OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
például ezen a pályán Projekt Szczecin ?
Hello azt hogy lehet megoldani hogy a mapokon olyan buszok járjának amit én akarok nem ilyen emeletes ??
Szerintem az egyik buszt mikor telepítetted, azzal együtt települt a billentyûparancs is. Próbáld meg szerintem feltenni a buszokat amik fent voltak, és úgy meglesz a parancs is 😉
Sziasztok
A napokban kénytelen voltam újra rakni az OMSI-t és sajnos eltûnt az egyik billentyûparancsom.....egyszerûen nincs a hozzárendelhetõ parancsok között és emiatt nem tudom csak egérrel nyitni néhány busz ajtaját, van erre megoldás ?
Ettõl eltekintve minden szépen és tökéletesen megy.....
A napokban kénytelen voltam újra rakni az OMSI-t és sajnos eltûnt az egyik billentyûparancsom.....egyszerûen nincs a hozzárendelhetõ parancsok között és emiatt nem tudom csak egérrel nyitni néhány busz ajtaját, van erre megoldás ?
Ettõl eltekintve minden szépen és tökéletesen megy.....
Ezt találtam hozzá a hivatalos fórumon, kérdés, hogy mûködik-e. Ezt keresd meg a PVG-s busz modell cfg-jében, majd illeszd be.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+++ Windschutzscheibe innen
Genericwindow_ws_int.o3d
2
-----------------------------
Fenster_int.tga
0
envmap.bmp
0.1
2
Envir_Brightness
regen.tga
0
2
Rain_Window_Wiped_Wetness
regen.tga
1
2
Rain_Window_Front_Wetness
dirt.tga
0
Dirt_Wiped
2
dirt.tga
1
Dirt_Norm
2
Genericwindow_ws_int.o3d
2
Fenster_int.tga
0
envmap.bmp
0.1
2
Envir_Brightness
regen.tga
0
2
Rain_Window_Wiped_Wetness
regen.tga
1
2
Rain_Window_Front_Wetness
dirt.tga
0
Dirt_Wiped
2
dirt.tga
1
Dirt_Norm
2
11-84
Asszem volt egy patch a a Hamburghoz.
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Tessék sirenato: Link (ADrive)
A javításhoz kérhetnék linket? Köszi!
Másold fel újra a Börzsönyt, valamint rakd fel a javítását is.
Berlin: kevés a géped, elsõ blikkre a videómemória
persze mennyivel egyszerûbb lenne, ha fotók helyett logfile-okkal örvendeztetnétek meg bennünket...
Berlin: kevés a géped, elsõ blikkre a videómemória
persze mennyivel egyszerûbb lenne, ha fotók helyett logfile-okkal örvendeztetnétek meg bennünket...
Az 1.6 van felrakva de folyamatos hibákat dob ki a beöltéskor. Azokkal mit lehet tenni? Itt van pár kép:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_11_x6hyqndzxq.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_11_jno12x3wmo.jpg
A másik,hogy a Berlin-Spandai v2-nél végsõ betöltés elött miért dobja ki ezt: http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_11_bf2ilpfnx9.jpg
Elõre is köszönök mindent!
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_11_x6hyqndzxq.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_11_jno12x3wmo.jpg
A másik,hogy a Berlin-Spandai v2-nél végsõ betöltés elött miért dobja ki ezt: http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_11_bf2ilpfnx9.jpg
Elõre is köszönök mindent!
Üdvözletem!
A következõ lenne a problémám, nem nagy, de számomra idegesítõ 😊
- A hamburgi kiegészítõnél az egyik busz pontosabban a HH109_Stadtbus_VHHPVG mikor esik az esõ akkor a szélvédõn nem jelennek meg az esõcseppek belsõnézetben, külsõben viszont igen. Német fórumon is írták ezt a problémát és ott nem válaszolt az illetõnek senkií így nem tudtam megoldást találni...
