63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
És akkor itt van a hangulatos részéről is egy videó :D
-
Apocalipto #46305 Első alkalom hogy nem dobott ki hibaüzivel és ment minden rendesen...
-
Jajj nem azért , mert hogy gyenge lenne hozzá a gépen , egyszerűen csak meg van hülyülve , nagyrészt csak egy fehér színű pályát hoz be ... :/
-
ast00 #46303 Alap Spandau pályán a depónál 15 FPS alá esik árnyékokkal.
Core2Quad Q660, 2 mag megy 50%-on
4GB DDR2 RAM, fele van használva
GTX660, videóram fele sincs használva, leterhelve egyáltatán nincs.
Konklúzió: A játék akad, mert lusták voltak optimalizálni. A gépet meg se hajtja, csak akad. Gratula M&R. Omsi patch 1.7 10 ezer forintért... -
Mircinko #46302 Én a "Routeres" beállításaival használom.
Továbbá ez nagyban a géptől is függ. -
Az még hadján , nálam működni se akar :D
Betölt meg minden , csak nagyon kevés dolog van a térképen... :/ -
Mircinko #46300 Kép, bocsi az előzőkért... :/) -
Mircinko #46299 Kép lemaradt: -
Mircinko #46298 Projekt Szczecin pálya a javítással jól működik. De, sajnos mégis van egy vicces, de globális hiba, amit produkál az OMSI...
-
krisztiandzs #46297 Az "option_presets" nevű mappába. -
Ezer hálám ! :) -
Elküldtem privátban. -
rurman #46294 én is ezt kérdezném -
Én az Alt F11 -el tudom bekapcsolni a sétáló módot de egy pár lépés után eltűnik minden és csak a nap meg az ég látszik. -
mojorisin #46292 Köszi! Nekem bevált az árnyékos verzió, szépen fut, sőt egy kis proci tuninggal ment Rathausnál 40-42 fps-t is. Köszi hogy megosztottad!
-
Tudom hogy arra kell nyomni , és mind a négy esetben arra is mentem , de bejön a letöltéses ablak , majd leokézom hogy hova töltse le , ekkor felugrik egy ablak , és ennyi... :/ -
Most jött le rókával. Rányomsz a Pobierz Plikre és kész. -
Ezt már valakinek sikerült letöltenie ? :D
Ha valakinek sikerült , nem küldené el nekem akár privátba legyen oly kedves ?
Mert próbálkoztam már az újabb verziójú Operával , a régibbe verziójuval is , a Mozzilával is , sőt még az Internet Explorerrel is , de egyikkel se :D
Köszönöm ! :) -
Köszi. Lassan én is az idegklinikán fogok kikötni :) -
Ott vannak az útvonalak a manualban. Én az egyes routeon mentem a vasútállomástól (nem jut eszembe a neve :D) az idegklinikáig. -
Lehet, hogy vannak bugok, de összességében szerintem jó lett. Eleinte gondoltam, nem veszem meg egyből, várok vele, de amikor láttam, hogy 20 ojró simmarket-en, gondoltam, végülis, ha már ennyit vártam rá... Egyáltalán nem bántam meg, tegnap mentem is vele egy karikát. Igaz a régi vonalon, de így csuklóssal kemény. Tetszett, hogy mászkálnak régi SL (asszem) MAN-ok is, akkor picit reménykedtem, hogy lehet is őket vezetni, sajnos nem, de hátha majd a későbbiekben. Mellesleg, igazán csak az szidhatja ezt a játékot, aki megvette. Nekem így egy karika után abszolút bejött. Remélem, a későpbbiekben váárható upgrade-ekkel megszűnnek az eddig fel merült (de még általam nem tapasztalt) hibák, és esetleg kapunk még valami kis pluszt. :) Bódottá! -
Ha tudtál rajta menni, akkor tudnál nekem segíteni hogy a Linie mellé a 25 route közül mi a bánatot kell kiírni hogy fel is szálljanak?
Egy értelmes hof leírás nincs hozzá, csak ugyanaz a végállomás 6 féle route-ként. -
rumata #46284 Akinek a Shift+F12 nem csinált semmit: próbáljátok Ctrl+F12-vel, mivel mindenhol azt írják (Strg németül a Ctrl). -
vikimaki1 #46283 Én ezt azoknak írtam akiknek alapból semmi hang nincs, és így ezzel lesz. XP-seknek. Nem azoknak akiknek van, de kaka. -
Másodszorra tudtam menni egyet a 130-as vonalon is. :) Jó a csuklós. -
Ezt hova kell rakni? -
Routeres #46280 Játszadoztam kicsit a beállításokkal, és sikerült alkotnom valamit, amivel nálam árnyékokkal is bőven játszható a játék. Rathaus 25-30 fps, mindenhol máshol 40-60. Árnyékok nélkül még pluszba 10 fps. (Vas az aláírásban.)
