OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bizonyos videovágó szoftverek igénylik. Egyébként csak pöcsköszörû. 😊
Omsifan1225
Most elõre szólok hogy a le...eszõs kommentekbõl nem kérek 😄D , de mégis minek 32 GB RAM ? 😊

Omsifan1225
Na azért itt kicsit többrõl van szó , mint csak egy + csuklós buszról... 😉
Amúgy meg szerencse hogy ezek még csak '' béta verziók '' ... 😊
Mert ami 7:40-nél történt , az azért elég furcsa , hogy egyik pillanatról a másikra '' volt elektronika , nincs elektronika... 😄 ''

BlueMaster
Nekem tetszik, én várom, hogy megjelenjen, kár itt elõre temetni, ha megjelenik úgyis mindenki ezzel tolja majd...

A másik dolog itt mindenki az ETS 2-vel hasonlítja össze, szerintem nem egy kategória a két játék tekintve, hogy ez szimulátor az ETS 2 meg csak a nevében az, annak ellenére mondom ezt, hogy én is azzal tolom, de csak azért mert nincs más kamionos játék...

Szóval ne csüggedjetek, meglátjátok jó lesz ez!!!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

wollnerd
Az a 32 giga RAM durva..<#wow1>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

A német fórumon írják, hogy ez egy korai béta verzió még, hogy ez igaz vagy sem mindenki döntse el... valószínûleg ezek a videók marketing szempotból jellengetnek meg.
Egyébként szerintem nagyából mindenki tudta mire számíthat, hogy az omsi 1 kicsit megtoldozva plusz egy csuklós busz és ennyi. Egyébként a csuklós busz eléggé egyben tûnnik, csak hát ezért 30 ojróó kicsit sok.
Sziasztok!
A napokban megjelent képek és videók alapján én kezdek egyre kevésbé érdeklõdni az OMSI 2 után. Valahogy nem gyõzött meg. Gyakorlatilag az Omsi 1-et valamivel frissebb térképpel, egyszerû, de már színes menüvel néhány apró funkcióval (megkülönböztetõ jelzést használó jármûvek, csuklós busz, kronológia). Ezen kívül semmi. A több magos támogatás szerintem sokat nem fog hozni, mert nem hiszem, hogy ha eddig nem ment, most ilyen mértékben módosítani tudnak, hiszen lényegében az elsõ részt kapjuk meg újra csomagolva. Például az ETS 2-nél egy ilyen szintû változtatás csak egy 100-200 megás patch és kész, semmi új verzió. Sajnos én szomorú lettem. Nagyon szomorú. 😞

i7-3770 / 16GB / GTX970 / 500Gb SSD / Win10 64bit / Logitech G27 / UE40HU6900

Erlau Trans
<#csodalk>
sziasztok már én is nagyon várom az omsi 2 õt is

A srác konfigja:
- Intel Core i7
- 32 GB RAM
- nVidia Geforce GTX680Ti
A játék SSD-rõl futott.

Nincs több hozzáfûznivalóm.
(Elnézést a nagy képekért!)
Betöltés:
Tutorials:
Nincs olyan hogy kicsit béta meg nagyon béta😄 A béta annyit jelent hogy kisérleti verzió, ami arra van hogy elõjöjjenek a hibák.

Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!

0165
Hát eléggé béta lehet mivel, hogy elkezdett pattogni az út közepén... (tudom, hogy az FPS okozta)

Újabb videó. Itt legalább kiírták hogy a BÉTA verzióval készült. 😊

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

kösz regelek5-nek

Szia!

A .hof fájlt azon busz mappájába kell tenni, amivel menni akarsz a pályán. Van vagy 5 féle .hof, de én minden buszhoz csak az ANNAX-féle .hof-ot használom, az eddig minden busznál jó volt, amivel mentem.

Egyébként a busz kijelzõjétõl függ, melyik kellene (szalagos, mátrix, BUSE stb.), de ezekhez nem értek, egyszerûbb volt nekem egyet használni mindhez.

