63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• lovet
    Hello!
    Dél-Pest 3-on a Wesselényi utcai megállónál lévő útszűkületnél falba ütközöm. Másnál is jelentkezett ez? Esetleg kapcsoljam ki az ütközéseket?
  • Banderasbkv
    Milyen Kispest V3 az még mindíg Dél-Pest V3.
  • alexander1993
    Oké, kösz, hogy szóltál.
  • lovet
    There are known issues with the AI which will be fixed in the future and the OMSI 2 version is already under progress.

A hivatalos forumból...
  • lovet
    Hello!

Ahogy nézem a képeket a Kispest V3-ról, látom hogy az IK260 táblás verziónak van rendes (rollband alapú??) táblája. Elérhető ez valahol??
  • bpo451
    Milyen Kispest V3-ról vakerálsz? Még V2 sincs belőle.
    Ez a Dél-pest V3
  • Banderasbkv
    Csináltam a Ikarus 260 Bkv módhoz egy festést a DP V3 miatt. Nézzétek meg a képeget és akinek tetszik annak elküldöm privátban vagy kirakom ide.
    LINK A KÉPEKRŐL: https://mega.co.nz/#!jIRhxSKQ!UmwskRREXnuVf-PrD8bFvzKWuPcUrKeYsvjaJRNMQN0
  • alexander1993
    Hello! Valaki eltudná magyarázni, hogy lehet egy pályát átkonvertálni OMSI 1-ből OMSI 2-be (Például a Délpest V3-at)?
  • mateovics
    hello mindenkinek valaki megtudná mondani h mi az omsi 1-nél a Neoplan N4016 busznak a 3. ajtójához való parancs?
  • norb82
    Valamelyik környező objektum bounding boxa belóg az Ai busz útjába és nem tud elmenni tőle.
  • [HUN]FaTaL
    DP V3 várható OMSI 2-höz?
  • Norbesz23
    Üzemanyag hiány
  • Banderasbkv
    Nálam a DP V3-ban a Varju utcánál egy csomó mercedes megáll és onnantól sehová sem mennek. Mi lehet ott a baj?
  • kem001
    Készül türelem! Majd ha úgy érzik, hogy kiadásra kész, ki lesz adva..
  • matec1996
    Hello az IKARUS 412vel miújság?? régen hallotunk róla valamit :)
  • bolhalovas
    Jó lenne ez a Kispest V3, ha nem lennének bent olyan útszűkületek, ahol egyszerűen nem fér át a Citaro...
  • Erlau Trans #48478
    Üdv a klubban...

Ez a fórum nem amatőr kérdések órája! Tessék elolvasni a Routeres által belinkelteket! Nem mellesleg a fejlécben is szerepel, mint kezdők bibilája. Ott fent pirossal! Emellett egyéb hasznos információkat is olvashatsz ott a piros szövegben, a fejlécben a banner alatt. Érdemes betartani...

Kellemes időtöltést...

ET
    házigazda
  • Routeres
    Ajánlom figyelmedbe a összes többi Rookie's Room cikkeket: katt
  • tomi161996
    helló sikerült felraknom el is indul de hogy tudom vezetni a buszt mert olyan minta egy videó menne én meg csak nézem ? vagy az első indításnál kell valamit beállítani ?
  • Routeres
    Nem telepítetted fel az Aerosoft Launchert, azt a progit, amivel a játékot aktiválnod kell.
  • Erlau Trans #48474
    Legközelebb kisebb képet, vagy csak a linket.... köszönjük...
  • tomi161996
    helló feltelepíttetem a játékot és amikor elakarom indítani ezt a hibát írja ki mi lehet a gond ? :O
  • olimano2222
    Ez természetes! :)
  • aerolive
    Amelyik buszokkal menni akarsz a pályán.
  • megas
    Köszi. De a Szombathely 2.2-t szeretném felrakni az Omsi 2-re, aminél ugye fel kell tenni a Szombatheely 2.1-et is, de a 2.1-be levő "HOF" fájlok közül melyiket melyik busz mappájába kell másolni?
  • Routeres
    Az még hagyján, de a gyári cuccokat is mellécsomagolták, emberek, objektek, utak... Így tényleg nem csoda, hogy ekkora.
  • bocskor3
    A vidit köszönjük olimano2222-nak!
  • Ikarusfan
    Az előttem szólókhoz hasonlóan nekem is tetszik a pálya, bár a való életben ritkán járok erre :)

Egy szakmai jellegű kérdésem lenne viszont; miért jó az, hogy egy rakás pályából van összeszedve pár spline? Úgy értem, ha saját spline-k lennének, akkor azok kellenének, és kész, így viszont benne van a pályában a Sczeczin, a Börzsöny, a Simple_Streets meg még más (Scenery-vel ugyanez).

Összehasonlításképp az én valós pályámnak, amin végre befejeztem az úthálózatot, annak a spline-ja összesen 120MB, és ebben benne vannak még olyan fájlokat, amik csak nekem kellenek (psd fájlok, források). Ehhez képest a Dél-Pestben ha jól láttam, a sok rész miatt megvan vagy 2-300MB.

Természetesen ez nem fikázás akar lenni, a pálya tényleg nagyon király - jó látni, hogy készülnek még minőségi magyar pályák.
  • ZsomborL
    Nekem is nagyon tetszik.
  • Erlau Trans #48465
    Nagyon király lett. Minden elismerésem :)
  • Banderasbkv
    De jo, hogy én nem szedtem le a gépről az 1-et. Egy bajom va a pájával mégpedig, hogy van egy hely a pályán ahhol megál a forgalom úgy, hogy még lámpa sincsen ott.
  • Routeres
    Nekem egy-két órán belül írtak, hogy kész a dolog.
  • bpo451
    Megtörtént.
    Remélem nem 1 hónap múlva csinálják meg.
  • Routeres
    Aerosoft Supportnak írj egy ticketet, resetelik a serialod, és utána újra aktiválhatod.
  • bpo451
    Megpróbáltam a Délpest pálya miatt vissza tenni az 1-et.
    Aktiválásnál ezt írja:
    This product has reached ist activation limit: Err-Id(C)

Akárhányszor raktam újra, ilyet nem csinált.
    Valami ötlete van valakinek?
  • ast00
    Ezért újra elővettem a játékot és le is tettem 5 perc után. Szokás szerint telibe fagyott.
  • Banderasbkv
    Hát szerintem ez a pálya nagyon jó lett!!!! Már csak a futáros 412-es hiányzik és akkor aztán mehet a mehet.
  • ZsomborL
    Tetszetős a pálya. :)

• Scoobyskull
    Hát nem semmi lett ez a V3 marha jó lett különösen a Köki és környéke , viszont amit már a kispest 1.4.5-nél és itt is tapasztalok, az, hogy rendszeresen megfagy a kép és elhomályosulnak az élek/vonalak aztán megy minden tovább.. ez vajon mitől lehet? más pályákon egyáltalán nem találkoztam ilyesmivel, ha van ötletetek, hogyan tudnám ezt fixálni azt megköszönném! ui.: beállításoktól függetlenül csinálja ezt.
  • Banderasbkv
    Jobb is ha nem jó 2 alatt mert az egyben vannak a bkv-s 260-ok és hát na. Az úgy az igazi.