63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• atty707
    Valószínűleg nem Latin-1/2 karakterek vannak a bus állományban (orosz annál inkább), javítsd át kézzel normális karakterekre.
  • generalGGabe
    Élessarok:
  • Banderasbkv
    NEM!
  • bubu1976
    Az OMSI2 feltelepítése előtt, törölni kell az OMSI1-et????
  • Svetozor
    Feltettem a Hamburgot az aussiex.org fórumán lévő útmutató szerint, de nekem csak fák vannak az egész mapon. Tud valaki erre esetleg egy megoldást?
  • Banderasbkv
    Írtam privátban!! :)
  • nico79
    Köszönöm az infót.
  • Netreg2
    Szivesen. Egyenlőre csak webshop.

Omsi 2 megvásárlása
  • nico79
    Köszönöm.
    576-ban kapható vagy csak a neten tudom megszerezni?
  • Netreg2
    Ahogy a nevéből következik ez nem frissítés, hanem a 2. rész és meg kell venni. Csuklós csak a 2. részben van. (U.I. Az 1 részben pénzért sem lesz)
  • TheSosy
    Köszöntem
  • nico79
    Sziasztok.
    Az OMSI2 Egy külön játék vagy az egy frissítése?
    Továbbá a csuklóst hol tudnám beszerezni?
    Köszönöm

Bocsánat a két hsz-ért.

Kérném törlésre a 46772 hszt-

Köszönöm
  • Netreg2
    Sziasztok, van egy problémám az MB O530 G-vel. HA felrakom akkor letiltja az omsi2 játékvezérlő részt és fahrer hibával kidob. Találkoztatok ilyen hibával. Semmit nem állítottam, minden busznál működik, de 530 Gvel nincs játékvezérlőm.
  • nemeza
    Citaro
  • nemeza
    Kár, hogy a felezőgomb, meg a többi hiányzik a modellekből.. Át lehetne tenni a MAN LC-ből stb. Scriptet előkészítettem hozzá.

Szerintem a rendelkezésre álló infók alapján véglegesítették a modellt + kapkodtak és másoltak.
    Scriptből ez jött le eléggé.

A busz egyébként szuper!
  • nico79
    Sziasztok.
    Az OMSI Egy külön játék vagy az egy frissítése?
    Továbbá a csuklóst hol tudnám beszerezni?
    Köszönöm
  • Banderasbkv
    ITT: http://www.gsmmedia.hu/vbusforum/index.php?/topic/7-letoltesek/page__st__520?s=db63990010ddfb584257af02d4401c9d
  • TheSosy
    Sziasztok! Valaki elmondaná nekem hogy hol találhatom meg a Project Szczecin OMSI 2-es változatát?
  • nx10521
    Ezt nekem is szokta, írd ki a 92E gombbal is kézzel.
  • hun violetta
    sziasztok azt szeretném kérdezni hogy az omsi 2-ben mikor beinditom a buszt nincs hangja ez miért van?
  • Routeres
    Nem lehet betenni.
  • maxiboy0811
    sziasztok egy kis segitséget szeretnék kérni omsi 1 be be lehet tenni a csuklos buszokat ha igen akkor valaki magyarázza el (hülyegyerek modon ) előre is köszönöm a segitséget
  • matesz19
    Mercedes Benz Citaro G - BKK festés
    Forrás: OMSI Busses HU - facebook oldal
    KÉP1, KÉP2, KÉP3
  • mk452001
    Sziasztok, feltettem a Project Szczecin 3.1-et, de a pályaválasztóban nem találom...
    Volt már valakinek ilyen baja?
  • Carlo da Italia
    Mikor ki akarsz lépni az sg fórumból.ITT
  • nyúlfi
    megvan
  • nyúlfi
    hová?
  • Carlo da Italia
    nyúlfi írtam neked privát üzit
  • nyúlfi
    és azt még nem lehet valahonnan letölteni torrentel?
  • Ikarusfan
    A kettőnek a vívmánya a csuklós buszokat lehetővé tévő script - magyarul az egyben semmilyen körülmények között sem fog betölteni, az első rész sem.
  • ikarus 280 BPI
    Üdv mindenki ,érdeklődni szeretnék hogy a beállítást melyeket ha jól emlékszem ROUTERS tett ki ,mely mappába másoljam hogy érvénybe lépjenek?!
    Nagyon szépen köszönöm a választ előre is.
  • bpo451
    Köszi, ez már működik. Viszont idegesít, hogy hof fájl bemásolva, kiír mindent szépen, viszont amit pirossal ír a játékban adatokat, ott a Cél: Garazs-on marad, nem vált át, így nem szállnak fel az utasok.
    Tök jó hogy minden napra jut valami, ami felcseszi az ember agyát az OMSI2-ben.
  • Hyp3r
    Sziasztok!

Akinek nem fagyott ki a játék, milyen beállításokat használ?

Én kikapcsoltam az AI buszokat, mint ahogy egyik fórumtárs javasolta, de a fagyások sajnos továbbra sem szűntek meg. Dátummal kapcsolatban én nem találtam semmilyen összefüggést. Valós dátumnál is ugyanúgy kifagyott 5-7 perc játék után, mint random dátumnál. Többféle hibaüzenet (vagy sima megállás) miatt, de egyszer sem tudtam végigvinni Berlinben 1 járatot sem.

Eredeti a játékom, de próbálkoztam előtte a másik verzióval is és ugyanúgy kifagyott a játék...
  • Banderasbkv
    Ebbe a Merci csuklósba valami csuklónyikorgást nem lehet berakni?
  • nyúlfi
    ez a mercedes busz csak az omsi 2 höz jó? vagy ha jó az egyhez is akkor honnan tölthető?
  • Banderasbkv
    Ahhonan a buszt töltötted onnan töltsd le a texture peccset.
  • bpo451
    Letöltöttem a csuklós citarot, de tiszta fehér a műszerfala.
    Valaki találkozott hasonlóval?
  • szil balázs
    A Mercedes citaron a 3-ajtos 3-nyitás zárást meiket kell be csatolni hozzá mert nem működik a door3 nyit zár beillesztés el köszi a segítséget :)
  • norb82
    Nekem is csinálta, valamelyik busz (már meg nem mondom melyik) telepítése után jött elő.

Kiírta a hibaüzit de utána mindig hozzá lehetett adni.
  • Carlo da Italia
    Nálam is kidobja a E/A-Fehler 123,ha hozzáakarok tenni.De az még érdekesebb,hogy akármelyik doorfront 2,3,5 teszem be utána,mikor véglegesen betöltene,zuffrigel,lefagy.