Autók vannak, utasok vannak, buszok, vonatok vannak, szóval egyáltalán nem hat kihaltnak.
Kíváncsi volnék, vajon másoknak is jól szuperál-e, aki gondolja, tegyen egy próbát. Várom a visszajelzéseket.
OMSI 2 beállítások
-
nrgasdasd #46279 Még egy kis apróság tőlem, amondó vagyok de szerintem ez a kronológiai rész kavar valahogy be, persze a sok más javítandó hiba mellett... 5-ös 92-es vonalakon mindig van valami gebasz menet közben.
Kipróbáltam az 1994-es állapotokat is, többszöri kanyar után sem tapasztaltam furcsaságot valamint:
http://kepkezelo.com/images/07d7qkacm37hllfcdc0s.jpg
ez a falugró ablak is működött.
Sok mindent már nem merek mondani, hihetetlen , hogy egyelőre mennyit kell vacakolni az embernek, hogy menjen egy normális kört, nem marad más mint türelmesen megvárni a javítást.
Projekt Szczecin-hez itt van egy fix omsi 2-höz:
http://hostuje.net/file.php?id=a1b6447e49bf097cdc2f0bc8ede3f5bf -
atikarus #46278 ma igen jól működik 2006os beállítással ugyan de eddig hibátlan, most az Omninsk nevű orosz pályán megyek tesztelem a téli időt, s észrevettem: a fűtés be van kapcsolva 2es fokozatban a motor jár. leállítom a motort leveszi 1-es fokozatra, és vissza is működik. :D -
sandor72 #46277 Köszönöm a segítséget. -
sandor72 #46276 Köszönöm a segítséget. -
gabesz012 #46275 Ugyan, erre a kombinációra az égvilágon semmi nem történik (a shift+F12-re sem). :) A hang továbbra is szar. Az eső, a duda, a betonpaneles úton zörgés, mind visszhangzik. -
gabesz012 #46274 Van egy tök szűz xp-m a másik partíción, az ilyen omsi féléknek. :) Szóval ott nem kevés a 2 giga. Mostani beállítások mellett kb. 300 mega Vram és 500-600 tex mem (a win ezen felül már nem sokat kajál meg), ennek ellenére great grundorf 15-18 fps, sok beakadással, kietlen részeken megvan a 30, azért ez enyhén szólva abnormális, Hamburg fut nagyjából így, vagy talán még egy fokkal jobban, ott nincsenek akkora lag-ok, mint ebben egy alap pályánál. Egyébként lehet, hogy többek között nem szereti a 32 bites op rendszert? -
mojorisin #46273 Hát Nekem ugyanannyi az fps akár be, akár kikapcsolgatom SHIFT+F12-őt...
-
Remek... Bad Kinzau-t akarom Map Editorba betölteni az átkonvertáláshoz, erre meg a hosszú betöltés után kidobja a hibaüzit magyarul hogy "túl kevés a memória."
8 GB RAM.... WTF??!! -
kriszi94 #46271 MR-ék indítottak egy topikot, ahol az ismert hibákat felsorolják, és a legtöbbre érkezik javítás hamarosan. Többek között a felugró üres menetrend, a láthatatlan falak, kilépéskor összeomlás, az omsi1 addon térképeinek kezelése...
Shift+f12-vel a multizást ki lehet kapcsolni, így kevesebb fps-lesz, de tekintettel, hogy sokkal komplexebb az új map így ez várható is, de elkerülhető a sok hibaüzi menetközben... :) érdekes nálam csak kilépéskor nyávog, tegnap egyhuzamban 5óra folyamatos vezetéssel sem volt gond spandauban :)
közben Staakener is dolgozik a menetrenden (Berlin, és 4 hét múlva kint lesz)
Hivatalos topik -
vikimaki1 #46270 Hang probléma tuti tipp: CTRL+F12
Ezzel bekapcsolod a hangokat, hogy ha nincs, és az FPS is barátibb lesz, stabilabban fog futni. Persze egy csak az XP-sekre vonatkozik, meg akinek még nincs hang... Remélem tudtam segíteni :) -
lovet #46269 Nálam 130-nál Staakener Str.-i megálló (klinik felé) közepén van láthatatlan fal, úgy hogy ne tudj rendesen beállni a megállóba.
Illetve a csuklós kapacitása enyhén szólva is kicsi.... -
lovet #46268 Egyszerű, a narancssárga nyilak jelölik az aktuális útirányt, a sárga nyilak csak a tájékozódást segítik. Ezért van az, hogy a megállók esetében is csak azok felett van ott a H tábla, amelyeknél a vezetett buszt meg kell állítani, így sokkal egyszerűbb-spandaunál pld másodpercek alatt eldönthető melyik megállóba kell beállni.... -
bazsiihmv #46267 igen, erre én is felfigyeltem, hogyha nincs netes időjárás meg valós idő, akkor simán végigvittem, mondjuk a végén kilépésnél összeomlott :D