63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• LMG123
    Piros szöveg-> "A válasz gomb használata kötelező!" :)
  • bkvbusz
    Köszi. Üzenet ment.
  • tmartin
    Szívesen segítek a textúrázásban délután, ha gondolod. :)
  • bkvbusz
    Én a rendszert használom SSD-n, mert az SSD-nek lényege, hogy túl nagy fájlmozgás ne legyen rajta.
    Külön sima merevlemezen van az OMSI 2 az omsi 1-gyel.
    A gép teljes mértékben gyors, és az OMSI2-nél sincs semmi negatív, csak pozitív. Eddig sehol sem tudtam megakasztani a játékot.

Más kérdés: Aki ért a textúrázáshoz, és volna kedve nekem pár általam elkészített kereszteszteződést szépen letextúrázni, kérem jelentkezzen.
  • gabcsibkv
    Köszönöm. Igazából a rendszer miatt gondoltam.
  • AdaKiller
    én az omsi 2 miatt vettem egy kingston 60 gb ssd-t, és csak az omsinak, igaz csak sata2-esként tudom használni alaplap miatt. én nem vettem észre kiugróan nagy változást, max h nem kerreg a winyó. gyorsabban betölt, de a játék "folyamatosságán" nem dob. véleményem szerint csak ezért nem érdemes beruházni az omsi miatt ssd-be, max ha a rendszert is arra szánod, és veszel egy kicsivel nagyobbat, és a rendszer mellett elfér az omsi is.
  • gabcsibkv
    120GB os SSD-t szeretnék venni. Annyit tudok hogy gyorsabban tölt be a windows meg a játékok is.... az omsinál mennyi javulás lesz?
    Akinek már van ssd-je tapasztalatok?
    Választ köszönöm.
  • AdaKiller
    nekem nem lett rosszabb futásteljesítményt nézve, a menetrend megjavult. úgyhogy nekem már így élvezhetőbb a játék. más egyebet nem vettem észre.
  • vikimaki1
    Az MR féle MAN EN92-höz (NL202) van manuális váltó, vagy esetleg másik autómata? Egyrészt gyenge, meg másik hang sem lenne rossz :)
  • Scoobyskull
    Sziasztok, több dolgot is olvastam a patch-el kapcsban, leginkább rosszat. Nos nekem még az alap játék van fent, de nem akarom hazavágni a jelenleg normálisan (viszonylag) működő verziót. Van olyan ok amiért mégis felrakjam? Választ előre is köszönöm!
  • sirenato
    Valaki tud valamit a Sittingen mapról,hogy miért nem enged volán mögé ülni?
  • AdaKiller
    Projekt_Szczecin hiányolja az alábbit: Sceneryobjects - Inne Obiekty Drogowe - ekrany akustyczne mappát.

esetleg valaki el tudná küldeni privibe, vagy fel tudja tölteni?

Előre is köszi
  • norb82
    Szerintem nem tűnik ez rossznak, a hangja se rossz (a már kiadott 260.43-al eléggé rokon:)

Szeretem én is az NDK kivitelt:)
  • IKC300
    Köszönjük! Nem én vagyok a fő készítő csak az "anyagbeszerző" , de igen tervezünk E94G-t, sőt több mint valószínű, hogy lesz. Hamarosan viszont kiadjuk ezeket az E94-eseket.
  • bkvbusz
    Felfűzhette volna valaki a készítőket egy karácsonyfára néprajzi agyagedénynek.
    Felfrissítettem az OMSI 2-őt. Teljesen elba**ták az editort. Törlés után valami linket dob egy hibára, as szokásos Fehler bei Bereichsprüfung felirat. 5db törlés után pedig kiállítanak a játékból.
    Hát nagyon frankó lett. :(
    Le a kalappal a készítők előtt. Dobnék bele egy 50-est, nehogy éhenhaljanak.
    Rendkívül büszkék lehetnek magukra.
  • kriszi94
    Le a kalappal, nagyon frankón néz ki! Sok sikert hozzá továbbra is!

Nem vagyok telhetetlen, de későbbiekben tervezel egy E94G-t? :)
  • IKC300
    Halad az E94-es
    A helyközi változatról hoztam nektek 2 képet:
    http://savepic.net/4196863.jpg
    http://savepic.net/4200959.jpg
  • bpyfan
    Végül is megér egy kanyart csak én manuális váltó párti vagyok és kiakartam próbálni úgy a járgányt csak valamiért nem jött össze.
    Amúgy megtaláltam.
  • Zoliikp
    Igen, az lesz...
  • bpyfan
    A ZF-5HP-500-ra gondolsz?
  • Zoliikp
    A hivatalos oldalról ugyan, de már már nem tudom, melyik topicban találtam:
    NG272-ZF-final nevezetű mod.

