63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• gotama73
    Igazából egy H-váltóm van és ezt szerettem volna kihasználni, de köszönöm a válaszokat.
  • kem001
    Nem olvastok Readme-t sosem?
    R - Reverse
    D - Drive
    N - Neutral
    M - Sequential gearing;
    Press 3 to activate the sequential mode, you can now up/down shift with the 1 and 2 key. To return to the automatic mode, press "D".
  • gylacus
    Hogyan?
  • reveszda
    Sziasztok! http://cms.reveszda-szennai1998-omsi1-2.webnode.hu ajánlom figyelmetekbe oldalamat, melyen friss modok kerülnek ki, pl az hogy ma mi az legyen meglepi!
  • norb82
    Minek? Tudsz vele manuálisan is váltani :)
  • bromia
    Siker! Jó lett. Az ajtókhoz be kell illeszteni a Inputskeyboard.cfg -be:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (Össznyitó: Backspace; Engedélyező: Num0; Záró: Num3; csengő: Num0)

[entry]
    bus_doorallopen
    14
    0

[entry]
    bus_doorallclose
    81
    0

[entry]
    bus_doorOpenEnable
    79
    0

[entry]
    bell
    82
    0

Így működnek az ajtók, viszont nincs a buszban világítás. (alapból nem is volt...nem érdemes éjszaka menni így a busszal)
    Letöltés
  • bromia
    Beraktam a módot, viszont nem működik maga a mód. A buszt le lehet rakni, vezetni is lehet, viszont csak 1 ajtó működik (a linkedben már nem jók a képek, amik pont mutatják, hogy melyik-melyik gombbal, mit kell csinálni) így viszont nem teljes :)
  • bpo451
    Nem csak kipróbálás volt, dolgozott ismerős 412-es vonalon, ha nem is napi szinten, de heti 3-4 alkalommal vezettem nála 3-4 órákat :)
  • TNH
    Az más, hogy kipróbálod, mint hogy nap mint nap vele kell menned. ;)
  • bpo451
    Vezettem a való életben is 412-est. Semmi bajom nem volt vele, széthajtottam a belét ;)
  • reveszda
    nehéz megcsinálni hogy a citaro gnek mikor az 1 ajtot becsukom akkor szoljon a csengo ugy mint a 3 másiknál?
  • reveszda
    Tehát az omsi 2 kompatibilitást?
  • reveszda
    Nemakarok telhetetlen lenni, de ik415.14re nemtudnád megcsinálni ugyanezt?
  • gotama73
    Szeretném megkérdezni, hogy esetleg a Volvo 9900-hez manuális váltót tervez valaki csinálni? Sajnos én kevés vagyok az elkészítéséhez...
  • gabor514
    Nincs a buszon sehol üveg csak ajtókon. Ezzel a moddal meg tudnád csinálni, hogy működjön? Mindenféle script hibákat ír pedig a sound fájlban itt is átírtam az "ő" betűket "o"-ra
  • nemeza
    405 dettó.
    260-asoknál meg ki kell még iktatni az ablaktörlőket is, és akkor megy.
  • bromia
    Megcsináltam OMSI 2-re a kompatibilitást (simán átírtam az "ő" betűt "o"-ra, megy a csengő hang is) így megy, és vezethető.

Itt letölthető -> Letöltés

Maga az oldalon meg ki kellene linkelni, hogy van OMSI 2-re is.
  • Ikraja

• Ikraja
    stalker festésű busz mért nincsen?
  • Tiszta Harry
    Való életben nem várnátok a pillanatot, hogy vezethessétek :)
  • Erlau Trans #50141
    [b]Elég volt!

Ikarus 412 téma befejezve!

Pont.

NEM LEHET TUDNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ÉS KI IS VAN ÍRVA FENT A PIROS VÉGÉN, HOGY A KÖZEL JÖVŐBEN NEM FOG!!!
  • Ikraja
    mikor jön ki az ikarus 412?????????????????
  • Geri556
    Nem tudni, ilyennel nem is érdemes terhelni a készítőket... Annyit tudunk, hogy majd jön valamikor.
  • Istvankahaha
    Üdv minden kedves Omsi kollégának . Szerintem ez a 412-es busz a legjobb mindenki várja , hogy kb mikkor fog meg jeleni és is így vagyok már annyi kérdésem lenne csak szóval , hogy kb mikorra várható ???
    Kellemes estét kívánok mindenkinek
  • Banderasbkv
    Ez mondjuk teljesen igaz. A funkciók azon nagyon precízek és komolyak.
    Ezen a képen látható egyébként, hogy is néz ki a busz.

[IMG][/IMG]
  • Geri556
    Már a kezdetekkor elmondták, hogy nem a modell lesz a busz erőssége, hanem a funkciók.
  • Banderasbkv
    Azt kifelejtettem, hogy az igazi szélesebb is mint ez és a hátulja sem stimmel mert az ablak is kisebb
  • Banderasbkv
    Amit kiraktam kép az aszt ábrázolná, hogy nézne ki, ha valósabban lenne megcsinálva.De igen kezdhetnék előröl ha ilyenre akarnák még is.Majd biztos lesz egy jó bár évtized múlva egy másik ami élethűbb.Egy szóval egy illusztráció.
  • norb82
    Amiket bejelöltél ahhoz kompletten újra kéne modellezni. (lehet hogy érdemes lenne), ezek a vbus modell hiányosságai.
  • LMG123
    A legjobb pl. az lenne a 412-esnél ha az ablak végre kapna valamilyen tükröződést, mert így úgy néz ki, mintha nem is lenne benne üveg.
  • Banderasbkv
    Készítettem egy képet a videóban szereplő buszról és kicsit átalakítottam, hogy sokkal valósabb külsőt kapjon. Hasonlítsa mindenki össze az eredetivel.A legtöbb helyen a méretek változtak vagy valami + ba került rá.
    (ez csak magánvélemény)

[IMG][/IMG]

• reveszda
    Csak az a baj hogy a spam cuccosnál nem enged tovább hiába írom be lengyelül a megoldást!
  • norb82
    Ugyanúgy ahogy bárhova máshova is regisztrálsz.... Ahol a felhasználónevet és a jelszót kéri, ott van alatta a regisztráció gomb, az email meg a jelszó megadása értelemszerű helyen, utána megnézed az emailedet, és kattintasz az érvényesítő linkre.

De ez így megy az internet összes szegletében :)
  • reveszda
    Akkor nem sikerült senkinek a scriptet megoldania, mert csak a csngonél van gubanc, de nemtom hogy kell megcsinálni! Ílletve valakinek sikrült regizni ide?:http://www.omnibussimulator.pl mert kéne nekem innen a citaro g mod
    Ha valaki kirakná ide a linket megköszönném
  • Deniske
    Hát pl ez a videó se került még ki
  • norb82
    Ha lenne új infó a 412-esről, szerinted nem lenne itt?
  • Deniske
    Gondoltam valaki tud valami belsős információt, vagy valami. Nyilván nekik is van más dolguk, csak február végéig írták a megjelenését.
  • Geri556
    Nem, nem mondom. Írom !
    Nem tudom mit vártál, azt hiszem bőven elég annyi infó, hogy nem fog egyhamar megjelenni. A készítőknek is van magánéletük, nem tudnak a nap 24 órájából 25-öt a buszra szánni. Ha lesz valami hír róla, akkor majd megírják, addig is várjuk türelemmel.
  • Deniske
    Nemmondod?