63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Szabeebmx
    Jóó hírem van!! Akiknél ez a hiba állna fent nagyon egyszerü a dolog ugyan is sikerült rájönnöm hogy működjön:)) Map editorba töltsétek be a mapot kérdezget dolgokat ott csak rá nyomni a "ja"-ra :), aztán én nézegettem az entry pointokat ugyan is az editor látja. Csak rá kell menteni a pályára meg a "ja" kérdésre enter és láss csodát már amikor betöltöd a pályát vannak kezdő pontok pályához aztán lehet is csapatni. :))
  • teszter
    Eredeti játékosok: kilépésnél nálatok is összeomlik az OMSI?
  • Szabeebmx
    Hello! Mitől van az, hogy amikor leraknám a buszt és kiválasztanám az "Entry point"-ot egy gyönyörü szép üres lista fogad? (Hamburg, Wien) Párnapja még csuklós mannal sikerült mennem ,mert akkor még betöltötte most meg semmi.
  • maxi1987
    Szerintem mindenki úgy várja a 280-ast mint a Messiást ( köztük én is ) :D
  • srh
    Tudnátok segíteni?
    Omsi 2-ben elíndítom a pályát,egy kicsit tudok menni,majd ezt az üzenetet dobja ki:
    "Fatal Error occoured!OMSI will be closed.Fahrzeug vechicles/VW_T3_Transporter.ovh hat keine Achsen!"
  • regelek5
    Régebben volt egy cikk, hogy hogyan lehet kézis buszból automatát csinálni. Szerintem fordítva is ez az eljárás, csak a váltó fájt egy kézis buszéval cseréled le. De annyira nem másztam bele.

Link: http://omsihu2.wordpress.com/gyorstippek/valtocsere/
  • generalGGabe
    Kőbánya- retro
  • Netreg2
    Nem te hibáztál, nekem teljesen "gyári" állapotban ugyanezt csinálja. Állítólag karakterprobléma van, már dolgozom rajta. Van néhány Ciril karakter a cfgben. Talán ha átírom akkor megy rendesen.
  • Ikarusfan
    Valaki, aki nálam jobban ért hozzá, rátudna nézni a Citaro-ra, hogy nem-e lehet valami sufnituninggal kézi váltóssá tenni?
    Nem akarok semmi komolyat se moddolni rajta, csak egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni. Hiába cseréltem le a motor és váltó fájljait (az eredeti motor hivatkozott a váltó nyomatékváltójára), amint betöltöm a buszt, és aktiválom a játékvezérlőt, fehlerezik (ha kikapcsolom, abbahagyja).
    Őszintén szólva fogalmam sincs, miért csinálja ezt...
  • gcs7e7
    *#8211 nem tudom hogy került bele. Bocsi.
  • gcs7e7
    Mercedes-Benz O530G Citaro – BKK
    http://gcs7e7.wordpress.com/2013/12/18/mercedes-benz-o530g-citaro-bkk/
  • Netreg2
    Hoppá, majd elfelejtettem. Rheinhauden 4 minden módosítás nélkül szintén kompatibilis az Omsi 2-vel.
    Fontos, hogy ha hiányzik valamelyik maphoz object vagy splines, stb., nem fog rendesen, vagy sehogy elindulni, mint az első részben.
  • Netreg2
    Hello! Én már gyüjtöm az adatokat és készül a lista a kompatibilis kiegészítőkröl. Ez kis idő hiszen végig kell járni minden mapot, hogy biztos legyen. Van már bőven map. Kimaradt pl: Dobel, Rhodenau 1.3, Goldbeck, Verbelt 2.1, Great Grundolf, a továbbiak még tesztre várnak.
  • Cveu
    Hali!

Sikerült valamit kideríteni a 415össel kapcsolatban?
    Ez a "cocpit volume" hibaüzenet előjön az egyik Neoplannal is sajnos, így be sem töltenek.

