OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van Agriás, VB "papagáj" és Szabolcsos festés, csak át kell nevezni a fájlokat + meg kell csinálni festhetõre a buszt (cti fájllal)
@bocskor: jó hogy ez javítva lett!
PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB
http://busport-online.hu/gal_pv/jlw497.jpg
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Elég volna a csík a többit megcsinálnám én is..
Csak azt a vörös vonalat a végén azzal a valamivel nem sikerül összehozni! <#nevetes1>#nevetes1>

Tudsz erre a két problémára segítséget adni?? Akár privátban is.
2. Mit és hol írjak át hogy ne minden festés "vértes Volán" néven fusson a c56-ban és hogy hol tudnám megadni azt hogy pl. más "kép" néven is elfogadja a busz a festést úgy mint ha cti-be írnám?? Remélem érted mire is gondolok pontosan. :D
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
omsigbm.ewk.hu
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Aminek meg biztos hogy benne kell lennie a .rar-ban...;)
Laptopról vagyok Touch Pad-dal ezért jelent problémát... :D
Az elmúlt 3 hétben a pályán nem történt változás. Ez ma megváltozott, ugyanis megkaptam G.Gabe-tõl a hiányzó alfázott kerítéseket, így már csak a menetrend rendbetétele maradt, mint utolsó nagyobb falat.
Aki igazán fps barát pályát akar, de nem szeretné, hogy ez a kidolgozottság rovására menjen, az kezdjen el ismerkedni az alfázással. Elnézve a mostanság megjelent pályákat, kijelenthetem, hogy ez egy eléggé kiaknázatlan dolog még az OMSI-ban, pedig óriási lehetõségek vannak benne.
De mellébeszélés helyett hoztam konkrét számokat is.
A Neoplannal megvan a legalább 30 fps Márianosztrán úgy, hogy egy magas pontról nézek rá a városra, tehát sok objektet be kell töltenie, emellett jár még az AI busz és a vonat is, illetve a tükör is látszik. Mûködõ és nem mûködõ tükör kb. 10 fps difit jelent nálam.
Ellenben a vidéki buszjáratok jellegzetes jármûvét, a 266-ost páros lábbal rúgtam le a pályáról, amikor észrevettem, hogy az NL202-vel jelentõsen több fps-em van. Így aki akarja, az kiadás után majd beteszi magának a buszát, én ragaszkodom az NL202-höz.
Megjelenésrõl nincs infó.
www.hbweb.hu/hbweb/fg/fg03182/html/kep326.htm
Az elérési utat leírom.
Nem tudom miért van így csinálva,be van horpadva a kaszni vagy mi?.
De viszont kb ha a lámpák felébe teszi az ember a csíkot,akkor egyenes.
Több mint valüószinû,csak egy szinû festésûek készülnek majd aki készít még,mert az könnyebb és nem látható az,mintha ferde lenne.
De amúgy ha nézi így az ember a hátulját a képen,olyan mintha szomorú lenne a busz hátulja.<#nevetes1>#nevetes1>

OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/
2-es ajtó: <KY_bus_doorfront2>
3-as ajtó: <KY_bus_doorfront4>
Azt mondjuk nem értem, miért más majdnem minden busznál ezeknek a neve, biztos, hogy a készítõk idegesítsék a felhasználókat. <#vigyor5>#vigyor5>
ˆ Fox44: Én eddig nem is néztem, bár nem is használom azt a fényszórót. :D Így fel se tûnt. :D
ˆ Carlo da Italia: Akkor lehet hogy bocskor3 majd tud valami tippet adni rá, ha feljön ide. :)
Billentyûzetrõl szeretném vezérelni, de nem találom a nevét egyiknek sem. Már vagy 20-at megadtam az OMSI-nak, de egyik sem jó. <#confused>#confused>
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Észrevettétek, hogy nem világít a reflektor visszajelzõ az Ikarus C56 Comfort mûszerfalon?!Kép
Nekem minden más pályán,kivéve a kispestet sose próbálva,jól mûködik a chuvak sofõr,sosem adott hibát egyik pályánál sem a sofõr mód.
© matesz19 :
A buszfestésnél,igen ilyen ha lehet mondani hézagos,a karosszéria. Ezt bocskor3 tudná megmondani miért ilyen amit a képeden bekarikáztál.És elöl a szélvédõnél nekem is kerül a fehér részre kívûl belül,a festésbõl,ezt a problémát megint csak bocskor3-tól lehetne megkérdezni.
© Fox44 :
Hát neked még a jobbik eset,hogy a járda fehér,mert nekem meg az ellenkezõje volt mikor feltettem a pályát,tehát jáda tökéletesen megjelent,de viszont már az útszakasz fû volt és nem beton,pedig 2x is feltettem a pályát kiegészítõkel de ugyan az volt a hiba,pedig játszottam a pályával,de így ilyen hiba folytán,lemondtam a pálya játszásáról.
Leszedtem a Lemmental V 1.0-et, bemásoltam ami még kellett, de ilyen a pálya.:(
Leszedtem hozzá a buse hof-ot, de ilyen az Ikarus C56 Comfort kijelzõje.
Ha majd kijön az OMSI2 és én a letöltõs verziót vásárolom meg, attól még a letöltött játékot/telepítõt nyugodtan kiírhatom DVD-re, mintha a dobozos játékot vettem volna meg, igaz?
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB
De amúgy jó lesz! :)
Pannon Volánost valaki nem fog csinálni?

Kispest pályára tettem be ezt a chuvak sofõrt, és azóta csinálja, hiába töröltem ki.
Próbáltam más pályát is, azt betölti rendesen, holnap max újra rakom a Kispestet.
Valaki tudja, mi lehet a baj és miért bolondult meg?