63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Én sem találkoztam még egy kerekesszékessel sem. -
Tierhold #47231 Nálam az O307 Rollbandja simán működik Omsi2 alatt. Semmi gond nincs vele. Csak hogy legyen egy kivétel is :P -
Kereksszékes utassal találkozott már valaki vagy ez csak egy legenda amit még senki nem látott? :) -
bocsi a nagy képért, de a képszerkesztőm, nem méretezte át a minta képet, ahogyan beállítottam. -
Módosítottam a MAN NG272 műszerfal textúráját, a manuális ajtó módhoz illően.
MAN NG272 műszerfal textúra mód -
Erről jut eszembe; végül is kiadásra került a sima O530-hoz a leszállásjelző mod, vagy nem? -
atty707 #47226 Sikerült megcsinálnom - kisebb hibákkal - a Citaro G-k ajtónkénti leszállásjelzését (matesz19 kérte itt):
http://omsihu2.wordpress.com/2013/12/26/citaro-o530g-ajtonkenti-leszallasjelzes/
-
Netreg2 #47225 A O307 rollband sehol nem megy, ennek már keresem az okát. Minden fájl a helyén van. A O305nél működik és elvileg a O307 ugyan azt használja, mégse megy. -
Fox44 #47224 Bemásoltam az MB 0307-et az Omsi 1-be, de rollband nem jó. Nem tudom mi a fene van. Már többször letöltöttem, hogy hátha hibás lenne a zip fájl, de nem.
Mondjuk az Omsi 2-ben sem jó, de az most más kérdés. -
Tavalyi roham után idén sem maradhatott el a karácsony meglepetések nélkül, hiszen sokan pont erre a napra, meglepetésként időzítettek megjelenéseket, többnyire bejelentéseket.
Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván mindenkinek az OMSI+ csapata!
(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.) -
Netreg2 #47222 Hoppá, tényleg :), de omsifontspr.dll-t nem kell átrakni, nekem megy nélküle is. A O307 rollband amúgy még nem tökéletes. -
Fox44 #47221 3. Kihagytad a mapsNeuendorf másolást, és az OmsifontsPr.dll-t. -
Netreg2 #47220 Valószínű valami fájl vagy textúra hiányzik a buszhoz.
Mellesleg megoldottam, hogy Neuerdorf tökéletesen működjön + O305 és O307 is. Ha ti is fel akarjátok rakni a következőt kell tenni. Az alapoktól írom.
1. Telepítsd fel az Omsi 1-et és az Omsi 2-t.
2. Telepítsd fel az Stadtbus O305 kiegészítőt az omsi1-be és aktiváld is.
3. Az alábbi mappákat és fájlokat másold át az Omsi1-ből az Omsi 2-be.
-Sceneryobjects mappa tartalmát, de ne írj felül semmi.
-Splines mappát tartalmát, de ne írj felül semmit.
-Texture mappát tartalmát, de ne írj felül semmit.
-A Vehicle per MB_O305 mappa tartalmát, és írj felül mindent.
-Omsi 1 gyökér könyvtárból másold át az addons.ini fájl és írd felül.
4. Omsi2 editorral nyisd meg a Neuendorf per global.cfg-t.
5. Ezt követően mentsd el.
6. Másold be az Omsi2 per vehicle mappába az O307-et.
7. Az vehicle per anzeigen per Rollband_SD79 per Spandau mappábó másold ki a tga fájlokat a Rollband_SD79 mappába.
8. Índítsd el az Omsi2-t és jó szórakozást. :)
-
Tierhold #47219 Nekem az O307-nek átlátszó az első ajtaja, minden más remekül működik csak az átlátszó, de belülről viszont jó, vajon mitől van?
-
Netreg2 #47218 Nálam Neuendorf-ban nem tudok lerakni buszt. A rollbandre a megoldás az Anzeigen mappába keresd meg a Rollband_SD79 per Spandau mappát. Az abban található tga fájlokat másold ki a Rollband_SD79 gyökerébe és menni fog. A saját mappájában valamiért nem keresi. -
Nem csak nálad, olyan mint ha ott lenne egy láthatatlan domb és ha ott állsz a busszal, akkor átmegy a kasznin, akár mi van bekapcsolva... :D -
Fox44 #47216 Megoldottam a Neuendorf-on ai busz problémát, de a rollband még mindig nem működik. 
-
alexander1993 #47215 Valamint a Szombathely 2.2 pályánál is ugyanez van a vasútállomásnál. -
Nálad még jobb a helyzet,mert nekem benne a földben és csak a fejük látszik ki. -
alexander1993 #47213 Csak nálam van az, hogy az OMSI 2-ben a Grundorf pályán a Nordspitze-i vá.-nál a levegőben közlekednek az emberek? -
padarmartin #47212 olvassel.pdf -
fjx235 #47211 Csuklós Citaróhoz nem készült vollmatrix, mert csak a szolóét találtam? -
Na, az Omsi 2-be másolom az O307-et... Az O305-öt is átmásoltam, de viszont van egy problémája a dolognak: "Dateizugriff verweigert." Ez mitől van? -
Fox44 #47209 Azt nem lehetne inkább, hogy a buszoknál átírni, hogy hol keresse?
