63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Értem, és az megoldható, hogy csak havazáskor legyen havas a vonat textúrája omsi 2 alatt? -
Havas textúrája csak télen van. :) -
BZmot vonat AI pakknál melyik vonatot kell beírni, hogy ne legyen ilyen havas textúrás? -
alexander1993 #49180 Most már elkezdte letölteni. -
alexander1993 #49179 Nem engedi letölteni. 502-es hibát hoz be. Valaki tudna küldeni másik linket vagy privátban átküldeni?
Előre is köszönöm az esetleges segítségeket. -
Akkor menekülök előle majd... :D -
Carmus #49177 Holnap kiadom! :) -
Rendben, köszi a tippet. :) -
bkvbusz #49175 repaint packre gondolsz? GSMmédiára szépen csorognak fel a festések. -
Valaki nem tudja hogy az Ikarus 280-hoz mikor jönnek ki (azon kívül hogy majd ha elkészül...) a Repair pack?? Mert képet láttam róla, itt a napokban, csak a letöltési link valahogy hiányzott onnan vagy én voltam vak... :) -
bkvbusz #49173 Rajta vagyok az ügyön, hogy legyen hozzá egy normális hang.
Egyenlőre a BPI-723-ról felvett szívómotorhangot sikerült összerakni, kiirtottam belőle a hidegindítózást, de a váltóval nem tudok előre jutni.
Nem tudok egy olyan váltót belerakni, amit úgy lehetne programozni, hogy az élethű legyen.
Egyszerűen mindenre hibát ír ki. Már a scripteket is módosítottam. Totálisan el van rontva az egész busz...
De úgysem nyugszom amíg nem lesz meg. Türelmeteket kérem. -
bpyfan #49172 Húú király hálám üldözzön ezért a festésért!
Már csak egy D10-es és egy voith kéne bele. :D -
Érdekességképpen megosztom veletek, hogyan sikerült a pályámat életre kelteni a 2-ben, hátha segít másokon.
Alapból az egyben is voltak hülyeségek, például az egyik útszakaszon villogtak az autók...stb, ezért az AI-ra gyanakodtam (főleg mivel hogy Waterloo21 átkonvertálta a pálya régebbi verzióját, és az csak akkor működött, ha levettem az AI-t). Végül is nem ez volt a hiba, de a hibák helyei ott voltak, ahol az AI is hülye volt.
Tehát hogyan is jött össze a dolog:
- Hogy kiderítsem, melyik Tile-k voltak hibásak, a gyanús részek tile-jait letiltottam a global.cfg-ben (a [map] hivatkozások elé böktem egy TAB-ot)
- Ezután szépen elkezdtem egyesével visszarakosgatni a Tile-kat, míg végül leszűkítettem a kört a valóban hibás tile-okéra (szerencsére ez az én esetemben mindössze 3 tile-t jelentett)
- Ezután következett a pepecselős része, ugyanis meg kellett találni a hibás spline-okat, modelleket. Ezt én speciel úgy csináltam, hogy egy tile-t a hibásak közül visszaraktam, és elkezdtem kitörölgetni spline-okat, modelleket magából a map fájlból, kikísérletezve így, hogy mi a hiba (könnyű észrevenni, amikor még hibás, mert hibaüzenetet dob az editor, majd lefagy).
Ebből mondjuk azért látszik, hogy az OMSI 2 egy csöppet érzékenyebb a hibákra (hiába lehet egy-egy hibaüzenetet gyorsan bezárni és mondjuk kitörölni a buszt). -
Tedd újra a pályát. Nekem Ez már sokszor előfordult, csak más pályával. -
vertexx #49169 Sziasztok!
Letöltöttem az OMSI2-höz a Neuendorf pályát. Eddig nincs semmi baj de miután kiválasztottam a buszt amivel játszanék egész egyszerűen nem jelennek meg a belépési pontok!
Miért van ez? Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm! -
bubu1976 #49168 Tudja valaki, hogy mikor lehet megvásárolni az omsi2. a boltokban.?? -
Ikarus 280.02 TITA Hajdú Volán festés
Készítő: LMG-123
LETÖLTÉS -
Kicsit talán igen de azért nem szép dolog a másikat fikázni. Ő legalább megcsinálta. Én még nem teszteltem de azért meghallgattam már. -
Szerintem nevetséges... -
Ez gyönyörű szép. :) -
köszönöm szépen -
gylacus #49162 Nagyon szép, lett, igényes munka!
-
Ja már be is linkelted, köszi. :) -
Kérem :) -
Valaki már próbálta a Magyar utas hangokat?? És ha igen, mi a tapasztalataitok? :)
LINK -
Nincs mit
-
Köszönjük szépen. :) -
Nordzso18 #49156 Nálam előtte is felszálltak, de csak ha kinyitottam az ajtót, amúgy az első ajtóhoz jönnek :) -
Akinek kell még kiadom nyilvánosan a az Ikarus 280 műszerfal textúra módosításomat.
Ikarus 280 műszerfal és kormány textúra mód -
b*zi sg - képeket nem tette be.
Itt vannak -
Másnak is feltűnt, hogy hátul is fel tudnak szállni - ha akarnak? Ezen nem írtam át semmit.
-
A lépcsők függőleges lemezeit kéne még átfesteni pl. a BKV-s skinekhez, hogy szürke, és ne sárga legyen. -
Új üléshuzat. :)
-
Vajon a mostani Ikarus 280-as festések kikerülnek majd az omsihu2-re?? :D Jó lenne majd szemezgetni belőlük úgy összegyűjtve ahogy régebben a Ikarus 266-osnál volt. :D
@Norbesz23: Nem adod ki a nyilvánosságnak, ezt a textura módosítást?? :) Én is örülnék neki, ahogy mások is, szerintem. :) -
Szerintem ez a 280-as trilex kerekekkel jobban nézne ki kívülről. Meg tudja valaki csinálni? -
bpo 381 #49148 Szia,engem csak a kormány érdekelne,azt eltudnád küldeni. -
Egy kép a tegnap estéről. :)
-
Én is csatlakoznék. :) -
alexander1993 #49145 Nekem átküldenéd légyszíves? -
Nagyon jók! Letölthetőek lesznek majd?