OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Tudna valaki adni linket Rhodneau 4hez?
Passz, gondolom google vagy www.omnibussimulator.de/forum
2. @Nemeza, létezik már 412-es Ikarus letölthetõ verzióban? És ha igen akkor hol találom?
Erre jött már válasz. Azt nem tudom, hogy a BKV-s mikor lesz kész, sok dologtól függ. Szerintem elég jól játszható, bár a fûtést is jó lenne beüzemelni rajta rendesen, fõleg így télen.
A festhetõség, koszolódás végülis másodlagos. Sajnos a modell külseje elég sok hibát tartalmaz - ami OMSI-ban látványos. 😞 De azért szerintem így is örülnek majd neki sokan.
3. Ikarus 415ös esetében mikor betölteném a pályára, akkor az ajtó "csengõhang" miatt hisztizik a program, erre van valami megoldás?
415-öst még nem próbáltam, majd meglesem 😉
ACER_E571G I3-234M 2.3Ghz (2GB Vram) Nvidia Geforce 710M (2Gb Vram)
Ajánlom figyelmetekbe, az Ashampoo winoptimizer 10-et, ugyanis én elõbb lefuttattam a gépemen, és miután 5 gigányi eddig felfedezetlen hibát kijavított, tökéletesen fut az OMSI 2, nem tudom hogy ez csak nálam jött-e be, de szerintem próbáljátok ki, mert én eddig bármit is állítottam be, semmi nem eredményezett ekkora javulást !
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Viszont, az Ikarus 415ös "cocpit -csengõhang volume (vagy valami ilyesmi) hibaüzenet már elõjött egy Credo és egy Solaris Urbino betöltésekor is.
Ezt hogy lehetne kiküszöbölni?
Újabb két kérdésem kérésem lenne, sõt három is.
1. Tudna valaki adni linket Rhodneau 4hez?
2. @Nemeza, létezik már 412-es Ikarus letölthetõ verzióban? És ha igen akkor hol találom?
3. Ikarus 415ös esetében mikor betölteném a pályára, akkor az ajtó "csengõhang" miatt hisztizik a program, erre van valami megoldás?
A gyári buszokra nem szálltak fel, tehát a kompatibilitásról annyit, hogy a buszt jobban kezeli, mint a pályát, vagy valami. (omsi 1 pálya és busz jó volt, omsi2 busz (NL202, NG) és a pálya (Grundorf) nem..) Berlinben felszálltak az utasok, de sokszor kifagyott (valszeg beállítást kell visszább vennem)
A 412-es omsi1.06-os megoldásokat tartalmazott, a pályán az ailistet átírtam szintén az új típusú ailistre.
A driver profilom egy-az-egyben át tudtam hozni, csak át kellett írni a fájl kiterjesztését.
Fontos, hogy a beállításokat eléggé lehúztam és Gameboosterrel toltam szinte mindig - más program nem ment. Gép eléggé alap szerintem..
Lehet,hogy annak jobb a grafika és egyéb funkciók is érdekesebbek,de a fizikája meg sem közelíti az Omsi színvonalát.
Ha érdekli még õket ennyire a téma😊
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
i7-3770 / 16GB / GTX970 / 500Gb SSD / Win10 64bit / Logitech G27 / UE40HU6900
Köszi!
Most teszteltem Rhodenau 4-et és Omsi 2 kompatibilis!
A fps megdöbbentõ, de szinte duplára nõtt az omsi 1-hez képest.
Tudnátok segíteni abban hogy miért nincs egy darab utasom se a Project Szczecin illetve a Szombathely pályán ?
De ha jól emlékszem csinál teljes képernyõs parancsikont a start menübe.
http://goo.gl/gd6Zi5
láma vagyok ehhez 😄
---->citybusseshu.wix.com/omsi ---->facebook.com/OMSIBussesHU
Én is nemrég vásároltam meg az Omsi 1-et és olyan problémám van vele,hogy nem tudok teljes képernyõre váltani. A cd-n található leírás szerint az Alt billentyû lenyomásával tudom ezt elérni,de nálam csak elmosódnak felül az ikonok,alul a windows tálca meg egyáltalán nem tûnik el,mitõl lehet?
Köszi a választ!
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Szombathely 2.2 mûködik, gyári alapbeállításokkal 15-20 fps, random kifagyásnak nyoma sem volt.
Mûszaki meghibásodást érdemes az alapon hagyni, mert ez nem csak a buszokra, hanem az autókra is vonatkozik, gondolnak egyet, és lerobbannak az út közepén, akadályozva a forgalmat.
Meglátjuk mit találnak ki Marcelék a továbbiakban, de a hozzászólásokat olvasva nem nagyon reménykedek a javulásban.
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Egy gondom van vele: telepítette a játékot ide: C😛rogram Files (x86)Steam
De az OMSI2 játék mappáját hol a bánatban találom, ahova a pályák és a buszok kerülnek?
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Azért az omsi1 szintjét el kéne érnie, annyi különbség nincs ránézésre.
Szerintem ezzel a sok fagyásos történettel sem fognak semmit kezdeni, az egyik programozó ismerõsömnek átadtam az OMSI2-öt szombaton, kicsit nézzen már rá, tesztelje le (mai napig aktív ezen a téren, többek között olyan programozó csapatokban volt benne akik a Mafia 1 és 2-õt írták, hogy csak az ismertebbeket írjam) azt mondta, hogy valószínûleg azért fagy ki ennyit, mert a programnyelv amiben íródott annak a kereteit súrolja és egész egyszerûen nem bírja. Mondta nekem, hogy ez ennek a nyelvnek a tipikus hibája, xy feladatnál többre alkalmatlan, optimalizálhatatlan és amikor már a programnyelv kereteit feszegeti egy-egy alkalmazás, akkor random kifagyásokkal reagál. Ezért sem használják már, csak nagyon ritkán, nagyon kezdõk és olyan egyszerû programokra mint a faék. 20 éves programozói gyakorlattal mondta nekem ezeket, vagy legalábbis és a nekem tartott kiselõadása alapján ennyit fogtam fel, mert teljesen hülye vagyok a programozáshoz. Én megbízok az õ szakértelmében, azért is írtam le mindezt, én ezek után semmit sem várok a javítástól, maximum annyit fognak megoldani, hogy a régi pályákat és buszokat valamennyire alkalmassá teszik a programhoz.
Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5
@DUD595: Itt az egész OMSI2 elvan b*szva ahogy van...
Az OMSI2, azaz OMSI1 megtuningolva, 2 új busszal, meg egy pályával, azt jó napot... Talán még rosszabb mint az egy... De reménykedjünk hogy a javítás már eredményesebb lesz... 😊
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB