OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg szerencse hogy ezek még csak '' béta verziók '' ... 😊
Mert ami 7:40-nél történt , az azért elég furcsa , hogy egyik pillanatról a másikra '' volt elektronika , nincs elektronika... 😄 ''
A másik dolog itt mindenki az ETS 2-vel hasonlítja össze, szerintem nem egy kategória a két játék tekintve, hogy ez szimulátor az ETS 2 meg csak a nevében az, annak ellenére mondom ezt, hogy én is azzal tolom, de csak azért mert nincs más kamionos játék...
Szóval ne csüggedjetek, meglátjátok jó lesz ez!!!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Egyébként szerintem nagyából mindenki tudta mire számíthat, hogy az omsi 1 kicsit megtoldozva plusz egy csuklós busz és ennyi. Egyébként a csuklós busz eléggé egyben tûnnik, csak hát ezért 30 ojróó kicsit sok.
A napokban megjelent képek és videók alapján én kezdek egyre kevésbé érdeklõdni az OMSI 2 után. Valahogy nem gyõzött meg. Gyakorlatilag az Omsi 1-et valamivel frissebb térképpel, egyszerû, de már színes menüvel néhány apró funkcióval (megkülönböztetõ jelzést használó jármûvek, csuklós busz, kronológia). Ezen kívül semmi. A több magos támogatás szerintem sokat nem fog hozni, mert nem hiszem, hogy ha eddig nem ment, most ilyen mértékben módosítani tudnak, hiszen lényegében az elsõ részt kapjuk meg újra csomagolva. Például az ETS 2-nél egy ilyen szintû változtatás csak egy 100-200 megás patch és kész, semmi új verzió. Sajnos én szomorú lettem. Nagyon szomorú. 😞
i7-3770 / 16GB / GTX970 / 500Gb SSD / Win10 64bit / Logitech G27 / UE40HU6900
A srác konfigja:
- Intel Core i7
- 32 GB RAM
- nVidia Geforce GTX680Ti
A játék SSD-rõl futott.
Nincs több hozzáfûznivalóm.
Tutorials:

Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT
A .hof fájlt azon busz mappájába kell tenni, amivel menni akarsz a pályán. Van vagy 5 féle .hof, de én minden buszhoz csak az ANNAX-féle .hof-ot használom, az eddig minden busznál jó volt, amivel mentem.
Egyébként a busz kijelzõjétõl függ, melyik kellene (szalagos, mátrix, BUSE stb.), de ezekhez nem értek, egyszerûbb volt nekem egyet használni mindhez.
- A börzsöny-fiktiv pályánál a hof fájlokat azt hova kel rakni
kösz elõre is mindenkinek

A tükörben problémásan megjelenõ autó beállítás kérdése.
A pálya üres, mert a srác egy korábbi verziót kapott bemutatásra.
Az ugráló AI-ra nem sok mentség van. Menetrend-beli galiba.
A csukló szerintem okés, hallanád a reggeli csúcsban a 7700-ast meg a 435-öst. Csukló nyikorgása a kisbabák üvöltésével párosítva... hmmmmm, priceless. 😊
A szirénázó autó funkciója kész van, csak gondolom nem tették bele, hogy ne lõjön már le mindent, vagy külön kapcsolható, nem tudom.
Egyébként a többmagos támogatásra visszatérve, nehogy azt higgye itt bárki is, hogy ez egy óriási nagy változás lesz. Az a "bizonyos helyzetekben plusz 50% fps" már a bejelentéskor sem hangzott meggyõzõnek, csak mindenki ráröpült egybõl, mert meglátták a többmagos támogatást egy mondaton belül. Marketing duma. Hiszem, ha látom. Az eddigi mozgóképes anyagok alapján nem vagyok meggyõzve.
Énis innen bogarásztam ki találgatva a sok doorfront közül , azt elsõre ment 😄D
Amúgy van valami fájl, ahonnan ki lehet deríteni, melyik gombokra reagálnak az egyes buszok? A jövõben kellhet még ez a tudás... :o)
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
teszter: teljesen ugyan az a véleményem amit leírtál. Engem is elszomorított. Kezdem úgy érezni, hogy az OMSI 2 egyenlõ lesz egy új pálya és busz kiadásával.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
tmartin: ( #45502 ) Nos azért azt sem kell feledésbe venni , hogy gondolom azért a felvevõ program is '' fogyasztja az FPS-eket '' 😊)))
Remélem nem ez lesz kiadva, és ez csak valamilyen fejlesztõi verzió.
Rögtön a video elején a távolban érkezõ AI a háttérben folyamatosan ugrált. A csukló iszonyatosan nyikorog. Az akadozást nem sikerült megoldaniuk, folyamatosan szaggatott. Az autók vázát nem sikerült idõben betölteni, sokszor csak a lámpájuk látszott. A legnagyobb gond, hogy szinte ahol ment mindenhol kopár volt a környék. Elszórva volt egy egy objekt, de semmi több. Valami fotótextúrát azért tehettek volna a háttérbe. Na és azt kár, hogy nem csinálták meg, hogy a szirénázó jármû kikerülje a buszt. Remélem itt már lehet állítani, hogy milyen sürün jöjjön, mert az lesz mint a Börzsönnyel, hogy jó, csak sajnos ki kell venni.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Már egy órája próbálgatom mindenféle eseménynevekkel, de egyikre sem reagál billentyûzetrõl, csak egérrel mûködik a gombja... <#rinya>#rinya>
@bpyfan ( #45499 ) : Már csak két hét , és három nap , avagy 17 nap 😄D
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
Nem is tudtam ... 😊
Hol lehet beállítani/bekapcsolni ? ( Kíváncsiságból megnézném 😊) )
Bocs.
Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT
@bpyfan: Ez a sofõr fejének mozgása, a balra-jobbra forduláskor fellépõ oldalirányú gyorsulást hivatott szimulálni. Azért rángatózik, mert a billentyûzettel vezetnek, ami nem olyan folyamatos, mint a kormány. Szerintem.
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX