63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
A kompatibilitásnál próbáld végig az oprendszereket, amelyiken jó lesz az a jó, ha egyik sem jó akkor i dont know -
Hotemak #51455 Bocsánat, kihagytam a válasz gombot, annyira ideges lettem... Persze a program okozta idegességre gondolok!!! -
Hotemak #51454 Köszönöm a gyors reagálást, de az elsőnél ezzel a hibaüzenettel fogad a drága: "Integerüberlauf", a második alternatíva pedig nálam alapból az a beállítás amit írtál! Win 8 alatt próbálkozom, bár egyelőre nem SP1, vagy mifene! -
Ha Win 7-ed, vagy win 8-ad van akkor az a baja, nekem is csinálta.
Megoldás: ikonra, vagy omsi.exe jobb klikk -> tulajdonságok -> kompatibilitás > Futtatás következő kompatibilitási üzemmódban -> win xp service pack 3
Ha ez sem segit akkor vezérlőpult, rendszer, távoli beállítások(bal oldalt van), speciális fül, teljesítmény(képi hatások stb), adatvégrehajtás megakadályozása fül, adatvégrehajtás megakadályozása alapvető windows programoknál és szolgáltatásoknál. Így mennie kell -
Hotemak #51452 Sziasztok!
Legyen szíves segítsen aki tud, mert tanácstalan lettem. Aznap, mikor kijött a 2.1-es patch, frissített a játék a steamon keresztül, kipróbáltam kutyafuttában a Pilzdorf V5-öt, mert eddig szaggatott és helyenként a busz is ugrálni kezdett, de a patch után legalább 10 FPS-sel többet futott. Megnyugodtam, hogy végre igazak voltek a hírek a javítással kapcsolatban. Többek közt az optimaslizálást illetően! Elutaztam pár napra és tegnap este kiéhezve egy kis buszozásra, ismét elindítottam a programot, anélkül, hogy bármit módosítottam volna, be sem töltötte a Pilzdorfi pályát. Sőt, egyiket sem az eddig felrakottak közül!!! Mivel itt olvastam jótanácsként, megnyitottam editorban, azaz nem, de üres térképet kaptam, csak a az égbolt látszott... Újra bemásoltam az egész pakkot, de semmi. Kiváncsiságból leszedtem a HASANSEYH pályát és "gond nélkül" működött egészen ma délelőttig. Ugyan úgy csak az égboltot látom. Nem másoltam, írtam át semmit, még a Steam is offline üzemmódban volt. Újra kellene telepítenem az egész hóbelebancot, vagy valaki tudja mi a megoldás??? -
Nem tom, nekem megy a délpest omsi 2.1-en.
Amit tettem: kitöröltem a délpestet a map mappából -> elinditottam a játékot -> kiléptem -> visszamásoltam a maps mappába a dolgokat -> leszedtem Routeres videója alóli linkről a délpest omsi 2 patchet -> leszedtem reveszda délpest omsi 2 patchjét -> működik(köki felé nem szállnak fel az utasok
fontos hogy a lengyel patchet előbb raktam fel mint reveszda patchjét
Nekem így jó, lehet hogy csak ügyes vagyok de működik úgyhogy ólálálá zsámozsá -
be kell kapcsolni a fokgyemet, a műszerfalon -
martinmassa3 #51449 most mar minden oké a fgy ikarus412 de a fgy men ir ki semmit
-
Helló. Éppen ellenkezőleg. Magyar fórumokon és FB csoportokban valamint a hivatalos fórumban is szinte mindenki FPS javulásról számol be, páran nem éreztek érdemi javulást. Romló futásteljesítményről nem olvastam. -
Üdv!
Az Omsi 2 V2.1 -es patch csak nekem okoz óriási laggot a játékban? Eddig jól ment mindig, de ez a s*** települt, és most lassú az egész.. Mi a teendő? -
reveszda #51446 A linket privátban lehet kérni, hova tetted ki a repaintokat? -
Jól gondolod. Egy délelőttre való termést töröltem ki a jó előbb, semmit mondó hülyeségeket, olyan mintha a srác hangosan gondolkodna mindig... -
Nem jó a link! Én még nem próbáltam 2.1 alatt, frissités előtt jó volt, remélem jó lesz most is.
Mellesleg a 412 repaint packot kitettem már, legalábbis egy pár festést ami úgy mond kész van, kicsit szarakodtam még így is némelyikkel!
@ bazsi25: szép lesz :)
@ Erlau Trans: Lehet hogy töröltél hozzászólásokat, de én most jelen állapotban nem látok FB chat feelinges postot.
Szerintem annyi baj nincs a 412-es modelljével, nem tudom mit fikázzátok..
