63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Mindegy hibátír akármit is csinálok. A Börzsönyt meg akár, hogyan próbálom berakni minden fehér és egyes helyeken még út sincs. Egyszóval nekem az OMSI 2 egy nagy bü..s, f...s, tr...a! -
Magyarországon még nem jelent meg!
Busz berakás: http://www.youtube.com/watch?v=tCi60ZlWXHg
Pálya berakás: http://www.youtube.com/watch?v=9d00IGDGqrs -
kriszi94 #48776 Relatív, hogy kinek meddig tölti, a megnyitás olyan 20-30 másodperc volt.
Az editorban lementése volt hosszú... kb 1 perc, és úgy nézett ki, mintha nem válaszolna a szoftver, pedig csak dolgozott... :) -
joci1987 #48775 Sziasztok én az OMSI 2 pc szimulátort szeretném megvenni hol tudnám? 576-nál nem találom. A másik kérdésem pedig az hogy hogyan lehetne buszokat berakni a játékba?
-
Ezt írja: Zu wenig Arbetsspeicher. Ami valami elég memóriát jelent.
-
Neked sokáig töltötte a DP V3-at az editor2 ? -
Tierhold #48772 A Bécsből egy teljesen új 2. verzió készül, az Omsi 2 lehetőségeit kihasználva (Kronológia, és csuklós buszok, ha jól emlékszek az LU 200-hoz még 3 új busz lesz hozzá) A Hamburghoz is halottam egy készülő patch-ről de még nem nagyon jött ki :D -
Scoobyskull #48771 Jött ki hivatalos frissités, a omsi 2-höz Bécs ill. Hamburg kiegészítőkhöz? Én találtam egy fórumot ahol leírják miket kell az 1-ből 2-be áttenni, de a forgalom betöltésénél Zugriffel és nem tölt tovább csak feladatkezelővel tudok kilépni, valakinek működik? Ha igen akkor megköszönném, mi a titka. -
bazsi25 #48770 Kösz bubu
-
bubu1976 #48769 Szia. Az utashangokat, a Ticketpacks mappába, azon belül, abba a pályában kell lecserélni amelyikkel játszani akarsz. -
bazsi25 #48768 helosztok lenne egy kérdésem az hogy letöltőtem a GSMMEDIÁRÓL az emberek magyar hangjait csak azt nem tudom hogy hovvakel rakni öket mert nincs hozzá readme txt . segítsetek hogy merre felé találhatom meg .
kösz mindekinek egyébként elkeztem a 435-őst de tudjátok én kezdő vagyok ugy hogy tanulgatom hogy hogyan is kell nekem mondjuk deepem van én nem értek a blederhez az nekem kinai. -
Igen. -
Jó lenne, bár jobban örülnék egy jó kis prágás 280-asnak :) -
kriszi94 #48765 Dél-Pest V3 OMSI2-ben használatához én ennyit csináltam:
1.Teljesen szűz Omsi2-höz letöltöttem OmsiCenter-ről
2.Letöltöttem Stettin 3.10-est Stettin 3.10
3.DélPest V3-bemásolása után Stettint is bemásoltam, de a Maps/Stettint töröltem, (mert már meguntam, majd ha jön a 4-es, akkor felrakom azt)
4.DélPest mappájában az Ailist Alapmanokban átírtod és EN92-esre, és GN92-re. Ezt követően a jelenleg "ailsit" néven található fájlt törlöd, és átnvezed az alapmanosat.
5. Editorban megnyitod a DélPest 3-at és lemented Omsi2-es formátumban.
6. Kész!
Nem tudom nálatok mi a gond, valószínűleg az Omsi hibája, hogy valakiknél megy bugok nélkül, valakiknél meg tele van buggal. :((( Remélem tudtam segíteni. -
Scoobyskull #48764 435-ös Ikarust tervezi valaki a jövőben elkészíteni? napokban gondolkoztam rajta h azt se lenne rossz vezetni a játékban :) -
Én is csak a szólókat tudom aiként betenni vagy a Fehler hibaüzenet előjön. Akár mit írok ki Ibis-sszel is csak a képen levő végállomásokat írja ki a busz. Érdekes mert az ainál kiírja a többit is. -
Én simán bemásoltam a hof fájlt a MAN-ba, és kiírt mindent.
