OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pofám leszakad néha... Örülj, hogy egyáltalán készül.
---
@Banderasbkv: Felháborodásod alaptalan, mivel a készítõktõl hivatalos bejelentés a pontos megjelenésrõl még nem érkezett. (Nem, a Gamescom-on az OMSI-fanok által készített interjúkban elhangzottak nem számítanak hivatalos belejelentésnek.) Majd ha itt vagy itt bejelentik, és ahhoz képest késnek, akkor jogosan leszel felháborodva. (Megjegyzem nem tudom miért, hiszen ez csak egy játék, õk meg csak emberek, és még mindig csak 2-en vannak, és szabadidõ, stb. Ezerszer át lett már rágva a téma...)
Az miért lehet, hogy a régi 1.8GHz-s procimmal a Landkreis Wehlen pálya 20-as fps-sel elment, de az új 3.4 GHz-s procimmal busz nélkül van 18 fpsem? a beállítást nem változtattam meg..
Haters gonna hate!
( Tudom , tudom , jó munkához , idõ kell , amit elismerek... 😊 )
mobiel:
Gestern bekam ich von Aerosoft die Bestätigung, dass OMSI 2 als Download vsl. Anfang November kommt - nicht Oktober! (war ja auch irgendwie klar!)
Edit Rieu: Was sagt uns das also? Nichts genaues weiß man nicht. Und damit sind Spekulationen und/oder das weitergeben von zugerufenen Informationen bitte beendet.
mobiel:
Tegnap kaptam az Aerosofttól egy visszaigazolást, hogy az OMSI2 mint letöltés elõreláthatólag november elején jön - nem októberben ( de valahogy már érezhetõ volt )
Mit mond ez így nekünk akkor? Semmi pontosat nem lehet tudni. Így ezzel a spekulációk és a továbbadott infók bekiabálásait légyszíves befejezni
http://m-r-software.de/omsi/forum/index.php?page=Thread&threadID=3165&pageNo=117
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Elõre is köszönöm a válaszokat!
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
A 415-ös is alakul, de vhogy a modell nem az igazi, mert még mindig eléggé akad (dp183-as pályán is, pedig az aztán gépbarát) az 1.04-es patch-el is... Elvileg zf-es, gyorsításnál meg is van a feeling, de fékezéskor a voith féle fütyülés elég kiábrándító... Az ajtókat illetõen én nem találtam meg az engedélyezõ parancsát (melyik az?), a mûszerfalon meg pont nem lehet lenyomni a kormány miatt, így maradt az összajtózás, de az sem teljesen stimmel, próbáltam elsõajtózni vele, és utána nyitni össznyitóval a többit, az eredmény: elsõ ajtó csengõ nélkül be, 2-es, 3-as nyílik, az össznyitó újra lenyomására 1-es ki, 2,3 be.
Azt szeretném megkérdezni, hogy lesz e valamikor Ikarus 260 BKV mod 3? És, hogy ki lesznek e javítva a motorhangok+lesz e benne FUTÁR?
A választ elõre is köszi!
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Amúgy egész színvonalas pálya lett belõle, és elég nagy kíhívás az útszûkületekben manõverezgetni.
Bárhogy próbálkozom nem akarja a hamburgi pálya megmutatni magát minden hófehér, csak 2006os beállításon képes textúrákat betölteni. Valaki tudna nekem küldeni egy jó beállítást? Az aláírosomban van a konfigom.
Elõre is köszönöm!
omsigbm.ewk.hu
Van jelenleg egy nagyon gyenge (1.8GHz) proci a gépemben. Tegnap rendeltem meg az újat, gondoltam addig ezt felhúzom a BIOSban kibírja addig.. Fel is húztam kb 2.3-ra futott is rendesen az omsi. Ma bekapcsoltam a gépet és visszaállt az eredetire, de akárhogy húzom fel ugyan olyan gyenge sõt még gyengébb. (Grundorf akadozik rajta). Mit csináljak?<#help>#help><#rinya>#rinya>
Haters gonna hate!
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Map Innsbruck v0.9 (Beta)
Römerberg V3
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Leszedi pl. az én modomat. Aztán a TNH kormány modját, ahonnan igazából a model.cdg-ben a kormány megjegyzés után az elsõ és ami ahhoz tartozik kell. A többi ugyanaz. > a model.cfg-t kell felülírni.
A hangcuccossal pedig a .bus fájlt kell szerkeszteni, és csak a utáni sort (a sound.cfg nevét / útját kell átírni)
Ennyi.
Felõlem feltöltheted, de akkor a readme.txt-ben jelezd mi merre hány méter.
Múltkor is így kukáztam össze dolgokat és semmi nem mûködött.
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
BUSE hof akkor lesz, ha valaki csinál hozzá, ugyan ez vonatkozik a festésre is.
i7-3770 / 16GB / GTX970 / 500Gb SSD / Win10 64bit / Logitech G27 / UE40HU6900