63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Geri556 #51553 OFF
Ha már így szóba jött a 2-2-4-4-es Ikarus (ami egyébként az ABF-378 volt)akkor annyit mondanék, hogy a jobb műszerfalpanelje a polcomat díszíti, a sok emlék közül csak ennyi maradt meg belőle :)
ON -
Egerben a 2000-es éve legelején szaladgált úgy egy 280-as, hogy a pótkocsiját kilakatolták, fényezték, a belsejét teljesen rendbe vágták (kapaszkodók sárgára festve, plüss üléshuzat, szürke padló), az első rész pedig autentikusan lelakva közlekedett. Nem lett kész a busz szeptemberre és kellett forgalomba. Aztán októberben fogták és inkább leselejtezték, amikor megjött két C80. :) -
Hotemak #51549 Ez szörnyű! Annak örülök, hogy nem csak nálam van ilyen gond, így biztos nem én rontottam el valamit... A minap írtam, hogy egyik pálya sem működik, az általad tapasztalt hiányosságokat tapasztaltam én is, kivéve a Stetin, mert az más betöltéskor hibaüzenettel kidob(pedig újra bemásoltam az egészet, úgy is próbáltam, hogy csak 4.0-ig tettem fel, de semmi változás! Ami rettentő furcsa, hogy azóta a Délpest teljesen megjavult, de csak úgy magától... Erre varrjon gombot aki tud! Remélem nem arról van szó, hogy most annyira kompatibilis mindennel a javított verzió, hogy azok a pályák sem kompatibilisek, melyeket a készítők sok-sok munkával Omsi2 baráttá módosítottak... :-D Egyszer csak lesz egy 3. rész, amit már nem kell foltozgatni, csak ki a fene venné meg a 2. rész után?! -
Biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz rá engedélyt kapni a készítőktől, mivel a hivatalos verzió tőlük fog jönni.
Amúgy megnyugtatlak, hogy a hivatalos verzió is hibamentes, és tökéletesen működik. -
Nekem a Great Grundorf 2 csinálja ugyanazt, mint nektek a Délpest, betölt, és valamikor megjelenik a táj valamikor nem, ha megjelenik, 2-3 perc múlva eltűnik.. WTF?! -
Zoliikp #51546 Hidd el, hogy mindenki szeretne egy jó pályán "hajtani".
Sajnálatos módon már eljátszottad azt a lehetőséget, hogy korrekt megkeresésre korrekt választ kapj.
És bármennyire is szeretnék ezen (is) közlekedni, egyet kell értsek a készítőkkel.
Remélem lesz idejük, és javítják/frissítik a mapot... -
neo8888 #51544 Editorban érdekes, hogy jó. Lementettem de a játékban ugyanúgy nem jó. :( -
Nekem működik a Délpest, az első verzióra feltettem Reveszda javitását és tökéletesen működik, az utasok felszállnak, és az AI-k is jól mennek -
Zoliikp #51542 Csak megjegyzem, hogy a 2.1 után nekem sem volt hajlandó elindulni, illetve ugyanez a kép fogadott...
Mérgembe töröltem a pálya mappáját, majd bemásoltam az első verziót.
Editorral megnyitottam, mentettem, utána már sikeresen elindult.
Igaz, utasok nem szálltak fel az AI-ra KöKi felé, de az irány kiírása jó volt... -
Zoliikp #51540 Ennél a busznál nem külön ajtónyitás van, hanem engedélyezős-rendszer.
Ez azt jelenti, hogy miután megnyomod a gombot, akkor az "utas" nyitja ki azt az ajtót, ahol fel akar szállni, illetve az nyílik, ahol a leszálló jelzett.
Csak úgy tudod ezt változtatni, hogy össznyitást/zárást végzel, de akkor meg -szerintem- oda az "élvezet"... -
martinmassa3 #51539 a csengő mellet nem a piros hanem az mellet a másik zöld -
martinmassa3 #51538 van másik gomb is
a mellet nem a piros hanem a másik -
Adams01 #51537 Sziasztok ! Van nekem egy gondom remélem ti tudtok segíteni ! az ikarus 412-nél nálam amikor első ajtózni akarok az utasok oda jönnek a másodikhoz és addig nem szállnak fel míg ki nem nyitom az összeset. Valahogy meglehet azt oldani hogy első ajtóhoz jöjjenek ha azt nyitom ki? -
norb82 #51535 Mi lenne ha normálisan beszúrnád a linkeket? -
rurman #51527 Sziasztok, nekem olyan problémám van az OMSI 2-es Délpest pályával, hogy a 182-es vonalon egy idö után megszünik a pálya. Mindent feltettem sorrendbe, de mégis bugos. Valakinek van ötlete? -
Csabesz001 #51526 Az hogy lehet, hogy mikor beteszem a 2.1-es verzióhoz való patch-edet egy fia objektet nem tölt be a pályán? :D -
reveszda #51524 megvan, kivel találkozok délpest v3 omsi2 editionos pályán?
