63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Tudom, de attól még nagyon várom az egyik kedvenc buszom az Ikarusok közül a másik három a 180, a 412, és a 435. -
Türelem , Jó munkához idő kell ! :) -
Nemeza, hogyan bírtad rá a Prága pályát a működésre az OMSI 2 alatt? -
De az Ikarus 280-as jó lenne manuális és automatával is, csak még várni kell rá.
-
köszönjük, és már nagyon nagyon várjuk már!
-
generalGGabe #47763 elvileg az AI listen variál a kolléga valamit, de szerintem nem lesz ezzel gond. Szóval figyeljetek. -
Éljen! BÚÉK!
Most már csak egy jó kis Ikarus 280-as kellene kézi váltóval... nyehehe :) -
Kiráály!! Várható még ma? B.U.É.K nektek is. :) -
Robi546 #47760 Köszönjük,várjuk a cuccot! :D -
Köszönjük!
-
generalGGabe #47758 Kedves Kollégák!
Sikerült OMSI2 alá beüzemelni Börzsöny-Fiktív pályát.
Routeres kolléga most ellenőrzi le teljesen a pályát, ha minden
rendben működik, akkor felrakja letöltésre. Addig is türelem.
Viszont jó hír, hogy sokkal jobban fut.
Mi ezzel kívánunk mindenkinek boldog új évet. -
Először is Boldog Új Évet!
Másodszor tanulmányozta valaki már omsi 2 féle hangos bemondásokat?
Nem tudom jót tettem e be, de elég ezeket a sorokat átmásolnom a többi buszba, vagy még kell esetleg valami?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
(L.L.IBIS_busstop) 0 >
{if}
"....Announcements" 0 (M.V.GetDepotStringGlobal) "" $+ $+ (L.$.act_busstop) $+ $msg
(L.L.IBIS_RouteIndex) (M.V.GetBusstopCount) 1 - (L.L.IBIS_busstop) <=
{if}
"_#terminus" $+ -
fjx235 #47756 Először is Boldog Új Évet mindenkinek!
Az lenne a kérdésem,hogy azt hogy lehetne megcsinálni,hogy a MAN-ok ékezetes karaktert használjanak a kijelzőn?
Másik,a szóló citaróra készült vultronrs kijelző,a csuklóshoz is lesz? -
Szívesen máskor is.
-
Köszi
-
privátban elkűldtem -
Hát?
Először is csak ki szeretném próbálni, majd lehet megpróbálnék csinálni rá egy soproni textet is.
Úgyhogy szerintem bármelyik jó. -
Konkrétabban melyik kell? -
Hello!
Elküldenéd nekem is a táblákat? -
Igazán nincs mit. ;) Sokan nem ismerik azt a fórumot, azért is tettem be, mert ott több az értelmiség, mint itt. (kinek nem inge, ne vegye magára). :) És ott talán tudnak segíteni, amit esetleg nem tudnak. :) -
Routeres #47748 #47732 -
Elküldtem privátban. -
Köszi, nem offolok tovább, látom itt testhezállóbb hsz-ek vannak. Köszi az eddigi segítséget!
Eddig minden rendben volt amúgy a 2-vel, de ez az első manuális amit beraktam és kb. használhatatlan :D -
Srácok, nem tudom mennyire ismeritek ezt a másik OMSI fórumot, de itt többet megtudhattok mint itt az sg-n, ide is be kell regisztrálni, de néha sűrűbben látogatott a GSM Média fórum. Szerintem. :) -
Van, be is állítottam rá a kuplungot, de nem érzékeli. Ugyanúgy lefullad és jön a hibaüzenet. Pedig mikor meghúzom, mutatja is, hogy aktív, de maga a játék nem érzékeli úgy, hogy be lenne húzva. -
Ja de billentyűzetről. Nekem nincs kormányom. -
Nekem megy... -
A kormányodnak van sebességváltója?
Ha igen akkor a beállításokjátékvezérlőn betudod állítani a kuplungot, gombra és ha van külön sebességváltód akkor arra is. -
1. Tudnék sőt meg is csinálom egy 30 percen belül.
2.Nem tudom, hogy működnek e szerintem ahhoz még ott kéne varázsolni.
Egyenlőre még csak a MAN-okban. -
Annyit még hozzátennék, hogy ugye ha kormány van, akkor ki kell választani minden indításnál, hogy azt használja. Na, azután nem működik.
Viszont minden más megy bill.-ről, ajtó, lámpa, ablaktörlő, stb. -
Nem várok feltétlen segítséget, nekem annyi is elég, hogy nálam működik. Már ebből is tudom, hogy akkor nálam van a gond. Gondolom innen is sokan látták és letöltötték / kipróbálták, nem sokba telik beírni. Én így gondolom. -
Valakinek meg a Prága map omsi2 alatt? -
Nekem sem válaszolnak csomószor mikor olyan kérdezek, amit ők sem tudnak, de ezt sokszor fel is hozzák
Nem kötekedés szempontjából írtam ezt a mondatot, hanem azért mert ez e tény! -
Senki? -
Minden busztipusba működnek a táblák?
És hova kell ezt bemásolni mappán belül a busznál?
Tudnál csinálni KÜLÖNJÁRAT felíratú táblát? fehér tábla alapon,piros szinnel,hivatalos betű tipusban hogy:KÜLÖNJÁRAT.
-
melyik pálya ez? -
Sorry, a gyári kiskép-> link a nagy képre beillesztés nem működött.
nagyban -
-
BUÉK Prágából @ OMSI 2
-
Szívesen. :)