63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• bmwcrash
    Igen az utolsóval fagy, az előttivel jó lenne de néhány pályán előjön ez a kamera fagyás.
  • Babszemzozo
    elkészíttetem szczecin 4.0 hoz az Ikarus c56 hof fájlját akinek kell írjon és letölthetővé teszem
  • [HUN]FaTaL
    A changelog alapján (lenti fórumhsz), valószínű a threadek menedzselésével nem stimmelt valami, most javítottak pár hibát. Kiváncsi leszek.
  • Renault Agora
    Nem tudom, nálam működött mindegyik rendesen. Érdekes amúgy hogy, van akinél nem jó, de mégis van akinél működik.
  • [HUN]FaTaL
    A legutolsó frissítés pl. nálam konkrétan használhatatlan, 3 percenként fagy a játék. Az azelőttivel jó. Remélem ez most már javít is.
  • bpyfan
    Nekem a javítás után is hiba üzenetet dob.
  • Banderasbkv
    Az, hogy az eddigiek is szutykok voltak. Ki tudja ez milyen lesz.
  • Renault Agora
    Miért, mi baj van a frissítéssel?
  • Banderasbkv
    Jééézusom ne.
  • kem001
    Hamarosan új frissítés jön OMSI 2-höz. Bővebb infó itt.
  • Banderasbkv
    KÖSSZ.
  • wenimo332
    https://onedrive.live.com/redir?resid=11C466B177CEB721%211431
  • Banderasbkv
    Nekem tetszik. Jöhet. :)
  • wenimo332
    Saját festés:) Ha valakit érdekel akkor letölthetővé teszem:)

• Carmus
    Tévedés! Itt van.
  • tbotond
    Szia!Még nincs.
  • Gyozo13
    Sziasztok, A Credo BC11-hez van Omsi 2-ős változat?
  • Renault Agora
    Mondjál neki "igen"-t.
  • norb82
    Akitől a Trabit vettem (nő) az szintén így vezetett, kuplung negyedig benyomva, mellé bőgette a motort mint az állat.... Utána amikor enyém lett az autó, ment is a tárcsa is meg a kuplung is a kukába:D Amúgy ismerős, most meg csodálkozik amikor lát hogy nekem csendes az autó, nem is füstöl mint a qrwaisten....:D :D :D
  • Martinez01
    Lépései:
    1. Kuplung benyom, sebességbe rak (ajánlott eleinte még 1-esbe rakni, utána már amikor profi vagy, mehet kettesben is az elindulás ;) )
    2. Kuplung óvatos felengedése addig, ameddig elkezd gurulni lassan a busz (és ezen a ponton tartod egy picit a kuplungot [ezt hívják holtpontnak] ), utána óvatosan teljesen felengedni.
    [Ezt az egészet hívják úgy, hogy csúsztatod a kuplungot :) ]

Megjegyzés:
    -Egy idő után már tudod, hol lesz a holtpont, és addig egy picit gyorsabban tudod engedni
    -Ne tartsd a kuplungon rajta a lábad, mert attól, hogy nincs benyomva, attól még kopik a tárcsa, ami a valós életben elég drága dolog :)
    -Nem vezettem még az OMSI-ban kormánnyal, tehát nem biztosíthatlak a helyes működéséről, hogy pont így fog zajlani, de azért sok sikert :) ;)
  • gabor514
    Hol lehet beállítani, hogy ne jöjjön fel ez az üzenet az omsi indításánál folyton?
  • Erlau Trans #50629
    Szerintem az életben nem vezetett még autót. Bár ha olyan mint a húgom, 20 éve levizsgázott, nyáron ült 20 után kocsiba, folyamatosan félig, negyedig benyomva tartotta a kuplungot. És nem egyedi, ffiakról nem tudok nyilatkozni, de nekem a női ismerőseim jó része így vezet, állandóan a kuplungon van a lábuk, motorfékről és folyamatos haladásról mondjuk ötödikben gyorsforgalmin egyiik sem hallott még..
  • bpo451
    Ugyanúgy mint az életben. Bár ha megkérdezted, gondolom még nem vezettél se autót, se mást. Finoman engeded fel a kuplungot, és adsz neki egy kis gázt is.
  • BravoFox
    Sziasztok!
    Örömmel tájékoztatlak titeket arról, hogy az Aerosoft és a WingBest szorosabb együttműködésének köszönhetően mostantól a WingBest.Com áruházban azonnal letölthető és telepíthető Aerosoft-termékek is megbásárolhatók, köztük az OMSI2, OMSI1-2 Citybus O305, OMSI1-2 Hamburg. Forintért, hazai boltból, azonnal letölhető módon szerezhetők be ezek a termékek, tehát nem kell várni a futárt/postást, és szállítási költség sem terheli a pénztárcát. Kérünk titeket, szóljatok erről a "kollégáknak" is, mert megfelelő forgalom esetén tovább bővülhet a kínálat.