Ilyen Fehler meg akkor volt nálam, ha az ailistbe csuklóst is raktam, nem tudom mi volt vele a problémája, de miután kiszedtem, és csak szólót raktam be, megszűnt a hiba. -
Miért csak ezeket a végállomásokat tudom kiválasztani a Délpestnél? Logfile tartalma:
-
Ez mitől lehet? Mi baja a játéknak?
-
Hogy tudtad kiiratni a végállomást? én csak a 183-ét tudom kiválasztani vmiért :S -
Akkor egy jó OMSI2 reset :D -
Felraktad a Börzsönyt? Mai napon nekem is előfordult. Visszanézvén Tierhold megoldása vált be. #48108 -
gabcsibkv #48756 Ez nálam is fennál omsi 2 esetében ahogy átmásoltam a kiegészítőket egy adott maphoz (Splines, scenery...) utána kerék nélkül vannak az autók, visszacsinálni nem tudtam ezért újra feltakta omsi 2-t a alapot. és addig nem modosítok mig nem találni megoldást rá. -
A mapokon nincsen az autóknak kereke.. Ez mitől van? -
padarmartin #48754 Készül,valószínűleg megkapja majd a FUTÁR-t is és azzal a moddal fog kijönni :) -
fahrerplatz #48753 Tudna valaki segíteni, hogy a nemrég kiadott Ikarus 260-asba milyen formátumú zenéket kell berakni hogy lejátssza?
Tudom hogy .wav, de milyen adatokkal? Mert nem szól ha simán wav-ba konvertálom... -
Nem, mert a család meglepett a dobozossal (Karácsonyra akarták, de valahogy most ért el hozzám...). -
Szerintem rendszer-karakterkódolás kérdése is. -
ellenőriztetted a steam-mel, hogy mindent leszedett-e? Mert az simán meg tud vezetni. Érdekes, hogy bizonyos - egyébként elég jó - konfigokkal baja van, míg pl. az enyémmel szépen elmegy. -
Nem hinném. Mert az OMSI2-t kivéve minden flottul megy. az meg nem a gépem hibája, ha meglévő textúra fájlokat nem ér el az OMSI2... -
brnbs #48748 Sziasztok!
Römerberg V3.0 pályán egyszercsak elfogy az út.
KÉP
Találkozott már valaki ezzel a hibával? -
Routeres #48747 Végre valaki. :) -
ÉN megpróbáltam felrakni haverom gépére is, nem sikerült, szerintem azért, mert az ő steam fiókjába akartuk aktiválni.
De több gépen ugyanarra a steam fiókra elvileg működnie kéne. -
fjx235 #48745 A csuklós citaróhoz ezt a kijelzőt le lehet tölteni valahonan,vagy még készül? -
fjx235 #48744 Most kaptam meg az OMSI2 dobozos verzióját,az lenne a kérdésem,hogy van egy laptopom,meg asztali gépem,fel tudom tenni mindkettőre,nem egyszerre használnám,mert azt olvastam hogy csak egy gépre tudom feltenni a steam miatt? -
gabcsibkv #48743 Ebben a videóban lehet látni az útnak sötétebb színű textúráját. Hol elérhető ez?
Azt hiszem Kamaz munkája a sötétebb úttextúra.
-
Bocsi, csak még nem volt időm vissza olvasni a fórumot ezért kérdeztem meg.
Nem akartam senkit felzaklatni a kérdésemmel. -
#48724-es hozzászólásban leírták. -
Azt letudnád írni, hogy mivel konvertáltad át, ha nem túl nagy kérés ez tőlem? -
Zoliikp #48739 Viccelsz, vagy komolyan gondoltad?
Egyébként lehetséges, hogy a konvertálás során romlott el valami...