63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
bazsi25 #48534 Tudom carmus most ár rájőtem én is csak anyi bajom van hogy elmegyek vele két meg állott aztán lefagy azt enyi az összes pályánál ilyen nem tudom mi a baja . -
Carmus #48533 A Dél-Pest NEM kompatibilis az OMSI 2-vel! -
bazsi25 #48532 kriszi94-nek egyenlőre csak egy pályával játszok az is a szombathely 2.2 mert mivel csak evvel tudok játszani hilyesbiktek tudtam idáig .
A gépen a win7 van
Video kártáyám 1gb
ram 4gb
avast a virus írtom egyszerűen elmegyek vel két meg állot aztán le is fagyott. ez tegnap ótta csinálja le töröltem mert felraktam a dél pest pályátrá de minden féle scenery objectet írt rá aztán ujra teleptetem de azóta nem jó.
-
kriszi94 #48531 Ez így nagyon kevés, hogy állandóan lefagy....
-milyen konfival próbálsz játszani, mik futnak a gépen (vírusírtó stb)?
-milyen beállításokat használsz omsi2-ben?
-melyik pályáknál rinyál a drága? (alap pályák, vagy kiegészítők, mert ott nincs fent minden ezekszerint) :(
+Logfile-t esetleg spoilerezve írj ide. -
bazsi25 #48530 Helosztok légyszí segítsetek mert már nem tudom mi a baj a második részel
már ez a harmadik hogy felkelet telepítenem és nem tudom a baj a
Bajai :
- állandoan lefagy
- a pályákat beltölti részben utána lefagy
egyszerüen nem tudom mi a baja v.ki segítsen eredeti a wingbestnél vetem
kösz azért előre is
-
Köszönöm! -
Jól néz ki! -
gabcsibkv #48527 OMSI 1-et újra felraktam. Pályák működnek. Már régen tilitoliztam az obejktekkel vagy amit be kell rakni hogy működjön, nem árt a gyakorlás, sőt most mégjobb rendszerezéssel elpakolom a dolgokat jó időre hogy meglegyen. -
Jó akkor itt is van most jobb? :D
https://mega.co.nz/#!bYwGDY6K!SA1pck2UItSnpZ7s2gvdsFI-044xXDZyp2a8zai-Qa8
[IMG][/IMG]
-
Tudna valaki segíteni abban hogy hol lehet az álló visszapillantó tükrön állítani?. Tükör -
Ne haragudj, de ez most pont úgy hangzik, mintha könyörögni kellene személyesen, hogy légyszi küldd már el.
Én akárhányszor készítettem valamit, kiraktam ide, és letöltötte aki akarta.
De azért jót nevettem a "SENKIT SEM ÉRDEKEL?" részen
-
Elküldtem privátba amúgy meg akit még érdekel az írjon. -
fghjk #48522 De engem igen :) -
SENKIT SEM ÉRDEKEL? -
norb82 #48520 Igen mivel laprugós a 255-el együtt, a többi 200-as meg légrugós. -
Tierhold #48519 Pedig pont az a tök jó benne, igazi Ikarusos érzés ahogy rugózik, főleg hogy tényleg hasonlóan rugózós a 266-os, ha jól tudom ^^ -
Ki lehet venni az IK266.25-ből a rugózást?.
Mert a legkisebb sebességnél is,ha úthibán hajtok át,
rugózik olyat,hogy a busz átugrik a szembelévő sávba,vagy ha nem arra, akkor a jobb irányba.
És tudja valaki,hogy ennél melyik fájlt kell kivenni belőle?.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Belső kijelző - Vmatrix-szal :)
-
Elmondanád, hogy sikerült megcsinálni? Én nem tudtam átkonvertálni anno. -
Leaglább most felcseszted pár ember agyát, akik OMSI2 alatt szeretnének játszani vele :) -
Csuklóssal még izgalmasabb. :)
Nem letölthető az OMSI2-es verzió,majd a készítők kiadják az ő verziójukat.
-
lovet #48513 ütközéseket kikapcsolva működik -
Igen ez nálam is jelentkezett, engem is érdekelne a megoldás. -
ast00 #48511 Az ajtókat nem kellett volna... Amúgy jó tudni hogy a régi gépek még mindig mennek. -
Nos, szombat este óta egy mukkot nem írtak, hogy resetelték volna a serialomat az 1-hez.
Gondolom hétvége meg minden, de azért mégis csak hétfő este van már. -
Sokan zsörtölődnek a MAN NGE-152-es tolibuszoknál is, de én úgy vagyok vele, akinek nem tetszik az a jármű szálljon le vagy ne is szálljon fel rá, hanem várja meg a következőt és utazón azzal. -
Nekem is ez a véleményem -
Ez jár a 240E-n. -
Routeres #48506 Ezzel utaztam Polgáron.
Páran morogtak, hogy a felújítás típusidegen, nem illik hozzá, nyafi, nyafi, szerintem állati jó összképet ad a régi és új találkozása. -
Hát ha láttad volna hogyan nézet ki ez a felújítás előtt a váz. Hát fúú. -
Tudom én is olvastam, de tényleg ez a felújítás nem amit némelyik busznál csináltak, hogy csak átfestették azt jó napot, hanem teljes körű korszerűsítés és feújítás -
martinmassa3 #48503 A omsi 2 ben a gundrofon a autóknak miért nincs kerekük?? -
martinmassa3 #48502 Hol tartanak a ikarus e 95 el már nagyon várom :) -
Ja és omsihoz is készül egy ilyen csak nem tudom, hogy hol tart. -
A windowsban állíts be kiterjesztett asztalt. (win logo + P) Utána elvileg felismeri a játék. Bár sanszos, hogy a magasságnak (vertikális felbontás) azonosnak kell lennie -
Igen ebből még csak ez az egy darab van a kelenföldi garázsban. A hátul alacsony padlós és elektromos az ajtaja. Hát elméletileg lesz még belőle több is. -
bazsi25 #48498 Helosztok szeretnék kérdezni v.mit kaptam egy másik monitort és szeretném hogy mind a kettő a játékban is működjön most nem tudom hogy a játékban kell e beállítani vagy a windows 7-en kell hozzá adni ?
kösz mindekinek -
norb82 #48497 Ott volt Polgáron is. Lehet hogy lesz még belőle. -
Ilyen Ikarus 260-ast láttatok már?
Ezt mondom én felújításnak, ezt az Ikarus 260-as (BPO-370) a nyáron állították újra forgalomban természetesen a felújítás vagy mondhatnám úgy is a korszerűsítés után.
-
Lehet, hogy valamilyen gaz belóg?