Köszönettel:
    a WingBest.Com csapata
  • Stormtrooper 01
    Hova lett a tegnap délutáni,kérdésem a topic-ból?
  • kismanobkv90
    Sziasztok! Valaki meg tudná mondani hogyan kell kormánnyal manuális váltóval vezetni? Ha elengedem a kuplungot lefullad a motor, úgy meg gondolom nem jó ha két pedált kell egyszerre nyomni a haladáshoz! A váltást sem engedi! Logitech G25-öm van! Egy részletes beállítást szeretnék kérni valakitől! Előre is köszönöm!
  • Haulin
    Bocsánat, ezt is elfelejtettem írni. Nekem teli tile tűnt el töröltem de még ott van , ennek örömére váltottam útvonalat. Most is megpróbáltam éjszaka a tile törlést de hatástalan ( üres tile) Igaz a mostani esetemben rámegyek "CNTH"-ra és ugye jelzi hogy leraktam, de elmegyek 1 tile-t és már úgy jelzi hogy nincs ott semmi. Érdekes egy program. Erősen gondolkodom hogy újra kéne rakni, csak a bökkenő hogy félek hogy megint nem fog menni másfél hétig. :D Már a célegyenesben tartok a pályával. (ELnézést a két hozzászólásért, félórája egyszerűen befagyott a böngészőm ha legörgettem.) Ha minden jól megy húsvét környékén rakok fel videót, vagy képeket a pályáról.
  • Haulin
    Üdv. Volna egy olyan gondom, hogy új tile-t akarnék lerakni de nem jeleníti meg. Több helyen is kipróbáltam. Mi lehet ennek az oka?
  • padarmartin
    ez tetszik :D
  • nemeza
    ott a pont :)
  • LMG123
    A tűzoltók is kapnak némi újítást (új, gépbarát kerekek, új tetővillogó) és az Omsi 2 újdonságait is élvezhetik... :)

• fahrerplatz
    Készül
  • matesz19
    Ez nem a kívánságműsor ahol leadhatod a kérésedet. :D De ha megtanulod hogy hogyan kell modellezni akkor csinálhatsz magadnak, és jó esetben 1-2 éven belül el is készül az a busz. :D
  • jxbell
    Jellegrajz? Képek? Méretek? Működési leírás? Ha ezek megvannak szólj és mondok egy árat.
  • norb82
    A lehetőség mindenki előtt adott.
  • padarmartin
    nem.
  • tbotond
    valaki nem akarja megcsinálni a King Long XMQ 6121 G-t ????
  • matesz19
    Értem, köszi szépen. :) Én nekem a Dobel mapon, az OMSI 1-n nem ugrált, de lehet azért, mert nekem nVidia kártyám van. :) Kitudja... :)
  • norb82
    Doorfront 2 ahogy a door.osc-ben néztem.

Sajna szinte egyből beugrál nálam...

Ahogy nézem kb ugyanolyan mint a bécsi LU200:D
  • matesz19
    Sziasztok, nem tudjátok hogy a MAN SU220-nak mi a 3. ajtó billentyű parancsa?? Mert a KY_doorfront_3 nem jó neki... Aki esetleg nem tudná miről beszélek, annak itt egy Link. :)