63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Norbesz23
    Akinek tetszik, így a műszerfala az ikarus 280-nak, az szóljon és elküldöm.
  • Norbesz23
    Carlo da Italia, kérded hogy rakjam fel az én BKV festésemet az ikarus 280-hoz.

Ikarus 280 BKV festés
  • Biczike
    Én majd csak akkor veszem meg,ha majd érdemes lesz addig nem. Tökéletes nekem az egy!
  • Fox44
    Jó lenne már, mert megjelenés óta ez van. Ez egy olyan hiba, ami brutálisan rontja a játékélményt. Sőt! Meg is szünteti azt.
    Hiszem, ha látom! Mennyit is kellett várni az 1.04 patchre az Omsi 1 esetében?! Nehogy aztán először a fizetős kiegek jöjjenek, mikor majd ott csücsül a sok hiba a programban.
  • TheSosy
    Sziasztok!
    Tudnátok ajánlani városi mapot OMSI 2-alá,ami nem annyira gépigényes(mint pl. Berlin),de mégis élvezhető?A 280-ast szeretném rajta hajtani.
  • Routeres
    Ez egy ismert hiba, a készítők már javítják.
    Bár van egy olyan érzésem, hogy hiába szüntetik meg a hibákat, itt akkor is csak azt lehet majd olvasni, hogy így sz*r, úgy sz*r...
  • Fox44
    Gondoltam megyek egyet az Omsi 2 alatt is a Man SD 80-al Grundorf-on. Minden beállítás stb, ugyanaz mint az 1-nél. Hát erre nem megfagyott a kép menet közben ennél a sz*rnál! Hang az volt.:D
  • Retarder SgFan
    Hogyan lehet megcsinálni a citaro-k belsejét, hogy ne legyen fehér?
  • Fox44
    Akkor Te egy álfestő is vagy.:D :P
  • Tierhold
    Nálam már kész van mind Helyi mind helyközi viszonylatban, plusz Volánbuszosat is csináltam, csak mivel nehezen megy a gépemen eme gyönyörűség, így még nem gondolkodtam a kiadáson...
    (Mellesleg, a legtöbb Vértes Volán festést a 266-oshoz hozzám köthető, az Alba Volános festéseket is én csináltam meg, én voltam az első aki kimerte adni a Börzsöny Volán festéseit saját fantázia után, (és remélem elindítottam a lavinát, és nem csak ketten leszünk Gcs7e7-el), az Omsi 1-es Börzsöny kiadásban szereplő egyedi Volánbusz festés is az én művem, úgyhogy nem vagyok ismeretlen, az átfestésekben, hogy csak úgy a levegőbe írogassak :P )
  • Fox44
    A repaint jó dolog, csak hát ugye a busz...(Ikarus 280.02) Pl, az a kormány, ami benne van...
    Nem hiszem el, hogy nem lehetett volna normálisabb textúrát "adni" neki!?) Meg a manuális váltás sem az igazi.(
  • gcs7e7
    Old-Ikarus :)
  • norb82
    Úristen, a 10-67 hátulján lévő matricára hol találtál rá? Most így látva tisztán beugrott az emléke hogy volt ilyen rajtuk:)
  • gcs7e7

• matesz19
    Csináltam egy BKV-s Repairt (BU-10-67), a Ikarus 280-ashoz. Nem egy PS munka, de a semminél jobb. :)

>>Letöltés<<
  • Retarder SgFan
    Köszönöm, hogy megmondtad az indítás lépését és nem igazi példákkal jöttél mint egy másik felhasználó!
  • Retarder SgFan
    Nagyon szépen köszönöm segítséged!
  • gylacus
    óó, pedig reménykedtem... Van még esetleg valaki, aki hozzám hasonlóan érez, akár a Volánbuszok tekintetében is? Azért ők bejárják az egész országot, nem?
  • Martinez01
    A manuális váltósnál sebességbe kell tenni (pl. 1-be), és úgy nyomni a gázt, meg a motorindító gombot (alapértelmezetten M betű).
  • Retarder SgFan
    Akkor küld el annak az Ikarus 280-nak amit te mentettél le, mert lehet hogy ez hibás!!
  • Retarder SgFan
    De képzeld el próbáltam csak igaziból tekeri ameddig indítózol itt meg csak egyet teker és ennyi...
  • norb82
    Addig tekeri míg nyomod az M-et. (Sose próbáltál még meg egy járművet indítani????)
  • Retarder SgFan
    De nekem nem tekeri olyan sokáig.
  • Tiszta Harry
    M és nyomd a gázt ezerrel.
  • Retarder SgFan
    Köszönöm, de még a beindítással szenvedek. Addig nem rakom be míg nem indul!
  • Retarder SgFan
    Hogyan kell beindítani az Ikarus 280-at?
  • Hotemak
    Akit érint! A Pilzdorf v 5.0-t is működésre lehet bírni OMSI 2 alá, úgy, hogy a megszokott módon feltelepítitek,(telepítős verzió), majd az editorban megnyitjátok és simán elmentitek. Elképzelhető, hogy a megnyitás, illetve mentés folyamata közben úgy tűnik, hogy lefagyott az editor, de csak dolgozik a "drága"!!!
  • Norbesz23
    pocskondiázni és okoskodni könnyebb mint megvalósítani magunknak valamit.
  • Tierhold
    Azért ezzel vitatkoznék, a Vértesnél soha az életben nem logóztak a busz hátuljára, meg az ég szerelmére, azért ennyire ronda hugysárga színűre nem nagyon süllyednek a vértes járművei...
  • jxbell
    Nem. Nálam sajnos nem jó az Omsi 2, úgyhogy kizárt az E94G részemről.
  • ZsomborL
    Majd délután csinálhatok képet ha gondolod,de addigra biztos megnézed. :)
  • ZsomborL
    Már van!

Kép nincs róla,sorry,nem én csináltam ezt a festést,de foto-realisztikus. :)
    Itt le tudod tölteni.
  • Retarder SgFan
    Vértes Volános skin-t nem csinálna nekem valaki az ikarus 280-ra?
  • Retarder SgFan
    Ki szokott kisbuszokat csinálni az Omsi-ba? :)
  • norb82
    Nekem bejön ez a 280-as, a 260.43-at is szerettem, szerintem jól meg van csinálva. CCV-ét is várom, de úgyis más verzió lesz, nálam simán meg fog férni mind a kettő:)
  • Rapcat55
    Arra tudna nekem válaszolni valaki, hogy a 280.02-nél miért nem jelenik meg egy csomó textúra? Full fehérek az ülések, a napellenző meg rengeteg minden...
  • Ikarusfan
    A kameranézetet bármikor átírhatod Te is. Egyébként nehogy azt hidd, hogy a 260-asban a "támlában a tarkód" nézet 65-ös látószöggel olyan élethű, az szerintem csak a játszhatóság kedvéért olyan.
    De egyébként a kameranézetet a bus fájlban a kameras részben lehet állítgatni (az std azt hiszem a közép állás).
  • Tirdi
    Sziasztok!
    Az Ikarus 280-hoz szeretnék egy BKV festést szerezni. Láttam kettőt lejjebb, az egyik készülőben, a másiknak a linkjéről már nem tudtam leszedni. Esetleg valahol van leszedhető?
  • Rapcat55
    Én csak abban reménykedem, hogy a "fej pozíciója" valamivel előrébb lesz, mint a 260-asban, mert elég bosszantó, hogy balra tekintéskor a falat látom. :) Ha nem egérrel nézelődök, akkor nincs gond.
  • Rapcat55
    Már tárgytalan, de azért köszi a kérdést! :)