63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Banderasbkv
    Ja ezen kívül semmi baj nem lenne vele!
  • neo8888
    Másnak is van ilyen problémája esetleg?

https://p1.picsto.re/gvWK8.png
  • Ikarusfan
    Szerintem had döntsék el a készítők, hogyan látják jónak a kiadási időpontot. Elvégre te sem akarnád, hogy ha csinálnál valamit, kikunyerálnák, majd mindenki fikázná, hogy ez meg az hiányzik belőle.
  • kriszi94
    Megjelent az Mercedes-Benz 0530-as csomag!!! :)))

Cito V2 Midi
    Citaro V2 Szóló
    Citaro V1 Csuklós

http://omsi2.ru/index.php
  • teszter
    Nemeza: a citaróhoz már kiadtad a villogó ajtó jelzést? A holnapi csuklóshoz jól jönne. :D
  • Omsifan1225
    Ezekszerint :D
    De akkor legalább majd ha valaki akar , lehet belőle majd csinálni BKV-sat :D
  • Banderasbkv
    Tényleg nem jó a béta de ez szerintem teljesen más lenne mert már 2 éve készül és sokan örülnének neki de ti tudjátok.
  • vikimaki1
    Nem csuklós van már. Azt is ő csinálta, csak belerakta a videójába. Az egyetlen O530-ast ő csinálta.
  • dantre
    Kíváncsi lennék milyen konfigon fut így az omsi...
  • wollnerd #46698
    Lesz sima (nem csuklós), csuklós 3 ajtós változat és csuklós, 4 ajtós változat?!
  • Rayden02
    MB O530 G - Made by alTerr

Release date: 17 December (or morning, December 18)

• nyúlfi
    de ez nem olyan kijelzős
  • nemeza
    Utálom a félkész bétákat. A FOK-GYEM és a fűtés szerintem lényeges, hogy jó legyen egy kiadható bétához is. Gondolom a Futárt is szeretné Ati..
  • Banderasbkv
    Tessék: http://omsihu2.wordpress.com/2013/02/26/setra-s-215-ul-beta/
  • ZsomborL
    Válasz gomb használata kötelező!
  • nyúlfi
    Bocsi nem tudnál küldeni egy linket mert nem találom.
  • kriszi94
    ez az egyik setra omsi1-ből, a hivatalos fórumon, és omsi2.hu -n is fent van :)
  • nyúlfi
    Ezt a buszt honnan lehet letölteni?
  • Carlo da Italia
    Setra volánbusz repaint.
    Kép nagyobb méretben

• Banderasbkv
    Hát ha adhatok egy kis tippet akkor a 412-est kiadhatnátok BÉTA-ként ha tényleg így áll mondjuk karácsonyra. Legalább addig is lehetne vele játszani és ha majd kész akkor jönne hozzá a teljes verzió vagy peccsek. :)
  • nemeza

1. Tudna valaki adni linket Rhodneau 4hez?

Passz, gondolom google vagy www.omnibussimulator.de/forum

2. @Nemeza, létezik már 412-es Ikarus letölthető verzióban? És ha igen akkor hol találom?
    Erre jött már válasz. Azt nem tudom, hogy a BKV-s mikor lesz kész, sok dologtól függ. Szerintem elég jól játszható, bár a fűtést is jó lenne beüzemelni rajta rendesen, főleg így télen.
    A festhetőség, koszolódás végülis másodlagos. Sajnos a modell külseje elég sok hibát tartalmaz - ami OMSI-ban látványos. :( De azért szerintem így is örülnek majd neki sokan.

3. Ikarus 415ös esetében mikor betölteném a pályára, akkor az ajtó "csengőhang" miatt hisztizik a program, erre van valami megoldás?
    415-öst még nem próbáltam, majd meglesem ;)
  • kriszi94
    félek az ilyen takarító-szoftvereket használni... mégmielőtt olyat töröl le, ami kéne a rendszernek :D
  • Sztivi05
  • Banderasbkv
    Jaja XD
  • dantre
    Sziasztok
    Ajánlom figyelmetekbe, az Ashampoo winoptimizer 10-et, ugyanis én előbb lefuttattam a gépemen, és miután 5 gigányi eddig felfedezetlen hibát kijavított, tökéletesen fut az OMSI 2, nem tudom hogy ez csak nálam jött-e be, de szerintem próbáljátok ki, mert én eddig bármit is állítottam be, semmi nem eredményezett ekkora javulást !
  • norb82
    Modelleződik;)
  • Sztivi05
    Jó lenne egy 417-es is :D
  • Cveu
    Értem, akkor várunk, pedig egyik kedvenc Ikarusom.

