63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Banderasbkv
    Mindegy hibátír akármit is csinálok. A Börzsönyt meg akár, hogyan próbálom berakni minden fehér és egyes helyeken még út sincs. Egyszóval nekem az OMSI 2 egy nagy bü..s, f...s, tr...a!
  • Banderasbkv
    Magyarországon még nem jelent meg!
    Busz berakás: http://www.youtube.com/watch?v=tCi60ZlWXHg
    Pálya berakás: http://www.youtube.com/watch?v=9d00IGDGqrs
  • kriszi94
    Relatív, hogy kinek meddig tölti, a megnyitás olyan 20-30 másodperc volt.
    Az editorban lementése volt hosszú... kb 1 perc, és úgy nézett ki, mintha nem válaszolna a szoftver, pedig csak dolgozott... :)
  • joci1987
    Sziasztok én az OMSI 2 pc szimulátort szeretném megvenni hol tudnám? 576-nál nem találom. A másik kérdésem pedig az hogy hogyan lehetne buszokat berakni a játékba?
  • Banderasbkv
    Ezt írja: Zu wenig Arbetsspeicher. Ami valami elég memóriát jelent.

• Banderasbkv
    Neked sokáig töltötte a DP V3-at az editor2 ?
  • Tierhold
    A Bécsből egy teljesen új 2. verzió készül, az Omsi 2 lehetőségeit kihasználva (Kronológia, és csuklós buszok, ha jól emlékszek az LU 200-hoz még 3 új busz lesz hozzá) A Hamburghoz is halottam egy készülő patch-ről de még nem nagyon jött ki :D
  • Scoobyskull
    Jött ki hivatalos frissités, a omsi 2-höz Bécs ill. Hamburg kiegészítőkhöz? Én találtam egy fórumot ahol leírják miket kell az 1-ből 2-be áttenni, de a forgalom betöltésénél Zugriffel és nem tölt tovább csak feladatkezelővel tudok kilépni, valakinek működik? Ha igen akkor megköszönném, mi a titka.
  • bazsi25
    Kösz bubu
  • bubu1976
    Szia. Az utashangokat, a Ticketpacks mappába, azon belül, abba a pályában kell lecserélni amelyikkel játszani akarsz.
  • bazsi25
    helosztok lenne egy kérdésem az hogy letöltőtem a GSMMEDIÁRÓL az emberek magyar hangjait csak azt nem tudom hogy hovvakel rakni öket mert nincs hozzá readme txt . segítsetek hogy merre felé találhatom meg .
    kösz mindekinek egyébként elkeztem a 435-őst de tudjátok én kezdő vagyok ugy hogy tanulgatom hogy hogyan is kell nekem mondjuk deepem van én nem értek a blederhez az nekem kinai.
  • ccv520
    Igen.
  • bpo451
    Jó lenne, bár jobban örülnék egy jó kis prágás 280-asnak :)
  • kriszi94
    Dél-Pest V3 OMSI2-ben használatához én ennyit csináltam:

1.Teljesen szűz Omsi2-höz letöltöttem OmsiCenter-ről

2.Letöltöttem Stettin 3.10-est Stettin 3.10

3.DélPest V3-bemásolása után Stettint is bemásoltam, de a Maps/Stettint töröltem, (mert már meguntam, majd ha jön a 4-es, akkor felrakom azt)

4.DélPest mappájában az Ailist Alapmanokban átírtod és EN92-esre, és GN92-re. Ezt követően a jelenleg "ailsit" néven található fájlt törlöd, és átnvezed az alapmanosat.

5. Editorban megnyitod a DélPest 3-at és lemented Omsi2-es formátumban.

6. Kész!

Nem tudom nálatok mi a gond, valószínűleg az Omsi hibája, hogy valakiknél megy bugok nélkül, valakiknél meg tele van buggal. :((( Remélem tudtam segíteni.
  • Scoobyskull
    435-ös Ikarust tervezi valaki a jövőben elkészíteni? napokban gondolkoztam rajta h azt se lenne rossz vezetni a játékban :)
  • gabor514
    Én is csak a szólókat tudom aiként betenni vagy a Fehler hibaüzenet előjön. Akár mit írok ki Ibis-sszel is csak a képen levő végállomásokat írja ki a busz. Érdekes mert az ainál kiírja a többit is.
  • bpo451
    Én simán bemásoltam a hof fájlt a MAN-ba, és kiírt mindent.
    Ilyen Fehler meg akkor volt nálam, ha az ailistbe csuklóst is raktam, nem tudom mi volt vele a problémája, de miután kiszedtem, és csak szólót raktam be, megszűnt a hiba.
  • gabor514

Miért csak ezeket a végállomásokat tudom kiválasztani a Délpestnél? Logfile tartalma:
  • gabor514
    Ez mitől lehet? Mi baja a játéknak?
  • gabor514
    Hogy tudtad kiiratni a végállomást? én csak a 183-ét tudom kiválasztani vmiért :S
  • YoGabN
    Akkor egy jó OMSI2 reset :D
  • wollnerd #48757
    Felraktad a Börzsönyt? Mai napon nekem is előfordult. Visszanézvén Tierhold megoldása vált be. #48108
  • gabcsibkv
    Ez nálam is fennál omsi 2 esetében ahogy átmásoltam a kiegészítőket egy adott maphoz (Splines, scenery...) utána kerék nélkül vannak az autók, visszacsinálni nem tudtam ezért újra feltakta omsi 2-t a alapot. és addig nem modosítok mig nem találni megoldást rá.
  • YoGabN
    A mapokon nincsen az autóknak kereke.. Ez mitől van?
  • padarmartin
    Készül,valószínűleg megkapja majd a FUTÁR-t is és azzal a moddal fog kijönni :)
  • fahrerplatz
    Tudna valaki segíteni, hogy a nemrég kiadott Ikarus 260-asba milyen formátumú zenéket kell berakni hogy lejátssza?
    Tudom hogy .wav, de milyen adatokkal? Mert nem szól ha simán wav-ba konvertálom...
  • Erlau Trans #48752
    Nem, mert a család meglepett a dobozossal (Karácsonyra akarták, de valahogy most ért el hozzám...).
  • nemeza
    Szerintem rendszer-karakterkódolás kérdése is.
  • nemeza
    ellenőriztetted a steam-mel, hogy mindent leszedett-e? Mert az simán meg tud vezetni. Érdekes, hogy bizonyos - egyébként elég jó - konfigokkal baja van, míg pl. az enyémmel szépen elmegy.
  • Erlau Trans #48749
    Nem hinném. Mert az OMSI2-t kivéve minden flottul megy. az meg nem a gépem hibája, ha meglévő textúra fájlokat nem ér el az OMSI2...
  • brnbs
    Sziasztok!
    Römerberg V3.0 pályán egyszercsak elfogy az út.
    KÉP
    Találkozott már valaki ezzel a hibával?
  • Routeres
    Végre valaki. :)
  • bpo451
    ÉN megpróbáltam felrakni haverom gépére is, nem sikerült, szerintem azért, mert az ő steam fiókjába akartuk aktiválni.
    De több gépen ugyanarra a steam fiókra elvileg működnie kéne.
  • fjx235
    A csuklós citaróhoz ezt a kijelzőt le lehet tölteni valahonan,vagy még készül?
  • fjx235
    Most kaptam meg az OMSI2 dobozos verzióját,az lenne a kérdésem,hogy van egy laptopom,meg asztali gépem,fel tudom tenni mindkettőre,nem egyszerre használnám,mert azt olvastam hogy csak egy gépre tudom feltenni a steam miatt?
  • gabcsibkv
    Ebben a videóban lehet látni az útnak sötétebb színű textúráját. Hol elérhető ez?
    Azt hiszem Kamaz munkája a sötétebb úttextúra.
  • Norbesz23
    Bocsi, csak még nem volt időm vissza olvasni a fórumot ezért kérdeztem meg.
    Nem akartam senkit felzaklatni a kérdésemmel.
  • bpo451
    #48724-es hozzászólásban leírták.
  • Norbesz23
    Azt letudnád írni, hogy mivel konvertáltad át, ha nem túl nagy kérés ez tőlem?
  • Zoliikp
    Viccelsz, vagy komolyan gondoltad?

Egyébként lehetséges, hogy a konvertálás során romlott el valami...