63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Szabeebmx #46827 Jóó hírem van!! Akiknél ez a hiba állna fent nagyon egyszerü a dolog ugyan is sikerült rájönnöm hogy működjön:)) Map editorba töltsétek be a mapot kérdezget dolgokat ott csak rá nyomni a "ja"-ra :), aztán én nézegettem az entry pointokat ugyan is az editor látja. Csak rá kell menteni a pályára meg a "ja" kérdésre enter és láss csodát már amikor betöltöd a pályát vannak kezdő pontok pályához aztán lehet is csapatni. :)) -
teszter #46826 Eredeti játékosok: kilépésnél nálatok is összeomlik az OMSI? -
Szabeebmx #46825 Hello! Mitől van az, hogy amikor leraknám a buszt és kiválasztanám az "Entry point"-ot egy gyönyörü szép üres lista fogad? (Hamburg, Wien) Párnapja még csuklós mannal sikerült mennem ,mert akkor még betöltötte most meg semmi. -
maxi1987 #46824 Szerintem mindenki úgy várja a 280-ast mint a Messiást ( köztük én is ) :D -
srh #46823 Tudnátok segíteni?
Omsi 2-ben elíndítom a pályát,egy kicsit tudok menni,majd ezt az üzenetet dobja ki:
"Fatal Error occoured!OMSI will be closed.Fahrzeug vechicles/VW_T3_Transporter.ovh hat keine Achsen!" -
regelek5 #46822 Régebben volt egy cikk, hogy hogyan lehet kézis buszból automatát csinálni. Szerintem fordítva is ez az eljárás, csak a váltó fájt egy kézis buszéval cseréled le. De annyira nem másztam bele.
Link: http://omsihu2.wordpress.com/gyorstippek/valtocsere/ -
generalGGabe #46821 Kőbánya- retro -
Netreg2 #46820 Nem te hibáztál, nekem teljesen "gyári" állapotban ugyanezt csinálja. Állítólag karakterprobléma van, már dolgozom rajta. Van néhány Ciril karakter a cfgben. Talán ha átírom akkor megy rendesen. -
Valaki, aki nálam jobban ért hozzá, rátudna nézni a Citaro-ra, hogy nem-e lehet valami sufnituninggal kézi váltóssá tenni?
Nem akarok semmi komolyat se moddolni rajta, csak egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni. Hiába cseréltem le a motor és váltó fájljait (az eredeti motor hivatkozott a váltó nyomatékváltójára), amint betöltöm a buszt, és aktiválom a játékvezérlőt, fehlerezik (ha kikapcsolom, abbahagyja).
Őszintén szólva fogalmam sincs, miért csinálja ezt... -
*#8211 nem tudom hogy került bele. Bocsi. -
Mercedes-Benz O530G Citaro – BKK
http://gcs7e7.wordpress.com/2013/12/18/mercedes-benz-o530g-citaro-bkk/
-
Netreg2 #46816 Hoppá, majd elfelejtettem. Rheinhauden 4 minden módosítás nélkül szintén kompatibilis az Omsi 2-vel.
Fontos, hogy ha hiányzik valamelyik maphoz object vagy splines, stb., nem fog rendesen, vagy sehogy elindulni, mint az első részben. -
Netreg2 #46815 Hello! Én már gyüjtöm az adatokat és készül a lista a kompatibilis kiegészítőkröl. Ez kis idő hiszen végig kell járni minden mapot, hogy biztos legyen. Van már bőven map. Kimaradt pl: Dobel, Rhodenau 1.3, Goldbeck, Verbelt 2.1, Great Grundolf, a továbbiak még tesztre várnak. -
Cveu #46814 Hali!
Sikerült valamit kideríteni a 415össel kapcsolatban?
Ez a "cocpit volume" hibaüzenet előjön az egyik Neoplannal is sajnos, így be sem töltenek.
Más:
Amúgy Project Szcsecin is működik, valamint Szombathely 2.2.
