63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Devilstudio2013 #48818 -
Ikarus 266-Börzsöny Volán
A festések még nem érhetők el!
Készítő:gcs7e7
-
alexander1993 #48816 Hogy tudnám beállíteni az O530 V2 3 ajtós manuális ajtóvezérlésű busznál, hogy a 2-es és a 3-as ajtó is rögtön bezáródjon amint megnyomom a gombot és ne csak néhány másodperc után?
Előre is köszönöm az esetleges segítségeket. -
Carmus #48815 Igen. -
Akkor ha jól értem csak akkor leszedhető ha megvettem? -
Kiegészítve:Routeres fordítása. :) -
Hamburg-OMSI2 frissítés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!* Új vezethető busz: 1994-es HHA "Schnellbus" 23 festéssel
* AI buszok vezetését átvehetjük
* Új metrók hétvégenként: DT1 típus az U1-es, DT5 típus az U3-ös vonalra
* Minden jármű megkapta az új részecske effekteket
* Két különböző festésű SD200 típusú városnéző busz
* Mentő- és rendőrautók kaptak fényeket és szirénát
* Nagymuter és gyerekek hozzáadva
* Új jegytípusok
* Fontenay, Streekbrücke és U-Alsterdorf kereszteződés átméretezve a csuklós buszhoz
* Új színek az AI autóknak
* Belépési pontok csuklós buszokhoz igazítva
* Bemondások áthelyezve
* AI busz scriptjei finomítva
* Hangok, menetrend, vonat, stb. kompatibilitás
* Pénz rögzítve a sofőr ajtóhoz jegyeladáskor
Bővebb infó!
Letöltés,Aerosofton keresztül.
A frissítés csak akkor érhető el,ha már egyszer regisztráltad a kiegészítőt az Aerosoftban! :) -
gabcsibkv #48811 tegnap jöttem rá hogy abban a model.cfg ben átirom a texturánál /-rel más mappát irok azaz pl Werbung_1 és abba teszem a festéseket akkor azt is elfogadja igy már lehet festés szerint is komlyan kategorizálni, ez azért kellett mert mikor letöltöttem Citarot akkor van belőle 2 és 3ajtós, de mikor lenyitottam a listát akkor 3ajtósban ott volt hogy pl ORL de nem volt textje mivel az csak 2ajtós változatban készült. Mindig tanulok valamit :)
MB Citaro (kamaz modosított) jól fut, élvezets, ennek ellenére MAN Lions CityDTF akad rendesen. -
Carmus #48810 Már tavaly kijött, ma csak egy frissitést kaptunk (teljes értékű telepítő). -
ekepista #48809 sziasztok mikor jön ahamburg az omsihoz -
Én garázsmenetes kiírással láttam szembe jönni. -
És az is probléma, hogy az Alacskai úti ltp-en és Benjámin utcánál nem fordul át az AI-k kijelzője kökire, hanem ugyanazzal a végállomással jönnek visszafelé. Editorban megnéztem, de ott a megfelelő végállomás van megadva az adott útvonalra. -
Ugyanez a hiba nálam is. :S -
Valaki nem tudja veletlenül, hogy Dél-pest V3-ban Köki felé miért nem hajlandó egy utas sem felszállni egyik megállóban sem? -
alexander1993 #48804 Értem, köszönöm és sok sikert! -
padarmartin #48803 Vultron mod a V2-es Citarohoz a FUTÁR vezérlővel jön majd ki.Most dolgozok azon hogy a vezérlő küldje az adatokat a kijelzőre mert jelenleg csak 4 pontot ír elől hátul. -
gabcsibkv #48802 Található itt többek között OMSI 1 hez MB Citaro 2 és 3ajtós és jól működik a Berlin mód és a 2-3.ajtó leszállásjelzése is el van választva rendesen.
MB_Citaro_Upgrade_Pack néven ott a listán. Fontos hogy bármely előző verziós MB_530 mappát ki kell törölni és ezt zusammen (vehlices, fonts, templates) bemásolni. -
alexander1993 #48801 Oké köszönöm. -
Én a német fórumon a Bus Módok között láttam múltkor hogy kijött, a minden ajtóhoz felszállás, a Citaro családhoz: LINK. De azt már nem tudom hogy működik-e ahogy te is szeretnéd... Próba cseresznye. :D -
Routeres #48799 A Citybus-nak van már OMSI 2 kompatibilis verziója, Aerosoft-tól letölthető. Hamburghoz holnap jön, Bécs még várat magára. -
alexander1993 #48798 Ha jól tudom úgy kell, hogy feltelepíted először OMSI 1-be aztán a telepített mappákat áthelyezed OMSI 2-be az addons.ini fájllal együtt. -
vertexx #48797 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Hogyan tudom telepíteni a Wien add-ont,a Hamburg és a City Bus kiegészítőt az OMSI2-be? -
alexander1993 #48796 Az MB O530 V2-vel kapcsolatban érdekelnének az alábbiak:
Hogy tudnám beállítani, hogy mindenhol legyen fel/leszállás valamint, hogy állítsam be azt, hogy a BKK-s átfestések esetében a lengőajtós buszokon is látszódjanak a matricák a kettes és hármas ajtókon?
Ha van olyan vultron mód ami működik az O530 V2-ben is honnan tudnám letölteni?
Mit állítsak át, hogy a rendszámtáblán a "D" betű helyett "H" legyen?
Zoliikp #48795 Úgy emlékszem, hogy minden "kikerülő" busz alapként első ajtós.
Aztán vagy a készítő, vagy mi egyszerű halandók készítünk bele külön ajtónyitást/zárást, ajtónkénti jelzést/le-felszállást.
Próbáld meg újratenni az adott busz eredeti, alap verzióját. -
alexander1993 #48794 Így már jó lett köszönöm. -
bazsiihmv #48793 valószínű olyan programmal csináltad, ami nem támogatja az átlátszóságot. próbáld meg mondjuk gimp-el. -
kriszi94 #48792 Ezt én sem tudom, szerintem a Hof-fájl a ludas, vagy az editorban lett valami rosszul beírva... -
alexander1993 #48791 Valamint az lenne a kérdésem, hogy a délpest 3.0-hoz készült több BKV-s illetve VT-s átfestés is az O530-hoz. Az a problémám, hogy az LYH-129 átfestésből megcsináltam külön mappába külön ".cti" fájlba az LYH-122 festést de nem tölti be rendesen a játék az átfestést. Mellékelek képeket, hogy mire akarok célozni:
Szerintetek mit szúrhattam el?
alexander1993 #48790 Honnan tudnám letölteni az OMSI 2-eshez a kijelzőt? -
Köszi szépen. Igazad volt. Volt a buszok mappájában egy Budapest hof ami a régi délpest hof fájlja volt. Kőbányaa Kispest felé miért nem szállnak fel az utasok egyik megállóban sem? -
Sziasztok!
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy az utasok csak az első ajtón szálljanak fel? -
Nordzso18 #48787 Bocs elírtam. <Ky_bus_doorfront2> és <Ky_bus_doorfront3> -
Nordzso18 #48786 Hali. Ky_doorfront 2 és 3 -
Tudja valaki esetleg hogy a csuklós citaronak mi a 3. és 4. ajtó parancsa? -
bkvbusz #48784 Olyan szakértői kérdésem lenne, hogy a hangoknál a 3d funkciója, tehát a hangfájlok xyz értékei mit és hogyan szolgálnak. Valamint mi a 4. érték.
Van erről valami részletes leírás? -
Pénteken érkezik a hamburgi addon 1.2-es verziója OMSI 1-hez, illetve egy 2.0 verzió is, az OMSI 2-höz. http://www.hamburg-bussim.de/ -
Zoliikp #48782 Elnézve a képet, ez a régi Dél-Pest 183-as hof-fájlja...
Át kell másolni a csomagban lévő hof-ot, majd a kiválasztó-panelen figyelni a Depo elnevezését, ha nem azt adja automatikusan.
Utána jó lesz... -
Benya01 #48781 Vedd a fáradságot és nézz bele a logfile-ba, 1 scenery hiba is okozhat egy egész tile kiesését.. -
Carmus #48780 Link. -
kriszi94 #48779 nálam Börzsönynél egyszer csak nem tölt be következő tile... és haladok a világ peremére.