OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

very soon.😊
Erlau Trans
Még jó, hogy fûnek-fának azt ígérgették, hogy Karácsony elõtt kijön. Korábbi vásárlóknak mailben, hivatalos forgalmazóknak, stb., mert nem csak mi mezei felhasználók szívunk ezzel a szarral, hanem a sok reklamáló miatt azok is akik forgalmazzák.
Banderasbkv
Na igen ez a másik amit már régóta várok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy aki játszik a berlini pályán, a 92E-nek vannak Galen str és Spektefeld közötti ingázásai, de route kódok nem egyértelmû, hogy melyek.

Nem tudja esetleg valaki?
Hamarosan! <#taps>

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

"Fehler bei Bereichsprüfung." Tudja valaki ilyenkor miféle baja van ennek a csodának?
1 éve ilyenkor jött Julian O405N2-je?
Remélem ezen év végén kiadja a háromajtós szolót és a csuklóst

AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány

Nem csodákat várok tõle csak az alapnak a hiba javítását. 😊

AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány

bpo451
Hogy én ettõl a patch-tól miért nem várok csodákat <#miaz>

Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Hogy lehet csak simán megállónevet mondani?

Nyomd le a ctrl-t és akkor tudod illeszteni pontosan, az f9-cel pedig tudod `forgatni` az illesztéseket
Átmásoltam az addons.ini is, de nem igazán jó.😞 Jó lenne tudni, hogy pontosan atty707 hogy csinálta.
Ja, ez hivatalos forrás. Akkor várjuk szeretettel. 😊
"A patch elõreláthatólag 27-én jelenik meg. A dem szócska itt nem a decembernek a rövidítése, hanem részes eset, mivel a december az "der" névelõjû. 😛 Ettõl függetlenül igen, valószínûleg 27-én jén a patch!
http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=19189

Itt olvastam.
Mintha a hivatalos fórumban láttam volna. Bár kevésbé tudok németül, a decembert õk rövidíthetik dem-nek?
Attól függ hol olvastad.
Valahol olvastam, hogy 27-én jön a patch, ez igaz lehet?
AdaKiller
- kép kifagy, de a busz hang alapján még irányítható

ez nálam reggel elõször történt meg; csodálkoztam egyet...

Steam Nick: adakiller

Tegnap este még akartam menni egy-két kanyart a 130-assal, de megint kifagyott egyszercsak.

Komolyan mondom, hogy az Omsi 2 még a kifagyások tekintetében is tud mindig újat mutatni:

- AI nem fagy ki, csak a saját busz
- kép kifagy, de a busz hang alapján még irányítható
- minden kifagy, ahogy van
- a játék egyes funkciói fagynak ki pl. Alt menü, Esc menü

Örülök, hogy játék fejlesztõi figyeltek rá, hogy a kifagyások is mindig szórakoztatóak legyenek.
Egy indiszkrét keresztkérdésem lenne!
Miért van az, hogy a pályaszerkesztõben nem lehet automatikusan csatlakoztatni az útszakaszhoz a keresztezõdést?
Egyszerûen nem is veszi figyelembe se az utat sem pedig az útkeresztezõdést. Össze-vissza pakolgatja a keresztezõdéseket. Ahogy észrevettem, az útkeresztezõdések középpontját helyezi az adott útszakaszhoz.
Valami ötlet esetleg erre?
Vagy kipróbálnátok esetleg, hogy nálatok is így van-e?

Boldog karácsonyt!
Norbesz23
Alimano2222 tudsz nekem dobel-él segíteni abban, hogy mért nincsen, utas és jármû (busz) forgalmam, pedig mindent a leírás szerint csináltam.
Válaszodat és a segítségedet elõre is köszönöm.
Mindenkinek Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! <#nevetes1>

Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5

Ellenõrizd a játék könyvtárában a logfile.txt tartalmát, valószínû az adott tile-on akad még néhány (nálad) hiányzó sceneryobject. (Délután ugyanezt végigjátszottam, és megoldotta.)
Képtelen vagyok zöldágra vergõdni Dobel-el. Mindent a leírás szerint csináltam már 2x is de nem akar mûködni.Kép

Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX

A tökéletesen, az túlzás.) Nem ír ki semmit a kijelzõn. Igaz, nekem sem. Az Omsi 2 alatt nem mûködik rendesen. Az Omsi 1-bõl átmásoltam a MB_O305 mappát az Omsi 2 Vehicles mappába, és felülírtam az ott lévõvel, mert különben nem mûködik. De, ha felülírod, akkor az Omsi 2-ben eltünik az AI MB O305. Meg nem szálnak fel az utasok az MB O307-re Omsi 2 alatt.
[HUN]FaTaL
Balfasz fejlesztõnél okozhat problémát (pl. FIFA rendszeresen fagy, ha ékezet van a windows user nevében, mert nem tud írni az ékezet miatt a dokumentumokba).

Itt nem ez a helyzet, nekem is fagyott már ki, nem használok ékezetet mappa és fájlnévben soha.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ez az ékezet dolog kicsit olyan mint a bolha és a tudós esete😄 A tudós azt mondja a bolhának hopp és az ugrik. Majd kitépi a lábait, és megint azt mondja hopp. A bolha nem ugrik mire a tudós következtetése, hogy ha kitépik a bolha lábát, megsüketül😊

Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!

Martinez01
Elõfordulhat, hogy az újratelepítés miatt oldódott meg.
Nekem mostmár mûködik, remélem azért lessz egy patch szerû valami, hogy mindenkinek tökéletesen menjen, és át lehessen rakni a Börzsönyt 😊.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Erlau Trans
Szerintem inkább az újratelepítés oldotta meg a problémáidat, mert nekem eleve Games/OMSI2 mappában van, nuku ékezettel és rendszergizdaként indítom.
Martinez01
Figyu, nálam bejött, ezeket megcsináltam, és utána elindult normálisan, fut is rendesen.
Nemtudom, lehet nincs köze hozzá, lehet, hogy van, de az érdekelt, hogy mûködjön. De én legalább próbálkoztam.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

AdaKiller
driver visszaállítása az alap win7-re megoldott a problémát. komolyan mondom ez azért vicc, hogy ne lehessen gyári vga whql-es drivert feltenni, mert egy újnak mondható game összesz@rja magát...

Ezt ugye te sem gondoltad komolyan hogy bármi köze van a játék futásának ahhoz, hogy van-e a telepítési mappában ékezet vagy sem..
Martinez01
Üdvözletem a kolléga uraknak!
Elõször is Kellemes-Békés-Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Másodszor pedig, akiknél pedig fennáll még a szaggatás-kifagyás probléma, próbálja meg a következõket (nálam bejött, folyamatos szaggatás után, kifagyások után, azóta teljesen hibamentesen mûködik; konfigom: Intel E5300 2x2,6 Ghz, 2Gb ram, NVidia GeForce 210, Win7 64 bit, Átlag fps 18-25 között)
Menete (ha valaki ki szeretné próbálni)<Én az E:/ meghajtóra telepítettem, te helyettesítsd be a saját meghajtód betûjelével>:
0. NEM ÍGÉREM, HOGY MÛKÖDNI FOG NÁLAD IS! (Tehát semmi garancia rá, nem biztos módszer, nálam megoldotta a gondokat, hátha sikerülni fog neked is, egy próbát megér)
1. Meghajtó nevét állítsd ékezet nélkülire(ha ékezetes neve van pl.: E:/(Játékok) --> E:/(Games) -ra.)
2. Játékot ékezet nélküli mappába telepítsd (tehát NE E:/JátékokOmsi2, hanem E:/Omsi2, vagy E:/Games/Omsi2 )
3. Omsi 2 futtatása rendszergazdaként (Jobbklikk az ikonra, futtatás rendszergazdaként)
4. Játékban állítsd vissza Minimum 2006 PC beállításokra (lehet, hogy bûnronda, de menni fog (elméletileg))
5. A beállításokat ne változtasd meg (esetleg a dátumot, meg a jegyeladást bekapcsolod.)
6. Játszol

Én már 2-3 napja így játszom vele, nem fagyot ki azóta (hál' istennek), néha 1 max. 2 mp-s röccenés van benne, ahogy tölti a másik Tile-t, amúgy meg tökéletesen meg bármelyik busszal. Annyi, hogy bezáráskor 1-2 hibaüzenetet dobál, de nem érdekel, utána ugyanúgy tökéletesen indul.

