63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Az új map editor sok segítséget ad. Pl. van egy új ellenőrző cucc, és ha ráklikkelsz a logban a hibákra, odavisz, és tudod is javítani..
Valós pályához a dem fájlok importálása és a térkép ráhúzása is elég nagy segítség.
Bár sajnos így is vannak benne hibák.
Az omsi2 szigorúbb a hibákkal, nem tölti be a mapot / összeomlik, ha valami hiányzik.
Viszont a modellekkel megengedőbb - ha nem működik a modell dob hibaüzeneteket, de leteszi a buszt. Tudod törölni, és választhatsz másikat. Nem is tölti be az összes scriptet kapásból, csak a betöltéskor futtat ellenőrzést - amikor letennénk.
-
Az lenne a tuti, ha be lehetne állítani bus object comlexity - tehát busz részletességet. Mondjuk 4 szintet. 1 beltér nélküli csak AI pl. és a 4 a minden lemodellezett / scriptelt.
Akinek erőműve van, mindegy, akinek gyengébb gépe, emiatt nem élvezi a játékot. -
norb82 #47439 Mondjuk hogy a padló alatt forog a motor, mozognak az ékszíjak, stb, ilyesmiket én is tök feleslegesnek tartok. -
Mivel a modellje 802 ezer poligon... -
És ki mondta, hogy az OMSI 2 annyival jobb, hogy megéri inkább azon pályát építeni, mint az egyben? Csak úgy kíváncsiságból. -
Routeres #47436 Azért fehér, mert nincs meg a textúrája. Ez nem az OMSI 2 sara. -
Na elkezdtem már a környezetét hangolni a pályámnak. Már kb. 0,5%-val készen vagyok. A pálya neve: Újváros. Csak is az alap objektumokat használja, mivel a többi használhatatlan, meg az OMSI 2 hülyén van megtervezve. Pl. az addon_simplestreets RQ_X2spur_altonaer fehéren látszik.
Képek:
kép1
kép2
-
Köszi. :) -
Ment a privát. :) -
Routeres #47432 Szerintem egyszerűbb (és olcsóbb), ha a buszkészítők nem szállnak el a részletekkel. Ezt sokan már ott elrontják, hogy a szellőzőket lemodellezik, holott M&R azt javasolja, hogy amit lehet, azt textúrával oldjanak meg. -
Megpróbálom neked összeszedni a hiányzó cuccokat. :) -
Próbáltam betenni egy spoilerbe, de mivel olyan sok hibát írt és nem fért ki, így inkább feltettem a data.hu-ra. logfile.txt -
Így már világos, köszi. :) -
Amúgy szerintem az első szériás volvokat a 405-et és a 412-eseket kéne selejtezni! :) -
2014-re várható -
Mert? -
norb82 #47425 Lassan ideje mindenkinek gépet venni:) -
bpyfan #47424 Végre elindult normálisan a Sachsen Anhalt pálya kivettem az AI-t ment utána de most meg az utasok nem szálnak fel. -
Mért írja ezt a hibát?
''on_transmission'' ist kein gültiger Integer-Wert. -
fghjk #47422 Az Ikarus 412 mikorra várható? Nagyon várom már:) -
Az elsőt még nem láttam. A második nem újdonság, 1.06-os omsi is rendszeresen dobta. -
LEHET XD -
Help !! Felraktam (OMSI 1) a Landkreis glesien - pályát és egy csomó hiányzó fájlt ír ki . se menetrend ,se busz , se vonat ... 

-
Olyannyira igazi lesz, hogy játszani se fogsz tudni vele, annyira fogja zabálni a gépet... :D -
A 35-ös hétvégi járat. A 30Y jár helyette hétköznap. -
Na ez lesz az igazi: http://www.youtube.com/watch?v=b3BCR3mVDuw -
Felraktam a Szombathelyet az OMSI 2-höz, ez működik, gond nélkül. :)
Egy gondom van, a 35-ös vonalhoz nincs menetrend, és utasok sem, ha menetrend nélkül megyek. Fent van minden, ami kell - 2.1, expansion, 2.2, hotfix, hotfix 2.
Más is tapasztalt ilyet? Gondolom a HOF fájllal lehet valami. -
Nagyon is rosszul. -
gylacus #47413 Nálam ugyanez a helyzet. Logfileban semmi nyoma, viszont van két "új" error:
3940 Error - Synchro Error - Particle Deletion must not happen parallel to rendering!
3941 Error - SoundSort Fail: Invalid distance calculation! vehiclesVW_T3....SoundsAI_Carssound.cfg -
Logfile? :) -
Ömmmm... Egy fekete lyuk elnyelte a Dobel pálya negyedét?? :D Bár a másik végállomáson sem jobb a helyzet... :D
-
"Voraussichtlich am Freitag, dem 27. kommt der erste Patch heraus"
vagyis
Előreláthatólag 27-én, pénteken jön ki az első patch
Rosszul látták. -
Na kinek lett jobb a omsi 2 a patch feltelepítése után (tudom, hogy nem jött ki még) :P -
Áh, még az messze van, én nekem már felvan ütve egy papírra a vonalhálózat, aminek a vonalai 15-20 megállósak, és már rá is írtam hogy mennyire hosszúak legyenek a splinek. Addig amíg nem lesz egy vonal rajta, addig az AI kussba marad tehát egyedül kanyargok mindenhová, tesztelni hogy mennyire jó a pálya, és hogy mennyire hajtható a busz :D -
elküldtem, köszi :)
fcbarcelona1: sztem az elmúlt 3 oldalon minimum 5-szor kérdezték meg, és válaszolták meg :)
-
fcbarcelona1 #47406 Sziasztok!
Hogy kell beállítani a 3. ajtónyitó gombot? -
Nordzso18 #47405 Küldd el nekem privátba a billentyűzet-kiosztást :) -
Benya01 #47404 Csinálj egy járatot a pályára az megoldja. Elég pár track illetve egy kamu indulási idő, akkor kussolni fog.
Ezzel náLam működött remélem ott is fog :D -
*Ha valaki rájön a megoldásra, az dobjon nekem privátot.
Bárki próbálja az omsi 2 szerkesztőjében, és ha az AI rendesen működik a játékban akkor az magyarázza el hogyan működik jól. Hiába kerestem rá az SDK-jára de nem találtam. Mert ugye a "Fehler bei Bereichspfrüng" problémát szeretném megoldani. Krisztiandzs szerint ha ki van kapcsolva az AI akkor kussol. Tehát az OMSI 2 AI-jával van a probléma... Bár csak úgy lehet pályát csinálni, ha kimásoljuk a Grundorfot és belőle minden tile fájl kidobunk. A NewMap mappa az nem jó egyrészt mert OMSI 1 féle verziójú a másik az hogy hiába konvertálod át az OMSI 2ben nem jelenik meg a neve a pályának, így betölteni nem lehetséges ----> a pálya a kukában landol. -
igen, át van állítva a tab-ra.