63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• MAN014
    (Bocsánat az OFF-ért)

Kellemes karácsonyt, sikerekben gazdag boldog újévet és balesetmentes közlekedést kívánok minden "buszsofőr" kollégámnak!
  • Erlau Trans #47070
    Figyelembe kell venni, hogy a két program ég és föld. Az ETS fizikája és a hangok nagyon gyengék, és az OMSI által nyújtott pluszokat én ott nem érzem vezetés közben. És azt is tudomásul kell venni, hogy az OMSI-t két ember készítette egy elavult programozási rendszerben, úgy hogy az nem is támogatja a két magos rendszert (állításuk szerint akkor nem volt még elterjedt a kétmagos rendszer, értsd= a két srácnak akkor még nem volt olyan gépe...).
  • MAN014
    Az a durva, hogy az ETs2 full grafikán megy, az OMSI meg szinte alap grafikán vánszorog a gépemen... :S Talán tanácsot kéne kérniük :D
  • Erlau Trans #47068
    Én türelmesen várok rá, többet nem is tehetek. :)
  • kem001
    Első rész sem volt anno tökéletes, de szépen azt is kijavítgatták. Szóval szerintem csak türelem kell hozzá, és várnunk még kiadják a javítást.
  • Erlau Trans #47066
    "Már az alap Berlinnél is jelentkeznek a hibák."

Haggyadmá'... még Grundorf is tele van bugokkal, nem még Berlin....
  • Erlau Trans #47065
    Na hagyjál engem a német mérnökökkel. Azoknál bonyolultabban, körülményesebben gondolkodók, tervező kevéssel találkoztam. Amig egy magyar mérnök ugyanazt megoldja neked egyszerűen, addig a német sokkalta körülményesebben és gyártásnál ugyanaz az eredmény. Sokak által emlegetett német mérnöki precizitás nem több mint bonyolultság, körülményesség és sok esetben kesze-kusza dolgok sülnek ki belőle, mint pl. az OMSI is.
  • MAN014
    Wingbest-nél akciós áron volt.
  • nemeza
    29.99€ nem akciósan. Árfolyamtól és előző omsi verziótól függ, hogy mennyi ez Ft-ban. Meg persze, hogy hol veszi az ember. Nekem elég volt a letöltős.
  • nemeza
    Mindenki azt hisz el, amit akar.
    Szerintem igyekeztek, és igyekeznek, mert az elégedett "ügyfelek"-re lehet építeni hosszabb távon.
    Vagyis ha csak a gazdasági oldalát nézed, akkor is elégedett felhasználók - ehhez pedig legalább elfogadható, de inkább jó vagy profi cucc kell.
    Azt ígérték, karácsony körül kihoznak egy első patchet - amiben amennyit csak tudnak, javítani fognak.
    Német mérnökökről van szó. Az árat nyilván a német pénztárcához szabták. A saját minőségi elvárásaiknak sem felel ez meg, szerintem az omsi 1 ilyen szempontból jó példa lehet. Egy csomó olyan dolog van, ami ennél többe is belekerül, és kevesebb élményt ad..
    Ráadásul a fizetős kiegészítők fejlesztői sem örülnek - illetve akik csak a napokban telepítik, majd jobb, ha már alapból a patch-et tartalmazó cuccot húzza le nekik a Steam..
  • tmartin
    Sok mindent ígértek már Marcelék nekünk. Én már nem hiszek semmiben. Én ma is játszottam pár kört Omsi 1-be a Börzsönyön és legalább az megy, nem fagy ki. Oké nincs csuklós busz és nem rohadnak le előtted az autók váratlanul, de legalább stabil. És ne akarják már bemagyarázni, hogy a tesztereknél nem jelentkezett semmi hiba a tesztelésnél. Már az alap Berlinnél is jelentkeznek a hibák. Így ez még Omsi 1.1-nek se megy el. ;D Ha mégis forradalmi változás lesz akkor kapnak a készítők egy virtuális vállveregetést. De ez így bárhogy nézzük részükről egy átcseszés volt és csak bevételt akartak. :)
  • MAN014
    Nem 8.000, hanem 8700, ráadásul akciósan, szóval bő 10.000 feletti lenne az ára. És szerintem is nagyon sok ezért a játékért, meg az összes többi sem érne meg ennyit... :S
  • Norbesz23
    Vagy nem
  • nemeza
    Nekem nem volt még - szerencsére. Ha megvolt az 1, akkor 6e..
    A patch remélhetőleg segít majd.
  • tmartin
    Ilyen nekem is szokott lenni. Omsi 2 -> 8 ezer forint. Gratula. :D
  • GMI
    Freyfurt v4.0.
  • Erlau Trans #47055
    Nesze neked OMSI2...... logfájlban csupán ennyi áll:
    Error: Direct3D-Device lost!

