63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
lovet #48494 Hello!
Dél-Pest 3-on a Wesselényi utcai megállónál lévő útszűkületnél falba ütközöm. Másnál is jelentkezett ez? Esetleg kapcsoljam ki az ütközéseket? -
Milyen Kispest V3 az még mindíg Dél-Pest V3. -
alexander1993 #48492 Oké, kösz, hogy szóltál. -
lovet #48491 There are known issues with the AI which will be fixed in the future and the OMSI 2 version is already under progress.
A hivatalos forumból... -
lovet #48490 Hello!
Ahogy nézem a képeket a Kispest V3-ról, látom hogy az IK260 táblás verziónak van rendes (rollband alapú??) táblája. Elérhető ez valahol?? -
Milyen Kispest V3-ról vakerálsz? Még V2 sincs belőle.
Ez a Dél-pest V3 -
Csináltam a Ikarus 260 Bkv módhoz egy festést a DP V3 miatt. Nézzétek meg a képeget és akinek tetszik annak elküldöm privátban vagy kirakom ide.
LINK A KÉPEKRŐL: https://mega.co.nz/#!jIRhxSKQ!UmwskRREXnuVf-PrD8bFvzKWuPcUrKeYsvjaJRNMQN0 -
alexander1993 #48487 Hello! Valaki eltudná magyarázni, hogy lehet egy pályát átkonvertálni OMSI 1-ből OMSI 2-be (Például a Délpest V3-at)? -
mateovics #48486 hello mindenkinek valaki megtudná mondani h mi az omsi 1-nél a Neoplan N4016 busznak a 3. ajtójához való parancs?
-
norb82 #48485 Valamelyik környező objektum bounding boxa belóg az Ai busz útjába és nem tud elmenni tőle. -
DP V3 várható OMSI 2-höz? -
Üzemanyag hiány
-
Nálam a DP V3-ban a Varju utcánál egy csomó mercedes megáll és onnantól sehová sem mennek. Mi lehet ott a baj? -
Készül türelem! Majd ha úgy érzik, hogy kiadásra kész, ki lesz adva.. -
matec1996 #48480 Hello az IKARUS 412vel miújság?? régen hallotunk róla valamit :) -
Jó lenne ez a Kispest V3, ha nem lennének bent olyan útszűkületek, ahol egyszerűen nem fér át a Citaro...
-
Üdv a klubban...
Ez a fórum nem amatőr kérdések órája! Tessék elolvasni a Routeres által belinkelteket! Nem mellesleg a fejlécben is szerepel, mint kezdők bibilája. Ott fent pirossal! Emellett egyéb hasznos információkat is olvashatsz ott a piros szövegben, a fejlécben a banner alatt. Érdemes betartani...
Kellemes időtöltést...
ET
házigazda -
Routeres #48477 Ajánlom figyelmedbe a összes többi Rookie's Room cikkeket: katt -
helló sikerült felraknom el is indul de hogy tudom vezetni a buszt mert olyan minta egy videó menne én meg csak nézem ? vagy az első indításnál kell valamit beállítani ? -
Routeres #48475 Nem telepítetted fel az Aerosoft Launchert, azt a progit, amivel a játékot aktiválnod kell. -
Legközelebb kisebb képet, vagy csak a linket.... köszönjük... -
helló feltelepíttetem a játékot és amikor elakarom indítani ezt a hibát írja ki mi lehet a gond ? :O
-
Ez természetes! :) -
Amelyik buszokkal menni akarsz a pályán. -
Köszi. De a Szombathely 2.2-t szeretném felrakni az Omsi 2-re, aminél ugye fel kell tenni a Szombatheely 2.1-et is, de a 2.1-be levő "HOF" fájlok közül melyiket melyik busz mappájába kell másolni? -
Routeres #48469 Az még hagyján, de a gyári cuccokat is mellécsomagolták, emberek, objektek, utak... Így tényleg nem csoda, hogy ekkora. -
A vidit köszönjük olimano2222-nak!
-
Az előttem szólókhoz hasonlóan nekem is tetszik a pálya, bár a való életben ritkán járok erre :)
Egy szakmai jellegű kérdésem lenne viszont; miért jó az, hogy egy rakás pályából van összeszedve pár spline? Úgy értem, ha saját spline-k lennének, akkor azok kellenének, és kész, így viszont benne van a pályában a Sczeczin, a Börzsöny, a Simple_Streets meg még más (Scenery-vel ugyanez).
Összehasonlításképp az én valós pályámnak, amin végre befejeztem az úthálózatot, annak a spline-ja összesen 120MB, és ebben benne vannak még olyan fájlokat, amik csak nekem kellenek (psd fájlok, források). Ehhez képest a Dél-Pestben ha jól láttam, a sok rész miatt megvan vagy 2-300MB.
Természetesen ez nem fikázás akar lenni, a pálya tényleg nagyon király - jó látni, hogy készülnek még minőségi magyar pályák.
-
Nekem is nagyon tetszik. -
Nagyon király lett. Minden elismerésem :) -
De jo, hogy én nem szedtem le a gépről az 1-et. Egy bajom va a pájával mégpedig, hogy van egy hely a pályán ahhol megál a forgalom úgy, hogy még lámpa sincsen ott. -
Routeres #48463 Nekem egy-két órán belül írtak, hogy kész a dolog. -
Megtörtént.
Remélem nem 1 hónap múlva csinálják meg. -
Routeres #48461 Aerosoft Supportnak írj egy ticketet, resetelik a serialod, és utána újra aktiválhatod. -
Megpróbáltam a Délpest pálya miatt vissza tenni az 1-et.
Aktiválásnál ezt írja:
This product has reached ist activation limit: Err-Id(C)
Akárhányszor raktam újra, ilyet nem csinált.
Valami ötlete van valakinek? -
ast00 #48459 Ezért újra elővettem a játékot és le is tettem 5 perc után. Szokás szerint telibe fagyott. -
Hát szerintem ez a pálya nagyon jó lett!!!! Már csak a futáros 412-es hiányzik és akkor aztán mehet a mehet. -
Tetszetős a pálya. :)
-
Scoobyskull #48456 Hát nem semmi lett ez a V3 marha jó lett különösen a Köki és környéke , viszont amit már a kispest 1.4.5-nél és itt is tapasztalok, az, hogy rendszeresen megfagy a kép és elhomályosulnak az élek/vonalak aztán megy minden tovább.. ez vajon mitől lehet? más pályákon egyáltalán nem találkoztam ilyesmivel, ha van ötletetek, hogyan tudnám ezt fixálni azt megköszönném! ui.: beállításoktól függetlenül csinálja ezt. -
Jobb is ha nem jó 2 alatt mert az egyben vannak a bkv-s 260-ok és hát na. Az úgy az igazi.