63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
RandyOrton95 #47401 Sziasztok ikarus e95-tel tudtok valami új hírt ? -
mojorisin #47400 Köszi!
-
Az relatív, mi számít elavultnak.
Szerintem az E3 is elavultnak számít. A Budapesti buszok 80-90%-a ebben az esetben kukázandó.. (Volvok, Mercedes C1-esek legalább fele) -
Igen mert a szívó már elavúltnak számít. Én megyek vasárnap az biztos.B-)
-
Végülis be lehet tenni, csak semmi nem fog működni rajta.. :)
Mint anno azon a 280-ason. -
Minden 200-as Rába D10-es motor különféle változataival fog szaladgálni.
E1-E2 normákat teljesítik, ha jól vannak beállítva..
-
ast00 #47395 Sajnos eléggé sürget az idő... De akkor mi is lesz helyette? -
Most tudtam meg,hogy vasárnap fog utoljára szívómotoros 280-as járni a bkv-nál. A 244 és 276E járatokon. Úgy, hogy szerintem vegye fel aki akarja a hangokat, hogy lehessen az omsiban is. -
krisztiandzs #47393 Ha a 260.04-re gondolsz akkor a q-hoz (amivel lépteted a megállókat). Legalábbis nálam... -
Én egyszer a játék leges legelején,mikor le lehetett tölteni,kipróbáltam,mikor kiadták a Merci 0350G buszt bemásoltam az omsi1-be próbaképen,de mikor kiválasztanám buszt,akkor egy mátrix hibára hivatkozott,és lefagyott a játék vele.
Ami pedig az ajtónyitást illeti,manuális vagy automata nyitás,azt
Ezzel a gombbaltudod állítani.Plusz a beállításoknál meg kell adnod két új billentyű parancsot,a doorfront2 és a doorfont3,és értelemszerűen két gomb megadását.
-
mojorisin #47391 A ma kiadott Ikaris 260 ajtócsengője melyik billentyűparancshoz van hozzárendelve? Nem jövök rá sehogysem.
-
roznor83 #47390 Köszönöm a választ. KB 3/4 éve játszok az omsi-vel de ilyen hibával még nem találkoztam! Még egyszer köszönöm!!! -
Rasy #47389 Halljátok?! Nem lehet többet kijelölni editorban egyszerre? -
Köszönöm,de tudtam,hogy fölösleges. -
Már annyiszor volt kérdés... De a válasz mindíg is nem lesz... :)
Amúgyis szerintem ez egy hülye kérdés , mert alapból ez az OMSI2 egyik '' újdonsága ''... -
fjx235 #47386 Nagyon köszönöm most már jó!! -
"Nem lehet a csuklós buszt betenni a OMSI 1-be?"
Nem. -
Fox44 #47384 Értem, Köszönöm az infót!:) Akkor várok. Remélem, megtartja jó szokását, és majd kiadja.:) -
Sziasztok
Feltennék egy igen fölösleges kérdést.
Nem lehet a csuklós buszt betenni a OMSI 1-be?
Továbbá nem tudom,hogy lehet-e külön nyitni az ajtókat?
Köszönöm -
atty707 #47382 Igen, megy mindkettővel. (Elméletileg.) -
Lehet hogy a harmadik , és a negyedik ajtó azokon a parancsokon is működik... :)
De ez csak egy tipp , nem biztos ... :) -
fjx235 #47380 Köszönöm,még csak annyi,hogy ami zárójelben van az alternatíva vagy mi? -
atty707 #47379 Citaro 350G:
doorfront0 - 1. ajtó
doorfront1 - 2. ajtó
doorfront2 (doorfront5) - 3. ajtó
doorfront3 (doorfront6) - 4. ajtó -
fjx235 #47378 Azt le tudnád írni,hogy melyik ajtóhoz melyik parancs van rendelve,mert én a citaro-val küzdök,hogy minden ajtót külön tudjak kezelni,de eddig nem sikerült? -
Routeres #47377 Launemünde.
Ezt is Petronius csinálja, gondolom még készül. -
Fox44 #47376 Ez melyik pálya lehet? És a jobb oldalon lévő busz rendszámán mi áll? -
Routeres #47375 Steam-en holnap este 7-ig még 27-e van, szóval addig van idejük, ha az ottani idő szerint meg a megjelenés. -
Netreg2 #47374 Az Omsi 2 nem csúszhatott, akkor majd a javítás :D -
Fox44 #47373 El tudom képzelni azt is, hogy a kiadó a hunyó, hogy ilyen bughalmaz lett az Omsi 2.
Akár hogy is van, nem lett rendesen tesztelve az Omsi 2.(
#47372: Pont ezt akartam kérdezni. -
Na hol a javítás?
-
Nordzso18 #47371 A "Gázfröccs/Fék felengedés" parancsot is átállítottad más gombra? -
arra tudtok megoldást, hogy a Num+ gombra tettem a 4. ajtó nyitását/zárását, de ezzel együtt lépteti az ibis megállót is, pedig az a Q-ra van állítva(alapbeállítás szerint). végignéztem a teljes bill.kiosztást, és semmi nincs hozzárendelve a Num+ gombhoz csak az ajtónyitás, mégis lépteti a megállókat; ergo olyan mintha a Q betűvel lenne egyenlő... -
Netreg2 #47369 Ez elég kezdő kérdés, índítsd el Tóvárost Busz betöltése nélkül "Load map without buses".
#47363 Fox44: Sajnos ismerek kiadókat, bár könyvekkel kapcsolatban és ők így gondolkodnak. Karácsony előtt amit ki lehet tenni a polcra, azt ki kell rakni. Ha nem jó az se baj, csak vegyék meg. Sajnos ők így gondolják.
Mellesleg ez csak akkor lett volna gond nekik, ha rendesen működik :D -
roznor83 #47368 Szisztok. Nekem Tóvárosnál ezt a fájlt nem tudja megyitni: laststn.osn . Esetleg valaki tud megoldást???
-
Nálam is most nem írt ki hibát. De nem tudom hogy ezt mi okozza. Majd ha valami rájön a megoldásra, az írja le. -
Mea Culpa. -
Pmartin idén kezdett bele Volvo Alfa Localo valamint Regio készítésébe, ezúton szeretnék betekinteni a kulisszák mögé és megtudni, hogy pontosan hol tartanak a munkálatok, valamint mi vitte rá, hogy épp ezt a két modellt alkossa meg kedvelt játékunkba...
(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.) -
krisztiandzs #47364 Már találtam egy amolyan "félig megoldást": leveszed az AI-t (vagy MI-t) nullára. Nálam így kussol... -
Fox44 #47363 "nehogy valamelyik torrent oldalra feltegyék." Sok értelme volt, mert utólag feltették. -
atty707 #47362 Nos, szerintem ha már Te kitaláltál szabályokat a fórum életéhez - jogod van hozzá házigazdaként, és egyet is értek velük - akkor "illik" Neked is betartani. Ennyi, ez csak egy vélemény.
matec1996:
Előbb tanulj meg helyesen írni és fogalmazni, utána okádd tele a fórumot a hülyeségeiddel! Azt hiszem, nem csak nekem van elegem belőled!