63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
lovet #49627 Hello!
Telepítettem a Szczecin új verzióját, a problémám az, hogy Kollataja végállomáson senki sem száll fel egyik buszra sem, a többi megállóban ezt a hibát nem tapasztaltam. Próbáltam mindenféle busszal és kiírással is... -
Köszönöm szépen a segítségedet, evvel így már gond nélkül működik a busz. -
krisztiandzs #49625 Töltsd le ezt, próbáld meg működik-e vele. -
krisztiandzs #49624 Alacsony fps miatt ugrál, kísérletezz a beállításokkal, vedd lejjebb a minőséget. -
Vegyél egy normális gépet. -
nyúlfi #49622 sziasztok az omsi 2 ben miért ugrálnak nálam a buszok? mit csináljak mit kell átállítani?
-
Bocs, válasz gomb lemaradt. -
Ezekre a részekre gondolsz?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!{macro:csengo_frame}
(L.L.elec_busbar_main)
{if}
(L.L.cockpit_csengo_button) 1 =
{if}
(L.L.cockpit_csengo_volume) 1 <
{if}
(L.L.cockpit_csengo_volume) (L.S.Timegap) 10 * + (S.L.cockpit_csengo_volume)
{else}
1 (S.L.cockpit_csengo_volume)
{endif}
{else}
(L.L.cockpit_csengo_volume) 0 >
{if}
(L.L.cockpit_csengo_volume) (L.S.Timegap) 10 * - (S.L.cockpit_csengo_volume)
{else}
0 (S.L.cockpit_csengo_volume)
{endif}
{endif}
{else}
(L.L.cockpit_csengo_volume) 0 >
{if}
(L.L.cockpit_csengo_volume) (L.S.Timegap) 10 * - (S.L.cockpit_csengo_volume)
{else}
0 (S.L.cockpit_csengo_volume)
{endif}
{endif}
{end} -
krisztiandzs #49619 sound.cfg-ben keresd meg azt a bejegyzést, és töröld. -
Scoobyskull #49618 Köszi a mappák közt turkáltam aztán ráleltem, vhogy átkerült így nem tudott mit beolvasni a játék, köszi azért! -
Erre a hibára tud valaki valamilyen megoldást esetleg?
-
2156 #49616 Szia! Megköszönném, közben rájöttem, hogy a BKV-snál megoldottad. Lehet feleslegesnek tűnik így, de ha már megvan a TITA az is legyen jó, ha nem nagy fáradtság. -
Üdv.!
Ha szeretném kivenni egy buszból a sebesség korlátozását azt hogyan tehetem meg? Gondolom az engine scriptjeinek egyike tartalmazza. Előre is köszi! -
Gerappa007 #49614 Sziasztok.Telepítettem a jétékot és mikor elindítom csak egy nagy feketeség jön be.De,ha nyomom a gombokat lehet hallana a játékbeli hangokat.(pl:ha elindítom a motrot)Mi lehet a probléma? -
szil balázs #49613 Sziasztok van egy kérdésem omsi 1 alá hogy a mercin ,man buszokon működjön a tükör hogy kell be állítani ? -
Állítsd be újra a nyelvet a beállításokban. -
Scoobyskull #49611 Ez a kép fogadott, szcecin 4.0 felrakása után.. nem igazán tudom mit tegyek nem találtam az illetékes fájlt ami okozza, esetleg hiányzik vmi? idáig normálisan működött. köszönöm aki tud segíteni!
-
Ezt a mátrix-os kijelzős Ikarus 280-at honnan lehet letölteni?
És nem tudja valaki ugyan ez buszon az utastér korlát fájlja melyik?
A texture mappában?
-
Minek örüljek neki, hogy csak a 2 alatt fut? -
gabcsibkv #49608 OMSI 2 érdekessége mikor beteszek egy pályát és a hozzávalókat akkor automatikusan leveszi a beállításokat options-t minimumra. -
Haulin #49607 Valaki ért az objektum átméretezéséhez? Mert ehhez teljesen szőke vagyok már :D Az objektumot beraktam csak olyan nagy hogy egy egész világot fellehetne benne építeni. :D -
Routeres #49606 Readme, 3/d...