Más:
    Amúgy Project Szcsecin is működik, valamint Szombathely 2.2.
    Rhodenuanal a map közepe hiányzik (bár elvileg nem mindenkinél)
    Több kombatibilis pályát én nem tudok.
  • ast00
    Sajnos ismerem a gondot. És utálom. A vidi amit lejjebb fölraktam nem a legdurvább dolog amit tapasztaltam a megjelenés óta.
  • mk452001
    Megpróbáltam a pályát, nekem lefagyott :(
  • mk452001
    Amúgy lehet, jó ötlet lenne egy listát valahol összeállítani, amin rajta lennének az omsi 2 kompatibilis cuccok, mert most pl. én is találtam jópár buszt, amik röhögve futnak 2-n, és elég igényes darabok, vagy "jelentőseb" modellek
  • mk452001
    Köszönöm a kiegészítést, bár - mivel csak 2 vonal van benne, ha jól látom - nem az én világom :/ :P
  • rumata
    Tapasztaltam többször én is, talán a menetrend miatt. Semmiképp sem hardver dolog.
    Ilyenkor én Esc menübe megyek, elmentem az állást, és kilépek. Legalább nem vész el semmi. :)
  • norb82
    Kevés hozzá a hardver.
  • lovet
    Hali!
    Nem tudom más tapasztalta-e már a következőt:

Egyszer csak a busz "beragad". A nézetek között nem vált a program, a busz nem megy se előre se hátra a KÉP szerint. DE az adatok szerint a busz gyorsít/lassít, az ajtókat lehet nyitni/zárni, látni, hogy működik az ablaktörlő, minden hang megy, a műszerfal, az AI-k jönnek mennek (kivéve amik a busz mögött vannak), ha az időjárást változtatom az meglátszik a környezeten, csak épp a busz látszólagos helyzete nem változik....
    Csak a programot tudom bezárni
  • dantre
    Aha...értem, köszi a tippeket !
  • bpyfan
    Brisbane_Fictional is elindul.
  • mk452001
    Nekem eddig csak Great Grundorf, meg a Szombathely indult be :/
  • Banderasbkv
    Nem szállnak fel a citó g-re az utasok.
  • Plett
    Ó köszönöm!
    Elnézést, csak nem tudom mindig követni a fórumot. :)
  • dantre
    Nyomd le a féket teljesen, és aztán tedd sebességbe, lejjebb már volt róla szó...
  • Netreg2
    Tartsd nyomva a fék pedált és akkor rakd sebességbe.
  • Plett
    Sziasztok!

A Citaronál hogy tudom sebességbe rakni a buszt? A D-t hiába nyomom le, illetve egérrel sem reagál. Egyedül az üres gombot tudom nyomogatni. :/
  • dantre
    Köszi Netreg2
  • Routeres
    Javítás
  • Netreg2
    Köszönöm! Annyit már sikerült, hogy megy a játékvezérlő, a karaktereket megnézem, hátha akkor nem dob hibát.

Dantre: Hivatalos Forum

Ahol ott van hogy omsi 2 az tuti fut, + Rheinhausen 4, Project Szczecin, Stb.
  • landwir
    Sziasztok egy problémám van hogy a Mercedes 0350 Citaro műszerfala nálam csak fehér és nem látok semmit a km órából. Meg még az ajtó nyitó gombok is fehérek. Valaki tudna ebben segíteni mi lehet a gond
  • Desert
    kérném törölni, megvan a megoldás
  • ZsomborL
    Morphi sound mod Citaro G-hez

Letöltés
  • dantre
    Hali
    Tudtok olyan pályákat mondani ami elindul az OMSI 2-ben ?
  • ast00
    Nekem is ilyen. Egyébként meg ráléptem a gázra és megláttam az Omsi 2 Alpha test editiont a.k.a. Release 2.00.004. Szóval várom a fixet...

Ha esetleg a videó nem működne: Vidi!
  • Desert
    üdv
    Projekt Szczecin v.3.1 pályát letöltöttem, de az IBIS nem működik egyik busszal sem, mindenre hibát ír, aki tud kérem segítsen a Mercedes Citarohoz be van másolva a hof fájl.
  • ozimak
    Alakul :) Mi lesz ha nagy lesz? :)
  • gcs7e7
    Üdv!
    Csak nálam van elcsúszva a menü? O.o

Hamarosan...