Rhodenuanal a map közepe hiányzik (bár elvileg nem mindenkinél)
Több kombatibilis pályát én nem tudok. -
ast00 #46813 Sajnos ismerem a gondot. És utálom. A vidi amit lejjebb fölraktam nem a legdurvább dolog amit tapasztaltam a megjelenés óta. -
mk452001 #46812 Megpróbáltam a pályát, nekem lefagyott :( -
mk452001 #46811 Amúgy lehet, jó ötlet lenne egy listát valahol összeállítani, amin rajta lennének az omsi 2 kompatibilis cuccok, mert most pl. én is találtam jópár buszt, amik röhögve futnak 2-n, és elég igényes darabok, vagy "jelentőseb" modellek -
mk452001 #46810 Köszönöm a kiegészítést, bár - mivel csak 2 vonal van benne, ha jól látom - nem az én világom :/ :P -
rumata #46809 Tapasztaltam többször én is, talán a menetrend miatt. Semmiképp sem hardver dolog.
Ilyenkor én Esc menübe megyek, elmentem az állást, és kilépek. Legalább nem vész el semmi. :) -
norb82 #46808 Kevés hozzá a hardver. -
lovet #46807 Hali!
Nem tudom más tapasztalta-e már a következőt:
Egyszer csak a busz "beragad". A nézetek között nem vált a program, a busz nem megy se előre se hátra a KÉP szerint. DE az adatok szerint a busz gyorsít/lassít, az ajtókat lehet nyitni/zárni, látni, hogy működik az ablaktörlő, minden hang megy, a műszerfal, az AI-k jönnek mennek (kivéve amik a busz mögött vannak), ha az időjárást változtatom az meglátszik a környezeten, csak épp a busz látszólagos helyzete nem változik....
Csak a programot tudom bezárni -
dantre #46806 Aha...értem, köszi a tippeket ! -
bpyfan #46805 Brisbane_Fictional is elindul. -
mk452001 #46804 Nekem eddig csak Great Grundorf, meg a Szombathely indult be :/ -
Nem szállnak fel a citó g-re az utasok.
-
Plett #46802 Ó köszönöm!
Elnézést, csak nem tudom mindig követni a fórumot. :) -
dantre #46801 Nyomd le a féket teljesen, és aztán tedd sebességbe, lejjebb már volt róla szó... -
Netreg2 #46800 Tartsd nyomva a fék pedált és akkor rakd sebességbe. -
Plett #46799 Sziasztok!
A Citaronál hogy tudom sebességbe rakni a buszt? A D-t hiába nyomom le, illetve egérrel sem reagál. Egyedül az üres gombot tudom nyomogatni. :/ -
dantre #46798 Köszi Netreg2 -
Routeres #46797 Javítás -
Netreg2 #46796 Köszönöm! Annyit már sikerült, hogy megy a játékvezérlő, a karaktereket megnézem, hátha akkor nem dob hibát.
Dantre: Hivatalos Forum
Ahol ott van hogy omsi 2 az tuti fut, + Rheinhausen 4, Project Szczecin, Stb. -
landwir #46795 Sziasztok egy problémám van hogy a Mercedes 0350 Citaro műszerfala nálam csak fehér és nem látok semmit a km órából. Meg még az ajtó nyitó gombok is fehérek. Valaki tudna ebben segíteni mi lehet a gond -
Desert #46794 kérném törölni, megvan a megoldás -
Morphi sound mod Citaro G-hez
Letöltés -
dantre #46792 Hali
Tudtok olyan pályákat mondani ami elindul az OMSI 2-ben ? -
ast00 #46791 Nekem is ilyen. Egyébként meg ráléptem a gázra és megláttam az Omsi 2 Alpha test editiont a.k.a. Release 2.00.004. Szóval várom a fixet...
Ha esetleg a videó nem működne: Vidi! -
Desert #46790 üdv
Projekt Szczecin v.3.1 pályát letöltöttem, de az IBIS nem működik egyik busszal sem, mindenre hibát ír, aki tud kérem segítsen a Mercedes Citarohoz be van másolva a hof fájl.
-
Alakul :) Mi lesz ha nagy lesz? :)
-
Üdv!
Csak nálam van elcsúszva a menü? O.o