OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltettem a javítással együtt a pályát, semmi hiba, tökéletesen mûködik. Nagyon király lett! 😊 Örülök hogy kész lett, és tényleg látszik hogy dolgoztatok vele. Nagyon jó kis hangulatos pálya lett! <#taps>#taps>
Észrevételként említeném hogy a 256-os vonalon mentem Börzsönyhegyalja felé, és a Drégelypalánk, Vasútállomás mg.hely után a Petõfi TSZ-t írta ki a piros szöveg, az Ibis pedig Drégelypalánkot (Ibis írta ki jól). Nem tudom jelent-e valamit, gondoltam szólok.
További jó munkát! <#awink>#awink>
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
<#worship>#worship>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Javítást feltetted ?
( bocsi , ha volt már róla szó , csak nem olvastam még végig a másfél oldalnyi esti kommentet <#nevetes1>#nevetes1> )
Jó egy kicsit zavaró , hogy nincsennek álló utasok , de mivel én még csak egy helyi , és egy távolsági járaton mentem , mert a szabadidõmbõl csak erre a két vonalra futotta , azokon nem nagyon volt gond , hogy felférjenek az utasok 😊
Jó persze volt nem is egy olyan megálló , ahol nem szállt föl az összes utas .... 😄
Csodálatos lett a pálya , és annyira az FPS-t se zabálja , pedig ahogy elnézem elég sok az egyedi objekt... 😊
Nekem elsõre mûködött teljesen , hiba nélkül , így azt sem hagyhattam ki , hogy ne az Ikarus C56-tal , mint egy igazi távolságis busszal fussam az elsõ próbaköröket 😄
Mindenkinek köszönjük az elismerõ szavakat.
Igen, az omsiworks.hu oldal él és virul, bár régen nem nyúltunk hozzá.
A vonalak jók, kivéve a városi vonal térképét, mert ott változtatás lépett életbe.
Ha zugriffel, töröljétek teljesen minden elemét, és telepítsétek újra. Az általában beválik. Sajnos ez az omsi hibája, nem a mienk. Nálam is volt ilyen, hogy csináltam valamit a pályán, és utána nem tudtam újra betölteni emiatt. Újraraktam, és már mûködött is.
Vannak jármûvek, amik vannak az AI listben, és ezek nem alap jármûvek. A legtöbb ilyen az vonat, illetve a mentõ, tûzoltó, stb. Ha valakinek ezek nincsenek meg, akkor az töltse le a javítást, amit már valaki ide feltöltött (remélem jó az).
Ha valakinek valami o3d hibát ír ki, az kérem jelezze, és írja le pontosan, hogy mi hiányzik.
Néhány téli textúra még hiányzik, amik azért nem befolyásolják a játékélményt. Ezek inkább a háttérképek, és egy-két háztetõ csak. Ezek természetesen pótolva lesznek.
Örülünk, hogy sikerült örömet szerezni nektek, és reméljük sok-sok örömteli órát fogtok a pályán eltölteni.
Jah, és még valami: ha valaki csak úgy csatangolna rajta, csak hajrá! nincsenek a pályán zsákutcák, bármerre is indultok el!
FOG JÖNNI A HIÁNYZÓ DOLGOK PÓTLÁSA, ÉS HA ELÕFORDUL VALAMI KOMOLYABB HIBA, TERMÉSZETESEN AZT IS FOGJUK JAVÍTANI
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
😄 már nyálcsorgatva vártam <#vigyor>#vigyor> Bocsi mindenkinek hogy késõn írok de most juthattam gépközelbe 😄
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
szeretnék egy kis helpet kérni
mostanában ezt írja ki a játék, minden újonnan letöltött mapoknál
valami 5let

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Az mitõl van, hogy folyamatosan hal meg az Omsi-m?😄 Elõször az index nem mûködött, gondoltam rossz a busz újra rajtam és nem ment. Azután már a gáz se jó..megnéztem beállításokat ott van minden jól, ahogy kell. ötlet?
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
MIndenféle hiba nélkül betölt és élvezet vezeti rajta, természetesen C56-ossal mentem 😊
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
http://indafoto.hu/tomosz/image/19948629-8e7cf6ed/user
PC: i5-3570, 4GB, HD6850 1, G27, CM Blizzard T2 Laptop ASUS ZenBook 15" i7-3612HQ 6GB
---->citybusseshu.wix.com/omsi ---->facebook.com/OMSIBussesHU