Két kép illusztráció gyanánt:
Belülrõl esõcseppek nélkül
Kívülrõl esõcseppel
Segítségeteket és Válaszotokat elõre is köszönöm
A következõ lenne a problémám, nem nagy, de számomra idegesítõ 😊
- A hamburgi kiegészítõnél az egyik busz pontosabban a HH109_Stadtbus_VHHPVG mikor esik az esõ akkor a szélvédõn nem jelennek meg az esõcseppek belsõnézetben, külsõben viszont igen. Német fórumon is írták ezt a problémát és ott nem válaszolt az illetõnek senkií így nem tudtam megoldást találni...
Két kép illusztráció gyanánt:
Belülrõl esõcseppek nélkül
Kívülrõl esõcseppel
Segítségeteket és Válaszotokat elõre is köszönöm
1.04 kell hozzá minimum.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
HALI! A börzsöny map melyik verzióval mûködik?
honnan lehet letölteni az omsi x to o3d converter 1.0-át?
Szerintem próbáld meg egy kisebb gépigényû busszal, pl. az alap MAN-okkal, vagy a MAN NL202 DTF-verzióval.
Nekem is ugyanilyen gépem van, mint neked, bár a mag órajelét nem írtad, de 2 magos és 2GB memóriával, sõt a videókarim csak 512 MB-os. Pár busz ugrál a Börzsönyön, de a többi jól megy, Berlin azért be-beröccen...
Pár pályát leszámítva minden megy rajta, szóval nem kell feladni gyenge gép esetén sem, csak a grafikai beállításokat is okosan kell belõni neki és menni fog. <#awink>#awink>
Nekem is ugyanilyen gépem van, mint neked, bár a mag órajelét nem írtad, de 2 magos és 2GB memóriával, sõt a videókarim csak 512 MB-os. Pár busz ugrál a Börzsönyön, de a többi jól megy, Berlin azért be-beröccen...
Pár pályát leszámítva minden megy rajta, szóval nem kell feladni gyenge gép esetén sem, csak a grafikai beállításokat is okosan kell belõni neki és menni fog. <#awink>#awink>
---->citybusseshu.wix.com/omsi ---->facebook.com/OMSIBussesHU
Hát jó kérdés,nem tudom,ezt a busz készítõjétõl kellene megkérdezni.
IK 266.25 Bérautóbusz repaint letöltés
IK 266.25 Bérautóbusz repaint letöltés
Beleírtál egy rakás Omsi szempontjából lényegtelen infót. Ellenben azt nem hogy milyen proci.
Az 1 gigás videokari elég azért az Omsinak, a 2 giga RAM az kicsit kevés, meg a procid döntené el a kérdést (hiába két magos, csak egyet használ az omsi, és ha az gyenge akkor...)
Az 1 gigás videokari elég azért az Omsinak, a 2 giga RAM az kicsit kevés, meg a procid döntené el a kérdést (hiába két magos, csak egyet használ az omsi, és ha az gyenge akkor...)
Amúgy az omsiba mért nem ilyen szép magasan áll a kaszni? Meg még egy pár másik busznál. Amúgy néhány busznál meg magasabb pl a bkv-s 260-as. Persze ez az én véleményem.
Nem akarlak megsérteni,Ezért próbálok normálisan fogalmazni. A géped tényleg nem annyira rossz,de azért valjuk be nem mai masina,Omsi Optimalizálatlan így nem fog olyan jól menni ez játék
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Sziasztok!
Olyan problémám van, meg nyílván nem csak nekem. De azért megkérdezem, hátha nem a gépemmel van a baj.😊
A Börzsöny nálam iszonyat módon nem megy.Vagyis megy, csak pattogok mint egy gumimaci. XD
A gépem:
Összes rendszermemória 2,00 GB RAM
Rendszer típusa 32 bites operációs rendszer
Processzormagok száma 2
64 bites mûködésre képes Igen
Összes merevlemez-méret 373 GB
Lemezpartíció (C😊 14 GB szabad (49 GB összesen)
Lemezpartíció (D😊 243 GB szabad (324 GB összesen)
Videokártya típusa NVIDIA GeForce 8600 GT
Összes elérhetõ grafikus memória 1023 MB
Szerintetek alapból a gépemet nem szereti, vagy lehet ellene tenni vmit?Gondolok itt graf.beállításokra.😊 Köszi!
