63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• matesz19
    Valaki valamelyik nap kérdezte itt a fórumon, hogy hogyan lehet megoldani hogy minden ajtónál felszálljanak a csuklós MAN buszra. Az megtudhatja ha rá les a LINK -re. :)

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek. :)
  • Norbesz23
    Szívesen máskor is
  • Banderasbkv
    Köszi így már jó.
  • Norbesz23
    természetesen, igen

Strefa-omsi.pl
  • Omsifan1225
    Nekem belinkelnéd az '' eredeti '' oldalt , ahonnan szedted ? :)
    Köszi! :)
  • Norbesz23
    Itt a link a letöltéshez.
    Ikarus 260.04+módosítás
  • Norbesz23
    A patch-et letöltöttétek az Ikarus 260.04-hez?
    Mert lehet hogy ez a probléma, de én ez meg tettem, így nektek már nem kell ezzel foglalkoznotok.
  • Norbesz23
    Föl rakom nektek a teljes Ikarus 260.04-et a módosítással együtt a mega-ra, ha akarjátok.
  • nemeza
    a model.cfg-ben van hivatkozva esetleg. Csak nincs a csomagban..
  • Banderasbkv
    Mi lehet a baja ha ilyen fájl nincsen az alap buszba se?
  • Norbesz23
    nekem normálisan működik
  • Banderasbkv
    És még egy automata váltó se lenne bele rossz mert ez így rossz.
  • Banderasbkv
    Hát nekem hibát ír mégpedig ezt: vehiclesIkarus 260model26004dach.o3d-o3d reading failed-Could not read the o3d file! Die andegebene Datei wurde nich gefunden
  • Norbesz23
    - Új kamera nézet
    - A két fényszóró közötti rácson nincs takaró fólia
    - Javított textúra
    -> külső fények
    - A benne lévő modell fájlok nem írják felül a gyári fájlokat.
  • Carmus
    Mit tartalmaz?
  • Norbesz23
    Sziasztok!
    Boldog új évet mindenkinek!
    Most találtam a Strefa-omsi.pl oldalon az Ikarus 260.04-hez a módosítást, de föl raktam nektek a mega-ra ha nincs kedvetek regisztrálni.
    Ikarus 260.04 módosítás

• nemeza
    Fogalmam sincs. Szerintem így működnek a váltók meg ilyesmi. Volt Julian-nak a villamosával olyan videója, ahol mintha ment volna valami váltón (ami klattyant is - talán). De villamost közelebbről is ismerő meg tudja szakérteni. :)
  • generalGGabe
    hmmmm... erről nem hallottam. és ez ezt kiküszöböli?
  • nemeza
    Van valami kapcsoló egyébként, hogy [realrail] - a Berlin Spandau global.cfg-ben. Hátha érdekel.. :)
  • generalGGabe
    Sziasztok!
    És Boldog új évet mindenkinek.

Nekem egy kérdésem lenne omsival kapcsolatban:
    aki épít pályát, annak feltűnt, hogy ahol vonat-villamos jár, és csinálsz egy ívet az útba, akkor nem szép íves lesz, hanem szögletes?
    Persze ezt ki lehet védeni, ha sok darabból csinálod meg. De mindenesetre zavaró.
  • fcbarcelona1
    ok köszi
  • Nordzso18
    Ha tettél be linket, akkor a rádió valamelyik gombjával, ha nincs akkor a "Magnó lejátszás" és a "Magnó leállítás" parancsokhoz rendelj gombokat, és menni fog ;)
  • fcbarcelona1
    sziasztok!
    A rádiót hogy kell bekapcsolni?
  • Rasy
    Helló, jó reggelt! Megszeretném kérdezni a profiktól, hogy lehet azt a táblát beüzemelni, ami mutatja, mikor indul a busz. Valamint, az IBIS2-ben mit kell hozzáírni, hogy lehessen a buszmegállóban is bemondani. Köszönöm a választ!
  • gabcsibkv
    szerintem ezt már csak a kiadott patch után :)
  • Norbesz23
    nem írom ki hogy mi ez legyen meg lepetés
    youtube
  • Norbesz23
    van valakinek patch-e a Hamburg pályához, ha igen elküldené nekem e-mail-ben?
    [email protected]
  • Netreg2
    Omsiban FPS-t előre mondani gyakorlatilag a tenyérjóslás és a mágia határát súrolja. Ha figyelembe vesszük a konfig és a beállítás végtelen lehetőségét, valamint az időjárás, forgalom, napszak és miegymás sajátosságokat és saját tapasztalatot akkor talán lehet pontosat mondani.
    Így inkább viszonyítok a két konfig közti különbséghez egy átlagot. (cpubenchmark.net proci és vga érték)
    Rathaus Spandau becslésem szerint 30-35 Fps Fraudstadt vagy kevésbé forgalmas helyeken 50 Fps is lehet. Beállítástól is függ. Persze ez becslés. De kíváncsi vagyok, mennyire lőttem be :D
  • Erlau Trans #47619
    Jegyeladással játsz, úgy csinálták a menetrendet, akkor +5-6 perccel fogsz érkezni a végállomásra, ha a szemét is kinyomod a busznak, akkor +2-3 p.
  • bpo451
    Ezzel a módszerrel nálam tökéletesen megy Hamburg.
    Bár az életemet eluntam rajta, mert 30km/h-val is 3-4 perccel előbb értem a végállomásra.
  • Omsifan1225
    Mondjuk abba lehet valami , hogy a patch-et várják... :)
    fiat126: Szép munka , pont mostanság akartam érdeklődni a busz iránt... :)
  • kem001
    Bétáról kezdve mindenről beszéltek már a fórumán. Mégsem lett belőle megint semmi. De van egy érzésem, hogy ők is patch-re várnak omsi 2-höz. Säffle-val együtt.
  • Omsifan1225
    Ezt arra értettem , amit dantre írt , hogy '' győzzük kivárni.... ''
    Én meg írtam , mert hogy a Volvo 9900-asnál már annyi időpontot kaptunk , hogy akkor lehetséges hogy ki fogják adni , azt ahhoz képest még most sincs kint... :/
  • fiat126
    Sziasztok!
    Szeretném megmutatni nektek hol tartok az Ikarus 55-el.Kicsit lassan megy,de haladok.Ha sikerül és az új évben is lesz sok szabadidőm akkor hamar el fog készülni.
    Ja a lényeg mind a két Omsi-ba csinálom,hogy ha kész mindenkinek jó legyen.
    Idáig azért volt lassú mert több mint 90.000 faces volt,de most már ilyen állapotban csak 41 150 faces.
  • Norbesz23
    Minek?
  • Norbesz23
    Háromszor megcsináltam, utána meguntam az egészet.
  • bpo 381
    Akkor rakd újra a dolgokat,jobb most nem jut eszembe,bocs
  • Omsifan1225
    És akkor a Volvo 9900-asról már ne is beszéljünk ?
  • dantre
    egyszer csak....győzzük kivárni....
  • Norbesz23
    Egyszer biztos kiadják.