63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Igen az utolsóval fagy, az előttivel jó lenne de néhány pályán előjön ez a kamera fagyás. -
Babszemzozo #50649 elkészíttetem szczecin 4.0 hoz az Ikarus c56 hof fájlját akinek kell írjon és letölthetővé teszem
-
A changelog alapján (lenti fórumhsz), valószínű a threadek menedzselésével nem stimmelt valami, most javítottak pár hibát. Kiváncsi leszek. -
Renault Agora #50647 Nem tudom, nálam működött mindegyik rendesen. Érdekes amúgy hogy, van akinél nem jó, de mégis van akinél működik. -
A legutolsó frissítés pl. nálam konkrétan használhatatlan, 3 percenként fagy a játék. Az azelőttivel jó. Remélem ez most már javít is. -
bpyfan #50645 Nekem a javítás után is hiba üzenetet dob. -
Az, hogy az eddigiek is szutykok voltak. Ki tudja ez milyen lesz. -
Renault Agora #50643 Miért, mi baj van a frissítéssel? -
Jééézusom ne. -
Hamarosan új frissítés jön OMSI 2-höz. Bővebb infó itt. -
KÖSSZ. -
wenimo332 #50639 https://onedrive.live.com/redir?resid=11C466B177CEB721%211431
-
Nekem tetszik. Jöhet. :) -
wenimo332 #50637 Saját festés:) Ha valakit érdekel akkor letölthetővé teszem:)
-
Carmus #50636 Tévedés! Itt van. -
tbotond #50635 Szia!Még nincs. -
Gyozo13 #50634 Sziasztok, A Credo BC11-hez van Omsi 2-ős változat? -
Renault Agora #50633 Mondjál neki "igen"-t. -
norb82 #50632 Akitől a Trabit vettem (nő) az szintén így vezetett, kuplung negyedig benyomva, mellé bőgette a motort mint az állat.... Utána amikor enyém lett az autó, ment is a tárcsa is meg a kuplung is a kukába:D Amúgy ismerős, most meg csodálkozik amikor lát hogy nekem csendes az autó, nem is füstöl mint a qrwaisten....:D :D :D -
Lépései:
1. Kuplung benyom, sebességbe rak (ajánlott eleinte még 1-esbe rakni, utána már amikor profi vagy, mehet kettesben is az elindulás ;) )
2. Kuplung óvatos felengedése addig, ameddig elkezd gurulni lassan a busz (és ezen a ponton tartod egy picit a kuplungot [ezt hívják holtpontnak] ), utána óvatosan teljesen felengedni.
[Ezt az egészet hívják úgy, hogy csúsztatod a kuplungot :) ]
Megjegyzés:
-Egy idő után már tudod, hol lesz a holtpont, és addig egy picit gyorsabban tudod engedni
-Ne tartsd a kuplungon rajta a lábad, mert attól, hogy nincs benyomva, attól még kopik a tárcsa, ami a valós életben elég drága dolog :)
-Nem vezettem még az OMSI-ban kormánnyal, tehát nem biztosíthatlak a helyes működéséről, hogy pont így fog zajlani, de azért sok sikert :) ;) -
Hol lehet beállítani, hogy ne jöjjön fel ez az üzenet az omsi indításánál folyton? -
Szerintem az életben nem vezetett még autót. Bár ha olyan mint a húgom, 20 éve levizsgázott, nyáron ült 20 után kocsiba, folyamatosan félig, negyedig benyomva tartotta a kuplungot. És nem egyedi, ffiakról nem tudok nyilatkozni, de nekem a női ismerőseim jó része így vezet, állandóan a kuplungon van a lábuk, motorfékről és folyamatos haladásról mondjuk ötödikben gyorsforgalmin egyiik sem hallott még.. -
Ugyanúgy mint az életben. Bár ha megkérdezted, gondolom még nem vezettél se autót, se mást. Finoman engeded fel a kuplungot, és adsz neki egy kis gázt is. -
BravoFox #50627 Sziasztok!