Olyan problémám van, meg nyílván nem csak nekem. De azért megkérdezem, hátha nem a gépemmel van a baj.😊
A Börzsöny nálam iszonyat módon nem megy.Vagyis megy, csak pattogok mint egy gumimaci. XD
A gépem:
Összes rendszermemória 2,00 GB RAM
Rendszer típusa 32 bites operációs rendszer
Processzormagok száma 2
64 bites mûködésre képes Igen
Összes merevlemez-méret 373 GB
Lemezpartíció (C😊 14 GB szabad (49 GB összesen)
Lemezpartíció (D😊 243 GB szabad (324 GB összesen)
Videokártya típusa NVIDIA GeForce 8600 GT
Összes elérhetõ grafikus memória 1023 MB
Szerintetek alapból a gépemet nem szereti, vagy lehet ellene tenni vmit?Gondolok itt graf.beállításokra.😊 Köszi!
nem láttam köszi hogy segítettél
köszönöm szépen hogy segítettél
Látom el se olvastad a szöveget , pedig nem dísznek van ott .... 😉
Körülbelül már az elsõ mondat ez , hogy : '' Laci BAS-953 alias Omsifan busza végre napvilágot látott! '' ....
Körülbelül már az elsõ mondat ez , hogy : '' Laci BAS-953 alias Omsifan busza végre napvilágot látott! '' ....
Itt egy oldal,LINKitt azt írja,idézem : Laci BAS-953 alias Omsifan busza.
köszi de erre gondoltam ki csinálta ezt a busz szeretnék egy pár dolgot alakítani rajta és valami fájlokat el kell kérnem a a aki csinálta.ha tudsz ebben segíteni megköszönném
Nyugi 😊
Ha valaki udja rá majd a választ , úgyis fog rá válaszolni.... 😊
Mellesleg nem ERRE gondolsz ? 😊
Ha valaki udja rá majd a választ , úgyis fog rá válaszolni.... 😊
Mellesleg nem ERRE gondolsz ? 😊
elnézést kérek csak még nem jött válasz a kérdésemre még egyszer elnézést
sziasztok megszeretném kérdezni nem tudjátok kih csinálja ezt a típust ikarus 256.50v lux aki tudja az irja már meg privátba elõre is köszönöm
1.01 akkor az a hiba köszi!<#taps>#taps>
Mi a játékod verziója? Talán az a probléma... Minden addon csak 1.04 vagy annál nagyobb verziószámú OMSI-val megy!
Sztem frissíteni kellene nekem az OMSI-t, mert a hibaüzi valami nem jó verzióról beszél mindjárt megnézem...<#vigyor3>#vigyor3><#zavart2>#zavart2>
Igen aktiválva van.
Sziasztok!
Van egy kis hibám a Hamburg Add-on betöltése közben:
Could not read o3d file! The file is too new for this OMSI version!
Cancel
Kérlek titeket, segítsetek!
Elõre is köszönöm!<#rinya>#rinya>
Van egy kis hibám a Hamburg Add-on betöltése közben:
Could not read o3d file! The file is too new for this OMSI version!
Cancel
Kérlek titeket, segítsetek!
Elõre is köszönöm!<#rinya>#rinya>
Sziasztok 1.04 patchet honnan tudnám leszedni ?
Nekiállsz, és megmodellezed.
Sziasztok!
Hogy tudnék lemodellezni egy buszállomást?
Hogy tudnék lemodellezni egy buszállomást?
sziasztok megszeretném kérdezni nem tudjátok kih csinálja ezt a típust ikarus 256.50v lux aki tudja az irja már meg privátba elõre is köszönöm
+1