63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• lovet
    Hello!

Telepítettem a Szczecin új verzióját, a problémám az, hogy Kollataja végállomáson senki sem száll fel egyik buszra sem, a többi megállóban ezt a hibát nem tapasztaltam. Próbáltam mindenféle busszal és kiírással is...
  • kem001
    Köszönöm szépen a segítségedet, evvel így már gond nélkül működik a busz.
  • krisztiandzs
    Töltsd le ezt, próbáld meg működik-e vele.
  • krisztiandzs
    Alacsony fps miatt ugrál, kísérletezz a beállításokkal, vedd lejjebb a minőséget.
  • bpo451
    Vegyél egy normális gépet.
  • nyúlfi
    sziasztok az omsi 2 ben miért ugrálnak nálam a buszok? mit csináljak mit kell átállítani?
  • kem001
    Bocs, válasz gomb lemaradt.
  • kem001
    Ezekre a részekre gondolsz?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    {macro:csengo_frame}
    (L.L.elec_busbar_main)
    {if}
    (L.L.cockpit_csengo_button) 1 =
    {if}
    (L.L.cockpit_csengo_volume) 1 <
    {if}
    (L.L.cockpit_csengo_volume) (L.S.Timegap) 10 * + (S.L.cockpit_csengo_volume)
    {else}
    1 (S.L.cockpit_csengo_volume)
    {endif}
    {else}
    (L.L.cockpit_csengo_volume) 0 >
    {if}
    (L.L.cockpit_csengo_volume) (L.S.Timegap) 10 * - (S.L.cockpit_csengo_volume)
    {else}
    0 (S.L.cockpit_csengo_volume)
    {endif}
    {endif}
    {else}
    (L.L.cockpit_csengo_volume) 0 >
    {if}
    (L.L.cockpit_csengo_volume) (L.S.Timegap) 10 * - (S.L.cockpit_csengo_volume)
    {else}
    0 (S.L.cockpit_csengo_volume)
    {endif}
    {endif}

{end}
  • krisztiandzs
    sound.cfg-ben keresd meg azt a bejegyzést, és töröld.
  • Scoobyskull
    Köszi a mappák közt turkáltam aztán ráleltem, vhogy átkerült így nem tudott mit beolvasni a játék, köszi azért!
  • kem001
    Erre a hibára tud valaki valamilyen megoldást esetleg?
  • 2156
    Szia! Megköszönném, közben rájöttem, hogy a BKV-snál megoldottad. Lehet feleslegesnek tűnik így, de ha már megvan a TITA az is legyen jó, ha nem nagy fáradtság.
  • tmartin
    Üdv.!
    Ha szeretném kivenni egy buszból a sebesség korlátozását azt hogyan tehetem meg? Gondolom az engine scriptjeinek egyike tartalmazza. Előre is köszi!
  • Gerappa007
    Sziasztok.Telepítettem a jétékot és mikor elindítom csak egy nagy feketeség jön be.De,ha nyomom a gombokat lehet hallana a játékbeli hangokat.(pl:ha elindítom a motrot)Mi lehet a probléma?
  • szil balázs
    Sziasztok van egy kérdésem omsi 1 alá hogy a mercin ,man buszokon működjön a tükör hogy kell be állítani ?
  • [HUN]FaTaL
    Állítsd be újra a nyelvet a beállításokban.
  • Scoobyskull
    Ez a kép fogadott, szcecin 4.0 felrakása után.. nem igazán tudom mit tegyek nem találtam az illetékes fájlt ami okozza, esetleg hiányzik vmi? idáig normálisan működött. köszönöm aki tud segíteni!

• Carlo da Italia
    Ezt a mátrix-os kijelzős Ikarus 280-at honnan lehet letölteni?
    És nem tudja valaki ugyan ez buszon az utastér korlát fájlja melyik?
    A texture mappában?
  • Erlau Trans #49609
    Minek örüljek neki, hogy csak a 2 alatt fut?
  • gabcsibkv
    OMSI 2 érdekessége mikor beteszek egy pályát és a hozzávalókat akkor automatikusan leveszi a beállításokat options-t minimumra.
  • Haulin
    Valaki ért az objektum átméretezéséhez? Mert ehhez teljesen szőke vagyok már :D Az objektumot beraktam csak olyan nagy hogy egy egész világot fellehetne benne építeni. :D
  • Routeres
    Readme, 3/d...