Én töröltem az OMSI 2Vehicles mappából az MB_O305-t, és átmásoltam az OmsiVehicles MB_O305 mappát, meg a OmsiVehiclesAnzeigen Rollband_O305_Std-t.
Nálam is működik már az MB 0305 és az MB 307, csak Neuendorf-on nincs ai busz. -
Ezzel nem lettem okosabb, de akkor inkább kipróbálom. Köszi a híreket. :) -
atty707 #47207 Nem béta. -
És mi a különbség szerinted az eddigiekhez képest? :) -
atty707 #47205 MAN Lion's City DD végleges változat:
http://omsihu2.wordpress.com/2013/12/25/man-lions-city-dd/ -
Netreg2 #47204 Na sikerült megoldanom! Az Omsi 2-ben az Anzeigen/Rollband_SD79 gyökerében keresi az O305 és O307, ahogy az 1-ben tette. DE a 2-ben az SD79-nél bekerültek a tga fájlok egy Spandau mappába. Onnan kimásolva már tökéletesen megy. -
norb82 #47203 Stemamről nem hiszem hogy lejkerülne. Másrészt dobozod verziók egy része szerintem hamarosan landol a Vaterán fél áron. -
Idehaza sokan megvették már a 2. részt szerintem. -
Netreg2 #47201 Nálam a helyzet az, hogy mind a két busz működik Omsi 2 alatt. Egy hiba van csak mind a két busznál, hogy a rollband nem működik. Próbáltam működésre bírni, tekeri is de üres. A számok mennek és az első 5 "szervíz" tábla, de ennyi. Mindent bemásoltam a vehiclesanzeigenRollband_o305_Std mappába. Valakinek van ötlete mi lehet? -
ast00 #47200 A végén még csak virágbolti verziók lesznek az egész országban? Én nem fogom megvenni amíg ennyire bugos, de ha nem veszem meg most, lehet hogy sosem fogom tudni. A játék jövője eléggé sötét idehaza. -
Fox44 #47199 Igen, át.:) Még egyszer nekifutottam a dolognak. Most jó lenne, de a kijelző tök üres(MB 0307). Az MB 0307 DB 21-5xx nem jó az omsi 1 alatt sem Kép. Ezeket másoltam át az omsi 1-ből: Fonts-ból a HHDIN.oft, HHDIN_Alpha.bmp, HHDIN_Narrow.oft, HHDIN_Narrow_Alpha.bmp, HHHaltestellen.bmp, HHHaltestellen.oft, HHHaltestellen_Alpha.bmp. A maps-ból a Neuendorf-ot. A Sceneryobjects-ből az RW1HH végződésüeket, de a Streetobjects_RW1HH-ból csak azt, ami nem volt meg az omsi 2Streetobjects_RW1HH mappában(nem írtam felül semmit). A TicketPacks-ból a Neuendorf-ot. A Vehicles-ből a MB_O305-öt. Majd az addons.ini-t és a fontsPr.dll-t. Azért jó, hogy ünnepek közepette ezzel kel szarakodni. -
Konkrétan tudok olyan kereskedőt, akinek nem egy és nem kettő OMSI2-t küldtek vissza. Még tegnap megrendeltem a dobozost, mire maga a webáruház vezetője felhívott és őszintén elmondta nem szívesen küldik ki, mert sok a gond és a reklamáció. Hosszan beszélgettünk, és mondta, hogy az Aerosoft képviselője is állandóan csak ígérget, és a dátumokat soha nem tartják be. Egy vásárlónak volt korábban problémája egy serial számmal, azt sem intézték el eddig sem, inkább önköltségen adott a reklamálónak egy bontatlan példányt... ő azt mondta a berendelt készletek után, egyelőre nem hajlandó a továbbiakban foglalkozni a programmal. -
atty707 #47197 Simán átmásoltam a LEGÁLIS Stadtbus O305 mappáját az OMSI mappájából az OMSI2 mappájába, majd kicsomagoltam az O307-et is, és hibaüzenetek nélkül elindul az O307. (O305 nem jön be, de kit érdekel? :) ) -
Nektek hogyan sikerült az O307-et az OMSi2be belevarázsolni? O305, O307 Vehicles mappát átmásoltam a 2 mappájába, de ez a módszer sajnos nem segített. -> E/A Fehler.. 

-
1-ből átmásoltad az addons.ini-t és a fontsPr.dll-t? -
Fox44 #47194 Ne is mond... nekem már a fa**om tele van ezzel az omsi 2-vel...de komolyan. Most a Stadtbus305 addon-t szeretném beüzemelni az omsi 2 alatt(gondoltam megyek a 2 alatt is vele), de azt írja, hogy no active. Pedig az 1 alatt aktíválva van, és játszok is vele. -
wszilard #47193 Csak az a baj, hogy az ember már tényleg csodát vár...
Azért ez az egész hajcihő szerintem sokat rontott a renomén.