OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja esetleg valaki?
Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT
Remélem ezen év végén kiadja a háromajtós szolót és a csuklóst
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Itt olvastam.
ez nálam reggel elõször történt meg; csodálkoztam egyet...
Steam Nick: adakiller
Komolyan mondom, hogy az Omsi 2 még a kifagyások tekintetében is tud mindig újat mutatni:
- AI nem fagy ki, csak a saját busz
- kép kifagy, de a busz hang alapján még irányítható
- minden kifagy, ahogy van
- a játék egyes funkciói fagynak ki pl. Alt menü, Esc menü
Örülök, hogy játék fejlesztõi figyeltek rá, hogy a kifagyások is mindig szórakoztatóak legyenek.
Miért van az, hogy a pályaszerkesztõben nem lehet automatikusan csatlakoztatni az útszakaszhoz a keresztezõdést?
Egyszerûen nem is veszi figyelembe se az utat sem pedig az útkeresztezõdést. Össze-vissza pakolgatja a keresztezõdéseket. Ahogy észrevettem, az útkeresztezõdések középpontját helyezi az adott útszakaszhoz.
Valami ötlet esetleg erre?
Vagy kipróbálnátok esetleg, hogy nálatok is így van-e?
Válaszodat és a segítségedet elõre is köszönöm.
Mindenkinek Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! <#nevetes1>#nevetes1>
Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
Itt nem ez a helyzet, nekem is fagyott már ki, nem használok ékezetet mappa és fájlnévben soha.
http://goo.gl/gd6Zi5
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
Nekem mostmár mûködik, remélem azért lessz egy patch szerû valami, hogy mindenkinek tökéletesen menjen, és át lehessen rakni a Börzsönyt 😊.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Nemtudom, lehet nincs köze hozzá, lehet, hogy van, de az érdekelt, hogy mûködjön. De én legalább próbálkoztam.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Elõször is Kellemes-Békés-Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Másodszor pedig, akiknél pedig fennáll még a szaggatás-kifagyás probléma, próbálja meg a következõket (nálam bejött, folyamatos szaggatás után, kifagyások után, azóta teljesen hibamentesen mûködik; konfigom: Intel E5300 2x2,6 Ghz, 2Gb ram, NVidia GeForce 210, Win7 64 bit, Átlag fps 18-25 között)
Menete (ha valaki ki szeretné próbálni)<Én az E:/ meghajtóra telepítettem, te helyettesítsd be a saját meghajtód betûjelével>Én az E:/ meghajtóra telepítettem, te helyettesítsd be a saját meghajtód betûjelével>:
0. NEM ÍGÉREM, HOGY MÛKÖDNI FOG NÁLAD IS! (Tehát semmi garancia rá, nem biztos módszer, nálam megoldotta a gondokat, hátha sikerülni fog neked is, egy próbát megér)
1. Meghajtó nevét állítsd ékezet nélkülire(ha ékezetes neve van pl.: E:/(Játékok) --> E:/(Games) -ra.)
2. Játékot ékezet nélküli mappába telepítsd (tehát NE E:/JátékokOmsi2, hanem E:/Omsi2, vagy E:/Games/Omsi2 )
3. Omsi 2 futtatása rendszergazdaként (Jobbklikk az ikonra, futtatás rendszergazdaként)
4. Játékban állítsd vissza Minimum 2006 PC beállításokra (lehet, hogy bûnronda, de menni fog (elméletileg))
5. A beállításokat ne változtasd meg (esetleg a dátumot, meg a jegyeladást bekapcsolod.)
6. Játszol
Én már 2-3 napja így játszom vele, nem fagyot ki azóta (hál' istennek), néha 1 max. 2 mp-s röccenés van benne, ahogy tölti a másik Tile-t, amúgy meg tökéletesen meg bármelyik busszal. Annyi, hogy bezáráskor 1-2 hibaüzenetet dobál, de nem érdekel, utána ugyanúgy tökéletesen indul.
Ha sikerült megcsinálni, és mûködik, akkor írd majd le légyszives ^^.
Köszönöm, további szép estét.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Ruhlebenben pélául volt olyan bug, hogy mögöttem beálló csuklós A-tól ment pár métert B-be, majd visszaugrott, és így tovább.
Teszteltem szóló buszokkal a vonalon, eddig normális volt.
Én éppen mostanság gondolkodok gépvásárláson, de egyszerûen ez az Omsi 2 még annyira instabil, hogy nem merek már gondolkodni se.
Néha az az érzésem, hogy ez egy kezdetleges bétaverzió csak. Eddig egyszer sem sikerült összeomlás nélkül bezárni.
Az keserít el a legjobban, hogy annak ellenére, hogy egy erõsen rétegjáték, szerintem komoly várakozás övezte az egész megjelenést.
Erre itt van ez a valami...
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
Boldog Karácsonyt mindenkinek<#wave>#wave>
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB