63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Norbesz23
    Ikarus 280 beindítása: M+NUM8, van m+gázpedál hosszan nyomva kell tartani mind a kettőt, míg be nem indul.
  • YoGabN
    Bétának nem mondanám. Ugyan az kb, mint a 260-as TITA, csak 6 méterrel hosszabb:D 3. tengely csak a kanyarban kanyarodik.. stbstb. Nekem tetszik.
  • Norbesz23
    Mind kettő, mert a hangján lehetne mit csiszolni még, meg azt a sok rohadt cd-t is ellehetne tüntetni a vezetőfülkéből.
  • wollnerd #48855
    Próbatesztelés, Próbajárat indul Börzsönyhegyaljáról hamarosan...
  • tmartin
    Vélemény az új Ikarusról? Jól meg lett csinálva vagy inkább bétának mondható?
  • YoGabN
    Ikarus 280 letöltés.
  • bocskor3
    Igen pont ilyen jó arcnak kell egy házigazdának lennie.... Csak így tovább!
  • Norbesz23
    Nem tudom, hogy volt e már, de ezt érdemes megnéznetek!
    Meglepetés!
  • Erlau Trans #48850
    Kinek fontos? Nekünk ugyan nem...
  • matec1996
    Hello egy olyan kérdésem lenne hogy az Ikarus 263.10 és 263.11 előtt miért van egy láthatatlan fal? Hogy lehetne ezt küszöbölni hogy ne legyen előtte semmi :) kérem segítsetek fontos lenne kérlek :)
  • gotama73
    Szeretném kérdezni, hogy ha bemásolom az Omsi 2-be a Dél Pest v3 mappáit, fájlokat, akkor azonosság esetén felül kell-e írni azokat?
  • alexander1993
    Hol találom meg ezt az Always mezőt?
  • Zoliikp
    Csuklóssal még nem sikerült utast vinnem.
    Viszont és is láttam, hogy a Köki felé garázsmenettel mennek a buszok.
    Ezért az Editorban menetrendet megnyitva a már Routeres által jelzett Always mezőt bejelöltem, majd mentettem.
    Igaz, ezek után is az első két AI-busz garázsmenetes volt, de aztán "megjelentek" a rendes kiírással rendelkezők is....
    Véleményem szerint, -remélem a készítők segítenek ebben -, a menetrendben lévő "áttáblázások" lehetnek a jelenség forrásai.
    Én pedig, ha csak kipróbálnám a pályát, nem egyből egy teljes fordából álló menetrendet szeretnék vezetni....
  • Routeres
    Bal oldal teteje
  • Krisz995
    Hamburghoz kéne nekem az Aerosoft Launcher, viszont az a baj, hogy nekem még 1.0.0.5-ös verzióm van. A Check for Launcher-Updates fülre kattintva 530-as bejelentkezési hibával kidob. Továbbá töltésnél kiírja, hogy egy regisztrált elemet se talált, holott mindegyik ki van pipálva, és el is indul az OMSI1. Lehet vhogy frissíteni, mert így Hamburgot se fogja észlelni?
  • Routeres
    Pesti időjárással meg korcsolyapálya lesz. :)
  • wollnerd #48842
    Kapcsoljátok be az Oslo időjárását! Most nagyon havas a Börzsöny tőle. :)
  • ekepista
    sziasztok az omsi adon manager progiróltudtok nekem egy letöltő linket adni
  • Tierhold
    Az Aerosoft supporton meg kell adni a serialt és az e-mailt amivel regisztráltad a játékot, és akkor letöltheted.

(Off topicba való módon is ugyan úgy lehetséges a dolog, akkor is ha más felhasználóval vagy bejelentkezve, de arról itt csönd...)
  • YoGabN
    és hogy szedted le? :D nem tudod valahova felrakni?
  • bpo451
    Az a baj, hogy nem csak a citaro, de a manok is garázsmenettel járnak, úgy hogy hozzá se nyúltam, egyik napról a másikra kezdte el ezt csinálni.
    Mindegy, feladom, én nem idegesítem magam tovább ezzel.
  • kem001
    Én igen, ma próbáltam ki a tegnap megjelent omsi 2 verziót.
  • YoGabN
    Hamburggal játszott már valaki OMSI2-n?
  • padarmartin
    A garázsmenet kiírást okozhatja a vollmatrix is
  • kem001
    Az másnál is hiba, de azt remélhetőleg megoldják.
  • alexander1993
    Meg az zavar még, hogy megyek az O530-al és nem tudok átmenni a 3 útelzárás semelyikén amelyek 182-es és 184-es vonalak közös szakaszán vannak, nálad van ilyen probléma?
  • alexander1993
    Értem és köszönöm azért a segítségedet.
  • bpo451
    Ezzel még én sem tudok jelenleg mit kezdeni, már írtam a hof fájl készítőjének, hátha ő tud segíteni.
  • alexander1993
    Azt már megcsináltam. De nálam is több probléma felmerült. Az AI-buszok KöKi felé Garázsmenet kiírással mennek valamint az utasok nem hajlandóak felszállni KöKi felé valamint egy csomó textúrát nem tölt be.
  • bpo451
    Te is meg tudod csinálni.
    Betöltöd OMSI 2 editorba a pályát, nyomsz rá egy mentést, az ailist-ben átírod az SD Manokat NL NG-re, és máris működik OMSI 2 alatt.
  • bolhalovas
    Üdv!
    Tudnátok OMSI 1-hez olyan pályát mondani, amiben vannak helyközi vagy távolsági vonalak? Lehetőleg kis gépigényű legyen, mert a C56 a Börzsönyön eléggé ugrál, viszont pl. Martonvárosban használható.
    A másik kérdésem az, hogy letöltöttem az OMSI Addon Managert, egy ideig jó is volt, aztán miután feltettem a Délpest V3-at, már nem működik. Az újratelepítés sem segített. Mi lehet a baja?
    A hibaüzenet:
  • alexander1993
    Lehet valamit tudni, hogy Délpest 3.0 konvertálása OMSI 2-be hogy áll?
  • Norbesz23
    https://www.facebook.com/OmsiDerOmnibussimulator?ref=stream
  • gabor514
    Valaki megtudná csinálni a GPS alapú utastájékoztató magyar mod-ot NG-hez, és a csuklós citaróhoz? Mivel az NG-hez már készült GPS-es utastájékoztató megpróbáltam betenni ezt a modot, de betöltésnél hibaüzenetet írt az Ibis 2-re.
  • Nordzso18
    Nagyon jók lettek, köszönöm! :)
  • MEXXD
    A magyar viszonylatban az egyik legdinamikusabban fejlődő pálya újabb verzióval tért vissza, sok budapesti örömére, itt a Dél-Pest 3. kiadása. A készítőket kérdezgetve betekintést nyerhettek a pálya munkafolyamataiba, valamint az alkotók további terveiről, elképzeléseiről is tudomást szerezhettek…

(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.)
  • gcs7e7
    Ikarus 266.25 – BörzsönyVolán pack
    Verzió: 2014.02.01.
    Készítő: gcs7e7
    http://gcs7e7.wordpress.com/2014/02/01/ikarus-266-25-borzsonyvolan-pack/
  • bpo451
    Nálam az a baj, hogy Köki felé senki nem akar felszállni, de ez egyik napról a másikra jelentkezett úgy, hogy semmit nem módosítottam, csupán beraktam a csuklós citarot a pályára.
  • YoGabN
    Rájöttél már erre az Utas-hibára? Nálam ugyan ez van...
  • YoGabN
    Ez a 4 .sco fájl megvan valakinek?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    SceneryobjectsBuildings_RW1HHHH_Hochhaus_2.sco
    SceneryobjectsBuildings_RW1HHHH_kath_EG.sco
    SceneryobjectsBuildings_RW1HHHH_kath_Schulhaus.sco
    SceneryobjectsBuildings_RW1HHHH_Mietshaus_6.sco