OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ikarusfan
Nagyon úgy tûnik, hogy én is kénytelen leszek újrarakni, mert teljesen elszálltak a hangok, és fps-ben sem hozza ugyanazt. Nagyon örülök, mit ne mondjak...

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

Erlau Trans
Hasonlót nekem is csinált, én egy méretesebb gyári objectet akartam berakni és akkor csinálta szinte ugyanezt. Nekem is belassult az egész gép, gondoltam memória kevés vagy hasonló, restart után a gép észhez tért, vírus nuku. DE az OMSI ezután teljesen megbolondult, szinte minden busz ugrált és 5-10 FPS-nél nem volt többem. Gondoltam akkor videókari, de a legfrissebb driver volt fent. Fogtam és újra húztam az OMSI-t, akkor megjavult.
bpo451
Nálam is csinált már ilyet az OMSI.
A Kispest pályáról egyszer csak eltûnt az Ajtósi utcánál lévõ vasúti átjáróból a lámpa, és az Ady Endre úton mikor ráfordulsz a villamos sínre az Europark mellett, onnan meg a BUSZ kiegészítõ lámpa tûnt el.

Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Ikarusfan
Ma találkoztam életem eddigi legfurcsább OMSI jelenségével. Építgettem a pályámat, éppen módosítottam egy már a pályán lévõ modellen, beraktam, elindítottam az Editort, és nagyon meglepõ látvány fogadott; eltûnt két tile a pályáról, eltûnt egy komplett híd (egy modell), egy pár keresztezõdés, és szaggatott az egész.
Le se tudtam rakni az eltûnt tile-kat. Kiszedtem a friss modellt, újraindítottam, ugyanez. Ráadásul Zugriffel-t is. De az egész gép belassult, nem is értem (biztos ami biztos, lefuttatok egy víruskeresést). Így, hogy visszacseréltem a régebbi verzióra azt a korlátot, ami az egészet okozta, már csak a híd hiányzott, azt visszaraktam, de akkor is elég fura hiba vagy nem is tudom, mi...

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

LMG123
A 2. linket másold be mindig, ne a többit!

Biczike
Bele jövök a végén😊

Biczike
[/url]

Biczike
Kaptam egy kis segítséget😊http://savepic.su/3857385m.png[/img][/url]

ZsomborL
Mercedes Benz O403 SHD 1995 V2

---->citybusseshu.wix.com/omsi ---->facebook.com/OMSIBussesHU

Mercedes-Benz O'403 SHD V2. Ez. 😊

Martinez01
Öhm, ez melyik busz?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

ZsomborL
Itt egy kép a belsejérõl is 😊

Valóságban

ZsomborL
A tied se 😊

Biczike
Nem rossz.

ZsomborL
Ez is készülget 😊

Biczike
[/url]

Norbesz23
Elkészültem a ténylegesen teljes verziójú Tedom C12G BKK festéssel.
Tedom C12G BKK Festés
http://kepkezelo.com/images/ywdok111eg342uit4w3k.jpg

Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5

Erlau Trans
Elég furcsa jószág ez az OMSI. Nálam is van amikor hibátlanul megy hetekig, aztán bedob ilyen hülyeségeket.
ZsomborL
De vajon mitõl?

Biczike
Szia ezt nekem is csinálja,de valamikor meg semmit,érdekes.

ZsomborL
Sziasztok!

Nem tudjátok ez mitõl lehet?
Délután,amikor hazaértem még semmi baja nem volt.
Már újra is raktam a buszt.

LMG123
Mivel Erlau úr tájékoztatta a népet, hogy jelenleg nem lehet kilökni a trollokat, ezért a már régebben SG adminok által ajánlott SG Fórum+ bõvítményt ajánlom mindenki figyelmébe!

KATT!

Ha rámentek erre a linkre, mindenki egybõl látni fogja hol kell letölteni böngészõtõl függõen.