Ezzel "szaladtam" már 80 km/h-val is, alig bírtam lassítani a kanyar előtt, és emelkedőn is tartotta a 35-40-t.

Ha kipróbálnád, és nem találod, felteszem valahova.
  • Erlau Trans #48067
    48044-ben linkeltem, légy szíves olvass vissza mindig, ha feljössz. Bár jobb kétszer, mint egyszeresem, de... :)
  • Cveu
    Sziasztok!

Sikerült valakinek működésre bírnia a Credo BC11-et (SnyperD) sikerült valakinek működésre bírnia (omsi)?
    Mikor kiválasztanám ismeretlen képtovábbító akár. png-re hivatkozik. Leokézásra semmi, visszalépésre szintén semmi lehetőség.
  • Geri556
    Én a 260.04 készítője által készülő 280-ast várom személy szerint :D
  • cxaxoxc
    Na ez a rádió most letaglózott Nagyon komoly. Nem is tudtam, hogy ilyesmit lehetővé tesz az OMSI. Viszont ez a modell nekem sem nyeri el a tetszésem. Nagyon kocka... De legalább jön egy 280-as hamarosan, mert ahogy nézem már egészen kiforrott. Pont jó lesz amíg CCV elkészül az övével
  • sirenato
    Jó,várjál rosszul írtam a szombathellyel az a gond hogy egyszercsak elfogy az út elked ölteni, a busz megáll de minden más marad. A börzsöny meg kibob egy hiányos filet amit sehol sem találok
  • kriszi94
    Hmm, mit találtam... egy újabb M.A.N., csak ez az NG313

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1560706_637997859596888_426797244_n.jpg
  • kriszi94
    Nekem sem jön be ez a külföldi-modell, de CCV-520 Ikarusa sajnos még nagyon WIP, de ami késik nem múlik :P
    Julian csuklósára leszek kíváncsi még!: )
  • Erlau Trans #48060
    Kicsit hajaz az eredeti alaposan széthajtott szívós hangjukra ahogy egy-kettő visszajött. Legalábbis Egerben sok busz ha azonnal nem is, de záros határidőn belül kapott egy D10-est, bár kézi váltóval volt amelyik majdnem 10 évig szaladgált mire beleoperáltak egy Prágát. De ezek jó 20 éves emlékek lehet az is hogy pontosan ugyanilyenek voltak eredetileg, de az is, hogy pont nem. Ezekben a buszokban úgy cserélgették a motort, mint más a gatyát, meg motor felújítás, ahol jóformán a szám volt csak ugyanaz a motor már rég nem... :)
  • Renault Agora
    A Szczecin csak azért nem indult el, mert nincs elmentett utolsó szituáció. Indítsd buszok nélkül! :)
  • sirenato
    Innen kettőt töltöttem le az egyik a Project Szceczin volt ahol nem volt laststn.osn file ezért nem indult el, a másik meg a szombathely volt ahol egy nem létező hibát dob ki!
  • Geri556
    Nekem maga a modell nem tetszik. Meg valahogy még 1 Ikarusnál sem láttam átlagos hátsóhidat, a legtöbben középcsendes van, ami csak pár volánnál volt elterjedt szerintem.
  • bpo451
    Köszönöm
  • sirenato
    Itt van http://forum.omsi.cz/viewtopic.php?f=126&t=6270
  • bpo451
    Valaki be tudná linkelni nekem azt az oldalt, ahol volt egy lista az OMSI2-ben használható pályákról?
    Keresem órák óta de sehol nem találom.
  • Banderasbkv
    Bár valószinüleg azért nem tetszik a hangja mert nem olyan mint a BKV-soknak.
  • Norbesz23
    Köszönöm szépen
  • Tierhold
    Én már most látom: Az alap Grundorfon nem fog el menni nekem ez a busz, nem hogy a Szczeinen :D
  • Banderasbkv
    Nekem egyedül a hangja meg az a sok lemez nem tetszik ott. De legalább rádiója az van. :)
  • ast00
    Én még nem láttam, ez elég.