• Carlo da Italia
    Ez melyik pálya ?
  • Erlau Trans #47053
    Ismerős... nekem mentett állást nem tölti be, teljesen kifagy az egész, utána van ez benne a logfile-ben...
  • kem001
    Gothenberg javított verziója működik valakinél? Nálam elfogynak a title-lek a vasútállomásnál.
  • bpo 381
    Igen ott nem szeretnek felszállni,nem tudom mért,de papíron meg kéne állni.
  • mimo0612
    Nálam a Hertfordshirev2 megy OMSI2 alatt.
  • rumata
    Lemásoltam a kérdéses könyvtárat az új néven is. :)
    BMO-nál is előjön ez.
  • nemeza
    A buszfordulókban pedig közelebb kell állni a szegélyhez. Esetleg jó lenne megnövelni a megállódoboz sugarát..
  • Geri556
    Próbáltam úgy is, de nem ment. A 7-es járatra viszont felszálltak.
  • Waterloo21
    Az első járat beállításánál, miután beírtad Ibis-be a linie-t meg a route-t, állítsd be a menüben is, amit az Alt-tal hozol elő. Ekkor fel fognak szállni. :)
  • gabesz012
    Nekem is ezt csinálta. Én uninstall-al oldottam meg a problémát, mert más nem nagyon használt... Talán majd a patch után lehet is vele játszani.
  • Pepe1980
    És akkor mi a teendő?
  • AdaKiller
    nálam megy rendesen, bezzeg a Projekt_Szczecin meg nem akar... felraktam az alap 3.1-et + omsi 2 patch-t, de hiba hiba hátán...
  • rumata
    Dobel indításánál észrevettem, hogy a VKL's Objekte néhol VKL´s Objekte néven (aposztróf különbség) van hivatkozva, és akkor nem találja az omsi.
    Hátha más is belefutott ebbe a hibába.
  • GMI
    Egy kis mod bocskor3-tól és tőlem :D
  • rumata
    Nekem akkor írt ilyet, amikor valami hiányzott a pálya betöltésénél (asszem Goldbecknél).
  • tmartin
    Üdv.
    Találkozott már valaki azzal a hibával, hogy a logfile ilyen sorokat ír?
    Error: Direct3D-Device lost!
    Illetve van amikor feldob ilyen kis hibaüzenetet is amibe hasonló feliratok vannak. Akkor csak feladatkezelőből tudom kilőni. DirectX 9 fent van és a videókártya illesztőprogramja is megvan.
  • Geri556
    Csak nálam nem szállnak fel az utasok Szombathelyen ?
  • matesz19
    Húpsz, Bocsi, a link lemaradt...
    http://savepic.su/index.php
  • matesz19
    Ajánlom neked ezt a képfeltöltő portált. :D És ha feltöltötted akkor jobb oldalon a 2. link, az a bélyegkép. :)

------------------------------------

norb82: Gondolod?? Akkor az OMSI 1-nél kaptunk egy még sz*rabb OMSI2-öt? :D
  • ZsomborL
    Nekem. :)
  • Norbesz23
    Kinek működik rendes a Dobel map OMSI 2 alatt?
  • ast00
    DAHELL??? Ezt gyorsan törölték, bocsi. Mindenesetre egy lebegő ember és egy index lámpa villog. Elvileg AI autó lenne.
  • ast00
    Hiányozna az egyik AI járgányom?
    Kép.