63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Amikor a 260.04-hez automata váltót csináltam ugyan ez a hiba jött. Akkor mit írhattam el, hogy ez történt? -
mert valami script hiba van.
Ha kommentelni akar valaki osc-be, akkor egy ' jel kell a sor elejére.
Ha ez valahogy beljebb kerül egy szóközzel vagy tabbal, akkor ilyen jellegű hibát dob.
A Kein gültiger Gleitkommawert szó szerint Érvénytelen törtszámot jelent. :) -
bazsi25 #48172 [IMG]http://www.kepfeltoltes.hu[/IMG]
Hali mindenkinek ez a hiba minden mapnál lásd a szombathely 2.2 meg a 2.1-nél is mi a hiba? -
A busz leírásában? -
generalGGabe #48170 Őőő.... 400kb? Nem lesz az pöppet nagyocska? Nekem a 140-est alig akarta bekonvertálni.... A Határ úti vá volt az első nagy útkerem, az volt ilyen nagy, és sokan szívtak vele... -
bkvbusz #48169 Elkészültem a teljes útkereszteződéssel. Összesen 400Kb lett az egész.
Amúgy a Pályára legelső körben a 21-es és 21A vonalak lesznek elkészítve.
Ezt követi a 39-es majd a 102-es. Aztán lehet bővíteni majd 112-es és 212-es vonalak irányába. Ezekután még a 178-as vonalat próbálom belevenni.
Ugyan a mostani paraméterkönyv kicsit átalakítja a terveket, mert addigra már 177-es lesz az Örs Vezér teréig.
Kérdésem az lenne a modellezők felé, hogy Tatra T5C5 és T5C5K villamost nem terveznek-e a játékhoz?
Vagy valakinek nem lenne-e kedve megcsinálni? Mert főként ez a pálya villamosa. -
cxaxoxc #48168 Ööömm... Ezt talán az Off-ban kellene
-
ladawfts #48167 És azt hogyan? -
Carmus #48166 Nem találja az OMSI-t a gépeden. Aktiváld az 1.01-et. -
bkvbusz #48164 Uraim!
Melyik program és hogyan mondja meg, hogy egy object hány poligonból áll? -
generalGGabe #48163 valahol talált a szövegben egy vesszőt, amit ő nem hhasznál -
Miért kapom ezt a hibaüzenetet ha leakarom tenni az Ikarus 260-ast Omsi2-nél?
-
gabcsibkv #48161 OMSI 1 nél 1.04-es patchot telepítsd fel. -
A program egyébként nem drága (1300Ft).
Amúgy a Zugriff hiba oka elég sokrétű lehet, én még nem láttam olyat, hogy csupán a hibaüzenetből megmondja valaki, mi a hiba. Van a program főkönyvtárában egy logfile, abból többet meglehet tudni. Annak a tartalmát kéne bemásolni, hátha többet tudunk meg (persze SPOILER-be, mert általában elég hosszú a lista). -
És a 260.04-hez automata váltót lehet? -
Nos hát a hivatalos honlapon is kint van, hogy munkálatok folynak. Január 6-ai bejegyzés volt az. -
Wartungsarbeiten / Out of Order
Das OMSI-Forum befindet sich aufgrund von Wartungsarbeiten zur Zeit ausser Betrieb.
Due to maintenance work, the OMSI forum is currently not available.
ˆ Marcel Kuhnt und Rüdiger Hülsmann
Nálam ezt írja ki.