-
padarmartin #51523 Dél-pestnél készítők megjelölve? -
Csabesz001 #51522 Sziasztok!
Olyan gonddal fordulnék hozzátok, hogy a DP 3.0 ugye OMSI 2 alatt ment úgy-ahogy ugyan, de használhatóan. Most, mióta frissült 2.1-re, egy idő után leáll a tile-ok betöltésével, és úgy kifagy, mint az első verzióban tette (a tile szélére haladás után minden megy tovább, a busz megáll, semmit nem lehet vele mozogni). Más is tapasztalt esetleg ilyet? Van rá valamiféle megoldás? 2.00.16-al normálisan működött. Választ előre is köszi. -
Adams01 #51521 Sziasztok ! Van nekem egy gondom remélem ti tudtok segíteni ! az ikarus 412-nél nálam amikor első ajtózni akarok az utasok oda jönnek a másodikhoz és addig nem szállnak fel míg ki nem nyitom az összeset. Valahogy meglehet azt oldani hogy első ajtóhoz jöjjenek ha azt nyitom ki? -
norb82 #51517 Saccra annyival kell arrébb vinned amennyivel a valódi buszon hátrébb van, aztán onnan max kicsit kell igazítani.
És ha minden igaz zmodeler nyitja. -
Nem lehet egyáltalán. -
Az animáció utána megoldható, de hogyan kell hátrébb vinni? -
Hátrébb lehet, csak nem lesz jó, mivel a pivotja ettől nem változik. (A pivot az a pont, mint az pl. openBVE-s cuccoknál az origó.) Tehát hiába mozgatod te a modellt, a modell a különböző animációknál a pivotja körül forog. (Javítsatok ki, ha tévedek). -
megában a modell cfg-ben nem lehet hátrébb rakni dolgokat? -
reveszda #51512 Frsissítettem az oldalamat Zolival így már nincs lopott cucc véleg! -
mivel? -
padarmartin #51510 Az o3d-t meglehet már nyitni,csak újra kell textúrázni -
Zoliikp #51509 Tessék előbb elolvasni a videó alatti címet, és csak utána "illesztgetni"...
Hogy mindenkinek világos legyen:
a már az omsiba konvertált o3d-fájlok zártak, így azokat visszafelé nem lehet konvertálni.
Vannak, voltak próbálkozások, de mindegyikről bebizonyosodott, hogy nagy az adatvesztés, jobb, ha új modellt készítenek.
-
haha -.-
És bocs, félreírtam -
padarmartin #51507 CCV*
CCV teljesen új modellt konvertál.
ezt sajnos nem tudod ellopni :( -
akkor hogy a fenébe csinálja meg CVV?
Valami titkos módszerrel biztos meg lehet oldani -
Körülbelül sehogy, ha jól tudom. -
Ninja Ripper -
padarmartin #51503 ügyesen meglehet oldani :D -
mert szerinted én nem kerestem rá ugye? -
Így -
Valaki tudja, hogy hogy lehet .o3d fájlokat .3ds-be konvertálni? -
Nincs modellerő programom, és az a gond, hogy nem tudom mennyivel kéne hátrébb vinni -
norb82 #51498 A 2 első nem nagy művészet, a hátsók lesznek nehezebbek (egyszer én is belekezdtem, idáig el is jutottam)
A hátsókhoz valószínűleg annyi a megoldás hogy odébb kell vinned modellező programban az ajtókat, csak nem volt kedvem szórakozni vele.
Amúgy létezett Tatabányán ilyen 280-as néhány hónapig mint a képeden, egy selejt ráncos utánfutóját megkapta egy bolygós, és így szaladgált:D Szóval egy zöld-fehér Vértes festéssel akár autentikus is:D