63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
generalGGabe #47808 kell hozzá csinálni egy menetrendet. Elég két megállónyi, és kész.
-
30 perce lettem kész a 4 ajtós Mercedes Citaro 0530G-hez egy Volánbusz festéssel, így ki is adom.
Mercedes Citaro 0530G Volánbusz festés -
bkvbusz #47806 Egy kérdésem lenne hozzátok!
Elkezdtem az OMSI 2-ben egy elég Budapesti hegyvidéki pályát összerakni teljesen realisztikusan, amiből egyenlőre az úthálózat egy része van meg. A közlekedési lámpák pár helyen már állnak.
Mivel még nincs meg az úthálózat, ezért nem tettem le se AI sem pedig vezetett útvonalat.
Most következik a kérdésem:
Miért nem tudja betölteni a pályát?
Bejön a pálya és "Fehler bei Bereichsprüfung.
A pályát látom, de az AI forgalom m,ár nem tud elindulni rajta.
Kellene rá AI vonal vagy valami?
Mi szükséges vajon egy betölthető pályához? -
Routeres #47805 Mivel még nincs magyar karakterkészlet ehhez a kijelzőhöz. -
sirenato #47804 pontosabban hol? -
Netreg2 #47803 Remek, nálam is működik! :) -
mojorisin #47802 Remek lett, működik minden! Viszont nálam a busz kijelzőjén nem jelennek meg az "á" "é" betűk.
-
Nordzso18 #47801 Nálam is tökéletes lett. És köszönöm hogy végre a 2-be is mehetek ezen a remek pályán! :) -
bpyfan #47800 Nekem is fen állt a hiba bevált a módszered köszi! -
Routeres #47799 Megvan a hiba.
Nevezzétek át a Texture mappában a BörzsönyFiktiv mappát BorzsonyFiktivre. -
bpyfan #47798 Na ez nem tudom hogy bug volt-e vagy bele kalibrált lerobbanás. :D
De szerintem valami bug.Pont beértem börzsönyhegyeljára bekanyarodtam és nem fogott a fék.Még megijedtem. :D Retarderel meg a parkfékkel álltam meg. Utána nézem hogy ha átkapcsoltam egérre akkor fogott a fék bill.-en meg elengedte a levegőt. Érdekes. -
Tierhold #47797 Emlékeztek az Omsi 1 őrületére? Amikor egy pályát frissítenek, és teljesen új a Maps tartalma, akkor az előző verziót érdemes volt eltávolítani a maps-ból különben nem működött a pálya, nos az Omsi 2-be ugyan ez a helyzet van jelen, csak sokkal másabban mutatja ki mint az 1. Nálam tökéleten működik, nincs fehérség, csak a téli textúra miatt fehér sok minden ^^ -
Routeres #47796 Frissen telepített oprendszerre raktam fel az OMSI 2-t, majd a Börzsöny 1.01-et, és ma meg a javítást, de nálam jó, semmi fehérség, minden működik.
Bocs srácok, de nincs ötletem. -
Netreg2 #47795 Nálam a szántóföldtők kezdbe a fű, homok és a beton utak parkolók mind fehérek. A splines és Scenery rendben, szerintem a hozzá tartozó textúra hiányozhat.
-
Nálam is ez van, gondoltam újra felrakom előről, de ha úgysem jó akkor inkább abbahagyom. -
mimo0612 #47793 Szintén, viszont nekem van hiányosság a log file-ban. -
Dettó. Egy csomó helyen csak fehérség van, logfájlban nyoma sincs, hogy hiányolná. Az OMSI2 nálam is szűz volt... -
Netreg2 #47791 Feltettem a Börzsöny 1.02-t, egy szűz omsi 2be. DE sok textúra hiányzik. Meg van az 1.0 és 1.01 repack is, de abban sincs meg a hiányzó tex. A logfielban nem hiányolja ezeket. -
Routeres #47790 G.Gabe útjaival volt valami gebasz, azokat kijavította, és azóta jó. -
Éljen! Köszönjük a munkátokat! Holnap én is letesztelem.. :)
Amúgy meg szabad tudni, hogyan sikerült megcsinálni? (Hátha másik pálya konvertálásához jól jönne) :) -
Köszönöm, már nagyon vártam. -
Routeres #47787 Börzsöny-Fiktív 1.02
Csak OMSI 2-vel kompatibilis verzió!
Changelog:
- NL202 lecserélve az MR-féle NL202(2)-re AI-val kapcsolatos problémák miatt
- NG272 hozzáadva (mert miért ne?)
- Jegyek kibővítve
- Gyerek, nyugdíjas hozzáadva
Ismert hibák, hiányosságok:
- AI busz nem áll meg a megállóban
- Utasok csak akkor szállnak fel, ha a menüben írjuk be a célállomást és a járatot
- Nógrád Volán, Volánbusz festések hiánya
Ez csak update, az [url="https://omsihu2.wordpress.com/2013/11/17/borzsony-fiktiv-1-01-repack/"][b]1.01-es verzió[/url] kell hozzá![/b]
Letöltés: https://www.adrive.com/public/YKjUyn/Börzsöny-Fiktív_1.02_OMSI_2_PATCH_ONLY.rar
-
Mégse kellett az esetleges, hajdan pacth?! 

Nagyon várjuk!
-
Rossz a link, de itt egy másik helyette ami már jó
Ikarus 280 Lengyel változat WIP jó link -
'' A weboldal nem elérhető ... ''
Ezt írja ki... -
Ikarus 280 lengyel változat WIP (Nemeza mutatta) -
fjx235 #47782 Azt meg tudod nekem mondani,hogy a csuklós MAN-ban hogy lehetne ékezetes karaktert használni? -
fjx235 #47781 Köszönöm,már nagyon várom! -
padarmartin #47780 A csuklós Citaro Krüger féle Vollmatrixot használ(a mod Busfanat félét),dolgozom azon,hogy a csuklósban is Busfanat féle működjön :)
-
fjx235 #47779 Azt kérdezném,hogy azt a vultron módosítást amit csináltál a szóló citaróhoz nem tervezed megcsinálni a csuklóshoz is,meg esetleg a MAN-hoz is,hogy tudjon ékezetes karaktereket használni? -
Bocsi, csak a böngészöm lefagyott írás közben és a link betöltése közben, ezért csináltam így. -
padarmartin #47777 Lassan rosszabb lesz mint Menyhárt Ádám a BKK oldalán.. :D -
ikarus c56 és Ikarus 266 is megy omsi 2 alatt -
Geri556 #47775 Olyan nehéz lenne betartani neked is azt, hogy a mondandódat egy hozzászólásban fogalmazd meg ? Elnézést, hogy a HG helyett dirigálok, de nekem már kissé zavaró vagy... -
https://mega.co.nz/#!HBViBCQK!HRfnfRxvGDfijMrRUSEE8GhV7kIKKF0qo_XR5H3kx9k -
De tudok még neked ajánlani egy Ikarus 250.93 Detroit Diesel motorral ellátott busz is. -
Ikarus 260.04 -
ast00 #47771 NO arra én is várok! Csak az a baj hogy jelenleg nem tudok egy kézi buszt sem ami nekem működik. -
Kell modellez egy táblát,konvertálni kell,helyére kell igazítani stb.. -
Egy kérdésem lenne,hogyan tudnám azt megoldani,hogy Ikarus buszoknál,és a most nemrégiben kiadott,Mercedes Benz 403 V3,-nál.
Hogy a sofőr ülésből nézve,jobbra a szélvédőhöz,az első ajtónál,lenne egy tábla.kép amire gondolok
Válaszokat előre is megköszönöm.