63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
aktiválva van mert az omsi 1-ben is mentem nem egyszer Hamburgban. -
dantre #47606 hűha...ez a Volvo jó kis gépnek tűnik, vajon mikor adják ki ? -
bpo 381 #47605 Hát én innenvettem hogy kell csinálni,lehet vmeik lépés kimaradt,vagy nincs aktiválva a kiegészítő -
Ja és alacsonyítani kéne mert túl magas. -
Még az kéne bele, hogy zöld kapaszkodó meg, hogy a kormány olyan legyen mint az igazi. Mert szerintem nagyobb is mint kéne meg lefelé hajló nem egyenes. -
wszilard #47601 Komoly gondok lehetnek azért a játékkal, hogy csúszik-csúszik csak ez a patch... -
a Hamburg mapot bemásoltam az OMSI1-ből az OMSI 2-be, úgy ahogyan leírtad, de még sem jó, ugyan úgy üres az egész, nagy fehérség és semmi más. -
most találtam az OMSI Der Onibussimulator facebook honlapján.
Volvo 8700 RLE WIP -
fcbarcelona1 #47598 Bevannak másolva de úgy se jó. -
Valakinek meg van a Hamburg maphoz a patch, ha igez elküldené nekem e-mail-ben, mert az aerosoft honlapján nincs, nem találtam.
[email protected]
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Szerintem is az. -
Csak azért kérdeztem,mert nagyon tetszik az egész busz,azt hittem letölthető valahonnan. -
bpo 381 #47594 Jó estét!
OMSI 2-vel,és Hamburg ADDON pályával rendelkezők kőlégaknák elhoztam a Meri O530G-s saját kiegészítőt.
1-ből 2 be való telepítés:
Sceneryobjects ből:
-HamburgLinie109
-HamburgLinie109Objects
Splines ből:
-HamburgLinie109
TicketPacks ből:
-Hamburg_109
Vehicles ből:
-az összes HH109-el kezdődő jármű
+ az OMSI főkönyvtárából:
-addons.ini
-fontsPr.dll
meg percesze Pálya mappa
előtte teszteljétek le hogy hiba nélkül behozza e a pályát,utána a Mapról 1 biztonsági mentés,és át lehet rakni a kieget
Tartalom:
-módosított ailists
-.hof átalakítás ami így már a 2vel is beszél hozzánk (elmondja a megállókat)
-illetve a képen látható piros-fekete festés,amihez minden meg van adva valós rendszám,stb
2 iln van akt cska a festés érdekel anhoz külön link,illetve a a teljes átírt változat
FESTÉS:
kép
letöltés
PÁLYA MÓD:letöltés
-
Fonts-ok-at bemásoltad hozzá? -
fcbarcelona1 #47592 ja oké köszi De akkor nem tom mért nem szállnak fel az utasok. -
Sehova, azok az átfestéshez szükséges fájlok csak. -
fcbarcelona1 #47590 Sziasztok!
A Neoplan N4016-ból a template fáljlokat hova kell bemásolni? -
Svetozor #47589 Nálam nem működik a Prága és valami olyat olvastam róla, hogy meg kell nyitni editorban és újra el kell menteni és akkor menni fog. Megpróbáltam megnyitni editorban, de az sem nyitja meg. Leírná nekem valaki, hogy hogyan is kell ezt megcsinálni? -
Nem direkt csak véletlen volt sztem sz@ar. -
wszilard #47587 És szerinted az én leírt konfigommal kb. mennyi FPS-el lehet számolni? -
bocsi a dupláért, nem töröltem ki a szöveget, ezért is bocsi. -
elküldtem neked privátban.
Letőltés
-
elküldtem neked privátban. -
És honnan tölthető ez a mod?
Banderasbkv- jó a zene
-
Szerintem jó kis busz az. -
Nem folytattam azóta. Miért? -
Nem. -
Letölthető valahonnan ez a Ikarus ?
-
Netreg2 #47578 Azért túlzás, hogy a VGA nem számít. Ez csak egy bizonyos szint felett érvényes. Bizonyos részeken van csak jobban igénybe véve Pl. Rathaus Spandaunál. De integrált VGA azért nagyon kevéske lenne. A 7770-es tökéletesen elég és a többi alkatrész is megfelel.
Nekem i7 3770 van az integrált HD 4000-el 20-30 FPS, GTX660 80-90 FPS átlagban azonos beállítással. Azért ez egy picit nagyobb különbség.
Egy Ati R7 250 vagy egy GTX 650 elegendő, e fölött nincs igazán jelentős különbség. -
Mercedes Citaro G ajtófék módnál a két gombfunkció (ajtókkal kapcsolatos)
-
madigergo #47576 Sziasztok!
A Liaz 5292-vel hogy kéne elindulnom? Mert a motor megy, meg minden, de hiába rakom be "D"-be, nem indul el, csak pörög üresben. kapcsolgatok mindent, de nem...
A műszerfalon egy háromszögből kilógó vonal van, ha ez segít.
Köszi! -
Remélem a többi motor a váltókkal együtt ilyen jó lesz meg, hogy meg lesz csinálva az összes fajta. :) -
Most már én is tudom. :DDDDDDD -
Carmus #47573 BKV mod 3.0 zaharánszky kicsit meghuzatta mert élvezte a hangját.
-
Nem illesztetted be a linket. Az a default, mikor megnyomod a videó beszúrása gombot. :D -
-
wszilard #47567 Ha jól értelmezem, akkor az Omsi kevésbé videókártya-igényes, inkább a proci órajel számít.
Őszintén szólva az integrált videókaris A10-es szériában is gondolkodom. -
Routeres csinált nekünk a 2-höz is:
link
Van ugyanúgy az 1-hez is. -
wszilard #47565 Köszönöm szépen!
Milyen beállításokkal játszol? -
A procim nekem is 750k, videokártya meg nem nagyon számít, mert alig terheli a játék. Ha a procin húzol egy kicsit, akkor elfogadhatóan fut.