-
Merem remélni. Mint látod egy picit zavaró a tevékenységed, így kérlek én is fogd vissza magad. Megfontoltabb és tárgyilagosabb hozzászólásokra törekedj! -
reveszda #51442 De vágom és ugy teszek majd -
reveszda #51441 Látom hogy mükszik nektek az én omsi2 délpest v3 verzióm, csak nekem nem jo, pedig editorban bejön, azóta jelentősen szépítgettem, csak nemtom hogy nálam miért fehér a táj! Mindenesetre itt van hátha másnak jo, csak a mapsot tartalmazza és ezekhez kellenek a a citarora, ik260bkv mod, ik415.14 omsi2es verzió, mely kérhető tőlem PÜ-be, és az ik412. Maps link: https://drive.google.com/file/d/0B1Y9IS0R4OWOWVFRbF9jWjlEd3c/edit?usp=sharing
Amit tartalmaz: Menetrend szerkesztve + 2 aigroup csoport hozzáadva,
így érthetően szükség van: a citarora, ik260bkv modra, ik415.14 omsi2es verzióra, mely kérhető tőlem PÜ-be, és az ik412! De ha valaki lusta ezeket összeszedni privátban átadom a csomagot melyet csak be kell másolni!
Szépséghibák orvosolva,
bugok javítva,
menetrend szerkesztve,
uj hof, mellyel felszállnak minden írányban Köki fele is, és egyéb valós cuccok is kerültek bele!!!
Ha valakinek sikerül megnyitni és nem lesz fehér a táj szóljon! Jó játékot!
-
Máskor egy kicsit kisebb képeket tegyél be, mert a nagyokért szólni szoktak. De amúgy szépen halad. 

------------------------------
@reveszda: Baccus te tényleg ennyire h*lye vagy?? Nem fogod fel, hogy ez nem megy k*rva FB üzifal, ahol percenként kell írni ide?? A másik hogy használhatnád már azt a rohadt válasz gombot ha már egymás után írsz 30 üzenetet, nem halsz bele ha megnyomod...
-
reveszda #51437 Haladok a repaint packkal, mely tartalmazza: Tisza, alba, agria, kisalföld, kunság, nógrád és szabolcs volán lesz benne! Itt az egyik festésről a kép, mely szerint már 75%os a repaint! -
bazsi25 #51436 [IMG] [/IMG]
Ez a másik ezzen van a neve jelenleg fiktiv még nem tudok eredetitt csinálni mert még most kezdtem el tanulni de a neve az eredeti lesz mindenben -
bazsi25 #51435 [IMG] [/IMG]
Ez a kép a készűlő mapról -
Routeres #51434 A modellje kiábrándító csak, de az nagyon. -
norb82 #51433 Azért a kiábrándítónál bőven jobb a 412-es.
Másrészt, te mit is tettél már le az asztalra? -
norb82 #51432 Hamburgnál a Citaro Facelift csuklós 3. ajtajának is panaszkodik a scriptjére, de leokézva gond nélkül megy.
És valóban sokat javított. -
Ha kidobott egy hiányzó változót, akkor nem omlik össze feltétlenül a játék, ám hibásan még működhet..
Egyébként pénzért mindennel foglalkoznak a jogászok. Persze Mo-n kevésbé jelentős a dolog valószínűsége. De pl. németeknél azért lehet komolyabb!
Másrészt egyszerűen tiszteljük meg egymást ennyivel. A pofátlanság hosszú távon nem kifizetődő. ÉS nem azonos a leleményességgel. -
Melegen ajánlom mindenkinek a 2.1-es javítást. Legdurvább gépigényes pályákon is úgy néz ki minimum 25 FPS a legkritikusabb helyeken, közepes beállításoknál (grafika, AI, hangok).
Bár, eddig a 2.1 minden pályabetöltésnél virnyákolt a gyári csuklós MAN-ok 3. ajtó scriptjére, de leokézom és megy tovább a pályabetöltése. A legvicesebb, hogy ezt az ablakban és a logfile-ban is directx hibának éli át az OMSI, mi több a logfile szerint a jól ismert 3D DEVICE LOST, de most leokézom és megy tovább (legtöbbször ilyenkor kifagyott és nem pályabetöltésnél, hanem random a mapon). Lehet, hogy az egész galibát eddig is (remélem most már azért nem) az AI csuklós harmadik ajtajának scriptje okozta? Olyan pályáknál is jelez nekem erre a scriptre, ahol nincs is AI-nak csuklós MAN. -
Egyébként és ezzel téma befejezve:
én is ilyen hihetetlennek tartottam, hogy ilyen pereskedés létezik ilyen a nagy betűs életbeli problémákhoz viszonyítva piszlicsáré ügyekben. Aztán különböző magyar OMSI oldalakt üzemeltető emberkék felvilágosítottak, hogy igenis léteznek olyanok akik ölre mennek egy-egy ügyben. Én szóltam. De biztos most is én vagyok a hülye, mint mindig.