Magyarra fordítva: " A karbantartás idejéig az omsi fórum nem elérhető. " -
Mondtam volna hogy nézd meg a német fórumot hogy lehet hogy vab, de vagy már megint sz@r, vagy még mindig sz@r... :( "404 Not Found"-ot ír... :( -
krisztiandzs #48152 Csuklós mercihez nem tud valaki manuális váltós módosítást készíteni? Nekem nem igen megy... -
Project Szczecin 4.0 [WIP] -
generalGGabe #48149 A megálló nem érdekes. A lámpát megidőre kell beállítani. Össze kell hangolni, picit macerás, de megoldható. N2ekem sikerült -
Scoobyskull #48148 Újrapakolom aztán mentem, ha épp kilépnék, köszi, szerencsére még nem volt telerakva addon-okkal.. -
Az 1-nél ilyenkor "elfelejtette" a beállításokat. Ilyenkor alkalmazni kell egy korábban elmentett beállítást (ezért is érdemes a saját beállításról készíteni egy mentést) vagy egy gyárilag megadottat. Az 1-nél ez segített nekem mindig, 2-re nem tudom megfelelő a recept vagy sem. Próba, cseresznye. -
bkvbusz #48146 Csak az a baj, hogy van benne 4 megálló is, valamint a lámpák összefüggnek. De köszi a tanácsot. -
Scoobyskull #48145 Új helyzettel találkoztam reggel.. indítottam a 2-t és mindegyik pályánál csak az eget és egy nagy fehérséget töltött be.. tegnap este még minden rendben volt.. erre valaki tud magyarázatot? nem volt módosítva semmi.. -
generalGGabe #48144 Igen, Újpst Városközpont nekem is négy darabból áll össze, a többi sli. Kisebb is, ráadásul a lámpák beállítása miatt is egyszerűbb. -
norb82 #48143 Kb ennyit modellezz belőle, a többit spline-al csináld meg. És ahogy látod, ez is több modell lesz.
-
Cveu #48142 Szabad tudni, hogy mely járatok fognak tartozni a pályához?
102-esnek nagyon tudnék örülni :-) -
bkvbusz #48141 [IMG] http://[/IMG]
Erről van szó. Kicsinek épp nem mondanám. Ellenben annál inkább komplikált.
Ez még félkész verzió. -
generalGGabe #48140 Minél kisebb, annál jobb. Az a jó, ha egy útker olyan 30-40kb méretű.
-
ladawfts #48139 Sziasztok!
"Zugriffsverletzung bei Adresse 00487004 in Modul 'Omsi.exe'. Lesen von Adresse 0000000."
Ezzel a problémával szenvedek. V1.1-es verzió, crackelve van.
Ötletek? -
Innsbruck jó pálya? OMSI2-n megy? 
-
teszter #48137 Megcsinálod ezt a keresést a gyári Spandau mapon? Kivácsi vagyok, hány hibát fogsz találni. :) -
Börzsönynél lefuttattam a map editor Do with all tiles vagy mi ablakában a search for holes between tiles keresést, és talált is vagy 3-at. Ez megoldhatja az ebből adódó fagyást. Bár lehet, hogy út nem lesz rajta.
A 260-as vonalon indultam el az NG-vel, és Szokolya után fagyott ki, mert nem talált/nem tudott betölteni egy tile-t.
Minden emelkedőn felment, bár padlózni kellett. Persze vissza is váltott az automata talán 1-esbe :) -
bkvbusz #48135 Kereszteződést építek. (komplett Déli Pályaudvar az összes kis kereszteződéssel együtt)
Vajon honnan lehet megtudni, mekkora poligont tartalmaz?
Vajon m,i9 az amit a játék kényelmesen elvisel? -
omsi 2/vehicle/Anzeigen/SteckSchilder -
fcbarcelona1 #48133 Sziasztok!
Nekem a Yeditepe 3.0 pályán hiányol egy csomó fájlt. Azokat honnan lehetne letölteni? -
Netreg2 #48132 Milyen géped van? Lehet, nem szoftveres a probléma. -
wszilard #48131 Hol lehet rálelni a tutorial tábla textúrára? -
Nekem már mióta ez a problémám...
De leginkább a Börzsönyben műveli ezt a Merci O307-essel , de s .006-os , és s .008-as patch feltétele után ez még csak egyszer fordult elő , akkoris az utolsó méterekben , úgyhogy annyira nem voltam dühös... :)

http://[/IMG]