Viszont, az Ikarus 415ös "cocpit -csengőhang volume (vagy valami ilyesmi) hibaüzenet már előjött egy Credo és egy Solaris Urbino betöltésekor is.

Ezt hogy lehetne kiküszöbölni?
  • Banderasbkv
    412-esből csak az a szar béta 2 ajtós van a bkv-s jövőre!
  • Cveu
    Tekintve, hogy az előzőt nem tudom szerkeszteni, így elnézést a dupláért, de Rhodneau 4 megvan :)
  • Cveu
    Sziasztok!

Újabb két kérdésem kérésem lenne, sőt három is.

1. Tudna valaki adni linket Rhodneau 4hez?

2. @Nemeza, létezik már 412-es Ikarus letölthető verzióban? És ha igen akkor hol találom?

3. Ikarus 415ös esetében mikor betölteném a pályára, akkor az ajtó "csengőhang" miatt hisztizik a program, erre van valami megoldás?
  • nemeza
    Én bemásoltam az Ikarus 412-est, és gond nélkül ment! Telepítenem kellett a fontokat, és szálltak is fel az utasok. Sőt. OMSI1-ben nem működött a festhetősége, omsi2-ben hiba nélkül felismerte!

A gyári buszokra nem szálltak fel, tehát a kompatibilitásról annyit, hogy a buszt jobban kezeli, mint a pályát, vagy valami. (omsi 1 pálya és busz jó volt, omsi2 busz (NL202, NG) és a pálya (Grundorf) nem..) Berlinben felszálltak az utasok, de sokszor kifagyott (valszeg beállítást kell visszább vennem)

A 412-es omsi1.06-os megoldásokat tartalmazott, a pályán az ailistet átírtam szintén az új típusú ailistre.

A driver profilom egy-az-egyben át tudtam hozni, csak át kellett írni a fájl kiterjesztését.

Fontos, hogy a beállításokat eléggé lehúztam és Gameboosterrel toltam szinte mindig - más program nem ment. Gép eléggé alap szerintem..
  • Gábor321
    Még csak próbálgatom a játékot,de már most kijelenthetem,hogy a Bus Simulator 2012 ehhez képest siralmas.
    Lehet,hogy annak jobb a grafika és egyéb funkciók is érdekesebbek,de a fizikája meg sem közelíti az Omsi színvonalát.
  • dantre
    Netreg2, erre én is gondoltam, fel is húztam jobban a csúszkákat, ami azt eredményezte hogy más pályán a szokásoshoz képest telt házzal megyek
  • norb82
    Akkor ha jól sejtem neki kell állniuk írni egy OMSI 3-at valami más nyelven totál a nulláról.

Ha érdekli még őket ennyire a téma:)
  • Netreg2
    Akkor nézd meg a beállításokat, hogy az utasokat és az emberek számát nem vetted le véletlen. Ha nem megy akkor a járatszám kiiratással lehet gond. Ibisben nem mindig elég megadni néha a járatszámot és a végállomást be kell írni a kis 92E ikonra kattintva.
  • Gábor321
    Most hogy mondod tényleg,előtte a total commanderrel nyitottam meg.
    Köszi!
  • Gábor321
    újraindítottam a gépet és most megy teljes képernyőben,pedig nem állítottam semmit,na mindegy :D
  • dantre
    Minden fájl benne van, a log fájl teljesen üres :(
  • Netreg2
    Lehet, hogy hiányzik valami a pályának. Nézd meg a log file-t.
    Most teszteltem Rhodenau 4-et és Omsi 2 kompatibilis!
    A fps megdöbbentő, de szinte duplára nőtt az omsi 1-hez képest.