Ajánlom magamat! -
Értelek, de szerinted a jogi emberkék foglalkoznak ilyenekkel? -
Szerintem nem csak a csengő volt a baj, eleve már gyújtást se tudtunk adni a buszra -
Értem amit mondasz, de ezt a jogi utat te sem gondolod komolyan :D -
Ha csak a csengő változója volt a ludas, akkor frissítettem a csomagot (linkek miatt nem változtattam a fájlnéven.(22:25)
Azt gondolom nem kéne terjeszteni a fejlesztői verziót. többek között azért sem, mert azóta kicsit még javítottam / tunk rajta, így pl. adódhat hiba, ami már javítva van. Arról nem szólva, hogy honnan és hogyan is van meg.. Ha már itt hirdeted.. -
[b][szin=red]FELHÍVÁS, MODDOLÓK, JAVÍTGATÓK RÉSZÉRE!
HA EGY HOZZÁSZÓLÁS ILLEGÁLIS TARTALMAT TESZ KÖZZÉ, VAGY EGY VAGY TÖBB HOZZÁSZÓLÓ RÉSZÉRŐL FELMERÜL A TARTALOM ILLEGÁLIS MIVOLTA, AKKOR AZT A HOZZÁSZÓLÁST TÖRÖLNI FOGOM, INDOKLÁS ÉS MÉRLEGELÉS NÉLKÜL.
HA MÁSOK MÓDOSÍTOTT, JAVÍTOTT TARTALMÁT AKARJA VALAKI KÖZZÉ TENNI, AZ SZÉPEN ELKDÜLDI NEKEM PÜ. FORMÁJÁBAN A KÉSZÍTŐ(K!) ÍRÁSOS BELEEGYEZÉSÉT ÉS ELÉRHETŐSÉGÜKET, MERT ELLENŐRZÉS CÉLJÁBÓL FELKERESEM ŐKET.
REMÉLEM EZ ÉRTHETŐ MINDENKI SZÁMÁRA. GONDOLOM SENKI SEM SZERETNE BELEBONYOLÓDNI EGY SZERZŐI JOGI PERBE (VAGY A KEDVES SZÜLEI...)! -
amit tőled szedtem le az nekem is errorozott, ezért azt csináltam, hogy ami meg volt nekem eleve a modelljavitás előtti állapotban, a fok-gyemesbe beleraktam a modelljavitást, és működik, vagy a model/***.cfg-vel volt a gond, vagy a .bus file-val mert csak azokat cseréltem ki.
Tehát ha valakinek még nem jó, szedje le ezt: https://mega.co.nz/#!VJ1A0RqS!8L39zGkaBNY8UfIkguKA-NPmS3dUXZPHvkArXp58LhU (modell fájlok) és ezt: https://mega.co.nz/#!Ecth1KSJ!3WJ6HDkV3ebQlDmK7U7YjQajIEqUcqtmDBWQVwIVcN0 (srcipt mappába).
Ezekhez kell maga a nemeza fokgyem kiegészítő, nálam ez oldotta meg a problémát, ha valami errort dob még, logfile és utána nézek :)
-
valamiért nekem nem dobott hibát, pedig a fejlesztői verziót tömörítettbe áthelyeztem, és onnan csak azt másoltam vissza, ami kellett - és amit betettem a pack-ba is - kivéve a 2 fájlt. Megnéztem, és nálam is csengőként szerepelt, ékezet nélkül (is) betettem, és eddig is jó volt.. -
vikimaki1 #51418 Egyet értek veled. Az viszont sajnos nem igaz, hogy OMSI 2.1 hibátlanul megy, hisz felraktam egy képet, amin rajta van az a hibaüzenet ami miatt nem akar működni a FOK-GYEM-es kiadás. A többivel nincs gondom. [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=51345]#51345[/URL] -
Ha valaki leszedte a 412-est az omsicenterről
majd leszedte tegnap 18:45 után a fok-gyem pakkot az oldalamról, akkor omsi 2 alatt, tuti hibátlanul kell mennie.
Az, hogy valaki ellopja a buszt, majd segítséget kér a lopott cucc hekkeléséhez egy dolog.
Mikor kifejezésre juttatom nemtetszésemet, és jelzem hogyan is kéne - és ennek ellenére sz@rik bele.. Nem vagyok boldog. -
bubu1976 #51416 Nem lehet máshonnan letölteni a Délpest3 pályát?
Mert az Omsi centerről egyáltalán nem lehet letölteni.
-
reveszda #51415 detto -
reveszda #51414 Nekem felszállnak minegyik irány fele az en verziómmal, de azzal most annyi a bug hogy fehér tájat ad be autokkal és emberekkel! -
alexander1993 #51413 És várható a közeljövőben valamilyen javítás vagy OMSI 2-re készült verzió a pályából? -
padarmartin #51412 ezerszer le lett írva,hogy jelenleg semmiféle verzió nem jó a 2-ben, a Köki és a Szacsa irányokat nem kezeli