The map's authors carry no responsibility for potential damage to the game. You are installing this
    add-on at your own risk. Created and tested on versions 1.06 and 2.0.
  • TNH
    A készítők még OMSI 1 időszakában leszögezték, hogy csak a 2-vel fog működni...
  • gabcsibkv
    Tegnap este ahogy megjelent tettem egy probát 63-ason. jó 40perc volt. hosszadalmas, szinte a vasúti kereszten és a végén a dombos részen kívül nem látok semmi érdekességet. Olyan érzésem volt mintha csak mennék mennék nyomom a gázt azt semmi látvány.
  • bpo451
    Úgy hogy szépen megvásárolod vagy átfáradsz az off topicba.
  • [HUN]FaTaL
    Oda-vissza kompatibilitás a legtöbb esetben megoldhatatlan és soha nem is volt róla szó. Az új editor funkciók miatt sem lehetséges...

Az omsi 1 mapok mentek volna elvileg szó nélkül a 2-ben, de ez sem jött össze sajnos, 1-2 szinte azonnal konvertálható, de a legtöbb mappal gondok vannak.
  • nemeza
    Egyetértek.
    A felülről kompatibilitást a windows-zal is ismerjük.
    Egy win95-ön futó program még esetleg elfut win7-en is, de egy direkt win7-re írtnak kisebb az esélye win95-ön.. Főleg, ha direkt kihasznál az új funkciókból..
  • Benya01
    Oda-visszáról soha nem volt szó, csak 2-be.
  • gabesz012
    Örüljél. Én annak minek örüljek, amit nem tudok kipróbálni? :) A 2-vel továbbra sem tudok menni és nem is akarok, és még mindig arról volt szó, hogy kompatibilis lesz oda-vissza a két rész.

Ezért is mondtam, hogy legyen külön topic; ez a mostani "belelkesedés", majd koppanás is elkerülhető lett volna.
  • [HUN]FaTaL
  • kem001
    Örüljünk inkább annak, hogy végre megjelent.
  • gabesz012
    És Omsi 2 only, hurrá.... Pedig emlékeim szerint elég régóta készült ez a verzió, képek is voltak belőle, természetesen az 1 alatt.
  • kem001
    Projekt Szczecin 4.0.0 mától elérhető!
  • Haulin
    Véletlenül nem tudjátok aki csinált valós pályaépítéshez (google módszer) tutorialt videóval, Őt hogy tudnám elérni? Megakadtam egy kicsikét és megkérdezném tőle hogy hogyan tovább, vagy tanácsot kérnék tőle. ( Persze ha rám szán pár percet a napjából. :D ) OMSI.hu-ról szedtem a tutorialt.
  • krisztiandzs
    "Kerüld az OFF és WAREZ hozzászólásokat..." Menj az OFF topikba!
  • Banderasbkv
    https://mega.co.nz/#!nBxCzTbY!3hnB3-JHo_iVtD1-njvZ-_AScX5K-c1GbDqnKyYuBzY

Tessék. :)
  • gabcsibkv
    TTData mappában szintén megvannak a 766-os ttl, ttr és társai
  • gabcsibkv
    Sziasztok !
    OMSI 1 Landkreis Gleisen 2.1-nél 766-os járat:
    Csak szo-v, és ünnepnapokon közlekedik.
    > Editorban stimmel
    > hof fájlban benne van
    > betöltés után beállítom hétvégére hogy menjek egy menetet 766-on, de utasok nuku
    > menetrend kiválasztásánál 766-nál nincs forda kiválasztási lehetőség tehát üres a rublika (umlauf 1)
  • kem001
    Egy kérdés: mit kellene és hol átírni ahhoz, hogy az index ne ugorjon automatikusan vissza, mikor középre állítom a kormányt?
  • bkvbusz
    Az általam feltett 280-asban külön van szedve mind a 4 ajtó. Csengő is javítva van benne. Ha gondolod felteszem a beállításaimat amin működik minden megfelelően.