63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
padarmartin #48657 modell.cfg -
alexander1993 #48656 Ha O530 V2-m van melyik fájlban tudom ezt módosítani? -
Hát, az eredeti 1500Ft, de egyébként igen, a másik topikba írogass ezzel a problémával, mert itt WAREZ-nak minősül. -
Kezdjük ott, hogy a játékod eredeti-e vagy sem. Utóbbi esetben fáradj át az OFF topikba. -
Szasza19 #48650 oké, bocsi csak már egy hete is írtam ide és semmi válasz senkitől!
Tudom, h nem chat ez, de akkor h kérjek segítséget!
Te tudsz segíteni? -
Használd ezt a képfeltöltő portált, és ha feltöltötted a képet, akkor a 2. linket kell ide betenned. :) Ahogy a képen is mutatja. :)
http://savepic.su/index.php -
Szasza19 #48648 Nekem ott az aeroSOFT Launcher ben azt írja ki h
,,Undefined error!: Err-Id(0)
-
cxaxoxc #48647 Ez itt mint látod egy fórum, és nem chat. Majd ha újra felnéz válaszol nyilván. Másrészt ő itt szívességet tesz neked azzal, hogy ha segít. Nem kötelessége. Az a minimum, hogy türelmes vagy, és kivárod, míg lesz ideje a problémádra, és nem sürgeted kemény 10 perc elteltével... -
Szasza19 #48646 Hallod? Ittvagy? Légyszi segíts -
Szasza19 #48645 Odáig eljutottam, h vmi sorszámmal kell aktiválni, de mit írjak neki a megjegyzésbe, mert üzenetet kell nekik írni -
Routeres #48644 Aktiválni kell a játékhoz kapott sorozatszámmal. Ha elérted az aktivációs limitet, akkor írj a supportnak, és resetelik a sorozatszámodat. -
Szasza19 #48643 Hello mindenki!
Segítséget szeretnék kérni...
Fennt volt az Omsi, de letöröltem mert már nagyon sz.rakodott
Feltettem újra de mégse indul el, mert vmi Aerosoft Launcher-el kéne vmit bíbelődni, de totál nem értek hozzá!
Vmi új jelszót v kódot v mit kell hozzá igényelni tőlük!
Vki segítsen h tudjak vele újra játszani! :(
Köszönöm -
fcbarcelona1 #48642 Sziasztok!
A Solaris Urbino 15-nek mi a 3. ajtónyitó neve? -
alexander1993 #48641 Bocs, de csak a hozzászólásom után vettem észre. -
norb82 #48640 Direkt kérdezel olyat ami 5 azaz öt darab hozzászólással alattad van leírva? :) -
bpi 773 #48639 Bocsi.
Hogy lehet ide képet feltölteni? -
bpi 773 #48638
Mér nem rakja ki a táblát?:o -
Külső kijelző Mercedes citaro 0530G
krueger_mem, vmatrix_voll színezd át őket, a textúra mappában találod meg. -
bpi 773 #48636
valaki tudna segíteni mérnem rakja ki a táblát?:o -
alexander1993 #48635 Az lenne a kérdésem, hogy az O530 V2-ben és az O530G-ben melyik fájlban mit és hogy kell átírnom, hogy a kijelző karakterei más színűek legyenek?
Előre is köszönöm az esetleges segítségeket. -
Omsi2-ben Spandaun melyik ailistet kell átírni, azt szeretném, hogy valós évben, tehát most 2014-ben járnanak csuklós buszok? -
bpyfan #48633 A CCV' féle 260-as miért nem megy a 2 alatt? -
Alterr és Wizard két tehetséges orosz fiatalember, akik megmutatták, hogy nem kell egy kiegészítőnek fizetősnek lennie ahhoz, hogy leessen az állunk tőle. Akiknek a nevek nem mondanak semmit, azoknak eláruljuk, hogy a közelmúltban megjelent LiAZ 5292.30, MB Cito, Citaro és Citaro G készítőiről lesz szó...
(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.) -
Fox44 #48631 A Karosa C734, C834, C934 2.0 Mikor lehelyezem a pályára (Omsi 2), elkezd ugrálni és forogni. Megoldható, hogy Omsi 2 alatt is használható legyen? -
texttexture
Matrix_Nr
Annax Large
128
128
0
210
255
20
-
[texttexture]
Matrix_Nr
Annax Large
128
128
0
210
255
20
Az alsó három az RGB színkód. Ez szerintem pont egy zöld. -
padarmartin #48628 Van már a V2-es Citarohoz is ilyen kijelző meg a Citaro G-hez is,már csak a fontsot kell lecserélni,esetleg tudnál benne segíteni ,hogy teljesen kinn legyen a szélén? http://pasteboard.co/1HyApTeJ.png -
Hol lehet a model fájlban átírni a színkódot? -
Letöltéskor írták, hogy csak az omsi1-es busszal működik. Aztán lehet, hogy már mással is.
A model.cfg-ben kell átírni a színkódot erről zöldre.
OMSI 2-esnél nekem így néz ki. Fontot gyártottam, és kijelzőt kicsit szélesítettem..http://pbrd.co/1mCrft4 -
Mit kell átírni, a vultron kijelző modnál, hogy zöld legyen a külső kijelző, mint a csuklós Mercinél ezen a képen?
A másik kérdésem az lenne, hogy EZT modot működésre lehetne bírni a vultron kijelző moddal? Most, hogy mind a 2 fent van, nem működik, pedig jó lenne ha minden ajtón szállnának fel az O530-as Citarora. Nincs még ehez a buszhoz ajtónkénti leszállásjelzés mod mint a csuklóshoz ITT? -
Bocs nem szóltam, rájöttem hogy a 2-höz, csak mostanában az 1-el nyomom :) -
És ez most mihez is van, és honnan lehet letölteni? :) -
Mától elérhető a Patch 2.00.016
Gsmmedián a fontosabbakat le is fordítottam. -
norb82 #48621 Nézz bele a beállításokba, egy kattintásos dolog, nem kell ehhez útmutató..... -
rurman #48620 Hi, emlékszem volt egy útmutató ami leírta,hogy hogy kell a saját városod idöjárását betenni. Kerestem, de sehol sem találtam :/ -
kismanobkv90 #48619 Sziasztok! A Martonváros 2.9 verzióban az éjszakai járatoknál a 15N és 61N-nek mi az IBIS kódja? Köszi a választ előre is! -
bromia #48618 Hello mindenkinek. Lenne 1 kérdés. Melyik pályát ajánljátok, aminek sok távolsági, és helyközi járattal rendelkezik? Lehetőleg olyan legyen aminek a távolsági járatai elég hosszúak(átlag 1 óra). Van pár pálya amiket már kipróbáltam, de ezeket már kezdem unni. ezek a pályák a következők: Börzsöny-Fiktív,Projekt_Szczecin,Dobel,Gouda-Rotterdam. Omsi 1, és 2-re is jöhet, csak kérlek írjátok oda, hogy melyik verzióra vonatkozik a pálya.
Köszi :) -
Hogy valaki ennyit szenvedjen a DX9-el és emiatt telefossa a hülyeségeivel a fórumot, amikor értelmesen el lett mondva, hogy fel kell telepíteni... -
bpyfan #48616 Nektek az OMSI2-be számolja normálisan a sofőr értékelést KM,komfort, buszok stb.? Mert hiába kreálok mindig újat egy idő után random elfelejti számolni tovább. Valakikor már 7km után valamikor meg 117ig is számolt és utána hagyta abba. -
Benya01 #48615