OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kösz mindekinek egyébként elkeztem a 435-õst de tudjátok én kezdõ vagyok ugy hogy tanulgatom hogy hogyan is kell nekem mondjuk deepem van én nem értek a blederhez az nekem kinai.
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
1.Teljesen szûz Omsi2-höz letöltöttem OmsiCenter-rõl
2.Letöltöttem Stettin 3.10-est Stettin 3.10
3.DélPest V3-bemásolása után Stettint is bemásoltam, de a Maps/Stettint töröltem, (mert már meguntam, majd ha jön a 4-es, akkor felrakom azt)
4.DélPest mappájában az Ailist Alapmanokban átírtod és EN92-esre, és GN92-re. Ezt követõen a jelenleg "ailsit" néven található fájlt törlöd, és átnvezed az alapmanosat.
5. Editorban megnyitod a DélPest 3-at és lemented Omsi2-es formátumban.
6. Kész!
Nem tudom nálatok mi a gond, valószínûleg az Omsi hibája, hogy valakiknél megy bugok nélkül, valakiknél meg tele van buggal. 😞(( Remélem tudtam segíteni.
ACER_E571G I3-234M 2.3Ghz (2GB Vram) Nvidia Geforce 710M (2Gb Vram)
Subaru Tecnica International
Ilyen Fehler meg akkor volt nálam, ha az ailistbe csuklóst is raktam, nem tudom mi volt vele a problémája, de miután kiszedtem, és csak szólót raktam be, megszûnt a hiba.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
OMSI Workshop | https://www.facebook.com/omsiworkshop | http://omsiworkshop.blog.hu/
Tudom hogy .wav, de milyen adatokkal? Mert nem szól ha simán wav-ba konvertálom...
Römerberg V3.0 pályán egyszercsak elfogy az út.
KÉP
Találkozott már valaki ezzel a hibával?
De több gépen ugyanarra a steam fiókra elvileg mûködnie kéne.
Azt hiszem Kamaz munkája a sötétebb úttextúra.
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
Nem akartam senkit felzaklatni a kérdésemmel.
Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5
Asus Rog 702Vs: Intel I7-7700HQ 7. gen. 16Gb DDR4 Nvidia Gforce GTX 1070 8Gb DDR5
Egyébként lehetséges, hogy a konvertálás során romlott el valami...
Hogyan bírtad rá a mûködésre a Délpest 3.0 verziót OMSI 2 alatt?
Válaszodat és segítségedet elõre is köszönöm
Persze utasokat nem tudok szállítani, mert nem hajlandók utazni...<#smile>#smile>
Egyenlõre nem tudom az okát.
Szerintem többen nagy áhítattal nézegettük GMI és bocskor3 új készülõ jármûvét az EAG E95-öst és ha valamelyikük látogatja a fórumot akkor lenne egy nagy kérésem feléjük. A lehetõ legynagyobb tisztelettel kérdezem hogy esetleg lenne-e mód egy BÉTA verzió kiadására? Persze, ha a válasz nem, az is érhetõ 😊
Van egy pálya, amit úgy nevezünk, hogy Börzsöny Fiktív. Ez egy igazán gyönyörû magyaros pálya, ahol a legkülönfélébb Volános buszokkal mehetünk, de talán az illúziót a leginkább rombolhatja, a pályán lévõ bizonyos Börzsöny Volánra utaló jelek. Ha valaki úgy gondolná, hogy a pályáról ténylegesen hiányoznak a Börzsöny Volán fiktív buszai, akkor tõrjük meg a csendet. Mióta kijött a pálya, még egy ember sem kísérelt meg kiadni eme pályához egy fiktív volán festést, de most itt van 3 kívánatos busz:
Elõször is: Egy vidéki pályán, ahol kis falvakon keresztül járunk, hegyen völgyön át, akkor biztos sokaknak az Ikarus 266-os igazán a pályára illõ busznak hangzik, úgyhogy a Fiktív Volánunk elsõ áldozata, egy Ikarus 266-os <#whatever>#whatever> :
Letöltés
Ha viszont valaki nem éppen ezzel a magyaros magyar busszal akarna a pályán száguldozni, hanem egy német csodára vágyna, de még abból is egy kicsit õsmasina félével, akkor a Mercedes Benz O307 megoldhatja a problémát, a fent látható festéssel, nem kicsit, szexin néz ki <#finom>#finom> :
Letöltés
Az Omsi 2 révén pedig sokak a csuklósokra akadtak rá, és a Börzsönyt is ellephetik a kanyargós buszok, így hát mit sem tehetünk, mint egy Börzsöny Volán festésû Mercedes Benz O530 G-vel száguldozunk, mind 4 és 3 ajtóssal is, (már ha nincs megpiszkálva a MAN-unk, hogy megmássza a Börzsöny hegyeit) mely a fentiektõl eltérõ, egyszerûbb festést kapott, és kedvünkre a márianosztrai helyi járatra is tökéletesen megfelel <#vigyor4>#vigyor4> :
Letöltés
Kellemes szórakozást a legmagyarosabb magyar vidéki pályán, a fiktív Börzsöny Volán Zrt.-vel! <#vigyor2>#vigyor2>
Üdv ich!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
11-84
Elõre is köszi a segítséget.
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!