63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Ikarus 280 beindítása: M+NUM8, van m+gázpedál hosszan nyomva kell tartani mind a kettőt, míg be nem indul. -
Bétának nem mondanám. Ugyan az kb, mint a 260-as TITA, csak 6 méterrel hosszabb:D 3. tengely csak a kanyarban kanyarodik.. stbstb. Nekem tetszik. -
Mind kettő, mert a hangján lehetne mit csiszolni még, meg azt a sok rohadt cd-t is ellehetne tüntetni a vezetőfülkéből. -
Próbatesztelés, Próbajárat indul Börzsönyhegyaljáról hamarosan...
-
Vélemény az új Ikarusról? Jól meg lett csinálva vagy inkább bétának mondható? -
Ikarus 280 letöltés. -
Igen pont ilyen jó arcnak kell egy házigazdának lennie.... Csak így tovább! -
Nem tudom, hogy volt e már, de ezt érdemes megnéznetek!
Meglepetés! -
Kinek fontos? Nekünk ugyan nem... -
matec1996 #48849 Hello egy olyan kérdésem lenne hogy az Ikarus 263.10 és 263.11 előtt miért van egy láthatatlan fal? Hogy lehetne ezt küszöbölni hogy ne legyen előtte semmi :) kérem segítsetek fontos lenne kérlek :) -
gotama73 #48848 Szeretném kérdezni, hogy ha bemásolom az Omsi 2-be a Dél Pest v3 mappáit, fájlokat, akkor azonosság esetén felül kell-e írni azokat? -
alexander1993 #48847 Hol találom meg ezt az Always mezőt? -
Zoliikp #48846 Csuklóssal még nem sikerült utast vinnem.
Viszont és is láttam, hogy a Köki felé garázsmenettel mennek a buszok.
Ezért az Editorban menetrendet megnyitva a már Routeres által jelzett Always mezőt bejelöltem, majd mentettem.
Igaz, ezek után is az első két AI-busz garázsmenetes volt, de aztán "megjelentek" a rendes kiírással rendelkezők is....
Véleményem szerint, -remélem a készítők segítenek ebben -, a menetrendben lévő "áttáblázások" lehetnek a jelenség forrásai.
Én pedig, ha csak kipróbálnám a pályát, nem egyből egy teljes fordából álló menetrendet szeretnék vezetni.... -
Routeres #48845 Bal oldal teteje -
Krisz995 #48844 Hamburghoz kéne nekem az Aerosoft Launcher, viszont az a baj, hogy nekem még 1.0.0.5-ös verzióm van. A Check for Launcher-Updates fülre kattintva 530-as bejelentkezési hibával kidob. Továbbá töltésnél kiírja, hogy egy regisztrált elemet se talált, holott mindegyik ki van pipálva, és el is indul az OMSI1. Lehet vhogy frissíteni, mert így Hamburgot se fogja észlelni? -
Routeres #48843 Pesti időjárással meg korcsolyapálya lesz. :) -
Kapcsoljátok be az Oslo időjárását! Most nagyon havas a Börzsöny tőle. :)
-
ekepista #48841 sziasztok az omsi adon manager progiróltudtok nekem egy letöltő linket adni -
Tierhold #48840 Az Aerosoft supporton meg kell adni a serialt és az e-mailt amivel regisztráltad a játékot, és akkor letöltheted.
(Off topicba való módon is ugyan úgy lehetséges a dolog, akkor is ha más felhasználóval vagy bejelentkezve, de arról itt csönd...) -
és hogy szedted le? :D nem tudod valahova felrakni? -
Az a baj, hogy nem csak a citaro, de a manok is garázsmenettel járnak, úgy hogy hozzá se nyúltam, egyik napról a másikra kezdte el ezt csinálni.
Mindegy, feladom, én nem idegesítem magam tovább ezzel. -
Én igen, ma próbáltam ki a tegnap megjelent omsi 2 verziót. -
Hamburggal játszott már valaki OMSI2-n? -
padarmartin #48835 A garázsmenet kiírást okozhatja a vollmatrix is -
Az másnál is hiba, de azt remélhetőleg megoldják. -
alexander1993 #48833 Meg az zavar még, hogy megyek az O530-al és nem tudok átmenni a 3 útelzárás semelyikén amelyek 182-es és 184-es vonalak közös szakaszán vannak, nálad van ilyen probléma? -
alexander1993 #48832 Értem és köszönöm azért a segítségedet. -
Ezzel még én sem tudok jelenleg mit kezdeni, már írtam a hof fájl készítőjének, hátha ő tud segíteni. -
alexander1993 #48830 Azt már megcsináltam. De nálam is több probléma felmerült. Az AI-buszok KöKi felé Garázsmenet kiírással mennek valamint az utasok nem hajlandóak felszállni KöKi felé valamint egy csomó textúrát nem tölt be. -
Te is meg tudod csinálni.
Betöltöd OMSI 2 editorba a pályát, nyomsz rá egy mentést, az ailist-ben átírod az SD Manokat NL NG-re, és máris működik OMSI 2 alatt. -
Üdv!
Tudnátok OMSI 1-hez olyan pályát mondani, amiben vannak helyközi vagy távolsági vonalak? Lehetőleg kis gépigényű legyen, mert a C56 a Börzsönyön eléggé ugrál, viszont pl. Martonvárosban használható.
A másik kérdésem az, hogy letöltöttem az OMSI Addon Managert, egy ideig jó is volt, aztán miután feltettem a Délpest V3-at, már nem működik. Az újratelepítés sem segített. Mi lehet a baja?
A hibaüzenet: -
alexander1993 #48827 Lehet valamit tudni, hogy Délpest 3.0 konvertálása OMSI 2-be hogy áll? -
https://www.facebook.com/OmsiDerOmnibussimulator?ref=stream -
Valaki megtudná csinálni a GPS alapú utastájékoztató magyar mod-ot NG-hez, és a csuklós citaróhoz? Mivel az NG-hez már készült GPS-es utastájékoztató megpróbáltam betenni ezt a modot, de betöltésnél hibaüzenetet írt az Ibis 2-re. -
Nordzso18 #48824 Nagyon jók lettek, köszönöm! :) -
A magyar viszonylatban az egyik legdinamikusabban fejlődő pálya újabb verzióval tért vissza, sok budapesti örömére, itt a Dél-Pest 3. kiadása. A készítőket kérdezgetve betekintést nyerhettek a pálya munkafolyamataiba, valamint az alkotók további terveiről, elképzeléseiről is tudomást szerezhettek…
(A cikk elolvasásához kattints a képre és ne felejtsd el értékelni sem.) -
Ikarus 266.25 – BörzsönyVolán pack
Verzió: 2014.02.01.
Készítő: gcs7e7
http://gcs7e7.wordpress.com/2014/02/01/ikarus-266-25-borzsonyvolan-pack/
-
Nálam az a baj, hogy Köki felé senki nem akar felszállni, de ez egyik napról a másikra jelentkezett úgy, hogy semmit nem módosítottam, csupán beraktam a csuklós citarot a pályára. -
Rájöttél már erre az Utas-hibára? Nálam ugyan ez van... -
Ez a 4 .sco fájl megvan valakinek?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SceneryobjectsBuildings_RW1HHHH_Hochhaus_2.sco
SceneryobjectsBuildings_RW1HHHH_kath_EG.sco
SceneryobjectsBuildings_RW1HHHH_kath_Schulhaus.sco
SceneryobjectsBuildings_RW1HHHH_Mietshaus_6.sco