63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
[IMG] [/IMG]
-
mzs2000 #48128 Vagy ddosolják őket, mostanában nagy divat lett sajnos... -
Bocsi a dupláért.
Biztos nem működik valamiért a szerverük -
nekem sem jó a fórum -
kriszi94 #48125 404! :( -
Van olyan, akinél működik a hivatalos fórum? Nálam már egy jó ideje 404-es hiba van. -
Valakinek van valami ötlete arra, hogy Great Grundorfról tegnapról mára miért tűnt el minden megállóból a külső futár, ami a járatok indulásait mutatja? Semmilyen módosítást nem csináltam a pályán. -
Ja, igen ez alap az OMSI2-nél. Nekem is az egyel korábbi van fent, egy novemberi. -
legalább te tudsz vidkari drivert frissíteni, mert én még azt se :D ha felteszem a legfrissebbet, el sem indul az omsi2... :) -
Na rászántam a délutánt, estét az OMSI2-re, vacakoltam kicsit a beállításokkal. Nem fagyott ki egyszer sem. De én akármit csinálok a beállításokkal a gépemmel (karbantartom, defrag, stb), 25 FPS-nél többet nem tudtam összehozni egyik mapon sem, az átlag meg 19-22 között mozog, tökmindegy hol vagyok, mennyi az AI, van-e árnyék, mindig ennyi FPS-em van.
Vidkártya driver friss és annak a beállításaival is szenvedtem, de ennyi FPS jön csak össze.... -
Benya01 #48119 Kösz! -
atikarus #48118 Szerintem egyszerűen csak rossz a játék. -
rurman #48117 Nálam most a legújabb probléma az, hogy a busz nem indul. De nem úgy simán nem indul, hanem nem enged nézetet változtatni, meg semmit se csinálni. Csak ugy van a busz, a játék nem fagy ki, de nem lehet nézetet változtatni, nem lehet eltüntetni a buszt, nem lehet semmit se csinálni, de a hangokat hallom stb.
Na ez mitöl lehet? :D -
bpyfan #48116 Ez nekem minden pályán befigyel néha. -
krisztiandzs #48115 Omsi 1 texture mappa. -
Ha feltelepíted a szükséges kiegészítőket akkor nyilván nem lesz ilyen,mert az omsi 2 ha nem talál valamit egy bizonyos Tile-on akkor eltűnik! -
Krisz995 #48113 Én olyat figyeltem meg Wankendorf-nál, hogy az emberek egy ideig sétálnak, aztán meg mintha mozgójárda lenne, lábmozgás nélkül haladnak tovább. Mikor a megálló előtt vagyok, és szaladnak a megállóhoz, akkor is előfordul, hogy csak úgy siklanak lábmozgás nélkül. Mikre nem képes ez az OMSI2? -
Netreg2 #48112 Én találkztam ezzel Römerbergben, valami Sceneryobject vagy splines hiányzik vagy csak a textúra nincs meg hozzá és nem tölti be a tile-t.
Felraktam újra hozzá amit írt azóta jó.
Scoobyskull: Nekem a Börzsöny felrakásánál csinált ilyet mindenhol. Megoldás Tierhold amit írt. -
mimo0612 #48111 Nálam is így közlekednek, ki is szedtem őket. Az ovh kiterjeszésűek jók, a bus kiterjesztésűek nem, kivéve a teherautó. -
Nekem nem volt fent a Börzsöny amikor találkoztam ilyennel. -
Én a szombathelyen találkoztam ilyennel, de mintha újraindítás után megjavult volna. -
Tierhold #48108 Elvileg a Börzsöny Ai scriptje okozza, legalábbis nekem azután volt, hogy azt bemásoltam, az eredetit vissza rakva jó lett. -
Scoobyskull #48107 Valaki találkozott (sok bug mellett) omsi 2 alatt, szcecin, börzsöny, szombathely pályákon, hogy a régi AI autók (t3, 1-es golf, merci) kerekek nélkül haladnak? nem hiányol sehol fájlokat.. Az új autókkal nincs gond. Aki tudja, ezzel lehet e kezdeni vmit azt megköszönném! -
ast00 #48106 Omsi 2 Alpha. Van más magyarázat? -
Freyfurt, Nebelau 62 -> ez mi?
-
Benya01 #48104 Akinek megvan még az OMSI 1, az fel tudná rakni nekem az Omsi/Texture mappából a path helpereket? Főleg a kocsi és a gyalogos érdekelne ami zöld ill. barnás színű. -
-
bazsi25 #48102 Hali mindekinek szeretném a segítségetek kérni mi előtt végleg fel adom a modellezést letöltöttem a virtual buszosan a Ikrus C84-et le is konvetáltam ennyi de mi a folytatás mert azt nem tudom de ha v.kit érdekelne akor szívesen odadom neki mondom a O3d-k meg vannak de hogy merre hogyan továb azt nem tudom . segítseki kösz előre is mindekiől -
Jaaa akkor nem tudom... :D Nekem működött eddig... azért is gondoltam hogy neked is... Hmmm érdekes ez az omsi2. Reinstall esetleg? :D -
Nekem így nem megy. Azért kérdeztem, hátha :D -
Szerintem ugyan azt mint eddig... (Ctrl+F12) :D -
Mióta megvan a 2, először sikerült fagyás, ugrálás, komolyabb akadás nélkül mennem egy teljes kört, azt is csak Great Grundorfon.
-
Most ezután a frissítés után mit kell nyomkodni, hogy legyen hangja a busznak? -
Egyelőre bőven megfog az omsi közössége elégedni a szóló változattal. Kitartást addig is hozzá, szép lesz. -
Nálam használhatatlan az omsi2, úgyhogy az E94G részemről el van napolva. -
Netreg2 #48094 Egy SSD akkor dob a sebességen, ha van egy gép hozzá ami ki is tudja szolgálni. Nekem sokat hozott, sokkal gyorsabban tölti az Omsi 2-t, a tile-okat, más betöltések nagyon is nagyon gyorsak. Nem beszélve arról, hogy egy ilyen betöltésnél nem akad meg a játék. Nálam az SSD-n van a Windows és a legtöbbet használt játék és alkalmazás. A többi a HDD-n.
Az érme másik oldala, hogy max FPS nem lesz több. Az, hogy a windows mennyi idő alatt tölt be semmit sem jelent ZERO! -
Ott a pont
-
Miért tőle/tőlünk kérdezed? Írj a készítőnek... -
Ez a vidi december 21-én készült el. Akkor most vajon hol tarthat a busz? -
Szinte nulla javulást fogsz elérni vele. Ha ennyi felesleges pénzed van, akkor inkább ad nekem, vagy utald át nekik: http://www.ngysz.hu/