63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Ja ezen kívül semmi baj nem lenne vele! -
neo8888 #46706 Másnak is van ilyen problémája esetleg?
https://p1.picsto.re/gvWK8.png -
Szerintem had döntsék el a készítők, hogyan látják jónak a kiadási időpontot. Elvégre te sem akarnád, hogy ha csinálnál valamit, kikunyerálnák, majd mindenki fikázná, hogy ez meg az hiányzik belőle. -
kriszi94 #46704 Megjelent az Mercedes-Benz 0530-as csomag!!! :)))
Cito V2 Midi
Citaro V2 Szóló
Citaro V1 Csuklós
http://omsi2.ru/index.php -
teszter #46703 Nemeza: a citaróhoz már kiadtad a villogó ajtó jelzést? A holnapi csuklóshoz jól jönne. :D -
Ezekszerint :D
De akkor legalább majd ha valaki akar , lehet belőle majd csinálni BKV-sat :D -
Tényleg nem jó a béta de ez szerintem teljesen más lenne mert már 2 éve készül és sokan örülnének neki de ti tudjátok. -
vikimaki1 #46700 Nem csuklós van már. Azt is ő csinálta, csak belerakta a videójába. Az egyetlen O530-ast ő csinálta. -
dantre #46699 Kíváncsi lennék milyen konfigon fut így az omsi... -
Lesz sima (nem csuklós), csuklós 3 ajtós változat és csuklós, 4 ajtós változat?! 
-
MB O530 G - Made by alTerr
Release date: 17 December (or morning, December 18)
-
nyúlfi #46696 de ez nem olyan kijelzős -
Utálom a félkész bétákat. A FOK-GYEM és a fűtés szerintem lényeges, hogy jó legyen egy kiadható bétához is. Gondolom a Futárt is szeretné Ati.. -
Tessék: http://omsihu2.wordpress.com/2013/02/26/setra-s-215-ul-beta/ -
Válasz gomb használata kötelező! -
nyúlfi #46692 Bocsi nem tudnál küldeni egy linket mert nem találom. -
kriszi94 #46691 ez az egyik setra omsi1-ből, a hivatalos fórumon, és omsi2.hu -n is fent van :) -
nyúlfi #46690 Ezt a buszt honnan lehet letölteni? -
Setra volánbusz repaint.
Kép nagyobb méretben
-
Hát ha adhatok egy kis tippet akkor a 412-est kiadhatnátok BÉTA-ként ha tényleg így áll mondjuk karácsonyra. Legalább addig is lehetne vele játszani és ha majd kész akkor jönne hozzá a teljes verzió vagy peccsek. :) -
1. Tudna valaki adni linket Rhodneau 4hez?
Passz, gondolom google vagy www.omnibussimulator.de/forum
2. @Nemeza, létezik már 412-es Ikarus letölthető verzióban? És ha igen akkor hol találom?
Erre jött már válasz. Azt nem tudom, hogy a BKV-s mikor lesz kész, sok dologtól függ. Szerintem elég jól játszható, bár a fűtést is jó lenne beüzemelni rajta rendesen, főleg így télen.
A festhetőség, koszolódás végülis másodlagos. Sajnos a modell külseje elég sok hibát tartalmaz - ami OMSI-ban látványos. :( De azért szerintem így is örülnek majd neki sokan.
3. Ikarus 415ös esetében mikor betölteném a pályára, akkor az ajtó "csengőhang" miatt hisztizik a program, erre van valami megoldás?
415-öst még nem próbáltam, majd meglesem ;) -
kriszi94 #46686 félek az ilyen takarító-szoftvereket használni... mégmielőtt olyat töröl le, ami kéne a rendszernek :D -

-
Jaja XD
-
dantre #46683 Sziasztok
Ajánlom figyelmetekbe, az Ashampoo winoptimizer 10-et, ugyanis én előbb lefuttattam a gépemen, és miután 5 gigányi eddig felfedezetlen hibát kijavított, tökéletesen fut az OMSI 2, nem tudom hogy ez csak nálam jött-e be, de szerintem próbáljátok ki, mert én eddig bármit is állítottam be, semmi nem eredményezett ekkora javulást ! -
norb82 #46682 Modelleződik;) -
Jó lenne egy 417-es is :D -
Cveu #46680 Értem, akkor várunk, pedig egyik kedvenc Ikarusom.