Örömmel tájékoztatlak titeket arról, hogy az Aerosoft és a WingBest szorosabb együttműködésének köszönhetően mostantól a WingBest.Com áruházban azonnal letölthető és telepíthető Aerosoft-termékek is megbásárolhatók, köztük az OMSI2, OMSI1-2 Citybus O305, OMSI1-2 Hamburg. Forintért, hazai boltból, azonnal letölhető módon szerezhetők be ezek a termékek, tehát nem kell várni a futárt/postást, és szállítási költség sem terheli a pénztárcát. Kérünk titeket, szóljatok erről a "kollégáknak" is, mert megfelelő forgalom esetén tovább bővülhet a kínálat.
Köszönettel:
a WingBest.Com csapata -
Hova lett a tegnap délutáni,kérdésem a topic-ból?
-
kismanobkv90 #50625 Sziasztok! Valaki meg tudná mondani hogyan kell kormánnyal manuális váltóval vezetni? Ha elengedem a kuplungot lefullad a motor, úgy meg gondolom nem jó ha két pedált kell egyszerre nyomni a haladáshoz! A váltást sem engedi! Logitech G25-öm van! Egy részletes beállítást szeretnék kérni valakitől! Előre is köszönöm! -
Haulin #50624 Bocsánat, ezt is elfelejtettem írni. Nekem teli tile tűnt el töröltem de még ott van , ennek örömére váltottam útvonalat. Most is megpróbáltam éjszaka a tile törlést de hatástalan ( üres tile) Igaz a mostani esetemben rámegyek "CNTH"-ra és ugye jelzi hogy leraktam, de elmegyek 1 tile-t és már úgy jelzi hogy nincs ott semmi. Érdekes egy program. Erősen gondolkodom hogy újra kéne rakni, csak a bökkenő hogy félek hogy megint nem fog menni másfél hétig. :D Már a célegyenesben tartok a pályával. (ELnézést a két hozzászólásért, félórája egyszerűen befagyott a böngészőm ha legörgettem.) Ha minden jól megy húsvét környékén rakok fel videót, vagy képeket a pályáról. -
Haulin #50623 Üdv. Volna egy olyan gondom, hogy új tile-t akarnék lerakni de nem jeleníti meg. Több helyen is kipróbáltam. Mi lehet ennek az oka? -
padarmartin #50622 ez tetszik :D -
ott a pont :) -
A tűzoltók is kapnak némi újítást (új, gépbarát kerekek, új tetővillogó) és az Omsi 2 újdonságait is élvezhetik... :)
-
fahrerplatz #50619 Készül -
Ez nem a kívánságműsor ahol leadhatod a kérésedet. :D De ha megtanulod hogy hogyan kell modellezni akkor csinálhatsz magadnak, és jó esetben 1-2 éven belül el is készül az a busz. :D -
Jellegrajz? Képek? Méretek? Működési leírás? Ha ezek megvannak szólj és mondok egy árat. -
norb82 #50615 A lehetőség mindenki előtt adott. -
padarmartin #50614 nem. -
tbotond #50613 valaki nem akarja megcsinálni a King Long XMQ 6121 G-t ???? -
Értem, köszi szépen. :) Én nekem a Dobel mapon, az OMSI 1-n nem ugrált, de lehet azért, mert nekem nVidia kártyám van. :) Kitudja... :) -
norb82 #50611 Doorfront 2 ahogy a door.osc-ben néztem.
Sajna szinte egyből beugrál nálam...
Ahogy nézem kb ugyanolyan mint a bécsi LU200:D -
Sziasztok, nem tudjátok hogy a MAN SU220-nak mi a 3. ajtó billentyű parancsa?? Mert a KY_doorfront_3 nem jó neki... Aki esetleg nem tudná miről beszélek, annak itt egy Link. :)