OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De jó lett volna 😊
2012.12.12 tudtommal

Sziasztok! Ugye az OMSI 2 (eddig) december valahanyadikára van bejelentve?
Biczike
Az biztos detto ez van nálam is ez rejtély.

Omsifan1225
Erre én válaszolni nem tudok , de nálam is elõfprdul , hogy vagy zugriffel , és nem tölti be a pályát vagy zugriffelt ezerrel , de betöltötte vagy zugriff nélkül betöltött....
Mindenesetre az a legritkább hogy nem engedett be zugriff miatt ( 1x volt ilyen ) , és amíg betöt nekem engem nem érdekel hogy hogy zugriffel.... 😊
De néha az OMSI maga egy kész rejtély.... 😄

Biczike
Sziasztok készítek egy Nógrád volános festést az IKARUS C56-hoz,és szeretnék kérni egy logot hozzá,tud-e valaki küldeni?

Sziasztok. Mióta kiadták a Börzsöny pályát minden nap próbáltam ügyködni rajta,hogy elinduljon nekem is.Nem sikerült. Ma éjjel nem sokkal éjfél után , csak úgy megpróbáltam, és semmi gond nélkül betöltött,és lehetett vezetni rajta. Kétszer is egymás után. De harmadjára már meg makacsolta magát és megint hibát dobál.
MIÉRT CSINÁLJA EZT,HOGY EGYSZER ELINDUL, EGYSZER NEM!!!!
Ezt nem értem.!
Erlau Trans
Persze, hogy fel, a map editorral, szépen végig kattintgatva a splinéken.
köszönöm szépen jó a link
Carlo da Italia
És valahogy feloldható ez a kamion stop?.
BPI1184
http://www.gsmmedia.hu/vbusforum/index.php?/topic/7-letoltesek/page__st__500

Akkor erre linkre kattints és majd tekerd lejjebb, ameddig meg nem találod a képet a hókotróról.😊

11-84

hello megtetszett nekem is a hókotró csak nem lehet letölteni nem jó a link nem tudnál másik letöltési linket küldeni elõre is köszönöm
Erlau Trans
Pedig az úgy az igazi, ha eléd téved egy ilyen úton egy nyerges, vagy egy traktor, elõzés nuku és ha a teherkocsi mögött nem is, de a traktor mögött tuti a vmax:15 km/h 😊
LMG123
Ja igen, mert a kamionforgalom tiltva van a pályán.

Carlo da Italia
Na sikerült igen,beírtam a tûzoltókocsikat,de viszont a Posta teherautót,
a Iveco Eurocargo-t,azzal tegnap,több hosszú vezetés után sem találkoztam útközben vele a közlekedésben.Legyen reggel és este idõben a játékban.
BPI1184
Nem tudom, hogy volt-e már, én most találtam. Aki szeretne felkészülni a télre.😊
http://www.omsiforum.ch/ki/winter15.jpg

Letöltés: http://www.omsiforum...1520_KI_LKW.rar

11-84

Erlau Trans
Vedd meg!
LMG123
"Kerüld az OFF és WAREZ hozzászólásokat, erre használd a megfelelõ topicot! "

óó! hát akkor mindent felülírok és akkor hátha mûködik! Amúgy a wien pályához létezik valami ingyenes letöltés?
LMG123
Nem másoltál be mindent, azért ír hibát. Pl. a Scripts mappába se másoltad be, amit kell. Felül kell írni a fájlt, azért van a csomagban, nem azért, mert jól néz ki ott a mappában. 😊

Amúgy bemásoltam mindent és általában mûködik minden más pályáknál, de börzsöny nem akar!
LMG123
Felesleges az OFF topikban keresgélni, egyszerûen nem másoltál be minden fájlt a helyére...ahogy sajnos az Omsi közösség sok más tagjának sem megy ez...

OFF Topik 5476 hozzászólásában megtalálod.
sziasztok lenne egy kérdésem hogy tudnám belerakni a rádiót az ikarus 266 modell mappába beleraktam a rádiónak a 3ds file okat az a baj elindítom a és nincs ott a mûszerfalon a rádiójátékot mit kell csinálni hogy ott legyen aki tudna segíteni az írjon nagyon szépen köszönöm elõre is
Hali! A börzsönynél miért dobja ki ezeket a hibákat? (Már felraktam a javítást is).
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_13_fdf1jmwv6h.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_13_cljkx9v52c.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_13_k25d0qhwmf.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_13_mnk7o1bnzu.jpg
Köszi!
Norbesz23
Csináltam a Tedom-hoz egy BKK festést
TEDOM C'"G BKK Festés

Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5

Hali! A hamburg pályán lévõ buszhoz tudnátok küldeni egy linket? Köszi!
Tájékoztatlak: a dátumot fordítva kellene olvasni, tehát 2013.11.06 a megjelenési dátum! A pálya a két falu között húzódik, egy megszûnt összekötõ járat vonalán, mint vonatpótló járat útvonala! Bp-pécs között csak ai busz járat, bp-somosfalu, sásd-gyékényes/dombóvár/magyarbóly között csak ai vonat forgalom van! A pálya útvonala, járatai a jövõben nem nagyon fog változni, továbbá a pálya bár folyamatosan épül, javítás készül hozzá, a különbözõ frissítõ kiegészítõk csak a szabadidõm mennyiségétõl fog függeni!

A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!

Erlau Trans
Ez Kuhn Zsolti munkája...
LMG123
Ha akarod, berakhatod a tûzoltókat is meg a többi mentõt/rendõrt. 😊 Ott vannak a vehicles mappában, csak az ailistbe kell beírni.