Viszont, az Ikarus 415ös "cocpit -csengőhang volume (vagy valami ilyesmi) hibaüzenet már előjött egy Credo és egy Solaris Urbino betöltésekor is.
Ezt hogy lehetne kiküszöbölni? -
412-esből csak az a szar béta 2 ajtós van a bkv-s jövőre! -
Cveu #46678 Tekintve, hogy az előzőt nem tudom szerkeszteni, így elnézést a dupláért, de Rhodneau 4 megvan :) -
Cveu #46677 Sziasztok!
Újabb két kérdésem kérésem lenne, sőt három is.
1. Tudna valaki adni linket Rhodneau 4hez?
2. @Nemeza, létezik már 412-es Ikarus letölthető verzióban? És ha igen akkor hol találom?
3. Ikarus 415ös esetében mikor betölteném a pályára, akkor az ajtó "csengőhang" miatt hisztizik a program, erre van valami megoldás? -
Én bemásoltam az Ikarus 412-est, és gond nélkül ment! Telepítenem kellett a fontokat, és szálltak is fel az utasok. Sőt. OMSI1-ben nem működött a festhetősége, omsi2-ben hiba nélkül felismerte!
A gyári buszokra nem szálltak fel, tehát a kompatibilitásról annyit, hogy a buszt jobban kezeli, mint a pályát, vagy valami. (omsi 1 pálya és busz jó volt, omsi2 busz (NL202, NG) és a pálya (Grundorf) nem..) Berlinben felszálltak az utasok, de sokszor kifagyott (valszeg beállítást kell visszább vennem)
A 412-es omsi1.06-os megoldásokat tartalmazott, a pályán az ailistet átírtam szintén az új típusú ailistre.
A driver profilom egy-az-egyben át tudtam hozni, csak át kellett írni a fájl kiterjesztését.
Fontos, hogy a beállításokat eléggé lehúztam és Gameboosterrel toltam szinte mindig - más program nem ment. Gép eléggé alap szerintem.. -
Gábor321 #46675 Még csak próbálgatom a játékot,de már most kijelenthetem,hogy a Bus Simulator 2012 ehhez képest siralmas.
Lehet,hogy annak jobb a grafika és egyéb funkciók is érdekesebbek,de a fizikája meg sem közelíti az Omsi színvonalát.
-
dantre #46674 Netreg2, erre én is gondoltam, fel is húztam jobban a csúszkákat, ami azt eredményezte hogy más pályán a szokásoshoz képest telt házzal megyek -
norb82 #46673 Akkor ha jól sejtem neki kell állniuk írni egy OMSI 3-at valami más nyelven totál a nulláról.
Ha érdekli még őket ennyire a téma:) -
Netreg2 #46672 Akkor nézd meg a beállításokat, hogy az utasokat és az emberek számát nem vetted le véletlen. Ha nem megy akkor a járatszám kiiratással lehet gond. Ibisben nem mindig elég megadni néha a járatszámot és a végállomást be kell írni a kis 92E ikonra kattintva. -
Gábor321 #46671 Most hogy mondod tényleg,előtte a total commanderrel nyitottam meg.
Köszi! -
Gábor321 #46670 újraindítottam a gépet és most megy teljes képernyőben,pedig nem állítottam semmit,na mindegy :D -
dantre #46669 Minden fájl benne van, a log fájl teljesen üres :( -
Netreg2 #46668 Lehet, hogy hiányzik valami a pályának. Nézd meg a log file-t.
Most teszteltem Rhodenau 4-et és Omsi 2 kompatibilis!
A fps megdöbbentő, de szinte duplára nőtt az omsi 1-hez képest.