Helosztok elõször is megköszönöm CARMUSnak a segítséget de viszont volna megint egy kis problémám ha tudtok benne segíteni
- A börzsöny-fiktiv pályánál a hof fájlokat azt hova kel rakni
kösz elõre is mindenkinek

Az új menü..

A videón is látni hogy semmi nem indokolta a halasztást, mert elõrébb nem jutottak. Azt a pénzt költsétek inkább az ETS2-re..én már megvettem.
Aranyos vagy, ezt az oldalt ismerem, én is innen indultam, de nekem nem ment, mindent próbáltam, de erre a 2-es parancsra nem gondoltam. Azért köszi a segítséget. :o)

Az is le volt írva hogy az úgymond mellékes funkciók kerülnek a második magra, ergo lesz ahol segíteni fog, de lesz ahol meg szinte semmit nem számít, helyzettõl függ.

A videón szerintem majdnem fullra húzott graffal tolja a srác. Legalábbis a látótávolság, az árnyékok, az AI-k száma és a nap fénye erre enged következtetni. Ehhez hozzájön ugye a felvétel miatti fps drop, meg az, hogy Berlinben vagyunk, és kész is az akadás.

A tükörben problémásan megjelenõ autó beállítás kérdése.

A pálya üres, mert a srác egy korábbi verziót kapott bemutatásra.

Az ugráló AI-ra nem sok mentség van. Menetrend-beli galiba.

A csukló szerintem okés, hallanád a reggeli csúcsban a 7700-ast meg a 435-öst. Csukló nyikorgása a kisbabák üvöltésével párosítva... hmmmmm, priceless. 😊

A szirénázó autó funkciója kész van, csak gondolom nem tették bele, hogy ne lõjön már le mindent, vagy külön kapcsolható, nem tudom.

Egyébként a többmagos támogatásra visszatérve, nehogy azt higgye itt bárki is, hogy ez egy óriási nagy változás lesz. Az a "bizonyos helyzetekben plusz 50% fps" már a bejelentéskor sem hangzott meggyõzõnek, csak mindenki ráröpült egybõl, mert meglátták a többmagos támogatást egy mondaton belül. Marketing duma. Hiszem, ha látom. Az eddigi mozgóképes anyagok alapján nem vagyok meggyõzve.
Omsifan1225
Válasz a kérdésedre... 😊
Énis innen bogarásztam ki találgatva a sok doorfront közül , azt elsõre ment 😄D

Jaj, nagyon köszi, megmentettél egy kisebb idegösszeomlástól. Sose jöttem volna rá.

Amúgy van valami fájl, ahonnan ki lehet deríteni, melyik gombokra reagálnak az egyes buszok? A jövõben kellhet még ez a tudás... :o)

Omsifan1225
Na igen 😄

YoGabN
Azért ne mondjátok, hogy nem várjátok az Omsi történetének elsõ csuklósát.😄

Haters gonna hate!

Honnan tudod milyen gépe van? Lehet egy tök rossz beállításon játszott. A terep tényleg gyatra, de azért nem kell mindent belemagyarázni abba, hogy nem lett rendesen megcsinálva az új verzió.

| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |

tmartin
Hát Routeres videóiban sokkal akadásmentesebben fut a játék szerintem, pedig ott is van felvevõprogram. Az végképp elszomorító, hogy a szirénázó jármûvek a kamionok seggébe mennek és itt megáll a sztori.

teszter: teljesen ugyan az a véleményem amit leírtál. Engem is elszomorított. Kezdem úgy érezni, hogy az OMSI 2 egyenlõ lesz egy új pálya és busz kiadásával.

