OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Letöltés: Landkreis Wehlen

Ajánlott ezen az oldalon szétnézned, ha keresel valamit. Itt jó eséllyel mindent meg fogsz tudni találni, és a letöltések is aktívak<#wink>
Pontosítok...kipróbálnám, ha mûködne a letöltési link -.-

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Nem akarlak lehangolni, de nem erre gondoltam...viszont ne rossz, asszem kipróbálom 😛
(az amire én gondoltam az sokkaal pusztásabb volt - azóta mondjuk fejlõdhetett 😊 )

YoGabN
Landkreis Wehlen. A kedvenc pályám.😊<#beka2><#eljen><#wave>

Haters gonna hate!

Sziasztok, remélem tudtok segíteni. Keresek egy konkrét pályát, de nem emlékszem, hogy mi a neve, és elég kevésre emlékszem belõle...

Annyit tudok, hogy egy vidékies - "volános" - pálya volt, és volt egy olyan vasúti átjáró, hogy egy vagy több buszvonal az átjáró elõtt elkanyarodott egy T elágazásnál, majd a nem messze lévõ vasútállomásnál megfordult, és csak ezután ment át a vasúton.

Tudom, ez nem nagy segítség, de hátha esetleg felismeri valaki.

Esetleg a mostani eresztések között tudtok valami hasonló városközi pályát?
Lehetõleg nem csak 1-2 vonallal...

Elõre köszönöm

Banderasbkv
Nekem sikerült csinálni ma a Ikarus 256 -hoz egy automata váltót. Komoly lett nagyon. 😊
Nem tudom...
A cfg-re való hivatkozás biztos kell, a scripteket pedig lehetséges, hogy hiányolni fogja, és Zugriff-el kidob.
Erlau Trans
Nem kell velük foglalkozni.
És abba mennyit kell beleírnom ha csak ez a cél amit írtam?

Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!

Kell készítened egy bus-fájlt is, amit a busz mappájába kell tenned.
Ez alapján találod meg a kiválasztó panelen a buszt...
Persze, ezzel a módszerrel tetszõlegesen lehet váltókat cserélgetni. Elõfordulhat, hogy a busz a csere után nem fog mûködni (zugriff-el), ezért minden lépésnél csinálj mentést. (Vagy a teljes buszról.)

YoGabN
átnéztem, én is hasonló módon kezdenék neki, csak nálam annyi van, hogy a busz már maga automata, csak a 3 sebességes MAN váltó van benne. ha a scripteket átírom, az is megfelelõ?

Haters gonna hate!

YoGabN
köszi, csekkolom!<#law><#worship>

Haters gonna hate!

ZsomborL
Én is ez alapján tanultam meg 😊

---->citybusseshu.wix.com/omsi ---->facebook.com/OMSIBussesHU

YoGabN
Nagy meló egy buszban váltót cserélni? A Setra 215UL-ban cserélném az automatát valami más busznak a váltójára, mert ez a 3 sebesség nem az igaz..<#szomoru1><#integet2>

Haters gonna hate!

http://store.steampowered.com/app/252530/?snr=1_7_15__13

2013 december 12!
azért illene feltüntetni...
nemeza
Természetesen nem.
--
Ez ilyen, ha kiadtad, akkor terjed - és figyelem kérdése..
Sziasztok! Ikarus 263 (GMP)-nél mi a teendõ, ha a víz olyan 120 fok körül van? van valami kapcsolója a hûtõnek, vagy nincs, és jól van az úgy?

Köszi!
Lenne egy kérdésem.

Szeretnék egy készülõ buszt betenni Omsiba, csak a kaszni, hogy jók-e a méretek,magasság stb. Odáig megvagyok hogy van egy o3d-m, meg egy model.cfg amiben szerepel annyi hogy (mesh) o3d file elérése (persze szögletes zárójelben ahogy kell) Innen mi a teendõ? (csak annyit szeretnék hogy le tudjam rakni valahova, nem kell semmilyen más funkciót tudnia egyelõre)

Carlo da Italia
Német túristabusz a faluvégen.
bpo451
De az az érdekes, hogy ezen a pályán pont ezen a helyen állandóan ezt csinálja.

Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

TNH
Hiába hibátlan, sajnos az OMSI néha ezt nem veszi figyelembe...

http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640

bpo451
A menetrendet én csináltam, megnéztem mindent, de nem találtam semmi hibára utaló jelet.
Ott tök egyenesen kéne mennie.

TNH
<#pias> esetleg házhoz menõ szolgáltatás? 😄 De szerintem a menetrenddel van valami gond.

http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640

bpo451
Ezt a képet most lõttem a Kispest pályán.
Valaki tudja esetleg, mi baja ennek a busznak, hogy bemegy a házakhoz?

Banderasbkv
Hát igen. Engem kicsit bosszant, hogy mért nem csináltak maguknak saját objektumokat.
LMG123
Nem vennék rá mérget...amúgy ha még a fakitermelést, játszóteret, stb. belerakják, oké, az AI-kocsikat is oké, de a full magyar objektumok már nagyon gázul néznek ki egy török pályán.

