63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• mk452001
    A 280 jöhet... :P
    Ugyan, kinek kell Volvo, jöjjön egy jó kis nyikorgós csuklós 435-ös :D
  • mk452001
    Köszönöm...remélem nekem is hajlandó lesz futni :P
  • dantre
    Igen, nálam is csinált ilyet, de utána nem tapasztaltam fagyást, probléma nélkül hozzá tudtam adni a parancsokat
  • lovet
    Hello!

Ha megpróbálok új parancsot hozzáadni a billentyűzethez, akkor a triggerlista betöltése közben kiírja hogy "E/A-Fehler 123", majd lefagy. Valaki tapasztalt hasonlót???
  • Apocalipto
    Projekt Szczecin 3.10
  • LMG123
    Ja, csak a Citaro és Julian Mercije már Omsi 2 megjelenése előtt elkészültek...és szerintem igencsak bő segítséget kaptak az elkészítéshez, nem maguktól kellett eligazodni, hogy hogy is kéne megcsinálni...
  • gabcsibkv
    Látom serényen készülnek csuklósok. Remélem magyar részről valamikor egy 280-as illetve egy csuklós Volvo (FKU-)
  • olimano2222
    én is csináltam egy kis videót róla :)

• Carlo da Italia
    Köszi a választ,de időközben az opcióknál megadtam neki a doorfont 3-mat,de busszal és anélküli betöltéskor is zuffrigel.
    Zuffrigel
  • Fox44
    Indítani.
  • kriszi94
    Fel kell venni egy új Fahrzeug-Eventet a Tastatur menüpont alatt, és a listákból már ki tudod választani a kívánt parancsokat.
  • Fox44
    Próbáld az omsi.exe-t indítom a start menü/futtatásban(rendszergazdai jogosultsággal persze).
  • Carlo da Italia
    Azt tudja valaki,hogy a OMSI2-ben a most kiadott,Merci O530G csuklósnál,a 3 és 4 ajtósnál,mit kell beállitani az opcióknál,mert csak az első ketőt nyissa.És a beállitásoknál nem találok pl doorfront-ot. Nem találok egy deka doorfront-ot sem a beállitásoknál.Mert saját kezüleg szeretném nyitni az ajtókat.Válaszokat előre is köszönöm.
  • olimano2222
    igen,nekem is úgy van! :)
  • gotama73
    Az Omsi 1 és a 2 megfér egymás mellé feltelepítve? Köszönöm a segítséget.
  • gabor514
    Miért írja ezt a hibaüzenetet betöltésnél a játék? :S Meg folyton lefagy akkor is ha 30 fps van. Mit lehetne csinálni, hogy ne tegye ezt?
  • LMG123
    Szerintem ez Darth Vader műve az erő segítségével... :D
  • Carlo da Italia
    Hali nyúlfi!

Nem tudom melyiket olvasod hamarabb,írtam privát üzit is!
    Amit a képen lától Setra busz,azt tegnap eszkábáltam össze,hogy márix-os kijelzős legyen. Nem volt könnyü,de összeraktam,egy német omsi fórum leírása alapján.
  • ZsomborL
    Mercedes Benz Citaro G-Tisza Volán festés(Valós)-Készül :D

• MAN014
    Megérkezett az OMSI2 Fejérmegyébe is :D Most kaptam meg :)
  • Fox44
    :D
  • mk452001
    Szépség....ez melyik pálya? :)
    Illetve amelyik a "gyári" bemutatóban volt?
  • wollnerd #46725
    Köszi!
  • Renault Agora
    A 3. ajtó (bus_doorfront2) a 4. ajtó (bus_doorfront3).
  • Ikarusfan
    Azért elég beteg tömörítés, elvégre a rar 70MB, a busz meg több, mint 900MB :DDD
  • wollnerd #46722
    Nekem sincs ilyen textúra probléma. Nagyon szépnek találom ezeket a buszokat. :)
    Valaki rájött már hogy pl. a 4 ajtósnak mi a hátsó 2 ajtónak a billentyűparancsa? (egyébként van benne az automatikus ajtó mód is.)
  • Apocalipto
    :)

• gylacus
  • neo8888
    Működik, köszi!
  • kriszi94
    Nagyon szépen kidolgozott buszok lettek! Gratula a készítőknek! Rheinhausenben megjártam egy 101-est, és pozitív a tapasztalat. Egy kis zavaró tényező van, amit előttem BanderasBkv is megjegyzett: befagy néha.
    Illetve nem ismerem a Citaro G-ket (mivel Pécsen csak szóló van), ezért kicsit furcsállom, ha már a C-tengely van hajtva, akkor elindulásnál nincs a sofőrnézetből -NG272-nél is tapasztalható- lefele bólintó mozgás. Ettől az apróságtól eltekintve jó kis gépeket adtak ki ismét, már csak pár Ikarust várok :DDD
  • krisztiandzs
    Akkor lépj ki a játékból ,aztán vissza, valamikor az is megoldja. (Próbáld meg úgy hogy a buszt ne kelljen újra leraknod!)
  • gylacus
    ITT azt írják, nyitsd meg a filet IfrfanView-vel és mentsd 100%-os minőségben. Elég, ha paintet megnyitod, egy amúgy is fekete textúrarészbe belepöttyintesz egyet és elmented. Tökéletes :D
    sok sikert!!!
  • Renault Agora
    Nekem 800 MB-on van és nem tölti be. Pont ezért nem értem.
  • krisztiandzs
    Textúra memóriát vigyétek 600 fölé, akkor talán jó lesz. Ha nem akkor nem tudom...
  • MZDESIGN
    Ohhh... köszönöm szépen a segítséget! :)

Egyébként nálam még annyi, hogy ha csukló nézetre váltok és onnan nyomok egy külső nézetet akkor befagy az egész :O
  • gylacus
    ugyanez nálam is...
  • Istvankahaha
    Sziasztok nekem is csak ennyi a problem , hogy a müszer fall nem jó valamiért pedig full hibátlanul megy minden :/
  • Renault Agora
    Nekem is ez a baja és nem értem miért.
  • Banderasbkv
    Nyomd be tövig a fékbe és D oszt N és fék és R
  • MZDESIGN
    Nekem ilyen jellegű problémám nincsen, csupán annyi, hogy képtelen vagyok elindulni vele. Nem lehet berakni se előre, se hátra menetbe... :O