden betöltésnél megakadjon és befagyjon. A hiba megoldó képessége ugyan olyan rossz. még rendes kört nem tudtam menni vele. Érdekes hogy a letöltős verziónál magát a játék telepítőjét nem kaptam meg, hanem csak egy steam telepítőt, szóval ha újra akarod telepíteni, kell hozzá net. Remélem hamarosan javítanak rajta!
  • rumata
    A mappelhető dolgok közt van egy "Deactivate multithreading for test" is.
    Ezt bekapcsolva Grundorfban 80-ról 60-ra esett az FPS-em.
  • ZsomborL
    Na,mindegy.. :DDD
  • Netreg2
    Nekem már mondták azt is hogy beérkezett hozzájuk és már postázás alatt van. Ahány ember annyi verzió. Magyarul még biztosat ők se tudnak.
  • ZsomborL
    Akkor mostmár nem nagyon tudom mi van.Mindenesetre nagyon várom.

• bpo451
    Ez azért érdekes, mert pont ma 1 hete, hogy jött tőlük egy e-mail, hogy náluk már megjelent, és néhány napon belül szállítható lesz. Erre meg kiderül, hogy még ők is nagyon várják a szállítmányt.
  • ZsomborL
    Ma ismételten rákérdeztem a WingBestnél,hogy hogy állnak a csomagok.

Ezt válaszolták:"Kedves *******!
    Mi is nagyon várjuk a szállítmányt. Van rá esély, hogy holnap befut, és mi rögtön továbbítjuk a megrendelőknek. A jövő héten biztos mindenkihez eljut a szimulátor, aki addig megrendelte."
  • Geri556
    A kormány driverében be lehet állítani, de lehet egyként kezelt tengellyel is játszani, be lehet úgy állítani a játékban.
  • Netreg2
    Nos megérkezett hozzám is az Omsi 2 (Virágbolt webáruház egyenlőre). Este fejtegettük, hogy FPS és magok használata meg hasonlók. Az első tesztelést követően kb 20-30 +FPS-t hoz a 2. rész az egyhez képest, azonos beállítások mellett. Sajnos a teszt szituacióm nem tudom futtatni, mert nem engedi és az útvonal is változott a 2-ben, ezért ezt újra meg kell csinálom.
  • Apocalipto
    Az ismert hibák összegyűjtve. Eddig.

• Sztivi05
    Az gáz.. mert épp ilyen kormányt vennék
  • rurman
    logitech driving force gt amugy
  • rurman
    OMSI 2-be miert nem latja a gazt/feket külön pedalkent?
  • DUD595
    Sikerült valahogy életre kelteni az 1-ben készült pályákat?
  • matesz19
    Én úgy olvastam hogy 3 GB körül mozog a mappa mérete... Ami elég nagy, szerintem...
  • teszter
    Valaki aki megvette a játékot, meg is van neki, és nem nagyon telepített még semmit sem hozzá, megnézné nekem, hogy mennyit foglal a teljes mappa?
  • kriszi94
    Mentem egy kört Nervenkliniktől az 5-ös vonatlon U Ruhlebenig. Egyedül a Városházánál volt némi akadás, meg amikor betölt a következő tile.
    Utána mentem egy 137-est Falkensee BHF-ról, Bergstraße-ig, és nem volt gond... végül egy 130-as járat U Ruhlebenről Nervenklinik-ig, itt sem volt gond.
    Azt nem értem, hogy miért dobja fel a menetrendet üresen, amikor átváltanék a hátsó ülésre, tapasztaltátok ti is ahogy olvasom a kommenteket... remélem javítva lesz, mert elég idegesítő! :D

A pályát a Best Weather körülmények között futattam. A gépem egy Acer E1-571G i3-234M procival (2,3Ghz), és egy Nvidia 710M (2gigás VRammal) sima hdd-n van a szimulátor! :)