63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Volvo 9900hd-re. Bocs,hogy ki maradt. -
PL rapid fictiv:http://speedy.sh/nzUDB/Rapid.rar -
Van egy pár osztrák festésem érdekel benneteket? -
Nekem HG-ként már nincs tiltási lehetőségem, csak törölni tudok és jelezni a moderátorok felé, akik khm... nem túl segítőkészek. -
Amúgy, közben gondolkodtam, hogy mit lehetne kezdeni a sok kis "dezsőkével". Nem kell könyörületesnek lenni, egy marhaság, és tilt, előbb utóbb, majd kialakul egy rendes, értelmes társaság, ahol nem a "mikó lessz kiadva a zikarus?" lesz a téma, hanem esetleg valami építő jellegű dolog is kialakul :) :)
[Hozzáteszem: Nem sűrűn írok ide, de azért nap mint nap olvasom, és néha sírok tőlük...] -
Szerintem pont az a baj, hogy rohadt nagy önállóságot kapnak, vagyis inkább felügyelet nélkül eltölthető szabadidőt, mert a kedves szülő látástól mikulási robotol valahol havi 100 ezerért. A valódi önállóságot azonban nem tapasztalják meg még nagyon sokáig. Főleg akkor nem, ha az a tendencia kezd általánossá lenni, hogy 20-30 közötti felnőttek élnek még a szüleikkel... -
Hotemak #50603 Etika? Tisztelet??? Ezekhez jószerével már idegen szavak kéziszótára szükséges a mai világban... Alapjában véve mélységesen egyetértek Veletek!!! -
reveszda #50602 Pmbe küld el a bus filet! -
reveszda #50601 Pmbe küld el a bus filet! -
Java részükkel nem lenne baj, ha lenne egy minimális mennyiségű önállóságuk, meg egy csöppnyi tisztelet a többiek iránt (ha fiatalabb, ha idősebb), meg ugye nem utolsó sorban etika.
No de, majd egyszer megvilágosodnak, ha a jóisten is úgy akarja. -
Sulinet... áh, de rég volt már. Ezek ma már alanyai jogon kapják 3-5 évesen a számítógépet... -
gabcsibkv #50598 Sziasztok !
OMSI 1 1.06-os patch (összes feltéve sorrendben) és ilyen hibát dob ki betöltéskor: 3 pályánál
OMSI 1 Börzsöny 1.01 1.06 hiba
OMSI 1 Landkreis Gleisen 2.1 hiba
OMSI 1 Rheinhausen 4 1.2 hiba
A teljes játék ujratéve, másolva. Maptools hibát hiányt nem jelzett.
Talán a 1.06 patch az oka?
Német forumon nem találtam infót. -
Igen, ez a fórum is olyan mint egy sorozat a tv-ben, ha kihagysz pár részt/napot, még mindig tudod hogy miről szól a film/fórum... A legrosszabb az egészben, hogy sokan még a helyesírási szabályokat sem ismerik, de a válaszgomb nélküli hsz.-ek a legidegtépőek, mikor találd ki hogy melyik témához is akart hozzá szólni, a kis nyomi fejű és a többi hülyeségről nem is beszélve. -
gylacus #50596 +1 Azt hittem már a sok hozzászólásban valami E94-5 vagy hasonlót találok, erre a 20 hozzászólásból 16-ot 2 ember írt kb.. -
bpyfan #50595 Hát igen. Én is már egyre kevesebbet olvasok itt mert sehol egy értelmes hsz csak tele van szemetelve a sulinetesek rimánkodásával. -
Nagyon sokan nem követik a fórumot napi rendszerességgel (akár csak 1x). Csak azért járnak ide, hogy a problémáikat mások megoldják (mert hozzá vannak szokva, hogy anyuci-apuci megoldja helyettük). Annyira nem veszik a fáradtságot, hogy visszaolvassanak 10-15 hozzászólást.
