63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• aerolive
    Úgy látom sikerült megfogalmaznom elég magyarosan, de a lényeg átmegy remélem. :D
  • aerolive
    Nincsen. Akkor dobja ezt, amikor a busz sebességben nincs leindítva (mikor lerakod és mikor lefullad).

Ha lenyomva tartod az Entert akkor folyamatosan leokézza a hibaüzeneteket, és lesz egy másodperces szünet, akkor meg tudod nyomni a K betűt amivel kikapcsolod a kormányt. Ekkor beindítod a buszt üresben, majd megnyomhatod a K-t és nem dob hibát.
  • Erlau Trans #48452
    Érdemes egyszerre fenntartani a gépen mindkettőt...
  • Norbesz23
    ott a pont
  • bpo451
    Szóljatok, ha lesz 2 alá is. Emiatt már nem rakom vissza az 1-et.
  • Tierhold
    Bár ha valakinek nem működne... Csak Omsi 1 alá van a pálya, csak hogy ne legyen nagyon "nem működik" vissza jelzés.
  • ZsomborL
    Úgy látom még itt nem volt. :)

Megjelent Dél-Pest V3.

Letöltés
  • Harry22
    Szia!
    A Mafia című játékból szeretnék átkonvertálni egy buszt, hogy tudjam modellezni.
    Milyen programmal tudnám szétszedni a buszt és átkonvertálni?
    Még nagyon az elején vagyok a dolognak, így sok segítségre lenne szükségem.
  • bpyfan
    A Mestechko pályát nem lehetne valahogy működésre bírni a 2 alatt?
    A log tele van Nemolus Objekte hibával.
  • Apocalipto
    Nem működik, csak mod nélkül.
  • padarmartin
    ha az OMSI 1-es Citarot belemásolod,és felrakod rá a hangmodot hibátlanul fog működni :)
  • kem001
    Nincs tudtommal még.
  • Apocalipto
    A szóló Citarohoz nincs Omsi 2 kompatiblis ZF hang?

• gotama73
    Igen, kormánnyal. Megpróbáltam kikapcsolni a kormányt és be is töltötte a buszt. Tudsz valami megoldást?
  • gabcsibkv
    Újraraktam omsi2-t felraktam a landkreis gleisen 2.1-et és ujból előjött a nincs gumi/kerék az autóknak
    Hiba logfile-ból pl:
    In "vehiclesVW_Golf_2modelmodel.cfg" there was an error in line 385!

• brnbs
    Köszönöm a választ
    de...
    nem találom sehol a 2-est
    törölt tartalmakat csak
  • Netreg2
    Römerberg 3-al én is így jártam. Először rakd fel a 2.0-át és utána a 3-at. Amit kérdez azt írd felül. Utána fel kell tenni az összes Splinest és Sceneryobjectet ami a leírásban szerepel és menni fog.
  • brnbs
    Römerberg V3.0
  • brnbs
    SZERINTETEK?
  • sirenato
    Hali! Olyan gondom lenne, hogy újra raktam a gépet, és feltelepítettem az omsi 2-t, de viszont egyik pálya sem működik, úgy mint az előtt. Hiba?
  • aerolive
    Kormánnyal játszol?
  • Scoobyskull
    Tudna valaki segíteni abban, hogy egyik napról a másikra nem tölt be egy pályát sem az omsi 2? ezt egyszer már eljátszotta de nem tudom h bírtam működésre csak az eget tölti be, gyanúsan gyorsan hozta elő a mapot is.. Köszönöm ha esetleg tanácsoltok valamit mi tévő legyek.. nem szeretném ujrarakni..
  • norb82
    Nekem semmi bajom vele se 1-ben se 2-ben.
  • Banderasbkv
    Ja és az omsi 1-ben is jó volt. (bocs a dupláért)
  • Banderasbkv
    Hát nem tudom de a mercinél működött és inkább a a busz egy nagy trágya.
  • gotama73
    Szeretném tőletek megkérdezni, hogy ha az Omsi 2-be kéziváltós buszt választok ki -a C56-on kívül- hibaüzenetet dob. Mi lehet a gond? Köszönöm a segítséget.
  • norb82
    Gyenge a videokártyád.
  • BPI1184
    Nem tudom ki mennyire ásta bele magát abba, hogy átnézze a spandau-i ailist-eket az OMSI 2-ben, de én átnéztem, és azok a festések, amik hozzá vannak rendelve az emeletes MAN-okhoz, azoknak a fele konkrétan hiányzik vagy kimaradt a játékból. Úgyhogy a délutánom azzal telt, hogy a hivatalos fórumról összeszedegessem a hiányzó festéseket. Tudom, hogy ez csak egy aprócska dolog, de nekem akkor is szúrta a szemem majdnem 10 ezer forintért...
  • ast00
    Minden busz mappájába.
  • megas
    Sziasztok!

Alap kérdésem lenne, mert most kezdtem az Omsival még csak.
    A "HOF" fájlokat hova kell bemásolni?
  • Banderasbkv
    Nekem az Ikarus 260 TITA-nak néhány textúrája olyan mint a mercinek volt, hogy fehér. Pedig megpróbáltam a paintes módszert is, hogy pöttyintekrá és elmentem de úgy sem volt jó. Mi lehet a gond????
  • kem001
    Ha visszaolvasnál, akkor tudhatnád, hogy azért nem tölti be az adott tile-t, mert hiányzik róla valamilyen objektum, vagy spline. Logfile-ból kell kibogarásznod őket.
  • bazsi25
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2014/1/17/a1_2014_1_17_smcx9zrqf0_tn.png]

Helló el mondaná nekem valaki hogy mi a rosebb ez mi a reszelt cumi van ilyenkor miért nem akkar be tölteni rendesen meg miért nem használjaki az utasok a csuklos busz miért csak elejébe szálnak miért van az hogy csak kétajtosa busz van és miért akkarja felszántani a pályát a busznak a hátsó fele . Mert most már kezde a hó cipőm tele lenni evvel had ne mondjam menyire elfuserált ..............
    bocs hogyha vala menyire nyers voltam de már nem birom tovább nem tudom hogy mi van légyszí segítsetek. mert már teljesen kész vagyok töle a kettőről van szó.
    még egyszer bocs ha v.kit meg bántotam .
    és előre is kösz a segítséget
  • YoGabN
    Következő kérdése(i)m:

Kipróbáltam-> CD be-> megy.. De minden CD-n ugyan az az 1 zene van? :D

másik kérdés: Grundorfon valami oknál fogva nincs kereke az autóknak. Nem, nem tekertem át az évet az Én a robot korába, nem azért nincsen. De a teherautónak meg van... :/
  • YoGabN
    Áhh, akkor arra való az a kapcsoló.
  • Tierhold
    A rádió fölött asszem egy narancssárga kapcsolóval kell bekapcsolni a rádiót, és úgy műkszik.
  • YoGabN
    amúgy a CD-ket be is lehet üzemelni, vagy csak dísznek vannak? nálam az istennek se akarnak szólni :D
  • AdaKiller
    ezzel mit lehet kezdeni? :S

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    You want to create vehicle vehiclesPeugeot 106ai_peugeot_106_S1.ovh 30 - it is invalid!

martonvásár v3, menet közben hibaüzi, zugriff, aztán csak feladatkezelővel lehet kilépni
  • Benya01
    Ez csak abban az esetben jó ha a honlapjukon olyan számláló van, amiért pénzt kap vagy a link elé egy hirdetést berak pl adf.ly
  • TNH
    Routeres1994 youtube csatornáján találsz néhányat.