63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
norb82 #47031 Szerintem ez az inkompatibilitás mélyebben gyökerezhet annál, amit egy patch meg tud oldani:( -
Erre szokták azt mondani, hogy próbáld ki és megtudod. :D De mivel még nem kompatibilis visszafelé az OMSI2 így még nem müködik, az már más kérdés hogy van már pár pálya ami már működőik benne. Remélhetőleg a Javító Patch megoldja majd. -
Bocsi, ne haragudj
-
Vagy milliószor leírták, hogy nem. Tessék már néha visszaolvasni. -
A Börzsöny map megy OMSI 2 alatt?
-
Rendben, csak azért mondtam, mert a garázs előtti le fordulónál, már nem szálnak fel az utasok és utána további 2-3 megállóban szintén nincs felszálló a 2-es vonalon... Ezért is gondoltam hogy nem kell ott megállnia a busznak.
---------------------------------------------------
@highdanger: Na ilyet még én sem láttam... :D Más téridőbe került az a csukló utáni rész. :D Vagy csak elnyelte egy fekete lyuk, és te nem vetted észre... xD -
:D Vicces.
De nem jó linket használtál, tessék:
-
highdanger #47024 -
highdanger #47023 Hát ezzel meg mi lett? :D
[IMG]http://kepkezelo.com/viewer/00kjphuiv7o2gijmr.png] -
bpo 381 #47022 mivel nincs gyorsjárat,értelem szerűen mindegyikbe,ha lenn olyan megálló ahol nem kell vmeik járattal megállni,az fel lett volna tüntetve. -
bpo 381 #47021 ezt próbáld -
bazsiihmv #47020 valóban, chrome-al lejött, köszönöm. -
Ez melyik pálya? Nálam Gothenberg-en jött elő ez a bug.. -
Próbáltad már Chrome-al letölteni? Nekem simán lejött vele. :)
bpo 381: Jó kis pálya, hangulatos. Bár én csak a 2-es vonalon mentem amíg ki nem fagyott az OMSI2-m, de azért a segéd nyilakkal volt 1-2 gondom, hogy nem jelzi hogy melyik megállóba kell megállni az éppen jelenlegi járattal... -
Működik minden! :) -
bazsiihmv #47013 nekem nem jön le. 70-80% között ugrál, és temorary error-t írkál a mega. -
segítsetek kérlek.
default ibis2-nél hangos utastájékoztatónál ez a hibaüzi van:
69 21:20:31 - - Warning: Soundfile vehiclesMAN_SD202sound....AnnouncementsGrundorf\_#terminus.wav does not exist!
ha kiszedem a .... , és létrehozom a mappákat(vehiclesMAN_SD202soundAnnouncementsGrundorf), és belemásolom a hangfájlokat, akkor tökmind1 melyik megállóban vagyok, akkor is mindig a _#terminus.wav fájlt hiányolja, és nem a ténylegesen következő xy megállót. direkt mentem előre 2 megállót, hátha csak az első megállóval van baja, de nem... szóval mintha minden egyes megállóban a #terminus.wav file-t akarná lejátszani
-
:P -
MERCEDES BENZ CITARO G – FESTÉSCSOMAG II.
Letöltés
Én ezzel a csomaggal kívánok mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt! :) -
40 Km/h :D -
Römerberggel megbírkózik. -
norb82 #47007 A hegyre fel tud menni az NG? :D Mert síkon se egy erőgép:D -
Már lehet sikerül megoldani,majd írok. :) -
én felül írtam mindent lehet ez volt a jó,logfile ? -
bpo 381 #47004 Bocsi a dupláért
Letöltés -
bpo 381 #47003 FiktivcityII.-Tóváros V2.2 az OMSI 2-höz
Tartalom:
-Csuklós AI buszok meghatározott vonalon
-Hangos utastájékoztatás
-Több féle ailists
Letöltés/Download:
https://mega.co.nz/#!wxcgzSLb!OCXAbR7natEr_8bwqkarhFUMB6IcZtBpHzvAWIG8XBc -
Nem jó.A "Create Objects"-ek betöltése közben elkezd villogni a képernyő és tovább semmi.Bemásoláskor nem írtam felül semmit. -
Az úgy fasza... :D
-
Köszönöm! :) -
a videóleírásában lévő linket megnyitod és ezekkel a lépésekkel sikerült! :)
Letöltöttem ezt "Dobel V1.1.1 (Addon-Manager)"
utána
ezt: "NEU: OMSI 2-Version (Map-only)"
és sikerült! (az addon manageres dolgokat winrarral nyitottam meg majd másoltam be a helyükre ) -
Hogyan sikerült beüzemelned?
Én hiába szedtem le OMSI2-es verzióját,csak a kék eget látom. -
bpyfan #46997 Hogyan lehetne működésre bírni a Sachsen Anhalt pályát? -
gabcsibkv #46996 20perc játék után Hohenzollenring megállónál egyszercsak járművek és utasok texsturája fekete lesz és az út megszakad
Textura sötét hiba -
Végre sikerült be üzemelnem a Dobel pályát Omsi2-ben,készítettem is róla egy videót,aki kedvet kapott hozzá a letöltési linket megtalálja a videóleírásában!
-
Nálam ma délelőtt egész jól működött az OMSI2, semmilyen hibát nem produkált, és az FPS is elviselhető volt, és kormánnyal is hibátlanul működött. (Mindjárt ellenőrzöm tartja e még a megfelelő szintem magát a játék...) -
landwir #46993 Igen én tapasztaltam 2x is -
roznor83 #46992 Szaisztok. A tükröket hogyan lehet ki ill. bekapcsolni?
-
Igen én tapasztaltam 1x. -
Hyp3r #46990 Sziasztok!
Találkoztam 1 számomra új hibajelenséggel OMSI 2-nél:
Haladok egy vonalon, aztán hirtelen megáll a busz, nem tudok semmit csinálni, csak kilépni, de az AI forgalom ugyanúgy halad tovább.
Ezt tapasztalta már valaki? Erre van megoldás?
Üdv! -
ja és Q gombot kell nyomnod