Ha sikerült megcsinálni, és mûködik, akkor írd majd le légyszives ^^.
Köszönöm, további szép estét.

tmartin
Jaja nekem is. Meg van amikor felugrálnak ilyen hibaüzik is és akkor ki kell lõni a dolgokat. Undorító ez az egész.

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

Nekem is úgy tûnt eddig, hogy a csuklós keveri meg a dolgokat.

Ruhlebenben pélául volt olyan bug, hogy mögöttem beálló csuklós A-tól ment pár métert B-be, majd visszaugrott, és így tovább.
Erlau Trans
Dettó... logfájlban 3D Device lost szöveg...
bpo451
Úgy látom, itt a csuklós okozza a galibát.
Teszteltem szóló buszokkal a vonalon, eddig normális volt.

Sziasztok!

Én éppen mostanság gondolkodok gépvásárláson, de egyszerûen ez az Omsi 2 még annyira instabil, hogy nem merek már gondolkodni se.

Néha az az érzésem, hogy ez egy kezdetleges bétaverzió csak. Eddig egyszer sem sikerült összeomlás nélkül bezárni.

Az keserít el a legjobban, hogy annak ellenére, hogy egy erõsen rétegjáték, szerintem komoly várakozás övezte az egész megjelenést.

Erre itt van ez a valami...
Boldog karácsonyt a fejlesztõktõl...

AdaKiller
besz@rok... drivert frissítettem(HD7770), erre mostmár el se akar indulni az omsi 2... fatal error. vga-ra utaló hibaüzivel...

Nekem az nem fér a fejembe mikor a módosított motorba betöltötték a régi Berlint mert gondolom azt fejlesztették tovább és hogy õk nem kaptak temérdek hiba üzenetet mint mi mikor régi pályát akarunk betölteni.

Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX

Na igen. Bevallom, sohasem szoktam játékokat venni, mondjuk nem is nagyon szoktam játszani. Viszont az OMSI-nál elhatároztam, hogy a 2. részt meg fogom venni, mert igazán megérdemlik a készítõk, hogy legalább ennyivel támogassam õket. A bejelentés óta nagyon vártam, erre megkaptuk ezt a jónak aligha nevezhetõ valamit... Elszomorító, hogy ennyire használhatatlan egy frissen kiadott program. Én sok mindent megértek, de azt nehezen, hogy hogyan követhettek el ekkora ballépést. Érthetetlen, hogy a tesztelõknél nem fordultak elõ ezek a hibák, mikor tudtommal jóformán mindenkinél akadnak bugok szép számmal. Vagy õk valami egészen mást teszteltek?! A lényeg, hogy ennyiért tényleg azonnal meg is vettem volna, de amíg nem állnak neki kijavítani ezt a temérdek hibát, nem igazán ér egy fillért sem szerintem. És szerintem ezzel nem csak én vagyok így, ez pedig nem kis profitkiesést jelenthet számukra...

Boldog Karácsonyt mindenkinek<#wave>
bpo451
Az ütközések nálam is ki vannak kapcsolva, de ha az AI buszokat kikapcsolnám, semmi értelme nem lenne egyedül körözgetni Berlinben

Simán átmásoltam az OMSI1-bõl az O305-öt, meg bemásoltam mellé ezt.

Én az AI baromságai miatt kikapcsoltam az ütközéseket és hozzá kikapcsoltam az összes AI buszt.

bpo451
Kezd nagyon elegem lenni.
Még Omsi 0.1-nek is sértés lenne <#gonosz3>

kem001
Én próbálkozok, de nem jövök rá.. Bemásolom 1-bõl, illetve bemásolom addons-ini-t és E/A Fehler hiba, és nem engedi lerakni a buszt. Hogyan sikerült megoldanod neked?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Ha az O305 megvan, mindkettõben mennie kellene.
sziasztok Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok!