63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Van egy jó hírem a számotokra, én át raktam az OMSI 1 magyarítását az OMSI 2-be és működik vele is.
Csak annyi a teendőtök, hogy átmásolod a magyarítás fájlokat. -
Netreg2 #46225 Én is virágboltival megyek átmenetileg és nincs vele annyi gond mint ahogy tegnap olvastam. Akadás vagy fagyás nálam sincs, elég korrekt az FPS mindenhol. A beállítás az 1-ből töltöttem be és tökéletesen megy.
15 óra óta megyek vele és a külső készítők által gyártott pályáknál fagyott csak ki a menü. © nx10521 írtad, hogy a Julian O405N2 nálad nem megy. Én az 1.02 verziót használom és nálam gond nélkül működik. Ami feltünt még nekem, hogy rengeteg textúra memória kell. 8-900Mb is simán szokott lenni, én ezért feltoltam 1,5 Gb-ra a tex mem-et. Lehet akinek alacsonyra van állítva vagy nem 2 Gb-os a VGA okozhat fagyást vagy ugrálást ha betelik. -
norb82 #46224 Ahogy Ford Fairlane mondta "ha még egyszer ilyen csúnyán beszélsz úgy pofánb..lak hogy csak úgy nyekkensz:D" -
ast00 #46223 Próbálok nyugodt lenni, de nem olyan egyszerű ha az ember 2 órát tölt el a nagy semmivel. -
bpyfan #46222 Amióta vissza állítottam default-ra beállításokat.Nekem megszünetk a fagyások 137-el mentem 2 órát oda vissza gond nélkül.(virágbolti verzió)
Engem 2 dolog idegel a legjobban hogy nem kompatibilis vissza felé.
És valami bug a csuklóssal mikor a nézet átvált a csuklón belülre kinlódik a menetrend táblával. -
Geri556 #46221 Nálam megkésleltette a fagyást az, hogy feljebb vittem a textúrák méretét. -
madigergo #46220 Ja, persze még az 1-es omsi... -
Nyugalom, nem beszél csúnyán :) -
Bocsi a mégegy hsz-ért,csak az elöző írásomból kimaradt egy szó,hogy a Grundorfnál,nincs semmi busz pattogás és szaggatás. -
Nos sikeresen véget ért nálam is a teszt!
meg kell hagyni,nem olyan szörnyű mint ahogy páran le írták! :)
nálam személy szerint + 15 fps (minden helyzetben)minden objekt betöltve árnyék nélkül,játszható felvétellel együtt 40 fps-t produkál.
Íme egy rövid 40 perces videó
-
Nekem igen érdekes,nekem legalábbis.
Én ideiglenesen,az Omsi 1 beálitásokat állitottam be az Omsi 2-nél.
A Grundorf rendesen működik,semmi busz pattogás, és szaggatás.Viszont a Spandau-nál,már minden van,busz pattogás, s szaggatás,na ez hogy lehet?.
-
ast00 #46215 A spoiler működik, de a képek nem...
Kép1
Kép2 -
köszi az 5letet, hibátlan!:)) -
ast00 #46213 Zugriff az anyátokat már megint! Mi a tököm bajod van???
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!76 20:04:04 - - Warning: Did not find texture file "D_Rad_v.bmp"!
77 20:04:31 - - Error: Direct3D-Device lost!
78 20:04:33 - - Warning: Did not find texture file "textfeld_thermo.tga"!
79 20:04:33 - - Warning: Did not find texture file "Drucker-Textfeld.tga"!
80 20:04:33 - - Warning: Did not find texture file "IBIS2-Textfeld.tga"!
81 20:04:33 - - Warning: Did not find texture file "IBIS2-Delay_min.tga"!
82 20:04:33 - - Warning: Did not find texture file "IBIS2-Delay_sec.tga"!
83 20:04:33 - - Warning: Did not find texture file "IBIS2-Delay_state.tga"!
84 20:04:34 - - Warning: Did not find texture file "temp.bmp"!
85 20:04:34 - - Warning: Did not find texture file "LCD-Innenanzeige.bmp"!
86 20:04:34 - - Warning: Did not find texture file "temp.bmp"!
87 20:04:34 - - Warning: Did not find texture file "D_wagennummer.tga"!
88 20:04:34 - - Warning: Did not find texture file "temp.bmp"!
89 20:04:35 - - Warning: Did not find texture file "D_kennzeichen.tga"!
90 20:04:35 - - Warning: Did not find texture file "D_wagennummer.tga"!
91 20:04:35 - - Warning: File vehiclesMAN_NL_NGmodelmodel_EN92.cfg: texture filename dreck.tga not found in mesh file vehiclesMAN_NL_NGmodelEN92EN92_wagenkasten_dreck.o3d!
92 20:04:35 - - Warning: File vehiclesMAN_NL_NGmodelmodel_EN92.cfg: texture filename regen.tga not found in mesh file vehiclesMAN_NL_NGmodelEN92LOD_EN92_tuer_MV.o3d!
93 20:04:35 - - Warning: File vehiclesMAN_NL_NGmodelmodel_EN92.cfg: texture filename regen.tga not found in mesh file vehiclesMAN_NL_NGmodelEN92LOD_EN92_tuer_MH.o3d!
94 20:04:35 - - Warning: Did not find texture file "D_Rad_v.bmp"!
95 20:04:40 - - Error: Direct3D-Device lost!
96 20:05:02 - - Error: Direct3D-Device lost!
És most reméljük működik a spoiler. -
ast00 #46212 Driverek frissek. A log szerint a fagyás előtt nem talál valami textúrákat. Nem tudom mit nem talál, ellenőrzés szerint minden megvan, felül semmit nem írtam. -
Az editorban lévő szöveget láttátok már? :) Oda-vissza kompatibilitás mi? :) -
Hát akkor én is megosztom a tapasztalatokat. Nálam szerencsére fagyás nem jelentkezett eddig még. A csuklós MAN nagyon bejön, király lett. Nagyon tetszik, hogy az AI ritkán de vált sávot is és, hogy a mentők száguldoznak. Viszont nálam ott kezdődik a történet ha betöltök Berlinre és már a kezdőpont felett busz nélkül 18 FPS a max ami van. Eddig ez ilyen 20-30 volt. Alapból utálom a Berlin pályát, nagyon irtózom tőle, így megpróbáltam a Börzsönyt. Természetesen nem működik. Megpróbáltam betölteni az editorba, ott is ugyanazzal a hibával kivág. A logfile-t kicsit nézegettem. A tile-ok map fájljainak különböző soraira ír sok error-t nálam. Ja és nem írtam semmi alap fájlt felül ha valaki mondaná. :D Így tetszik tetszik, de ennél az egy így is sokkal jobb volt. -
tuning nem jöhet szóba azoknál akiknek fagyogat a játék? illetve driverek frissnek mondhatók? -
nekem eddig nem volt probléma a hanggal sem. de lehet ez a másfél óra játék volt kevés, hogy "produkáljon" érdekes dolgokat a játék :) nálam a játék/fps is folyamatos, egyedül a kilépéskori hibaüzik jönnek elő, de ez nem nagyon izgat, amíg megy a játék -
Tierhold #46207 Nyomj egy ctrl+F12-t minden esetben amikor nincs motor hang. (Belülről lehet egy nézet váltásra is szükség van) -
ast00 #46206 A hangok igen, a játék nem. Továbbra is 5 percet nem tudok menni fagyás nélkül. -
Nektek mennek rendesen a hangok? -
madigergo #46204 Sziasztok!
Bowndenham 3.1-nél az x53-at hogy írom ki a buszra?
(MAN lions city)
Köszi!
(Ez pályánként, vagy buszonként változik? Vay ennek van egy egységes kódja?) -
CoDriver #46203 Akinél több fps van mint az 1-nél az kérem szórja be a beállításokat a fórumra, mert van akinek működik a játék, de csökken az fps (köztük vagyok Én) és jó lenne tudni, hogy mi a fene van. -
kilépés utáni hibaüzik nálam is megvannak. amúgy nálam még kb 1-1,5 óra játék után még egyetlen egy fagyás sem volt grundorfon -
Zarechensk map-et próbáltam egyedül kipróbálni, az az editor megnyitás mentés után rendesen működik -
bazsiihmv #46200 A Sachsen-Anhalt is működik úgy-ahogy. -
Na ne már! :( -
gabcsibkv #46198 -Bárhol akarom a járművet áthelyezni a panelon akkor töltöképernyő (tile...)
-OMSI kilépést követően omsi.exe működése leáll mert hiba lépett fel mondat + néhány error képernyő -
Az a baj, hogy az összes pályánál, függetlenül attól hogy 1.04 előtti vagy utáni, semmit nem hajlandó elindítani, mert mindegyiknél valami tcket pack o3d hibát ír.
-
Svetozor #46196 Én ma kipróbáltam ezt a játékot és az összkép közel sem volt olyan kaotikus, mint amit mások leírtak. Nálam nem jelentkezett az a hiba,hogy az utasok kilógnak az ajtón, meg a hanghiba sem. Én látványos FPS-növekedést tapasztaltam. (Staaken Bergstr.: 80-85; Rathaus Spandau: 40-55, korábban 20-25 FPS-em volt itt). A busz egyszer sem akadt különösebben és nem is pattogott. Jelentkezett viszont nálam is az alt-tal felnyiló menü eltűnése, meg az üres menetrend, de ezt a megfelelő időpontban nyitotta meg, nem a hátsó nézetbe váltáskor. A Berlin map egy kicsit gorsabban tölt be, mint korábban, viszont a betöltésnél egyszer csak eltűnik az ablak és ha egyet is kattintok lefagy az egész, de ennek ellenére eddig mindig betöltött. (Gépem: Op.rendszer.: Windows 8.1 Pro; CPU: Intel Core i3; Videókártya: NVIDIA GeForce; RAM: 4 GB; HDD van a gépben) -
Routeres #46195 Csak onnan gondolom, hogy Berlin és Grundorf is az új layout-ot használja. -
Magyarul amik 1.04-es patch előtt lettek kiadva, felejtősek.. -
És a régi ailist nem is működik? Még jó, hogy lefelé kompatibilitást ígértek.. -
Az a baj, hogy a pályák nem működnek. -
Routeres #46191 Pályáknál fontos, hogy az OMSI 2 már az új ailist formát használja, ami 1.04-gyel debütált. -
Az rendben van, azért tettem a per jelet. Nézd meg a default kiosztást nincs-e valamelyik gomb kétszer hozzárendelve másik funkcióhoz. -
én azt sajnálom inkább, hogy az NG272 nem megy az OMSI 1-gyel :D -
nx10521 #46188 Kipróbáltam pár járművet.
Nem működnek:
-CCV-féle 260 és módosított változatai (BKV mod)
-Az összes IkarusSTR féle jármű
-KZNS pack
-Julian-féle O405N2
Működnek:
-A Citarok
-Neo 4016
-A 266os
-A 255ös
-A 250.12 -
Apocalipto #46187 Nem. Billentyűzetnél is ugyanezt csinálja.