63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• padarmartin
    modell.cfg
  • alexander1993
    Ha O530 V2-m van melyik fájlban tudom ezt módosítani?
  • Ikarusfan
    Hát, az eredeti 1500Ft, de egyébként igen, a másik topikba írogass ezzel a problémával, mert itt WAREZ-nak minősül.
  • Ikarusfan
    Kezdjük ott, hogy a játékod eredeti-e vagy sem. Utóbbi esetben fáradj át az OFF topikba.
  • Szasza19
    oké, bocsi csak már egy hete is írtam ide és semmi válasz senkitől!
    Tudom, h nem chat ez, de akkor h kérjek segítséget!
    Te tudsz segíteni?
  • matesz19
    Használd ezt a képfeltöltő portált, és ha feltöltötted a képet, akkor a 2. linket kell ide betenned. :) Ahogy a képen is mutatja. :)

http://savepic.su/index.php
  • Szasza19
    Nekem ott az aeroSOFT Launcher ben azt írja ki h

,,Undefined error!: Err-Id(0)

• cxaxoxc
    Ez itt mint látod egy fórum, és nem chat. Majd ha újra felnéz válaszol nyilván. Másrészt ő itt szívességet tesz neked azzal, hogy ha segít. Nem kötelessége. Az a minimum, hogy türelmes vagy, és kivárod, míg lesz ideje a problémádra, és nem sürgeted kemény 10 perc elteltével...
  • Szasza19
    Hallod? Ittvagy? Légyszi segíts
  • Szasza19
    Odáig eljutottam, h vmi sorszámmal kell aktiválni, de mit írjak neki a megjegyzésbe, mert üzenetet kell nekik írni
  • Routeres
    Aktiválni kell a játékhoz kapott sorozatszámmal. Ha elérted az aktivációs limitet, akkor írj a supportnak, és resetelik a sorozatszámodat.
  • Szasza19
    Hello mindenki!

Segítséget szeretnék kérni...

Fennt volt az Omsi, de letöröltem mert már nagyon sz.rakodott
    Feltettem újra de mégse indul el, mert vmi Aerosoft Launcher-el kéne vmit bíbelődni, de totál nem értek hozzá!
    Vmi új jelszót v kódot v mit kell hozzá igényelni tőlük!
    Vki segítsen h tudjak vele újra játszani! :(

Köszönöm
  • fcbarcelona1
    Sziasztok!
    A Solaris Urbino 15-nek mi a 3. ajtónyitó neve?
  • alexander1993
    Bocs, de csak a hozzászólásom után vettem észre.
  • norb82
    Direkt kérdezel olyat ami 5 azaz öt darab hozzászólással alattad van leírva? :)
  • bpi 773
    Bocsi.
    Hogy lehet ide képet feltölteni?
  • bpi 773

Mér nem rakja ki a táblát?:o
  • Norbesz23
    Külső kijelző Mercedes citaro 0530G
    krueger_mem, vmatrix_voll színezd át őket, a textúra mappában találod meg.
  • bpi 773

valaki tudna segíteni mérnem rakja ki a táblát?:o
  • alexander1993
    Az lenne a kérdésem, hogy az O530 V2-ben és az O530G-ben melyik fájlban mit és hogy kell átírnom, hogy a kijelző karakterei más színűek legyenek?
    Előre is köszönöm az esetleges segítségeket.
  • bpo451
    Omsi2-ben Spandaun melyik ailistet kell átírni, azt szeretném, hogy valós évben, tehát most 2014-ben járnanak csuklós buszok?
  • bpyfan
    A CCV' féle 260-as miért nem megy a 2 alatt?
  • MEXXD
    Alterr és Wizard két tehetséges orosz fiatalember, akik megmutatták, hogy nem kell egy kiegészítőnek fizetősnek lennie ahhoz, hogy leessen az állunk tőle. Akiknek a nevek nem mondanak semmit, azoknak eláruljuk, hogy a közelmúltban megjelent LiAZ 5292.30, MB Cito, Citaro és Citaro G készítőiről lesz szó...

