63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
mk452001 #46747 A 280 jöhet... :P
Ugyan, kinek kell Volvo, jöjjön egy jó kis nyikorgós csuklós 435-ös :D -
mk452001 #46746 Köszönöm...remélem nekem is hajlandó lesz futni :P -
dantre #46745 Igen, nálam is csinált ilyet, de utána nem tapasztaltam fagyást, probléma nélkül hozzá tudtam adni a parancsokat -
lovet #46744 Hello!
Ha megpróbálok új parancsot hozzáadni a billentyűzethez, akkor a triggerlista betöltése közben kiírja hogy "E/A-Fehler 123", majd lefagy. Valaki tapasztalt hasonlót??? -
Apocalipto #46743 Projekt Szczecin 3.10 -
Ja, csak a Citaro és Julian Mercije már Omsi 2 megjelenése előtt elkészültek...és szerintem igencsak bő segítséget kaptak az elkészítéshez, nem maguktól kellett eligazodni, hogy hogy is kéne megcsinálni... -
gabcsibkv #46741 Látom serényen készülnek csuklósok. Remélem magyar részről valamikor egy 280-as illetve egy csuklós Volvo (FKU-) -
én is csináltam egy kis videót róla :)
-
Köszi a választ,de időközben az opcióknál megadtam neki a doorfont 3-mat,de busszal és anélküli betöltéskor is zuffrigel.
Zuffrigel -
Fox44 #46738 Indítani. -
kriszi94 #46737 Fel kell venni egy új Fahrzeug-Eventet a Tastatur menüpont alatt, és a listákból már ki tudod választani a kívánt parancsokat. -
Fox44 #46736 Próbáld az omsi.exe-t indítom a start menü/futtatásban(rendszergazdai jogosultsággal persze). -
Azt tudja valaki,hogy a OMSI2-ben a most kiadott,Merci O530G csuklósnál,a 3 és 4 ajtósnál,mit kell beállitani az opcióknál,mert csak az első ketőt nyissa.És a beállitásoknál nem találok pl doorfront-ot. Nem találok egy deka doorfront-ot sem a beállitásoknál.Mert saját kezüleg szeretném nyitni az ajtókat.Válaszokat előre is köszönöm. -
igen,nekem is úgy van! :) -
gotama73 #46733 Az Omsi 1 és a 2 megfér egymás mellé feltelepítve? Köszönöm a segítséget. -
Miért írja ezt a hibaüzenetet betöltésnél a játék? :S Meg folyton lefagy akkor is ha 30 fps van. Mit lehetne csinálni, hogy ne tegye ezt? -
Szerintem ez Darth Vader műve az erő segítségével... :D -
Hali nyúlfi! 
Nem tudom melyiket olvasod hamarabb,írtam privát üzit is!
Amit a képen lától Setra busz,azt tegnap eszkábáltam össze,hogy márix-os kijelzős legyen. Nem volt könnyü,de összeraktam,egy német omsi fórum leírása alapján.
-
Mercedes Benz Citaro G-Tisza Volán festés(Valós)-Készül :D
-
Megérkezett az OMSI2 Fejérmegyébe is :D Most kaptam meg :) -
Fox44 #46727 :D -
mk452001 #46726 Szépség....ez melyik pálya? :)
Illetve amelyik a "gyári" bemutatóban volt? -
Köszi!
-
Renault Agora #46724 A 3. ajtó (bus_doorfront2) a 4. ajtó (bus_doorfront3). -
Azért elég beteg tömörítés, elvégre a rar 70MB, a busz meg több, mint 900MB :DDD -
Nekem sincs ilyen textúra probléma. Nagyon szépnek találom ezeket a buszokat. :)
Valaki rájött már hogy pl. a 4 ajtósnak mi a hátsó 2 ajtónak a billentyűparancsa? (egyébként van benne az automatikus ajtó mód is.) -
Apocalipto #46721 :)
-
gylacus #46720
-
neo8888 #46719 Működik, köszi! -
kriszi94 #46718 Nagyon szépen kidolgozott buszok lettek! Gratula a készítőknek! Rheinhausenben megjártam egy 101-est, és pozitív a tapasztalat. Egy kis zavaró tényező van, amit előttem BanderasBkv is megjegyzett: befagy néha.
Illetve nem ismerem a Citaro G-ket (mivel Pécsen csak szóló van), ezért kicsit furcsállom, ha már a C-tengely van hajtva, akkor elindulásnál nincs a sofőrnézetből -NG272-nél is tapasztalható- lefele bólintó mozgás. Ettől az apróságtól eltekintve jó kis gépeket adtak ki ismét, már csak pár Ikarust várok :DDD -
krisztiandzs #46717 Akkor lépj ki a játékból ,aztán vissza, valamikor az is megoldja. (Próbáld meg úgy hogy a buszt ne kelljen újra leraknod!) -
gylacus #46716 ITT azt írják, nyitsd meg a filet IfrfanView-vel és mentsd 100%-os minőségben. Elég, ha paintet megnyitod, egy amúgy is fekete textúrarészbe belepöttyintesz egyet és elmented. Tökéletes :D
sok sikert!!!
-
Renault Agora #46715 Nekem 800 MB-on van és nem tölti be. Pont ezért nem értem. -
krisztiandzs #46714 Textúra memóriát vigyétek 600 fölé, akkor talán jó lesz. Ha nem akkor nem tudom... -
MZDESIGN #46713 Ohhh... köszönöm szépen a segítséget! :)
Egyébként nálam még annyi, hogy ha csukló nézetre váltok és onnan nyomok egy külső nézetet akkor befagy az egész :O -
gylacus #46712 ugyanez nálam is... -
Istvankahaha #46711 Sziasztok nekem is csak ennyi a problem , hogy a müszer fall nem jó valamiért pedig full hibátlanul megy minden :/
-
Renault Agora #46710 Nekem is ez a baja és nem értem miért.
-
Nyomd be tövig a fékbe és D oszt N és fék és R -
MZDESIGN #46708 Nekem ilyen jellegű problémám nincsen, csupán annyi, hogy képtelen vagyok elindulni vele. Nem lehet berakni se előre, se hátra menetbe... :O