OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MineHeadHun
Sziasztok! Lenne egy problémám, hogy hiába jó az útvonalam (az elsõ két járatomnak), de mindig körbe-körbe "loopolnak". Ez mitõl van? linkelek is egy képet hogy hogy néz ki:

Jelmagyarázatot is csináltam hogy a színek mit jelentenek.
Van Skype od priviben ?
nemeza
Az megvan, melyik paraméter mit befolyásol?
Van az elsõnek alap tengely körüli mozgás.
Mivel a szélvédõ ívelt, két mozgás is kell hozzá.
Az egyik a kocsi szélességébõl adódó görbületért felel, a másik a felfelé görbülõ üvegért.
Ez most így fejbõl.
Ez mind megvan de semmilyen kombinációval nem jó, vagy én nézek el valami nagyon egyszerû dolgot, vagy rosszul csinálom de egyszerûen nem megy.
nemeza
Én a modellezõ programban úgy állapítottam meg, hogy mennyivel kell elforgatni egy derékszöghöz képest a modellt. Biztos van jobb / profibb megoldás is.
Norbesz23
idáig akárkit kérdeztem senki nem válaszolt rá csak norb82.

Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5

😄 😄 😄 😄

Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!

olimano2222
Én beszarok rajtad ember! 😊
nem is mondok inkább semmit! csendben nézek ki a fejembõl nyugisan!

Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda

Norbesz23
igazad volt beállítási problémáim voltak.
köszi a felvilágosítást

Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5

Norbesz23

Akkor ott te b...ol el valamit.

Norbesz23
bocsi, igazad van.
Bocsi még egyszer

bocskor3
Ha gondolod megpróbálhatok segíteni.

omsigbm.ewk.hu

Ezt inkább az Off Topikba kellett volna írni!
Norbesz23
azért probléma telepíteni a 1.04-et mert szétesik a textúra a játékban.

Valaki ért ahhoz hogy DeepExploration ból vagy máshonnan hogy lehet leolvasni a dolgok koordinátáit? Pontosabban a fokok kellenének mert sehogy nem tudom összehozni az omsiba az ablaktörlõt. Nagyon megköszönném ha valaki segítene!
Miért olyan nagy probléma telepíteni az 1.04-et? Még jobbn is fog mûködni minden...

nemeza
Szia!
Szerintem kezel 4-et is. Lásd MAN SD202 D92 model.cfg D92D92_Wischerblatt_L.o3d alatt
--
Credo kijelzõinek koordinátáit meg tudnád adni / akár privátban?
Norbesz23
Lenne egy kérdésem (lehet, hogy hülyeség).
Van egy busz ami csak 1.04-es patch-el mûködik, nem tudjátok hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy ne 1.04-el mûködjön hanem 1.01-el?
megoldható anélkül, hogy föltelepítsem az 1.04-et?
a választ elõre is köszönöm.

Am megnéztem a vanhoolt, hát annál jobb minõségû lesz/lenne az enyém, ráadásul nem is követi az ívet 😄
ZsomborL
Ikarus C56 1.2-Automata váltó

Készítõ:ZsomborL

Innen letölthetitek

---->citybusseshu.wix.com/omsi ---->facebook.com/OMSIBussesHU

Hosszú idõ után álltam ismét neki nincs sok mindent mutatni 😄
ZsomborL
Képeket mikor kapunk a buszról? <#nevetes1><#nevetes1>

A Van Hoolnak is kb ugyanolyan az ablaktörlõje.

bocskor3
Hát szedd külön objekté szét õket.

omsigbm.ewk.hu

Hali ! Jól vettem észre hogy az omsi nem kezel 2 nél több animációt egy objektumnál ? Így sajna nem fogom tudni a rába ablaktörlõjét megcsinálni :/
bocskor3
Sziasztok, kikerült a weboldalra az Ikarus C56 V1.2-es verzió ! 😊

omsigbm.ewk.hu

MineHeadHun
*Ha nem lesz semmi probléma akkor itt közzéteszem a mapot. Bár az még kérdéses mikor teszem közzé. Annyi a lényeg hogy pár napon belül megosztom veletek a mapot.
MineHeadHun
Ha nem lesz semmi probléma belõle akkor úgy fogom közzétenni hogy itt ezen a fórumon. 😊 Ez nem hivatalos kiegészítõ, simán csak magyar kiegészítõ. És a megára fogom feltenni, onnan lehet letölteni. Vagy akár a saját honlapomon közzéteszem a linket azon az aloldalon, hogy "OMSI - a busz szimulátor". Amúgy szerintem jó kis mapot hoztam össze, mert van emelkedõ benne, autópálya, erdõ. Bár ezt ti döntitek el, mert amúgy én elsajátítottam az OMSI pályaszerkesztõ kezelését. Amúgy ez a map jó volt nekem gyakorolni rajta.
olimano2222
Jó kis járgány lesz belõle a videók alapján!

Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda

YoGabN
Itt az O520 Cito-ról a videó.😊)

Haters gonna hate!

bocskor3
Szerintem ha nem hivatalos kiegészítõként adod ki, és nem teszed közzé hivatalos oldalakon, akkor semmi bajod nem lesz belõle. 😉

omsigbm.ewk.hu

MineHeadHun
Mert amúgy az összes épület az ingyenes kiegészítõkbõl ill. Grundorf objektumaiból vannak... Akár a megállótábla is lehetne Neuendorfi mert az retro feelingû, de nem szeretném, mert ha esetleg közzétenném, lecsesznének... De ha csak a magyar közösségnek osztanám meg akkor nem csesznék le a fejem 😄 Bár egyet utáltam a mapom készítésében(még készül): hogy mikor a védõkorlátnak a tartóját helyezném le, nem tudom hogy hol van mert a kurzortól vagy 1 km-nyire van... Ha hozzárakom az úthoz és emelkedõs az út nem látom a tartót... Ezt orvosolni szeretném.
De akkor meg nem volt értelme a kérdésednek.

Ok, ha nem fogod kiadni, akkor felhasználhatod.
MineHeadHun
Én saját magamnak készítem a mapot, mert azért kérdeztem, mert a neuendorfi bahnhof órás épületet csórnám ki. 😄
Nincs akadálya, de (papíron) nem publikálhatod, tehát problémamentesen csak akkor használhatod fel õket, ha saját magadnak készíted a pályát. (Megjegyzem, hogy pl. a Yeditepe map készítõi a szabályokat kõkeményen telibesz@rták, és vígan feltöltötték a Hamburg pálya objektjeit fájlmegosztóra...)
MineHeadHun
Sziasztok! Szerintetek kilehet csórni a fizetõs kiegészítõk épületeit a saját mapomba?
Az új megjelenési idõ elvileg 2013. december 12. reménykedjünk tovább. addig meg nem kell idegeskedni, van rengeteg jó pálya Berlin 1.4, Römerberg 3, Szczecin, Gabrovo, Omninsk, Teltow, Freyfurt, és megannyi jó busz, lehet mivel játszani, és ha egyszer megjön a 2.rész örülhetünk.
Gyönyörû! Nagyon várjuk már. 😊 <#taps>

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Börzsönyhöz: jövõ héten szabin leszek. Persze van elég dolgom, amit meg kell csinálnom, de amennyit csak tudok, a pályával fogok foglalkozni. Az biztos, hogy hétfõn és szerdán omsi-mentes napom lesz.

Sajnos az útkerekben nem sikerült ilyen szépre a textúra, de lehet arra fogni, hogy csúszkáltak az autók :-D
Martinez01
Köszönöm az infókat 😄,igen jól haladtok 😊.
A téli textúra az utakon ûberkirály lett. Kitartást a végsõkig! További jó munkát 😊.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

ZsomborL
Szerintem nem letolta az útról,hanem ahogy megcsúszott a havas úton pont oda fordult. 😄

Az kemény, hogy a Seat (vagy mi?) letolta az útról a kamiont.
LMG123
Túl gyorsan hajtott...most több családnak is késik a tüzelõ télére... 😄

Jesszusmaris. Gyönyörû lett a téli út textúra. Édes istenem. Itt húzogatják a mézesmadzagot. 😄 Hihetetlen, hogy milyen jó lesz, már dörzsölöm a tenyerem. 😄 Türelmetlenül várom/várjuk. Remélem egy-két héten belül már lehet gördülni rajtuk. 😊

Mindenesetre G R A T U L Á L O K hozzá és elõre is köszönöm/jük. Így tovább nektek.

Üdv.
100%-ig hiteles, Aerosoft-nál is ez a dátum található. 😊
Át kell még néznem az összes útbaigazító nyilat, hogy jó irányba néz-e, és minden járat szerepel-e rajtuk, meg kell pár évszakos textúra az utaknak meg a háttereknek, és kész. (Aztán lehet gyûjteni, hogy mit kell majd patch-ben javítani. <#vigyor2>) Képecske... hááát, csak valami kis random izé korábbról, ami itt még nem járt: katt
Martinez01
Tényleg, fõnök úr, régen volt hír róla. 😊
Szabad kérdezni, hogy állnak a munkálatok (esetleg egy képecske, vagy valami😄)

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

szaszy0830
Igen feltûnt. Szóval a válasz igen 😊