(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.)
  • Fox44
    A Karosa C734, C834, C934 2.0 Mikor lehelyezem a pályára (Omsi 2), elkezd ugrálni és forogni. Megoldható, hogy Omsi 2 alatt is használható legyen?
  • nemeza
    texttexture
    Matrix_Nr
    Annax Large
    128
    128
    0
    210
    255
    20

• nemeza

[texttexture]
    Matrix_Nr
    Annax Large
    128
    128
    0
    210
    255
    20

Az alsó három az RGB színkód. Ez szerintem pont egy zöld.
  • padarmartin
    Van már a V2-es Citarohoz is ilyen kijelző meg a Citaro G-hez is,már csak a fontsot kell lecserélni,esetleg tudnál benne segíteni ,hogy teljesen kinn legyen a szélén? http://pasteboard.co/1HyApTeJ.png
  • gabor514
    Hol lehet a model fájlban átírni a színkódot?
  • nemeza
    Letöltéskor írták, hogy csak az omsi1-es busszal működik. Aztán lehet, hogy már mással is.
    A model.cfg-ben kell átírni a színkódot erről zöldre.

OMSI 2-esnél nekem így néz ki. Fontot gyártottam, és kijelzőt kicsit szélesítettem..http://pbrd.co/1mCrft4
  • gabor514
    Mit kell átírni, a vultron kijelző modnál, hogy zöld legyen a külső kijelző, mint a csuklós Mercinél ezen a képen?
    A másik kérdésem az lenne, hogy EZT modot működésre lehetne bírni a vultron kijelző moddal? Most, hogy mind a 2 fent van, nem működik, pedig jó lenne ha minden ajtón szállnának fel az O530-as Citarora. Nincs még ehez a buszhoz ajtónkénti leszállásjelzés mod mint a csuklóshoz ITT?
  • bpo451
    Bocs nem szóltam, rájöttem hogy a 2-höz, csak mostanában az 1-el nyomom :)
  • bpo451
    És ez most mihez is van, és honnan lehet letölteni? :)
  • nemeza
    Mától elérhető a Patch 2.00.016
    Gsmmedián a fontosabbakat le is fordítottam.
  • norb82
    Nézz bele a beállításokba, egy kattintásos dolog, nem kell ehhez útmutató.....
  • rurman
    Hi, emlékszem volt egy útmutató ami leírta,hogy hogy kell a saját városod idöjárását betenni. Kerestem, de sehol sem találtam :/
  • kismanobkv90
    Sziasztok! A Martonváros 2.9 verzióban az éjszakai járatoknál a 15N és 61N-nek mi az IBIS kódja? Köszi a választ előre is!
  • bromia
    Hello mindenkinek. Lenne 1 kérdés. Melyik pályát ajánljátok, aminek sok távolsági, és helyközi járattal rendelkezik? Lehetőleg olyan legyen aminek a távolsági járatai elég hosszúak(átlag 1 óra). Van pár pálya amiket már kipróbáltam, de ezeket már kezdem unni. ezek a pályák a következők: Börzsöny-Fiktív,Projekt_Szczecin,Dobel,Gouda-Rotterdam. Omsi 1, és 2-re is jöhet, csak kérlek írjátok oda, hogy melyik verzióra vonatkozik a pálya.

Köszi :)
  • Erlau Trans #48617
    Hogy valaki ennyit szenvedjen a DX9-el és emiatt telefossa a hülyeségeivel a fórumot, amikor értelmesen el lett mondva, hogy fel kell telepíteni...
  • bpyfan
    Nektek az OMSI2-be számolja normálisan a sofőr értékelést KM,komfort, buszok stb.? Mert hiába kreálok mindig újat egy idő után random elfelejti számolni tovább. Valakikor már 7km után valamikor meg 117ig is számolt és utána hagyta abba.
  • Benya01