A Börzsöny pálya nagyon jó, gartulálok, igaz elõször próbáltam tegnap este de az emelkedõk és ivek megizzasztották NL202-est 😊
Elérhetõ a Börzsönyhöz a menetrend mellé Linienlisten mappába térkép és routekodok? Mikor a kiskönyvet kinyitom az NL202-esnél akkor lássam a menetrend alatt. Köszönöm.

AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány

sajnos én nem tudom letölteni, mert nem tudok törökül. de remélem azért feltüntették, hogy honnan szedték össze az objekteket meg a jármûveket.
Nekem is elindult a Börzsöny pálya. MINDEN ELISMERÉSEM A KÉSZÍTÕKÉ!!!
Az a belefektetett sok idõ, meghozta gyümölcsét,(Szerintem.) Brutál jó lett.!
GRATULÁLOK SRÁCOK!!!!!!! és Köszi.
LMG123
Kicsit nevetségesnek találom a dolgot... 😄 De a postáskocsit meg rendõrautót fõleg.

Kezdemény.

látom már ebbe is belepakolták a Börzsöny házait.
longhaul
Yeditepe 3.0 pálya

OMSI FOREVER!!!

ZsomborL
Készül a Regio 😊

Kedves Fórumtagok !

Újra megnyitottuk Add-On centerünket, ahol saját készítésû programjainkat, festéseinket... stb. tölthetitek le. Ma már feltettük elsõ kiegészítõnket, melyet a letöltések menüben találjátok meg, ahol új programunkról olvashatok pár sort. TOM-Ð - Reallife builder
Ha jól értettem, akkor azt írja, hogy hóban esõben játszhatatlan a pálya, mert 15 fps-re leesik. Lehet, hogy egy szimpla P4-esen tolják.
Meg ha jól értem, akkor nyögdécselnek a szûk útkerek miatt is. De hát ha egyszer nálunk ilyen szûkre vannak szabva, akkor viseljék el.

Már láttam, hogy a lakótelepet is kiherélték, merthogy valakinek akadozott a gépén. azért megnézném mit szólnának hozzá, ha én is kibelezném Berlint mondván, hogy nem fut jól a gépen.

Számomra a legjobb az, hogy apróbb hibákon kívül minden rendben van a pályával, az meg, hogy néha bekattan, az nem a mi hibánk, hanem az omsié. Arról nem beszélve, hogy 3000 letöltés volt, és csak egy-két emilt kaptam csehektõl, hogy hülyék vagyunk, szar a pálya, mert nem lehet telepíteni. Persze ezt is csehül. Amúgy csak dicséretet kaptunk.
ZsomborL
Persze,hogy rossz linket teszek..

ZsomborL
Mátészalkai-lopakodó 😊 Készül 😄

http://savepic.su/3853949.png

Omsihoz létezik valami globális textúra pack, a gyárinál nagyobb felbontású/jobb minõségû környezeti textúrákkal (fák, talaj, utak, járdák, stb.)? Esetleg pályánként vannak a textúrák külön-külön? Utóbbi esetben a két alappályához (Grundorf, Berlin) létezik valami hasonló textúracsomag?
MineHeadHun
Tudom hogy lehet azokkal is csinálni,csak a Zoliikp szövegét másoltam le. 😄 Én paint.nettel csinálgatom a repaintokat és a zoliikp féle tutoriallal megcsinálom a dxtbmp programmal.
Photoshoppal, paint.net-el is tudsz alfát csinálni. Painttel tényleg nem😄

MineHeadHun
Zoliikp javasolta (õ szempontjából jó) a DXTBmp nevû programot nekem/nekünk. Mert csak azzal tudod tökéletesen megcsinálni a busz festést, ez okból: A .DDS fájlnak kell hogy legyen alfája, különben szürkés lesz a busz(fényes).
Link a busz festés elkészítése bemutatásához/Program használata
LMG123
Az a baja, hogy ismeretlen karakter van a fájl nevében.

Carlo da Italia
Valaki próbálta már ezt a Senior G7 Volksbus 9-150buszt,mi lehet a hiba oka?.Fotómert az egyik orosz oldalon,egy ilyen képet tettek fel,és ez volt a válasz rá.
Idézem nyers forditásban:figyelembe véve a hibákat a képen, akkor meg kell javítani textúrák O3D, akkor jól mûködik, de a busz
bpo451
Festéshez szeretnék segítséget kérni.
Az O305-höz szerettem volna BKK festést csinálni.
Letöltöttem a buszhoz template-t, de az bmp kiterjesztésû.
Megfestettem a buszt, és mivel minden festés dds-ben készült hozzá, paint.net-tel átkonvertáltam dds-be.
Ez a gané lett az eredmény. Tudja valaki mitõl lett ilyen?

YoGabN
valaki?

Haters gonna hate!

Biczike
Én nekem is kellene 1.06-os Patch mert nekem 1.04.002 van?