Jó érzés látni, hogy a fórum kezdõképét a Börzsöny pálya szolgáltatja :-D
Biczike
Jó estétt sziasztok,lenne egy kérdésem a Marcopolo Senior miért zugriefel, 1.04 Patch-nál?

Mert?
az ailists_#low-nak kel átírva lennie,és az ailists 2 az eredeti.

folyékony kifliért...

Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!

Martinez01
Csak nem beugrottak egy pár darab kifliért a katona bácsik ? 😊

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Sziasztok! Olyan problémám van hogy feltettem az 1.04 patchet de azóta nem mûködik a manuális váltós buszoknál a Logitech G25 H váltója, egyedül a hátramenet fokozat amit használni tudok, a többit nem. Tudtok rá valami megoldást?
Carlo da Italia
Erlau Trans
Tisztelt Fórumtársak!

Egy sajnálatos rossz hírt kell veletek közölnöm, közel egy hónapja nem mûködnek SG szinten a témába illesztett scriptek, így egyelõre jelen topicot is érintõ scriptek nem tudnak lefutni. A scripteket a megfelelõ helyre, a téma karbantartása menüponton belül elhelyezni sem lehet.

Így sajnálattal tudatom mindenkivel, hogy számos eddig problémát okozó felhasználó akit a többség kérésére tiltva volt a topicból, közel egy hónapja nyugodtan tud írkálni (meg is tették, volt is balhé, meg jöttek a warezzal...).

Ezzel a HG jogkörei alaposan megnyirbálták, így csak a közösség egésze tudja megállítani egyesek ámokfutását, mindenkit megkérek, hogy a renitens személyekkel szemben nyugodtan lépjünk fel, ignoráljuk a hozzászólásaikat.

Tisztelettel
Erlau Trans
HG
YoGabN
még mindig az SD-k járnak ./

Haters gonna hate!

Erlau Trans
Routeres, amit adtatok hof fájlt a MAN NL202-höz, ami eleve benne van a Vehicles mappában a csomagban, az hibás, ha azt használom és nem írom felül a mellékeltel, akkor nem szállnak fel az utasok. olvastam másnak sem megy ezzel a busszal a pálya, míg egyesek az egész buszt újratették, elegendõ csak kicserélni a hof fájlt.
YoGabN
köszönööm!😊

Haters gonna hate!

A hof fájlban a 435-ös menetrendjénél kell kicserélni a problémás megállót.
Hol kell átírnom, hogy mûködjön? Melyik bejegyzést?
Sziasztok!

A problémám:
Ha kiakarok választani egy buszt, akkor akár hányszor MAN buszt akarok választani kiírja: datei nicht gefunden, majd jön a zugriffsverletzung üzenet. Töröltem, újra tettem a buszokat, a hiba továbbra is fennáll (törlés után is benne maradt a választási lehetõségek között az MAN, azt se tudom miért....)
Akkor el lett írva valami a hof fájlban.
Tessék[#vigyor2

Bocsi fordítva. A 2. állomásra kellene mennem, de csak 4-es állomás van a hof fájlban.
Hello
Volna egy gondom a Börzsönnyel.
435-ösel mennék Perõcsénytõl Drégelyvárra a 4. kocsiállásra, de a hof fájlban nincsen ilyen cél, csak Drégelypalánk vá. 2. Mi a gond?
YoGabN
igen igen teljesen az alaphoz!😊

Haters gonna hate!

A Vollmatrixhoz csináltam egy módosítást az kezeli az ékezeteket is.

OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/

Neoplan melyik fonttal tud ékezeteket írni?

Meg tudom oldani,de az alaphoz,v vemik + kiadáshoz???

UPSZ <#vigyor5>Bocsesz a félrevetetésért,mellé nyomtam

YoGabN
Spandauhoz van valakinek Lion's City DD ailistje?<#worship>

Haters gonna hate!

Banderasbkv
az 2013.12.12
Norbesz23
Befejeztem a Tedom C12G BKK festést, ezért töröltem a régi a mega-ról.
Tedom C12G BKK festés

Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5