The map's authors carry no responsibility for potential damage to the game. You are installing this
add-on at your own risk. Created and tested on versions 1.06 and 2.0. -
A készítők még OMSI 1 időszakában leszögezték, hogy csak a 2-vel fog működni... -
gabcsibkv #49604 Tegnap este ahogy megjelent tettem egy probát 63-ason. jó 40perc volt. hosszadalmas, szinte a vasúti kereszten és a végén a dombos részen kívül nem látok semmi érdekességet. Olyan érzésem volt mintha csak mennék mennék nyomom a gázt azt semmi látvány. -
Úgy hogy szépen megvásárolod vagy átfáradsz az off topicba. -
Oda-vissza kompatibilitás a legtöbb esetben megoldhatatlan és soha nem is volt róla szó. Az új editor funkciók miatt sem lehetséges...
Az omsi 1 mapok mentek volna elvileg szó nélkül a 2-ben, de ez sem jött össze sajnos, 1-2 szinte azonnal konvertálható, de a legtöbb mappal gondok vannak. -
Egyetértek.
A felülről kompatibilitást a windows-zal is ismerjük.
Egy win95-ön futó program még esetleg elfut win7-en is, de egy direkt win7-re írtnak kisebb az esélye win95-ön.. Főleg, ha direkt kihasznál az új funkciókból.. -
Benya01 #49600 Oda-visszáról soha nem volt szó, csak 2-be. -
gabesz012 #49599 Örüljél. Én annak minek örüljek, amit nem tudok kipróbálni? :) A 2-vel továbbra sem tudok menni és nem is akarok, és még mindig arról volt szó, hogy kompatibilis lesz oda-vissza a két rész.
Ezért is mondtam, hogy legyen külön topic; ez a mostani "belelkesedés", majd koppanás is elkerülhető lett volna. -
-
Örüljünk inkább annak, hogy végre megjelent. -
gabesz012 #49596 És Omsi 2 only, hurrá.... Pedig emlékeim szerint elég régóta készült ez a verzió, képek is voltak belőle, természetesen az 1 alatt. -
Projekt Szczecin 4.0.0 mától elérhető! -
Haulin #49594 Véletlenül nem tudjátok aki csinált valós pályaépítéshez (google módszer) tutorialt videóval, Őt hogy tudnám elérni? Megakadtam egy kicsikét és megkérdezném tőle hogy hogyan tovább, vagy tanácsot kérnék tőle. ( Persze ha rám szán pár percet a napjából. :D ) OMSI.hu-ról szedtem a tutorialt. -
krisztiandzs #49593 "Kerüld az OFF és WAREZ hozzászólásokat..." Menj az OFF topikba! -
https://mega.co.nz/#!nBxCzTbY!3hnB3-JHo_iVtD1-njvZ-_AScX5K-c1GbDqnKyYuBzY
Tessék. :) -
gabcsibkv #49590 TTData mappában szintén megvannak a 766-os ttl, ttr és társai -
gabcsibkv #49589 Sziasztok !
OMSI 1 Landkreis Gleisen 2.1-nél 766-os járat:
Csak szo-v, és ünnepnapokon közlekedik.
> Editorban stimmel
> hof fájlban benne van
> betöltés után beállítom hétvégére hogy menjek egy menetet 766-on, de utasok nuku
> menetrend kiválasztásánál 766-nál nincs forda kiválasztási lehetőség tehát üres a rublika (umlauf 1) -
Egy kérdés: mit kellene és hol átírni ahhoz, hogy az index ne ugorjon automatikusan vissza, mikor középre állítom a kormányt? -
bkvbusz #49587 Az általam feltett 280-asban külön van szedve mind a 4 ajtó. Csengő is javítva van benne. Ha gondolod felteszem a beállításaimat amin működik minden megfelelően.