63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Kispest:
194, 199, a velük párhuzamosan közlekedőkkel lehet bővíteni. :)
Délpest:
182, 183, 184, 282E, 284E - ezen járatok előzményeivel, illetve a velük párhuzamosan közlekedőkkel lehet bővíteni.
-
Kéne amúgy valakinek valamilyen tábla? -
Két javaslatom lenne a számodra:
Az egyik, hogy próbálj meg légy szíves egy kicsit érettebben és tömörebben fogalmazni (gondolok itt a zsinórban 4 hozzászólásra, az XD és egyéb smiley hegyekre).
A másik, hogy ha képet akarsz felrakni, mentsd el JPEG-be. Az sokkal kevesebbet foglal - a bmp, png foglalja a legtöbbet, mivel azok a legkisebb veszteségűek, ami egy fórumon pont nem szükséges. -
Jól néz ki!
Olyan bejegyzéseket kell hozzáadni, ahol a kód 1000-nél nagyobb.
Nagy tábla csak 2_ kezdetű textekkel lesz. Ha más a fájlév, akkor a kicsi lesz.
Sajnos nem 1:1 arányú a nagy tábla text elöl és hátul. 128/96 megy elölre, az alatta lévő hátulra.
A kis táblánál a magasság fele. -
gabcsibkv #47684 Boldog Új Évet Kívánok !
Gondoltam megyek 1 karikát 13N járaton csuklóssal (MAN gyári), de +2be voltam, szörnyű :-) -
Igen csak link lesz ezután. (hülye vagyok úgylátsszik ehhez) -
Pont ezt akartam írni én is, hogy teli van az ő felesleges próbálkozásaival a topik.. -
Hát ez így nekem nem megy. Inkább linkeket fogok adni. BOCS -
Halványka kis mondanivalóm lenne... :)
( NEM kötekedésnek szánom ! )
Nem akarok kötekedőnek tűnni , de ha lehet , inkább próbálgasd az off topikban a kép beszúrását... ! :) -
-
Nem jó. -
http://kepkezelo.com/index.php?module=thumbnail&file=yod50zwgxtmbf422v0y.png -
Megvan a Paint.net és okéka legközelebb úgy fogom. 800X600 az jó lesz? -
Úgy, hogy egyfelől a számítógépeden kisebbre veszed, pl. a PaintNET programmal (ingyenes, magyar is van, letölthető). Utána feltöltöd egy képes tárhelyre (pl. kephost.com vagy kepfeltolto, stb) és az ott adott link közül beszúrod a megfelelőt. -
Az a baj, hogy nem nagyon tudom, hogyan is kell a kisebb képet betenni. Hogy kell? -
Ehhez csak én is gratulálni tudok. Töröltem. Kisebbe, max 250k méretbe tedd közzé, vagy csak linkeld... -
Azért nem biztos az, google earthből valószínűleg elég sok épület kiszedhető lenne, már jóval kevesebb idő, mintha le kéne modellezgetni. -
De amúgy azt elkészíteni is lenne vagy 2 év. -
Hát igen egyenlőre csak dísznek van és amúgy lesz még egy csomó fajta táblám. -
XDDDDDDD -
Én úgy csináltam, hogy az omsi 2 tutorial táblát cseréltem ki erre ami pedig a 92-es táblácskánál a minimenüben az útvonalnál a tutorial. -
3.4megás png kép, gratula... -
edavid #47666 Azt a táblát hogy lehet oda a szélvédő mögé berakni? -
A táblán jelzett vonal nem semmi lenne, ha egyszer bekerülne a játékba :) -
bpo 381 #47664 Akkor menj 21 óra után amikor csak a Rathausmarkt-ig közlekednek a buszuk,ott 50 Km/h-val is csak -1re jutottam,pedig általában az előttem lévő kocsit is beérem... -
Bocs a nagy képért csak elnyomtam véletlen. -
köszi :)
próba 2 // korrekció
és egy mappa
(Szombathely példa)
Vehicles\Announcements\Szombathely
[global_strings]
3
Szombathely
Szombathely
-
Ezen az úton is elárulom mindenkinek a nagy titkot, miszerint a fórumok többségén fordított per jelet úgy lehet írni, ha kétszer írod le egymás után, tehát pl. OMSI\Maps . (Remélem be is rakja a fórum...) -
Valami nem tetszett a fórummotornak, hátha most
[global_strings]
3
Szombathely
Szombathely
-
áááááááááá - elkezdtem írni egy részletes választ. Ráklikkeltem a makrók gombra, erre nem új lapot nyit a böngésző - elveszett az egész.
1. a kijelzőt hozzá kell rendelni egy megálló kockához az editorban
2. nem egyértelmű, mit is akarsz. Erre írtam a részletes választ - ami elveszett. Lényeg, hogy
- függ attól, hogy omsi1 vagy 2
- van-e megfelelő hof-od
omsi2-ben a hof-ba kell egy ilyen bejegyzés:
és egy mappa
(Szombathely példa)
VehiclesAnnouncementsSzombathely
[global_strings]
3
Szombathely
Szombathely
Magyarázat:
Sets some global strings for that depot file.
Setzt einige globale Strings für diese Depot-Datei:
0: Announcements subdirectory / Ansagen-Unterordner
1: Roller Blind Subdirectory / Rollband-Unterordner
2: Side sign subdirectory / Seitenschild-Unterordner
3: IBIS special code for 900 (..N till 90, N.. since 91)
4: IBIS special code for 800 (X since '92)
5: IBIS special code for 500 (M since '94)
-
Valszeg., mert az 1-ben nincs ilyen hibája a mapnak. -
fiat126 #47656 Sziasztok!
Idén eddig sikerült jutnom.
És ezúton szeretnék mindenkinem Boldog Új Évet és balesetmentes vezetést kívánni.
-
Adnék én nagyon szívesen jegyet, hol hibával kidobál, ha mégse, akkor az utas nem teszi le a pénzt, csak tartja a kezét a pultomon.
Gondolom ez is a nagyszerű OMSI2 hibája. -
Mi ezzel a videóval kívánunk BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!! 
omsigbm.ewk.hu -
Satyaa #47653 OMSI 2 GYORSFORDÍTÁS - http://data.hu/get/7261502/omsi_2_gyorsforditas.zip -
Satyaa #47652 OMSI 2 GYORSFORDÍTÁS - Csak a játékfelület magyarítását tartalmazza!
Biztonsági okokból a fórum nem engedi közzétenni a letöltési linket, ezért akinek kell, szívesen elküldöm privát üzenetben.
Esetleg, ha gondoljátok, valaki kitehetné helyettem.
Boldog új évet és balesetmentes vezetést kívánok! :) -
cxaxoxc #47651 Ha valaki tud a kérdésedre választ adni, akkor majd fog. Azért van itt ez a közösség, hogy segítsük egymást. Elhiheted, hogy bármelyikünk szívesen segítene, de ha nem tudunk, akkor felesleges többször is feltenni ugyan azt a kérdést. Amint a megfelelő ember elolvassa, úgyis válaszolni fog neked...
-
Rasy #47650 Nekem sosem válaszolnak, dejó. Faxért vagyok itt. :(
"hogy lehet azt a táblát beüzemelni, ami mutatja, mikor indul a busz? Valamint, az IBIS2-ben mit kell hozzáírni, hogy lehessen a buszmegállóban is bemondani?" -
SZÉP! -
Köszönöm ! :)