Carlo da Italia
Tegnap este találtam ezt az oldalt,és azon ezt a vonatpótló járatott.Bár 11.06.13 a cikk dátuma,és oda is van írva hogy (állítólag),folyamatos a pálya építése,de még errõl pályáról,nem nagyon hallottam,és nem is találkoztam vele a neten tegnap estig.Jó lenne benne biztos a Budapest-Pécs közötti út,vagy a másik Magyarbóly/Dombóvár/Gyékényes útszakasz,ill. a Bp-Somosfalu.
A Somosfalu - Sásd - Somosfalu útszakaszt kipróbáltam elég jónak tûnik,csak rövid.

Erlau Trans
Függ attól is, hogy a beállításokba az AI-nál be van-e jelölve az, hogy kevesebb fajtát jelenítsen meg. Ha igen, akkor pl. nincs villogó rendõr, mentõ, nincs postás kocsi és alig akad 1-1 Family Frost. Ha ki van véve onnan a pipa, akkor van minden és a pályát elöntik a szirenézó jármûvek, van egy rakás FF is és postás kocsi is.
Carlo da Italia
norb82! :
Nálam is mennek a mentõk és renõrök,de sima posta autót még nem láttam közlekedni a forgalomba,csak az egyik állomáson parkírozni õket.
Family Frosttal én is találkoztam nem is egyszer.Csak nekem fura volt hogy anno volt tûzoltó kocsi is benne,de Routeres írta hogy ki lett véve a pályából.

Routeres! :
Köszönöm a választ!
Banderasbkv
Mintha a hátsókerék beljebb lenne mint az elsõ mint a elsõ.
Banderasbkv
Mintha a hátsókerék beljebb lenne mint az elsõ mint a hátsó.
Igen, ki lettek szedve.

@norb82: Igen, sajnos ez az OMSI sara.
Nálam tele van mentõvel és rendõrrel minden, postást is látni. De amúgy érdekes, ahányszor elindítom, mindig más a forgalom összetétele. A Family Frosttal is van mikor tele van minden, van hogy egyet se látok.

Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!

Carlo da Italia
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a Börzsöny Fiktív pályával kapcsolatban.
Hogy míg nem volt kiadva láthatunk itt a topic-ban,jópár videót ahogy készül,és itt jönne a kérdésem is,hogy anno láttam az egyik videóban, jármûként tûzoltó autókat és postaautókat is a forgalomban közlekedni,mentõn és rendõrségen kivûl,s nem csak egy parkírozóban álltak.
Jópárszor mentem már a Börzsöny pályán,de egyszer sem találkoztam útközbe ilyen jármûvel,ki lettek volna szedve a pályából ezek?.
Sziasztok.Amikor feltelepítem az omsi,1.01verziót,és utánna ráteszem az 1.4 patch-ot,elindítás után 1.00 verzióval és 1.4 patch-al indul el. Valószínû hogy emiatt nem indul el a Börzsöny pálya??? Hogyan lehet megoldani hogy 1.01 verzió maradjon a játék?! Nekem az omsi letöltös. A dobozos omsi-val megoldodna -e ez a problem????!
Sziasztok
Tudja valaki pontosan hogy kell beüzemelni a retardert az Ikarus C56-ban ?
Mindent pont úgy csinálok ahogy le van írva a rar-ban, de nem megy valamiért....

Köszönöm mindenkinek.Bár igaz bevallom nagyon kezdõ vagyok e téren így egy kicsit nehezen megy de nem adom fel.Igaz idõm nincsen sok de minden nap egy kicsit alakul így egyszer elkészül majd.Még az sem tántorított el,hogy az egészet elölrõl kezdtem.Így elmondhatom,hogy ez az én szüleményem lesz.

Banderasbkv
Szépséges. Igazad van így tényleg jobban hasonlít már. 😊
bocskor3
Jól néz ki, annyit szeretnék csak megjegyezni, hogy mintha kicsi lenne a modell. Mérd hozzá egy másik buszhoz, mert még az elején érdemes újrakezdeni, amit még 30 perc alatt újra lehet csinálni. 😄

omsigbm.ewk.hu

akkor ott a gond, a 2,33 picit gyenge az Omsihoz, de várd meg az Omsi 2-t ha csodát nem is fog tenni de beveszi a másik magot is a buliba.

Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!

Omsifan1225
Elõször is keresd meg a pálya mappájában az ailist.cfg fájlt . Majd nyisd meg , és asszerint írd be az Ai-nak kívánt buszodat , hogy :
Melyik mappában van ( Ez csakis '' vehicles '' lehet buszok esetében 😊 ) , majd / jel , utánna annak a mappának a nevét , amely mappába van a '' vehicles '' mappán belül a busz ,( Majd megint / jel ) , majd a busz PONTOS .bus fájlját .... 😊
És a '' legfontosabb '' , hogy ne felejtsd el a negyedik sorba kijavítani azt a számot , hogy hány Ai járgányod van.... 😊
Remélem érthetõen tudtam fogalmazni , ha nem érted , gyere privátba , és segítek bõvebben..... 😊
Másodszor meg legközelebb majd a válasz gombot is használd , Köszi ! 😊

Biczike
Sziasztok az ikarus c56-nak volt egy Agriás festése nem tudtok adni egy Linket,meg hogy milyen repaint készítõ programok vannak?

szaszy0830
Köszi a válaszokat!Hát igen tényleg nem mai darab. :S
Amúgy a proci: IntelCore 2 Duo CPU E6550 2.33GHz. 😊
Nem ez csak próba.

és nem arra gondolok amivel én mennék hanem ami a forgalomba megy magától :!!