OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajánlott ezen az oldalon szétnézned, ha keresel valamit. Itt jó eséllyel mindent meg fogsz tudni találni, és a letöltések is aktívak<#wink>#wink>
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
(az amire én gondoltam az sokkaal pusztásabb volt - azóta mondjuk fejlõdhetett 😊 )
Haters gonna hate!
Annyit tudok, hogy egy vidékies - "volános" - pálya volt, és volt egy olyan vasúti átjáró, hogy egy vagy több buszvonal az átjáró elõtt elkanyarodott egy T elágazásnál, majd a nem messze lévõ vasútállomásnál megfordult, és csak ezután ment át a vasúton.
Tudom, ez nem nagy segítség, de hátha esetleg felismeri valaki.
Esetleg a mostani eresztések között tudtok valami hasonló városközi pályát?
Lehetõleg nem csak 1-2 vonallal...
Elõre köszönöm
A cfg-re való hivatkozás biztos kell, a scripteket pedig lehetséges, hogy hiányolni fogja, és Zugriff-el kidob.
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Ez alapján találod meg a kiválasztó panelen a buszt...
Haters gonna hate!
Haters gonna hate!
2013 december 12!
Köszi!
Szeretnék egy készülõ buszt betenni Omsiba, csak a kaszni, hogy jók-e a méretek,magasság stb. Odáig megvagyok hogy van egy o3d-m, meg egy model.cfg amiben szerepel annyi hogy (mesh) o3d file elérése (persze szögletes zárójelben ahogy kell) Innen mi a teendõ? (csak annyit szeretnék hogy le tudjam rakni valahova, nem kell semmilyen más funkciót tudnia egyelõre)
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Ott tök egyenesen kéne mennie.
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Elérhetõ a Börzsönyhöz a menetrend mellé Linienlisten mappába térkép és routekodok? Mikor a kiskönyvet kinyitom az NL202-esnél akkor lássam a menetrend alatt. Köszönöm.
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
Az a belefektetett sok idõ, meghozta gyümölcsét,(Szerintem.) Brutál jó lett.!
GRATULÁLOK SRÁCOK!!!!!!! és Köszi.
OMSI FOREVER!!!
Újra megnyitottuk Add-On centerünket, ahol saját készítésû programjainkat, festéseinket... stb. tölthetitek le. Ma már feltettük elsõ kiegészítõnket, melyet a letöltések menüben találjátok meg, ahol új programunkról olvashatok pár sort. TOM-Ð - Reallife builder
Meg ha jól értem, akkor nyögdécselnek a szûk útkerek miatt is. De hát ha egyszer nálunk ilyen szûkre vannak szabva, akkor viseljék el.
Már láttam, hogy a lakótelepet is kiherélték, merthogy valakinek akadozott a gépén. azért megnézném mit szólnának hozzá, ha én is kibelezném Berlint mondván, hogy nem fut jól a gépen.
Számomra a legjobb az, hogy apróbb hibákon kívül minden rendben van a pályával, az meg, hogy néha bekattan, az nem a mi hibánk, hanem az omsié. Arról nem beszélve, hogy 3000 letöltés volt, és csak egy-két emilt kaptam csehektõl, hogy hülyék vagyunk, szar a pálya, mert nem lehet telepíteni. Persze ezt is csehül. Amúgy csak dicséretet kaptunk.
http://savepic.su/3853949.png
---->citybusseshu.wix.com/omsi ---->facebook.com/OMSIBussesHU
Link a busz festés elkészítése bemutatásához/Program használata
Idézem nyers forditásban:figyelembe véve a hibákat a képen, akkor meg kell javítani textúrák O3D, akkor jól mûködik, de a busz
Az O305-höz szerettem volna BKK festést csinálni.
Letöltöttem a buszhoz template-t, de az bmp kiterjesztésû.
Megfestettem a buszt, és mivel minden festés dds-ben készült hozzá, paint.net-tel átkonvertáltam dds-be.
Ez a gané lett az eredmény. Tudja valaki mitõl lett ilyen?