-
Zoliikp #50593 Még az 1 esetében jártam így.
Próbálkoztam egy pályával, majd egyszer csak nem volt hajlandó megengedni a Tile-funkciókat. (Újat letenni, törölni, stb...)
Sokáig szöszöltem vele, majd radikális lépésre szántam magam:
-megkerestem a lerakni kívánt Tile számát, és manuálisan töröltem azt, a hozzátartozó más kiterjesztésűekkel együtt.
Az eredménye az lett, hogy engedte újra lerakni a Tile-t, így folytathattam (volna) a munkát...
De ez a megoldás nem kivitelezhető csak üres Tile esetében. -
bazsiihmv #50592 tessék... még a második oldalra sem kellett átkattintani. -
Ajánlott olvasmány! -
Fontos? Mert? Csökken a kenyér ára tőle a közértben tőle? Na ugye, hogy nem. Nem kell követelőzni, majd ha valaki tudja úgyis megválaszolja. -
Babszemzozo #50589 valaki létszíves ... -
martinmassa3 #50588 Valaki! fontos
-
martinmassa3 #50587 Igaza van!
-
norb82 #50586 Attól még ilyet meg lehet róla kérdezni hogy megy-e 2-ben, és hogy kell 2-be átmásolni.....
Csak letöltést kérni tilos a fizetős kiegészítőről.... -
gabcsibkv #50585 OMSI OFF warez topicban felteszed ezt a kérdést akkor lesz rá válasz, mivel a Stadtbus kiegészítő fizetős. -
gabcsibkv #50584 OMSI OFF warez topicban felteszed ezt a kérdést akkor lesz rá válasz, mivel a Stadtbus kiegészítő fizetős. -
martinmassa3 #50583 Igen megy
-
OMSI 2 - ben megy a Stadtbus Addon o305 ? (csak a busz kellene) ha igen és hogy kell fel rakni ? -
martinmassa3 #50581 boccs nem ide akartam mindegy
-
martinmassa3 #50580 Ebben a liazban hogyenlehet az utasoknak a utastérben a utastájékoztatót működésre bírni?
-
martinmassa3 #50579 Ebben a liazban hogyenlehet az utasoknak a utastérben a utastájékoztatót működésre bírni?
-
Nagyon köszi !!! Tényleg hiányoztak, már működnek. pedig már bemásoltam egyszer de lehet nem jól. -
Nordzso18 #50577 Szerintem hiányoznak a fontok. Másold be ezeket, felraktam neked Adrive-ra. -
http://kepkezelo.com/images/u307pdm15m9bysvy2nuo.png
Az IBIS és a Rádió működik csak a többi nem . -
Hiába. nem mutat egyik kijelző se semmit. Még a sebesség mérő alatti kis kijelző sem mutat semmit :( -
martinmassa3 #50574 Valaki elkészíti a salgótarján pályát amin 36:11B:7A:7C vonalakon lehet menni? -
Haulin #50573 Napsütéses jó reggelt mindenkinek! Egy furcsa jelenségre lettem figyelmes tegnap késő este. A saját készítésű pályámon (amit az editor hibásan tölt be) elindultam rajta egy busszal. Elszerettem volna menni a végállomásra (1-6 tile) és a 7-8(?)-dik tile nem volt meg. Ez még nem is oly meglepő, hisz az editor sem hozza be. Indultam volna vissza a másik végállomás felé, de már azok a tile-k is eltűntek, amin eljutottam oda. Ez mitől lehet? Lehetséges újra kéne tennem a játékot? -
#50567 Én nem véletlenül OMSI 2-ős példát hoztam fel.. -.- -
Gondolom igen, de előtte érdemes egy bizt. mentést csinálni arról a mappáról. De wollnerd kolléga utasítását kövesd, ne az enyémet, én rosszul írtam. :D -
Retarder SgFan #50570 Működik ez az omsi 2-be is?