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Omsifan1225
Nos neked is megemlítem , hogy azért a felvevõ program is fogyasztja az FPS-eket... 😊

Omsifan1225
Még mindíg '' KY_bus_doorfront_2 '' 😊
tmartin: ( #45502 ) Nos azért azt sem kell feledésbe venni , hogy gondolom azért a felvevõ program is '' fogyasztja az FPS-eket '' 😊)))

Hát... ez a videó egy kicsit elszomorított. 😞
Remélem nem ez lesz kiadva, és ez csak valamilyen fejlesztõi verzió.
Rögtön a video elején a távolban érkezõ AI a háttérben folyamatosan ugrált. A csukló iszonyatosan nyikorog. Az akadozást nem sikerült megoldaniuk, folyamatosan szaggatott. Az autók vázát nem sikerült idõben betölteni, sokszor csak a lámpájuk látszott. A legnagyobb gond, hogy szinte ahol ment mindenhol kopár volt a környék. Elszórva volt egy egy objekt, de semmi több. Valami fotótextúrát azért tehettek volna a háttérbe. Na és azt kár, hogy nem csinálták meg, hogy a szirénázó jármû kikerülje a buszt. Remélem itt már lehet állítani, hogy milyen sürün jöjjön, mert az lesz mint a Börzsönnyel, hogy jó, csak sajnos ki kell venni.
tmartin
Na most én látom rosszul vagy még mindig megvan az alap szaggatása a játéknak a többmagos csodával is? Mert nekem nagyon úgy tûnik, hogy néha egy-két másodpercre megakad. Mellesleg a grafikája se lehet nagyon felhúzva a játékának. 😄

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Tudja valaki ennek az új MAN Lion's City busznak a 3. ajtó billentyûparancsának a nevét?

Már egy órája próbálgatom mindenféle eseménynevekkel, de egyikre sem reagál billentyûzetrõl, csak egérrel mûködik a gombja... <#rinya>

Omsifan1225
Köszi , annyira nem is rossz ez az elõre-hátra mozgás , hatásosabb egy kicsit ... 😊
@bpyfan ( #45499 ) : Már csak két hét , és három nap , avagy 17 nap 😄D

Akkor megnyugodtam.Ha majd kilehet kapcsolni és "megolajozom" a csuklót akkor jól megleszek a közelgõ jószággal. 😄

Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX

Oldalirányú mozgás nincs, de amúgy "sofõr fejének mozgása" a beállítás neve, rögtön az elsõ oldalon megtalálod.
Omsifan1225
Mért ebben a verzióban is van ? 😄
Nem is tudtam ... 😊
Hol lehet beállítani/bekapcsolni ? ( Kíváncsiságból megnézném 😊) )

*miatt
Bocs.

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

Nagyon remélem, hogy igen, mert engem is zavar. A mostani verzióban sem használom.
szerintem nagyon korrekt videó. Azért érdekelt volna hogy egy Shift + Z kombó.. csak az FPS miat... <#nevetes1><#nevetes1>

Omsifan1225
És ezt majd ki lehet kapcsolni ? 😊 ( és bocsánat a dupla posztért , csak nem vettem észre hogy még nem küldtem el a hozzászólást... :/ )

Omsifan1225
Most azért , mert kérdezett valamit az OMSI2-vel kapcsolatban , mért kell egybõl '' leszólni '' ?

Szerintem egy pöppet túlreagálod.

@bpyfan: Ez a sofõr fejének mozgása, a balra-jobbra forduláskor fellépõ oldalirányú gyorsulást hivatott szimulálni. Azért rángatózik, mert a billentyûzettel vezetnek, ami nem olyan folyamatos, mint a kormány. Szerintem.
YoGabN
Egyszerû segítség a problémára: Ne vedd meg és játsszál tovább Ikarusokkal!

Haters gonna hate!

Miért rángatózik a busz eleje ennyire ha kanyarodik nagyon idegesítõ.

Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX

A Trabant zseniális😊 A hangja is, meg hogy szép kövér füsttel indul😊

Új Omsi 2 videó:

Ne kínozz!! 😄 Remélem hamar meglesz. Addig is jó munkát kívánok!

Omsifan1225
Amúgy csak az ajtónkénti leszállásjelzés '' modot '' kéne belerakni , ami kijött az 1.04-es patchhel ? 😊)